[Preview] Noutati in teste (11)

A trecut ceva timp de la ultima postare de acest gen si intre timp au aparut multe alte produse noi primite la testare. Pentru ca uneori ma simt coplesita de avalansa lor, ma bucur sa le ofer familiei, prietenelor sau colegelor, mai ales ca uneori se intampla ca un produs sa nu fie pe potriva nevoilor mele. In felul acesta nu simt ca trisez campaniile de testare care vin, majoritatea, insotite de un chestionar pentru feedback. 

In unele cazuri, mi-am dat seama ca aceste chestionare chiar sunt luate in seama de companii pentru a-si imbunatati produsele. Este cazul lotiunii In-Dusch Body Milk de la Nivea care, in urma feedback-ului primit de la testeri, s-a ales cu un alt recipient, mai practic. Am citit pe blogul campaniei ca multi s-au plans ca e prea greu, dificil de manevrat, ca aluneca etc. 

Si-acum sa va arat ce am mai testat in ultima vreme :)

  • de noua gama de ingrijire a tenului sensibil de la CD cu extract de nufar am profitat impreuna cu alte trei prietene. Ideea a fost sa organizez un Beauty Day in care sa ne rasfatam cu produsele si sa ne relaxam ascultand muzica de chill out, la lumina lumanarilor :) In colet am avut un CD pe care il ascult aproape zilnic la birou (iar colegii imi spun ca au senzatia ca sunt intr-un bar :)), 2 lumanari cu un abajur de hartie si 3 seturi complete cu noile produse: crema de ochi, crema de zi, crema regeneranta, lotiune micelara, spuma de curatare. Deocamdata nu am apucat sa folosesc decat lotiunea micelara, despre care am scris aici. Una dintre prietene s-a plans ca spuma de curatare i-a uscat tenul, iar crema regeneranta nu i-a priit. In ceea ce priveste crema de zi, sunt dezamagita de faptul ca nu are SPF, insa imi place recipientul opac si airless (tip pompa), spre deosebire de crema regeneranta care vine la borcan. 
  • apa de gura Total Care Sensitive de la Listerine am terminat-o deja, dar nu pot spune ca am observat vreo diferenta fata de alte ape de gura incarcate pana acum. E drept ca mari asteptari de la o apa de gura nu am, insa sunt curioasa sa aflu parerea dentistei mele, la urmatoarea vizita. Per total a fost ok, insa gustul nu prea mi-a placut. Asa cum am spus in alte dati, dupa periajul dintilor, eu nu ma mai clatesc cu apa simpla, ci doar cu apa de gura si nu mananc in urmatoarea ora. 
  • fondul de ten compact Dermablend de la Vichy a ajuns la o colega filipineza, pentru ca nuanta Sand 35 este mult prea inchisa pentru tenul meu. Nu am apucat inca sa primesc un feedback de la ea, dar o s-o intreb de curiozitate cum i se pare. Am citit numai de bine despre acest fond de ten. Sincera sa fiu, nu stiu daca l-as fi pastrat nici daca nuanta mi s-ar fi potrivit, pentru ca din fericire nu am un ten cu multe imperfectiuni si am inteles ca acesta are o putere de acoperire foarte mare. 
  • crema AtopiControl de la Eucerin pentru persoanele cu neurodermita a ajuns la aceeasi colega filipineza :) Da, mi-e foarte simpatica, pentru ca este o persoana calda, genul de om pe care il place toata lumea. Intr-o zi, cand stateam de vorba, am vazut ca se tot scarpina si mi-a spus ca sufera de neurodermita, mai ales pe perioada iernii si desi urma un tratament prescris de doctor, nu observase nicio imbunatatire. Asa ca a doua zi i-am adus crema si am rugat-o sa faca si niste poze before/ after pentru feedback-ul pe care trebuia sa-l trimit in campanie. M-am bucurat sa constat rezultatele benefice si sa o aud ca se simte bine si nu se mai scarpina. Asadar, daca aveti astfel de probleme, va recomand aceasta crema, disponibila numai in farmacii.
  • ramanand in zona problemelor cu pielea, am primit un tratament pentru tratarea herpesului bucal de la Lipivir. Pobabil stiti ca odata aparut in organism, virusul de herpes ramane toata viata. Acesta se manifesta mai ales primavara, dar si cand sistemul imunitar este slabit. Din pacate, si eu am acest virus, insa de cand m-am mutat in Germania nu mi-a iesit niciunul. Ironia a facut insa ca la scurt timp dupa ce am primit acest balsam sa-mi apara un herpes nesuferit! Astfel, am reusit sa-l tratez din timp si nu am mai avut parte de neplacerile specifice: mancarime, buza umflata, uneori chiar dureri mai ales cand radeam. Ma declar multumita de efecte si cu siguranta ca il voi cumpara atunci cand ma voi confrunta cu aparitia unui nou herpes (sper cat mai tarziu posibil!)
  • de la Rossmann am primit noua vopsea de par fara amoniac Olia de la Garnier, care a picat la tanc, desi urasc sa ma vopsesc acasa. Am ales o nuanta cat mai apropiata de parul meu si trebuie sa recunosc ca mi-a placut. Nu mi-a iritat scalpul - asa cum patesc cu majoritatea vopselelor de par, inclusiv cele de la salon - iar asta pentru mine este un mare plus. S-a aplicat uniform, culoarea a iesit ca pe cutie, nu a iesit la spalat, nu mi-a afectat parul in niciun fel - spre deosebire de alta de la ei, primita intr-o campanie de testare, de la care mi-a cazut atat de mult par incat am crezut ca o sa raman cheala :( . In concluzie, cred ca este un produs bun, la care as reveni atunci cand as mai avea chef sa ma vopsesc acasa.
  • pasta de dinti Max White One de la Colgate am primit-o tot de la Rossmann. Este o pasta de dinti ca oricare alta :) Curata, lasa o senzatie de prospetime, nu are un gust neplacut, nu este foarte mentolata. Nu am observat o albire a dintilor, insa nici nu verific asta si nici nu am astfel de asteptari. La cate paste de dinti exista pe piata si pe iHerb, nu cred sa imi cumpar vreuna de doua ori :)

  • tot din seria produselor primite de la Rossmann este si pudra compacta cu extract de rodie de la Alterra, brandul lor de produse "naturale". Numai bine ca am intrat in posesia ei, ca si-asa mi s-a terminat pudra Stay Matte de la Rimmel. O folosesc de ceva timp, dar nu pot spune ca imi place in mod deosebit. De multe ori lasa tenul cam prafos, nu matifiaza durabil (maximum 3-4 ore), are un parfum cam puternic si pare sa se consume cam repede (deja ii vad fundul metalic). Cu siguranta nu mi-as cumpara-o. Inca nu m-am decis cu ce sa o inlocuiesc, osciland intre Guerlain si Physician's Formula. 
  • dupa cum v-ati dat seama, lantul de drogherii Rossmann este mai mult decat generos, iar aceasta lotiune de corp de la Neutrogena am primit-o tot de la ei :) Am scris deja aici ca imi place mult. Daca as intra vreodata in pana de idei in privinta produselor de ingrijire corporala, cu siguranta ca as apela la ea. 
  • vorba reclamei, "Inca unul si ma duc" :) De la Rossmann am primit acest set: cap de mop cu servetele pentru curatarea parchetui de la Poliboy, care mi-a prins foarte bine cand m-am mutat si am avut mult de smotruit. Servetelele sunt foarte practice, dar mai scumpe decat o solutie speciala. Avantajele oferite sunt un consum mai mic de apa si timp. La final lasa in camera un miros placut, iar pachetul este curat si lucios. De la Poliboy am multe servetele cu diferite intrebuintari: pentru geamuri, pentru TV/ laptop, pentru pantofi, pentru obiecte din piele (in special la posete), pentru mobilier/ lemn.   
Si cam atat pentru azi. Mai aveam cateva pe lista, dar le las pana data viitoare, pentru ca prea m-am lungit. Pana atunci eu tot testez ;)
 

Comentarii

  1. ce mi-ar placea sa incerc dermablend compact :D

    RăspundețiȘtergere
  2. arata bine produsele cu extract de nufar.
    si eu sunt in teste cu un produs neutrogena.
    astept sa aud detalii despre toate produsele. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare