[TAG] Seriale preferate

In primul rand, iertati-mi absenta. Nu stiu cum sa ma strecor printre indatoririle profesionale si familiale si cum sa fac fata provocarilor din ultima vreme, asa ca blogul l-am lasat mai la urma. Insa va urmaresc si va citesc pe toate cu drag, atunci cand am timp, si le multumesc tuturor celor care imi viziteaza blogul in asteptarea unor postari noi. Nu stiti cat de mult ma bucura sa va stiu aici!

Gata cu discursul sforaitor si sa trec la treaba :) Cred ca ii sunt tare simpatica lui Sim, de ma tagguieste cu atatea lepse :)) Si ea imi este simpatica, asa ca imi face mare placere sa i le preiau ;) Prin urmare, o sa scriu astazi despre serialele mele preferate. Eu sunt un mare devorator de seriale, de cand a aparut cablul :) Nu o sa o iau de la Adam si Eva insa, ci o sa scriu despre unele mai recente, poate va inspira vreun titlu. Nu este in ordinea preferintelor, ci asa cum imi vin in minte.

1. Greek. Este un serial tipic american, cu fratii si surorities, o chestie a carei utilitate n-am inteles-o foarte bine pana nu am vazut serialul asta. Oameni frumosi, prietenii, iubiri de colegiu si unele faze foarte haioase. Imi plac multe personaje si astept cu nerabdare inceperea sezonului 4.

2. The Tudors. Niciodata nu mi-a placut istoria, desi am studiat-o la greu. Am inceput sa urmaresc serialul exclusiv pentru bunaciunea de Jonathan Rhys Meyers, dar si actiunea m-a prins. Asa am ajuns sa-mi placa istoria si sa vreau sa caut mai multe. Cu siguranta ca totul e dramatizat, ca sa fie comercial, dar cred ca se descurca onorabil...

3. Familia Bundy. Niste tampiti, dar cu un umor nebun. Pur si simplu ii iubesc pe toti si de cate ori ii prind pe vreun canal, indiferent a cata (mia) oara, ma opresc si incep sa rad. Stiu replicile, stiu glumele, dar nu ma satur. Datorita / din cauza serialului asta casatoria a fost pentru mine, multa vreme, un mare NO. 

4. Seinfeld. La fel ca Bundy, nu ma satur de ei si nu stiu care e my fave: Elaine cu dansul ei de groaza, Seinfeld cu glumele lui, George cu obsesiile lui sau Kramer cu gesturile lui haotice :)

5. Gossip Girl. Stylish, classy, fabulous! Actori frumosi si actrite superbe, tinute to die for, intrigi, barfe si amor ghebos, plus un soundtrack bine ales. 

6. Sex and the City. Ce sa mai zic din ce nu s-a spus? Si la serialul asta ma uit ori de cate ori il prind. Mi-as fi dorit foarte mult sa am un astfel de grup de prietene, fiecare cu personalitatea si felul ei de-a fi, care se completeaza atat de frumos. Nu ma identific cu vreun personaj, dar m-am confruntat de cateva ori cu probleme lor.

7. American Dreams. Nu pot sa spun exact de ce sunt legata afectiv de serialul asta. Pur si simplu am indragit foarte mult  toate personajele si am savurat la maximum firul actiunii. A rulat la ProTV in 2005 si sufeream ca nu-l puteam vedea decat o data pe saptamana. Au difuzat doar sezonul 1 si am ramas cu un dor pe care mi l-am alinat anul acesta, cand am facut rost de sezoanele 2 si 3 (atea sunt, din pacate). Nu stiti cat de bucuroasa am fost sa-i revad, de parca erau niste vechi prieteni. Este un serial despre o familie americana din anii '60. Muzica este excelenta si mi-a placut modul in care au expus problematici ca integrarea negrilor, emanciparea femeilor etc.

8. Californication. Un serial dement! Pur si simplu David Duchovny nu-si dezminte eticheta de dependent de sex si-si face de cap la greu. In Dosarele X nu mi-a atras atentia, insa aici este absolut HOT!!! Abia astept sezonul 4, in septembrie.

9. Desperate Housewives. La fel ca SATC, imi place foarte mult prietenia acestor doamne. Nu stiu care imi place mai mult, pentru ca fiecare are ceva al ei, atat de unic. Din pacate, in sezonul 6 s-au cam nasolit, dar sper sa-si revina.

10. The Big Bang Theory. Absolut genial serialul asta! Glume bune, o multime de detalii interesante, numai bune de largit cultura generala in partea de fizica, unde eu is bata :)) 4 tocilari si o blonda... cocktail Molotov, nu alta :) Foarte foarte funny.
Cred ca ma opresc aici, sunt destule. Toate serialele enumerate imi plac foarte mult. De urmarit, am  urmarit si urmaresc si altele (Prison Break, The Good Wife, Lie to me, Pretty Little Liars),  dar acestea sunt my all time fave.

Care sunt serialele sau personajele preferate? Leapsa merge mai departe la voi ;)

Comentarii

  1. Gossip Girl, SATC, Desperate Housewives - le urmaresc si eu! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. De atunci lista s-a modificat. De ex., am adaugat Modern Family, f haios, cu actorul care-l juca pe Al Bundy.
    Si am mai vazut si mi-a placut foarte mult The L Word.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare