Ghid lunar de shopping - Iunie

Ca sa nu ma mai prinda sfarsitul de luna fara sa fi completat aceasta rubrica, iata-ma la "aparate", desi ar trebui sa stau sa buchisesc nesuferita aia de legislatie rutiera, pentru ca luni dau din nou sala...yuk...

Asadar, sa trecem la treaba. Ei bine, se pare ca in aceasta luna, stilistii ne recomanda sa o lasam mai moale cu cumparaturile! Asta pentru ca trebuie sa economisim pentru cumparaturile serioase de mai tarziu, adica de prin toamna, cand chiar vom scoate ceva banuti din buzunar!

Daca vremea este calda si ai ceva mai multi bani la dispozitie, poti sa cumperi o rochie sau un maiou. Incearca nuante luminoase sau avangardiste, modele deosebite. Multe magazine au mini-reduceri la sfarsitul lunii iunie, ceea ce demonstreaza ca marfa de vara se invecheste rapid pe rafturi.

Cum de la finalul lunii mai incepe sezonul nuntilor, este bine sa-ti pregatesti din timp garderoba si accesoriile. 
  • In primul rand, du-ti hainele la curatatorie! Asigura-te ca tinuta aleasa este imaculata, calcata, neteda si miroase a roze sau a orice altceva preferi, cu o saptamana inaintea evenimentului. Nimic nu este mai groaznic decat sa observi in ultimul moment o pata pe hainele pe care le credeai fara cusur. Este bine sa ai in permanenta o tinuta de rezerva, in cazul unei schimbari de vreme, de exemplu.
  • Pregateste-ti articolele pe care le vei purta pe dedesubt. Daca planuiesti sa porti ciorapi medicinali sau articole care sa-ti modeleze corpul sau banda adeziva sub rochie ca sa o fixeze mai bine sau pentru mai multa decenta, cumpara aceste articole din timp, pentru siguranta!
  • Pregateste-ti bijuteriile si accesoriile. Gandeste-te ce bijuterii ti-ar placea sa porti si verifica sa nu fie rupte. Planuieste-ti tinuta si incearc-o dinainte, astfel incat in ziua cea mare sa nu te imbraci contra cronometru.
  • Du-te la cizmar! Asigura-te ca pantofii tai sunt in stare buna. Fa-i o vizita cizmarului cu o saptamana inainte de eveniment, pentru talpi noi sau flecuri, daca este necesar. De asemenea, daca iti cumperi pantofi noi, poarta-i cativa metri si zgarie-le talpa deliberat, ca sa nu aluneci pe suprafata lucioasa a ringului de dans.
Sa-ti gasesti o tinuta speciala pentru o nunta iti poate da bugetul peste cap. Totusi, accesoriile pot transforma total o rochie mai veche in ceva care sa mearga excelent la un astfel de eveniment. Jongleaza cu hainele pe care le ai si poti sa descoperi o tinuta noua, la care nu te-ai fi gandit inainte.

Cam acestea sunt sugestiile pentru aceasta luna. Sper sa va foloseasca. Eu le voi pune in practica in toamna, cand voi participa la doua nunti ;)

Comentarii

  1. Folositoare sfaturi :)
    Bafta la examen luni!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cris, multumesc pentru vizita si comment;) Sper sa fie utile, ca de-aia scriu :)
    Sa fie, am nevoie, ca trag chiulul la invatat :( Tu ce-ai mai facut, in ce stadiu esti? Sa nu aud ca renunti, da?
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am ajuns intmaplator pe blog insa tot citind am ramas placut impresionata. In plus sfaturile de aici mi-au reamintit cate am de facut si nu ar trebui sa uit. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Tatiana, ma bucur ca m-ai descoperit, ca si eu te citesc :))
    Multumesc pentru aprecieri si te mai astept cu comentarii.
    Eu am o perioada f aglomerata, dar promit sa revin in forta curand:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare