Ghid lunar de shopping - August

Incerc sa-mi iau revansa pentru lipsa postarilor din ultima perioada, publicand cateva articole care isi asteapta randul de prea multa vreme. Recent am observat ca lista follower-ilor mei s-a marit considerabil si ma simt datoare sa ma ridic la nivelul asteptarilor lor. Le multumesc din suflet ca ma citesc si ma bucur sa vad ca ceea ce fac conteaza si intereseaza pe cineva :)

Gata cu discursul si sa trecem la treaba. Continui seria dedicata sugestiilor de shopping lunar cu recomandarile lunii august. Din pacate, odata cu a doua jumatate a acestei luni, toamna pare ca se apropie cu pasi repezi. Concediile sunt pe terminate, reducerile la fel, iar marfa noua este deja pe rafturi. Sigur ca inca ne bucuram de sandale, rochii si topuri lejere, insa uneori suntem luati prin surprindere de venirea noului anotimp. Ce-ar fi ca incepand din acest an sa nu se mai intample asta? Vin eu cu cateva sugestii salvatoare:)

Believe it or not, aceasta este perioada cea mai potrivita pentru a va cumpara paltoane de iarna! Acum gasiti noile modele in toate marimile si culorile disponibile si puteti afla care sunt trendurile acestui sezon. Poate veti avea un soc cand veti da cu ochii de preturi si va veti hotari sa scotociti prin dulap dupa paltoanele mai vechi, ca sa vedeti daca pot fi purtate si anul acesta. Oricum ar fi, dupa acest exercitiu veti incepe sa va compuneti tinutele de toamna si chiar nu este prea devreme. Incercand paltoanele, va veti face o idee despre cat de bine va prind modelele sezonului si aveti destul timp sa va dati seama care este cea mai buna alegere pentru iarna.


Desigur, odata intrati in magazine, veti observa multitudinea de articole fabuloase de toamna cunoscute drept articole back-to-school. Tot acum apar primele modele de cizme si fuste de iarna. Pentru ca toamna inseamna multa alergatura pentru evenimentele back-to-school, va exista o oferta larga de pantofi cu talpa plata. Mergeti si cumparati cat mai aveti de unde alege! Chiar acum intra in magazine o cantitate mare de articole din denim, asa ca mergeti si cercetati si propuneti-va sa achizitionati unul dintre noile modele de blugi. Pot sa fie in trendul sezonului sau doar o noua abordare a celor clasici. Daca nu stati prea bine cu banii si nu tineti mortis sa va reinnoiti aceasta parte a garderobei, puteti sa renuntati daca nu gasiti perechea ideala, deoarece urmeaza o noua transa mai tarziu, in sezon.

Deoarece in luna august e posibil sa cheltuiti serios, poate veti intra in panica, dar zau ca nu aveti de ce! Paltoanele cu adevarat frumoase necesita, uneori mai ales, o parte uriasa din buget, dar chiar merita pentru ca va tin multa vreme. Din fericire, nu trebuie schimbate in fiecare an, daca le cumparati pe cele potrivite.
Daca veti cumpara paltoane si cizme acum, cand au pret intreg deoarece abia au intrat in magazine, nu veti economosi deloc, dar daca vedeti ceva de care va indragostiti instantaneu, luati-l. Veti castiga mult timp (si asta inseamna bani!) pe termen lung. Verificati ce va lipseste din colectia de paltoane si analizati-va garderoba cu mintea deschisa. De exemplu, daca purtati rochii chiar si pe timp de iarna, atunci cumparati-va un palton asortat acestui stil. Puteti chiar sa purtati o rochie cand mergeti la shopping. Daca preferati rochiile si fustele scurte, fiti atente la lungimea paltonului; un palton lung s-ar putea sa fie cam mult. La sfarsitul lunii august, paltonul preferat va atarna in dulap, iar stilul vostru de iarna va incepe sa prinda contur, si asa ajungeti sa economisiti: necumparand articole de imbracaminte depotrivite, care nu se incadreaza noului vostru stil. Si iata, de acum nu va mai trebui sa va bateti capul cu achizitionarea unui palton, macar pentru o vreme.

Odata ce aveti planul stabilit, celelalte alegeri sunt usor de potrivit. Daca chiar nu va permiteti sa dati niste bani in plus pe un palton special sau o pereche de cizme, verificati preturile vanzatorilor on-line. Paltonul reprezinta una dintre achizitiile foarte scumpe pe care trebuie sa le faceti din cand in cand.

Ce sa cumparati in august:
  • paltoane de iarna;
  • articole back-to-school;
  • cizme de iarna;
  • fuste de iarna;
  • pantofi cu talpa plata;
  • articole din denim.

Comentarii

Postări populare