[Review] Elancyl Cellu Reverse

V-am spus deja cat de mult ma obsedeaza celulita, nu-i asa? Este adevarat ca am perioade in care aleg sa o ignor si perioade in care pur si simplu nu pot. Trebuie sa va spun ca am incercat tot felul de produse si tratamente, am mers si la un salon sa ma "electrocutez" (si nu m-am ales decat cu niste vase sparte de toata frumusetea, deci nu recomand nimanui asa ceva), am mers si la masaj (nu, nu m-am umplut de vanatai, dar nici n-a avut vreun efect) etc.

Nu cred ca exista un tratament definitiv, dar poate fi ameliorata. Mi-e cat se poate de clar ca, cel putin daca ai predispozitie sau o mostenesti, lupta dureaza toata viata. Bun, sa ajung acum si la  topicul zilei si anume Elancyl Cellu Reverse, un ser anticelulitic care promite multe.


Nu dau crezare promisiunilor facute de reclamele photoshopate si ma bazez mai mult pe opiniile celor care au incercat de-a binelea produsul. Cum auzisem numai de bine, am profitat de o promotie 1+1 gratis si mi-am luat vreo 6 tuburi din care am folosit deja 2 jumate.

Pentru ca tot citesc despre binefacerile uleiurilor vegetale si esentiale, am amestecat fiecare tub cu  3 ml de ulei esential de grepfruit. Se pare ca acest ulei are o actiune detoxifianta,  astringenta, diuretica si depurativa si este recomandat in tratarea celulitei, a retentiei de apa si a obezitatii.


Revenind la Elancyl Cellu Reverse, prospectul spune ca trebuie aplicat in fiecare dimineata si nu necesita un masaj foarte puternic. Eu m-am dat cu constiinciozitate in fiecare seara, nu dimineata, si am observat efectele. Bine, nu am masurat centimetrii in minus dupa cele 14 zile din reclama, dar pot spune ca pielea nu mai este atat de valurita ca inainte. Nu stiu daca este meritul produsului, sau al uleiului esential, sau al sinergiei celor doua, sau al aplicarii mele zilnice, dar cert este ca, pana acum, este cel mai bun produs anticelulitic incercat de mine.

Iata si cateva detalii tehnice: 
  • textura este fluida, intra imediat in piele, asa ca nu este nevoie sa masati de zor, pana obositi. 
  • are un miros placut, fresh. 
  • un tub are 100 ml si costa 119.90 RON. Am vazut acum ca a aparut o alta varianta, probabil imbunatatita (cu cafeina, parca), care costa 90 sau 99 RON (nu am retinut bine).

Tot din gama Elancyl am incercat si gomajul pentru corp. Un scrub obisnuit care nu exceleaza cu nimic. De fapt, in gelurile de dus/ scruburile anticelulitice chiar nu cred si sunt sigura ca nu-s decat marketing pur.
Mi-ar placea sa stiu ce ati incercat voi si a avut rezultate vizibile.


Comentarii

  1. Mersi mult pentru review. De grepfruit stiam ca e bun si folosit intern (nu stiu exact explicatia, dar de cand am auzit lucrul asta mananc mult mai multe grefe :D)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu placere:) Da, citricele in general sunt foarte bune pentru slabit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu raman fan Elancyl :)
    Si cel special pentru talie e foarte bun si il recomand.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred ca sunt bani dati aiurea. Adica mai bine folosim o crema anticelulitica mai ieftina si facem zilnic miscare 30 min. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Scumpa mea, ai dat peste 300 RON pe crema anticelulita? Doamneeeeee !!!! Am crezut ca nu vad bine ! :) Mi se pare foarte mult si fara nici un rost. Mai ales ca e marketing doar. Eu nici nu ma mai uit la produsele pe care scrie "anticelulitic". Celulita dispare cu multa miscare si alimentatie corespunzatoare plus masaj(iar daca mai pui si uleiuri esentiale...:D succesul e asigurat) Zic eu. ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Flavia: pentru talie inca n-am nevoie, dar e bun de stiut;)

    @Iulia: cu siguranta ca sunt si alte produse bune, sau poate mai bune. Atata doar ca despre Elancyl am auzit doar pareri multumite si am fost constanta in aplicare. Cand vezi efectele, nu mai conteaza altceva, stii?:) In plus, deocamdata am restrictii la sport si mai sunt si comoda...

    @Diana: daca nu era la oferta 1+1 gratis nu luam, iti dai seama. Si mie mi se pare f scump, si dupa ce termin toate tuburile trec pe altceva. Va trebui insa sa fiu la fel de consecventa, asta cred ca e si ideea... Am adaugat ulei esential, draga mea;) Cred ca o sa-mi fac si ceva in casa dupa o reteta aroma zone;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Moama, au astia de la aroma-zone niste retete, jos palaria. Si scopul meu este sa ma apuc sa incropesc una, alta de pe site-ul lor. :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, sunt foarte tari, nu-i asa? Pentru orice au retete, sunt incredibili. Cred ca o sa mai comand ceva curand;) Tu ti-ai mai luat ceva?

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu, n-am apucat inca. Ca tot cumpar "pe bucati" de pe la noi, trebuie sa ma organizez si sa strang o suma mai mare ca sa iau de la ei. :) Oricum, inca sunt in stadiul de experimente si incerc cu uleiuri esentiale mai ieftine ca nu e placut sa vezi cum iti arunci banii pe chiuveta:)))

    RăspundețiȘtergere
  10. Pana acum n-am dat gres cu nimic, dar am mers la sigur, adica am avut reteta, am cumparat ingredientele, am masurat si aia a fost. Eu merg deocamdata dupa retetele altora, nu experimentez, tocmai ca sa nu fiu nevoita sa arunc;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Atunci cand incerci formule de parfumuri, spray-uri de corp, ape de toaleta, lucrurile stau putin altfel :)) E suficient sa pui o picatura mai mult dintr-un ulei si s-a duuuuuuuussss:))

    RăspundețiȘtergere
  12. Ahahaha:) Inteleg... Deocamdata nu e cazul la mine. La inceput cosmetice, apoi make-up, apoi parfumuri si lumanari. Astea-s pt avansati:) Te-ai gandit sa faci o mica afacere cu asa ceva sau este pentru placerea ta personala? Mi-ar fi placut sa fac un biznis cu produse handmade, dar cred ca e dificil cu birocratia si nici voluntare n-am gasit:))

    RăspundețiȘtergere
  13. Da, scumpo, m-am gandit. Dar cand am vazut ce autorizatii, documentatii, etc iti trebuie m-a luat cu ameteli. In plus, o sticluta de parfum goala draguta, cu modele lucrate manual si mai ales inchisa la culoare (ca sa nu se piarda calitatea parfumului) costa peste 25 dolari !!! Si sunt curioasa daca in Ro mi-as gasi clientii pentru asemenea parfumuri. Calculand eu asa, pretul unui parfum la 26 ml ar iesi undeva peste 150 RON, cu un adaos minim ! Si pe deasupra, inca nu am banii necesari pentru o investitie sanatoasa. Ca daca i-as avea, as apela la o firma specializata care sa se ocupe de toata hartogaria si m-as apuca de treaba. Si imi mai trebuie si studii in chimie ca sa obtin autorizatiile deci....Offf, sunt asa de multe ...:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Da, stiu ce spui. Am lucrat in domeniu si am vazut cati nervi, pile si "plocoane" trebuie. Asta e, bine ca putem sa facem ceva pentru noi si pentru cei dragi:)

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna fetelor! Celulita trebuie sa fie o grija permanenta si asta inseamna alimentatie, miscare si ingrijire corporala. Sigur, odata aparuta, trebuie inlaturata si produsul mentionat este bun. Deci daca este, Elancyl! Dupa, grija mare, cum spuneam cu alimentatia (atentie: grapefruit consumat ca aliment inhiba orice medicatie!), cu miscarea (ati facut pana acum kangoo jumps?) si produsele de ingrijire ( cele home made sunt foarte bune, dar sunt dedicate producerii si utilizarii acasa, ca afacere este foarte dificil din foarte multe puncet de vedere). O vara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  16. Mirela, multumesc pentru sfaturi:) Am niste retete pt creme anticelulitice de facut in casa. Dupa ce le prepar si testez, vin aici cu parerile:)) Am scris in articol, lupta dureaza toata viata :(

    RăspundețiȘtergere
  17. salut, am incercat eu Elancyl si e foarte bun..dar folosit asa cum scriu ei pe cutie..adica dimineata..bineinteles avut grija la mancare.putin sport...si apoi intretinut rezultatul..eu am dat jos 10 cm :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Daniela, ma bucur ca ai avut rezultate cu Elancyl. Si pentru mine ramane cea mai buna crema anticelulitica incercata pana acum.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare