[Review] Lapte demachiant - Aveeno

Am luat o pauza de la blog, timp in care nu l-am mai deschis - nici sa scriu, nici sa citesc. N-am avut chef si nici inspiratie, a venit primavara cu astenia ei specifica, iar vremea a fost asa placuta ca am preferat sa citesc pe balcon sau sa ma plimb. Ma bucur insa sa observ ca in ciuda pauzelor apar noi cititori, noi comentarii si ma simt cumva datoare sa continui ce am inceput. Asa ca sa trec la treaba.

Revin azi cu un review negativ, din pacate. Este vorba despre laptele demachiant Aveeno, pentru ten si ochi, din gama Positively Ageless. Am vazut diferite advertoriale/ reclame in mai multe reviste din afara (in special editiile din SUA) si cum imi place sa testez cat mai multe marci, cand am vazut acest produs pe rafturile TK Maxx n-am stat prea mult pe ganduri si l-am pus in cos.


Plusuri:
  • recipient foarte practic si igienic;
  • curata foarte bine machiajul;
  • miros placut, a iarba proaspat taiata.
Minusuri:
  • textura apoasa face dificila aplicarea direct pe ten. Eu prefer sa aplic demachiantul in palme si sa-l distribui pe ten prin miscari circulare, ca si cum m-as spala. Din cauza texturii prea lichide, a trebuit fie sa am mare grija cum il aplic ca sa nu mi se scurga pe haine, fie sa-l aplic pe discheta si deci sa folosesc mai mult decat e cazul.
  • nu l-am putut folosi pentru demachierea machiajului ochilor, pentru ca ustura groaznic!
  • odata aplicat, incepeam sa simt piscaturi, iar dupa indepartarea cu discul demachiant, parca toata fata imi era amortita. Chestia asta am patit-o cu laptele demachiant de la Farmec, dar cu acela m-am obisnuit repede si am putut sa-l folosesc in continuare. Ei bine, cu laptele demachiant de la Aveeno n-a fost chip sa ma impac. Si chiar si dupa clatire ramaneam cu senzatia asta neplacuta, suficient cat sa-mi dau seama ca acest produs nu este pentru mine.
  • ingredientele nu m-au dat pe spate, desi are trei extracte vegetale undeva la mijlocul listei, iar pe Beautypedia, majoritatea produselor Aveeno sunt cotate ca fiind foarte bune sau bune:

Disponibilitate:
  • cum spuneam, l-am luat din TK Maxx Erding;
  • pret: 3.5 eur redus (in mod normal era 7 eur);
  • flacon de 150 ml.
Concluzii:
  • Avand in vedere experienta mea negativa cu acest produs, nu stiu daca as mai risca sa incerc alte produse ale acestei marci, indiferent de cat de bine sunt cotate.

Ati folosit produse Aveeno?



Comentarii

  1. nici mie nu-mi place cel de la Farmec !

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu vroiam sa incerc un gel de curatare a fetei de la Aveeno, ca am vazut ca sunt foarte laudate, insa nu prea l-am gasit online, decat pe site-uri care nu livrau in Ro.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De asta as zice sa te feresti ;) Eu chiar n-am avut probleme cu produsele in general. Am obraz gros ca sa zic asa :)) Dar asta a fost groaznic!

      Ștergere
  3. Bine c-ai facut review-ul asta ca tare ma mai tentau intr-un timp produsele de la Aveeno. Ceea ce insemna...cheltuiala! Acum nu ma mai tenteaza mwhahaha! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ma bucur ca e util macar cuiva review-ul asta! :)) Nush cum sunt restul produselor, dar asta sucks big time :(

      Ștergere
  4. ador aveeno!the best!isi fac treaba f bine!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare