[Favoritele lunii] Ianuarie, Februarie & Martie 2014

Articolul acesta l-am inceput in februarie si de atunci n-am mai reusit sa-l termin :) Acum, la inceput de aprilie, aruncand o privire la pozele facute produselor preferate in ianuarie, mi-am dat seama ca tot pe ele le-am folosit cu drag si spor si-n ultimele luni. Asa ca am decis sa scriu despre ele.
In ultimele postari despre favoritele lunii nu prea am aratat noutati, majoritatea fiind produse pe care le-ati vazut deja in alte postari. In articolul de azi, cred ca am strans cateva noutati si abia astept sa va povestesc cateva cuvinte despre ele, pentru ca toate mi-au facut rutina de ingrijire si mai placuta prin diferitele calitati sau beneficii oferite ;)


Parca-s mai multe decat de obicei, insa pe unele dintre ele le-am inceput inca din decembrie ;) Ma uit la poza si-mi dau seama ca sunt de-a dreptul incantata de toate produsele de-acolo si ma bucur atat de mult ca sunt ale mele :)) Haideti sa vedem de ce...

  • daca ma cititi constant si demult, cu siguranta imi cunoasteti obsesia pentru niste nesuferite de pete de melasma din jurul ochilor. Mi-am dorit cu ardoare sa incerc un produs pe baza de hiroquinona, asa ca atunci cand am vazut pe iHerb serul pentru albire Spot Light de la Neoteric Cosmetics, imediat l-am pus in cos. Acum sunt deja la al doilea tub si dupa ce il termin ma voi opri pana la toamna. Initial, am fost mega incantata de el, pentru ca rezultatele au fost vizibile mai repede decat ma asteptam. In timp, sigur ca efectul a fost mai putin intens, insa ma pot declara multumita de rezultatele obtinute. Ce mi-a placut mai putin au fost mirosul destul de ciudat, desi nu pregnant si faptul ca il banui a fi vinovat de aparitia unor cosuri si a unor puncte negre, in special in zona tamplelor si a barbiei. L-am aplicat zilnic, dimineata si seara, dupa spalare. Duminica trecuta am facut plaja de la 11 la 18 si desi am folosit SPF 45 rezistent la apa, am observat ca petele au reaparat, dar nu la fel de colorate. Tocmai de aceea am decis sa renunt la tratament pe perioada verii, asa cum se si recomanda, de altfel. 
  • serul din gama Cellular Anti-Age de la Nivea il folosesc in fiecare seara, dupa ce las sa lucreze timp de 30-50 de minute serul Spot Light. Cum spuneam si aici, aceasta gama de la Nivea m-a surprins placut. Imi place mult acest ser, pentru ca hidrateaza eficient, intra rapid in piele, o lasa fina si mata, iar dimineata nu ma trezesc cu fata plina de sebuum, cum mi s-a intamplat cu alte creme de noapte. Am preferat sa il folosesc doar seara, pentru ca dimineata nu simt nevoia, crema de zi fiind suficienta. Nu am analizat cu atentie lista de ingrediente, insa nu simt parfum si nu am observat niciun fel de reactii neplacute alte pielii. 
  • gelul de dus cu zmeura de la DOP si uleiul pentru dus cu floare de portocal de la Le Petit Marseillais mi-au incantat olfactiv serile cu aromele lor minunate. Nu stiu care imi place mai mult, pentru ca ambele sunt de nota 10! Gelul de dus miroase a zmeura exact ca in copilarie, nu simt nici urma de aroma sintetica, ba e de-a dreptul delicios! Nu usuca, face spuma suficienta, iar mirosul ramane pe piele pret de cateva ore bune. Nu va spun cum miroase in baie, dupa ce termin dusul... Uleiul de dus miroase mai subtil si l-am preferat cand imi simteam pielea un pic deshidratata. Si acesta face spuma suficienta, curata fara sa usuce si lasa pe piele un miros de portocale tare placut. Ma mai asteapta cateva geluri de dus de la ambele firme, tot cu arome deosebite si abia astept sa le incerc :)
  • balsamul pentru par cu musetel de la Nature's Gate este al doilea pe care il incerc de la aceasta gama. Imi place la fel de mult ca cel cu rodie pentru par vopsit. Este dens precum o masca, are ingrediente naturale, nu mi-a cauzat niciun fel de probleme cu scalpul, lasa parul descurcat si moale si are un miros placut, usor dulceag. De cand cu iHerb-ul, nu ma mai tenteaza niciun fel de produs pentru par din drogherii, gen L'Oreal, John Frida etc. 
  • lotiunea pentru corp de la Neutrogena am primit-o de la Rossmann si imi place tare mult. Miroase foarte placut si hidrateaza excelent. Intra rapid in piele si nu o lasa grasa, desi este pentru piele uscata si foarte uscata. Flaconul asta pare sa tina o vesnicie, dar este drept ca nu o folosesc in fiecare seara. 
  • Una dintre ojele preferate din ultima vreme a fost All Fired Up de la Sally Hansen, despre care am scris aici. Este prima mea oja Sally Hansen si ma declar cucerita de toate calitatile ei: rezistenta, luciu prelungit, uscare rapida, aplicare facila. De obicei, prefer ojele in recipiente mici, din dorinta de a varia cat mai mult nuantele si pentru a evita sa le vad uscate. Sunt curioasa cum se va comporta aceasta...
Deocamdata atat, dar va promit ca luna urmatoare o sa vedeti alte produse noi pe care am inceput sa le folosesc si despre care am deja cuvinte de lauda. 
Pana atunci, astept sa-mi spuneti daca ati incercat vreunul dintre produsele mentionate si daca doriti sa stiti mai multe despre unul anume.

Comentarii

  1. Sunt curioasa in privinta serumului AH, am comandat si eu unul Retinol ResQ, astept sa-l termin pe cel de acum ca sa il introduc pe cel nou in rutina zilnica.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare