IN & OUT - My Beauty Routine (16)

Se termina luna, se termina si produsele. Unele dintre ele, de mai multa vreme, insa cum nu mai reusesc sa postez constant, le pastrez pana imi fac timp sa scriu despre fiecare in parte cateva impresii finale. Am strans multe recipiente goale si mi-am propus sa scriu despre cat mai multe - sper sa nu va plictisesc ;)

Mie una imi plac articolele lungi, mai ales cele despre mai multe produse la un loc, dar pana la urma este o chestiune de gust. Sa nu ma lungesc si mai mult si sa trec la treaba ;)


  • roll-on-ul cu aloe vera de la Alvera mi-a placut foarte mult. L-am luat de doua ori chiar, de pe iHerb. Nu am avut sa-i reprosez absolut nimic si l-am inlocuit cu altul numai pentru ca am vrut sa mai schimb textura. 
  • pentru ca mi-era dor de o varianta stick, am ales deodorantul Mint Julep de la Queen Helene, ca tot imi placuse masca cu argila de la ei. Desi review-urile de pe site erau majoritatea pozitive, imi pare rau sa spun ca acest deodorant a fost o mare dezamagire :( Fac dus si ma rad la axila zilnic, deci nu se pune problema sa-l aplic pe o piele necuratata corespunzator. Si, cu toate astea, am avut cateva momente in care abia asteptam sa ajung acasa sa ma spal! Poate pentru altii o fi bun, acum depinde si de gradul de transpiratie al fiecaruia, de pH-ul pielii etc. Nu l-am aruncat, insa deja l-am inlocuit cu altceva. O sa-l mai incerc la vara, cand axila nu mai este acoperita de haine.
  • untul de corp cu aloe vera si ulei de masline de la Olive's Secret mi-a placut foarte mult. De la miros pana la textura, de la hidratarea de durata pana la absorbtia rapida in piele, untul acesta a fost de neuitat, la fel ca si vacanta in Kos de unde l-am luat.
  • l-am inlocuit cu un alt produs care imi place foarte mult - lotiunea de corp pentru piele uscata de la Neutrogena. Nu ma plang de piele uscata decat in zona inferioara a picioarelor, dar am aplicat-o cu sarg pe tot corpul si m-am bucurat de mirosul placut, precum si de o piele moale, fina si deloc lipicioasa. Un produs pe care il recomand, cu siguranta, mai ales datorita recipientului foarte practic, dar si gramajului generos. 
  • Samponul pentru stralucirea parului vopsit castaniu de la Pierre Ricaud a fost ok...ish, dar cu nimic special. Nu mi-a placut deloc mirosul si mi s-a parut ca s-a consumat cam repede. Mi-au placut  insa textura lucioasa si faptul ca nu incurca parul, putand astfel sa renunt uneori la balsam. 
  • l-am inlocuit cu samponul anti-matreata cu tea tree de la Jason, luat pe vremea cand ma confruntam cu aceasta problema. De atunci am primit tot felul de sampoane la testare, asa ca nu am avut cand sa-l folosesc si, intre timp, matreata a disparut :) In orice caz, il folosesc fara probleme, iar cantitatea generoasa pare sa ma tina o vesnicie. Are o textura destul de onctuoasa si transparenta, insa nu prea face spuma, de aceea folosesc mai mult decat am nevoie de fapt. Nu ma dau in vant dupa mirosul de tea tree, miroase a medicament. Insa sunt multumita de faptul ca imi curata bine parul si ca nu am probleme cu scalpul. Imi displace faptul ca parul ramane incurcat, dar rezolv problema cu balsam.
  • gelul de dus Floramin de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj mi-a placut foarte mult. Mirosea tare placut, nu usca deloc pielea si facea o spuma generoasa.
  • l-am inlocuit cu un produs care face la fel - gel de dus crema cu zmeura de la DOP, cumparat de la Paris, unde m-am dus cu o lista destul de lunga ;) Cred ca este unul dintre cele mai faine geluri de dus incercate de mine pana acum. Sau poate il percep astfel datorita amintirilor pe care le asociez cu mirosul de zmeura. Pentru mine, zmeura este fructul copilariei mele - imi aduce aminte de verile petrecute la Falticeni, la bunicii mei, cand culegeam dupa principiul una-n cofa, sapte-n gura :) Cu toata sinceritatea spun ca parca nici nu-mi vine sa-l folosesc prea des, ca sa nu-l termin :)) Mirosul este absolut fantastic si, lasand la o parte calatoria in timp, lasa baia si pielea frumos parfumate pentru o buna bucata de vreme.
  • ramand tot in zona gelurilor de dus, am mai terminat unul - gel de dus cu floare de lotus si lapte de bambus de la Isana. Din pacate, a fost un produs care m-a dezamagit: miros foarte slab, spuma aproape inexistenta si, daca-mi amintesc bine, nici la capitolul hidratare nu statea prea bine.
  • l-am inlocuit fara nicio parere de rau cu un ulei de dus luat tot de la Paris - cu ulei de argan si floare de portocal de Maroc de la Le Petit Marseillais. Si acest ulei de dus imi ofera un adevarat rasfat la dus, in mare parte datorita mirosului poate cam greu pentru vara, dar foarte senzual - zic eu :) Curata bine, face spuma si nu usuca - ce pretentii as putea sa mai am? 
  • am mai dat gata si niste butelci de apa de gura: Listerine Total Care Sensitive (pentru dinti sensibili) si Dontodent, pe care le-am inlocuit tot cu Dontodent, cu menta. Cea de la Listerine avea un gust cam neplacut, de aceea abia am asteptat sa o termin. Cele de la Dontodent sunt ok la gust, dar nu au un efect de prospetime suficient de indelungat. Cred ca am incercat toata seria de la Dontodent, asa ca este cazul sa ma reorientez ;) 
  • de cand m-am mutat intr-un apartament care are baie cu cada, m-am rasfatat cat am putut de des cu bai inspumate si parfumate. De fapt, printre primele produse de casa noua pe care le-am cumparat, a fost un set de uleiuri de baie de la Tchibo Beauty. Diferitele combinatii de arome sunau extrem de tentant: patchouli si magnolie, floare de lamai si cimbru, floare de tei si miere, busuioc si portocala. Din pacate, au fost o mare dezamagire, pentru ca mirosul era abia perceptibil si nu faceau deloc spuma. Nu suport baile fara spuma, asa ca le-am combinat cu o spuma de baie pentru bebelusi, fara parfum de la Babylove. Dupa ce le-am consumat, am revenit la produsele de baie obisnuite, pe care o sa le vedeti in alte postari ;) 
  • ramanand in sfera olfactiva, am reusit sa mai termin un parfum: Nuit Pour Femme de la Hugo Boss. Mi-a placut mirosul, dar faptul ca nu persista aproape deloc m-a facut sa-mi doresc sa-l termin cat mai repede. Din pacate l-am incadrat la seria dezamagirilor.
  • nu acelasi lucru pot spune despre Woman de la Hugo Boss, unul dintre parfumurile preferate ale mamei mele si care imi va aduce mereu aminte de ea. Luna aceasta a fost ziua ei si ca sa o simt mai aproape, m-am dat cu el :) Imi place mult: are un miros placut si delicat, de toata ziua, casual si, mai ales, persista. Mi-e drag sa-i simt aroma cand imi dau cu mana prin par sau cand imi pun esarfa la gat.
  • printre atatea produse primite, ati crede ca am renuntat de tot la unturile si uleiurile vegetale pe care le-am tot pomenit la inceputurile blogului, cand incercam sa-mi prepar singura diferite cosmetice pentru ten, corp sau par. Ei bine, odata cu mutarea, am redescoperit cateva uleiuri pe care, intr-adevar, le uitasem. Uleiul de argan si Squalan-ul cumparate de pe Etsy le-am folosit pe ten, dupa dus, pe pielea umeda. Cred ca stiti deja beneficiile ambelor uleiuri, asa ca nu intru in detalii. Mi-au placut efectele lasate pe ten: o piele moale, hidratata in profunzime si cu aspect sanatos. Uleiul de primula de seara si o combinatie anti-age cumparate de pe Of A Simple Nature le-am aplicat pe zona gatului, decolteului si pe sani. Uleiul de Rosa Moscheta cumparat de pe Aroma Zone l-am folosit pe corp, tot dupa dus si pe pielea umeda. Nu intra rapid in piele, asa ca asteptam cateva minute, dupa care tapotam pielea cu un prosop de hartie ca sa absorb grasimea. Recunosc ca nu era o treaba foarte comoda, insa nu cred ca am avut vreodata o piele mai fina si mai moale ca in zilele urmatoare acestui tratament. Datorita acestui regal (pana la urma, uleiul de Rosa Moscheta este destul de scump si initial il luasem pentru ten), nu am mai avut niciun fel de probleme cu pielea uscata pe toata durata iernii, mai ales in zona gambelor, zona mea sensibila.  
  • masca pentru albire de la Korres luata din Kos nu mi-a placut. Mi-a ajuns pentru 3 folosiri, dar nu am observat niciun efect. Nu ma asteptam la albire, dar la un aspect imbunatatit al tenului, macar dupa aplicare, macar pentru cateva minute, ore :) Nimic, apa de ploaie scumpa.
  • blush-ul Rose Plein Vent de la Guerlain l-am aruncat pana la urma, asa neterminat cum era, mai ales ca-l aveam de cativa ani. Mi-am dorit mult acest blush, dar am fost dezamagita. Am avut perioade in care mi-a placut, dar de cele mai multe ori nu am reusit sa obtin o nuanta placuta, asa ca am renuntat sa ma conving ca-mi place. 
  • creionul pentru Smokey Eyes de la Lancome l-am primit cadou la prima comanda de pe Strawberry si l-am folosit foarte rar. Este gri, dar cum nu folosesc eye liner, l-am tinut in trusa pana am decis ca este oricum vechi si nu-l voi folosi niciodata. 
Si atat pentru azi, sper ca nu ati adormit :) Va tenteaza vreunul dintre aceste produse? Ati folosit vreunul dintre ele si aveti impresii diferite?


Comentarii

  1. Ma bucur ca ai samponul cu tea tree - Jason. Îl am trecut pe wishlistul de care iti spuneam, de pe site. :) As fi curioasa daca incurca parul (caci presupun ca degreseaza bine avand si tea tree in el) si daca mai e nevoie de un balsam dupa el? ma tenta si/sau balsamul din aceeasi gama.

    Intre un unt de corp si o lotiune de corp, pe care o preferi mai mult dpv al hidratarii?
    O singura data am avut o cutiuta de 50g cu un unt de corp cu cacao de la Boots. Textura divina, miros la fel :), ca hidratare era ok, dar nu pot spune 'wow!'... oricum, per ansablu mi-a placut.
    Asta al tau cu aloe trebuie sa fi fost nemaipomenit!

    Nici mie nu-mi place aroma Listerine-ului :), insa intre apele de gura pe care le-am tot incercat (acum am un Colgate Total si am mai avut Colgate Whitening si Parodontax), in privinta tartrului, asta de la Listerine (Whitening) si-a facut treaba cea mai bine. Pe ceea Parodontax am cumparat-o datorita ingredientelor benefice pentru gingii/dinti, dar nu mi s-a parut sa aiba si efect de albire. Cealalta de la Colgate era bunicica in privinta albirii si cu o aroma placuta, discreta. Am avut-o de 2x si as mai lua-o si in viitor ca sa mai diversific, deci o recomand.
    O aoa de gura Oral-b ai avut?

    Woman de la Hugo Boss este dulceag sau floral? :)
    Sa-l porti cu drag in continuare!!!

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Dana, am precizat in articol ca samponul incurca parul :) Deci, da, este nevoie de balsam dupa.
      Untul de corp este mai gras, de aceea necesita un masaj mai indelungat, pe cand lotiunea de corp se absoarbe mai repede. Imi plac ambele variante, dar le folosesc in functie de timpul pe care il am la dispozitie. De obicei, prefer unturile de corp in timpul sezonului rece.
      O sa incerc Listerine Whitening, desi nu cred ca am vazut-o in DM... Si parca nici Oral B nu am vazut. O sa ma uit si-n alte DMuri si poate si-n alte drogherii.
      Woman de la HB nu este dulce, dar nici floral. Nu stiu sa-ti descriu aroma, cel mai bine este sa o incerci pe tine :)
      Multumesc, pupici!

      Ștergere
  2. Ai incercat apa de gura cu menta Nana de la alverde? E preferata Ninei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat, o pun pe lista si-ti multumesc pentru recomandare :)

      Ștergere
  3. Bioderma lot micelara e si preferata mea. CUrata cel mai bine din tot ce am incercat tusul si rimelul.

    Te pup, draga mea.

    http://miu-miu.ro/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare