[TAG] Cele 5 produse cosmetice preferate

Recunosc ca am cam ramas in urma cu blogareala in ultima vreme, dar am avut de rezolvat niste treburi care nu suportau amanare... Nici acum nu am scapat de griji, dar cum zilnic citesc o noua postare pe blogurile preferate si imi vin in minte tot felul de idei sau comentarii, m-am decis sa fac macar topul celor 5 cosmetice preferate pentru a participa la concursul Gabrielei.

Mi-a fost tare greu sa aleg, avand in vedere stocul impresionant de cutii si cutiute de tot felul, insa dupa ce mi-am studiat noptiera si poseta, am reusit sa ma decid.

1. Cremele de fata de la Natura Siberica. Am scris deja despre ele, sunt in continuare la fel de multumita. Inca nu le-am terminat, pentru ca le alternez, dar probabil le voi re-cumpara.
2. Balsamul de par de la Natura Siberica. Si despre el am scris (impreuna cu samponul) si cred ca este cel mai bun balsam de par pe care l-am folosit vreodata. Este mai bun si decat orice masca folosita pana acum si am avut tot felul, de la marci mass-market, pana la profesionale. Sunt in continuare fascinata de luciul parului, desi a trecut ceva timp de cand nu l-am mai vopsit...
3. Lipbalmul Alverde cu galbenele despre care au scris multe fete, asa ca nu as zice nimic nou. Eu sunt cam dependenta de "strugurel", asa ca nu-mi lipseste niciodata si am mereu cate 2-3 produse. Dupa ce il termin, imi fac in casa, ca am strans o multime de retete.
4. Ellancyl Cellu Reverse. Nu pot spune ca are rezultate uimitoare, insa efectul este vizibil si asta conteaza.


5. Includ in lista si o trusa de machiaj care ma salveaza ori de cate ori trebuie sa plec intr-o calatorie si am nevoie de un bagaj mic (ca sa ma intorc cu unul maaare;)). Este vorba despre Dior Travel Studio, care arata exact ca in poza.


Am luat-o de pe Strawberry acum 1 an sau 2, nu mai stiu... Are nuantele perfecte pentru mine: pudra cu SPF, blush, ruj, gloss si farduri pentru pleoape. Si rimelul este ok, dar el s-a cam uscat. Creioanele pentru buze, sprancene si ochi nu le folosesc, pentru ca nu folosesc de obicei. Toate sunt frumoase si rezistente, pot spune ca nu mai am nevoie de alte produse de make-up cand plec undeva.

Cam aceasta este lista mea. Imi vin in minte si altele, dar cred ca le rezerv postari viitoare.


Comentarii

  1. Uhm, arata tare bine trusa asta de la Dior!

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa incerci pentru buze Balm Balm cu muscata, nu se compara nimic cu el.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Iulia: culorile sunt extrem de frumoase, iar de calitate nu mai vorbesc. Nu-mi mai trebuie niciun fel de primer...Ca sa nu mai spun cat este de practica;)

    @Roxana: sa stii ca ma tenteaza, toata lumea il lauda de nu se poate. Iti dai seama ca va trebui sa mi-l iau :) Intrebare: este cu rosa moscheta (macese adica)? Daca da, iata de ce este atat de bun cicatrizant...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca Roxana spune de lip balmul cu rose geranium, chiar muscata, nu macese. Si eu ma uit demult la el pe organicbodycare :)
    Si mie mi-a placut mult elancylul desi vad ca-i schimba mereu ambalajul si textura. Miroase fain si chiar pare mai neteda pielea. N-am mai folosit de mult timp, de cand o tin numai in sarcini si alaptari :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, am citit intre timp;) Must have, categoric:))
    Am vazut ca a aparut un Elancyl nou, dar e 100 ron, mai bine nu. Dupa ce le termin, incerc sa fac ceva handmade sau imi iau Cellulight de la Elmiplant, ca am citit laude si despre el...

    RăspundețiȘtergere
  6. Appreciating the hard work you put into your site and in depth information you provide. It's awesome to come across a blog every once in a while that isn't the same out of date rehashed information. Wonderful read! I've saved your site and I'm adding your RSS feeds to my Google account.
    my page :: Metropolitan - Ladys

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc pentru aprecieri si vizita!/ Thank you for your nice words and for your visit!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare