[Haul] Comanda iHerb 9

A trecut cam multa  vreme de la ultima comanda iHerb si daca ati aruncat un ochi la link si nu intelegeti de ce de la sapte am sarit direct la noua, o sa va spun: cea de-a opta comanda nu a ajuns decat pana la vama de aici, de unde au trimis-o inapoi din cauza... spirulinei pe care nemtii au considerat-o... medicament!!!! Nu vreti sa stiti cate mailuri si telefoane am dat ca sa aflu ce se intampla cu pachetul. Este foarte frustrant sa stii ca produsele sunt in tara, sa le astepti si ele sa nu mai vina, iar intr-un final sa afli ca au fost trimise inapoi din cauza unui supliment alimentar pe care, pana urma puteau sa-l arunce si sa-mi trimita pachetul fara el!!! 

Am fost foarte foarte dezamagita si suparata, dar m-am invatat minte si de acum nu voi mai comanda niciun supliment alimentar de pe iHerb. Din pacate, nici cei de la iHerb nu m-au scutit de dezamagire, pentru ca cei de la customer service, carora le-am scris in doua randuri relatarea intamplarii, nu au revenit cu niciun raspuns. Nimic, nimic, nimic! 

In fine, sa las vaicareala la o parte, ca oricum nu mai rezolv nimic, si sa trec la lucruri mai placute, ca de exemplu noile produse (majoritatea au fost incluse in comanda 8 care nu a mai venit):


Sunt putine, insa numai eu stiu cat m-am cacait pana le-am ales :) De fiecare data cand fac cumparaturi pe iHerb ma invart si ma razgandesc de 100 de ori. 
Ce am ales de data aceasta:

  • batoane de ciocolata ChocoRite: Milk Chocolate Crisp Bar si Milk Chocolate Bar. Fiecare cutie are 5 batoane si deja am incercat ambele variante. Imi plac la nebunie! Batoanele simple sunt mai dulci si au un gust mai intens decat cele crispy, dar ambele imi plac la fel de mult. Sunt o alternativa excelenta la ciocolata normala si am de gand sa-mi iau cate o cutie la fiecare comanda. Mi-am alimentat deja stocul la serviciu ca sa nu ma prinda poftele pe picior gresit si sa o dau in bara cu dieta ;) Multumesc Adianei pentru recomandare! ♥

  • nelipsitele ceaiuri Yogi imi plac mult mult! La fiecare colet aproape pun si un pachet de ceai Yogi daca mai e loc :) Au niste combinatii excelente, iar citatele care insotesc fiecare pliculet de ceai fac ziua mai frumoasa parca ♥ Acum am ales Lemon Ginger (iute si puternic aromat) si Slim Life (dulce si cu o aroma tipica de Craciun). Nici de data aceasta nu am dat gres si sper sa incerc intreaga colectie disponibila.
  • dupa primele Slender Sticks cu Rodie, mi-am pus de wishlist si restul de variante, iar acum am ales Acai Lemonade si Tropical Punch. Deocamdata nu le-am incercat, deci nu pot spune nimic despre ele. Eu cred ca or sa-mi placa si pana la urma sunt o varianta mult mai sanatoasa la sucurile fara zahar pe care le mai beau cand mi-e pofta de dulce. La fel ca si ceaiurile Yogi, probabil ca si slender stick-urile vor fi nelipsite din coletele viitoare. Multumesc Georgianei pentru descoperire! ♥
La capitolul cosmetice mai slabut, pentru ca am de toate :) 

  • mi-am luat balsam de par ca nu mai aveam si pentru ca cel cu rodie de la Nature's Gate mi-a placut, de data asta am ales tot unul de la ei, varianta cu musetel. O sa-l testez abia maine, asa ca deocamdata nu am ce sa scriu despre el, decat ca miroase foarte placut, dulce si destul de puternic. 
  • daca ma cititi mai demult, stiti ca am deja o obsesie cu niste pete de melasma in jurul ochilor aparute in ultimii ani, din cauza ca nu am folosit protectie solara adecvata :( Ma lupt cu ele de multa vreme si nu reusesc sa o las balta. Mi-am dorit serul Alpha Hydrox Spot Light cu 2% hidroquinona si 10% acid glycolic de cand am citit despre el tot la Adiana, asa ca la prima comanda l-am pus in cos fara sa stau pe ganduri. Am inceput sa-l folosesc din seara in care l-am primit, iar prima impresie este ca nu-mi place deloc mirosul :) Nu stiu carui ingredient i se datoareaza, dar bine ca nu dureaza mult - sau poate ma obisnuiesc cu el. Il folosesc de doua ori pe zi, sub crema de zi sau de seara, dupa curatarea tenului. O sa fac un tratament de minimum 3 luni si astept cu nerbdare rezultatele!!!
  • de la sectiunea Freebies am ales un balsam de buze Sierra Bees cu rodie pe care inca nu l-am desfacut, pentru ca am deja doua deschise (unul in poseta, unul pe noptiera). 
Si atat pentru aceasta data. Va tenteaza sau ati incercat vreunul dintre aceste produse?

Nu uitati, link-urile care va duc direct la produse contin codul meu EWU138, in baza caruia  beneficiati de o reducere de 5$ (pentru o comanda a carei valoare nu depaseste 40$) sau de 10$ (daca valoarea comenzii depaseste 40$). Aceste reduceri sunt valabile insa numai daca sunteti la prima comanda

Comentarii

  1. Dar nu ai mai avut o data problema asta cu suplimentele? Parca tot la tine am citit despre asta acum ceva timp. Scrie-le pe pagina de Fb ca poate iti raspund daca e publica plangerea. Macar sa-ti dea banii inapoi pe coletul ala.
    Mi-am pus pe lista ceaiurile. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu asa nasol incat sa-mi trimita produsele inapoi. Au vrut sa verifice daca Biotina e sau nu importabila si pana la urma a fost ok. Dar de spirulina nu mi-a zis nimeni nimic si eu stateam si asteptam ca fraiera pachetul :(( In fine, asta e.

      Nu-mi vine sa le mai scriu nimic astora de la iHerb, chiar daca nu-i corect. Sau vad eu...

      Ma bucur ca ti le-ai pus pe lista, sigur iti vor placea :)

      Ștergere
    2. @Nimphetamin: Adica ai ramas cu banii dati pe coletul pe care nu l-ai primit?

      Ștergere
  2. Eu am comandat de multe ori suplimente alimentare de la ei si nu am avut pana acum probleme .Dar m-ai pus pe ganduri :) . Nu stiam ca se poate intampla asa ceva .(Ana)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se intampla numai in Germania, nu si in Ro, asa ca nu ai de ce sa ramai pe ganduri ;)

      Ștergere
  3. Hai ca o sa fur si eu recomandarea Adianei si a ta, cea cu batoanele de ciocolata! M-am tot chinuit in wkd sa plasez o comanda si mi-a dat eroare la partea cu plata, nu inteleg de ce. O sa incerc si luni, poate a avut ceva serverul bancii.
    Cred ca o sa pun si o cutie de ceai daca mai am loc, batoanele data viitoare.
    Iar legat de problemele cu vama din Germania, eu cred ca asta se intampla si in cazul coletelor care nu mai ajung in RO. Probabil li se pare suspect vreun supliment si trimit coletul inapoi catre iherb.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-am dat idei :) Sunt sigura ca-ti vor placea si ceaiurile si ciocolata ;)
      Este posibil sa ai deptate cu coletele pierdute, insa am observat ca au inceput sa puna factura pe colet, iar inainte nu faceau asta... Acum ma intreb de ce naiba imi mai trimit scrisoare oficiala sa le trimit factura pe mail...

      Ștergere
  4. Si eu mi-am luat Spot Light si am avut mari emotii cand am ridicat coletul pt ca pe el era lipit un actibilt pe care scria ceva de genul "does not comply with European Law no..." M-au trecut toate sudorile, stiam ca hidrochinona nu se comercializeaza in EU, m-am speriat ca mi-au luat-o din colet si au aruncat-o sau ceva... DIn fericire, era acolo, cumintica :) Culmea e ca pachetul era perfect intact, se vedea clar ca nu se umblase la el.
    Eu spun sa le scrii celor de la Iherb, dar un mesaj privat pe facebook, tipa care le administreaza pagina de FB e suuuuper! Eu i-am scris de nenumarate ori cu diverse intrebari si intotdeauna mi-a raspuns prompt si f draguta. In plus, mi-au dat refund de 2 ori (prima data mi-au trimis o pudra expirata si a doua oara o crema de fata la "borcan" nu avea folia de protectie, doar capacul, si am cerut refund si mi-au dat). E drept ca am vreo 35 de comenzi la activ, dar si tu ai cateva, imposibil sa nu-ti dea refund.Neaparat scrie-le.

    Ref. la Spot Light, sunt curioasa daca are efect...Eu folosesc de 2 ani de zile BHA 2%, AHA5% si AHA 10% de la PC fara mari efecte, petele pareau ca se estompeaza ff putin, iar se maroneau mai tare, parca iar se estompau, desi am folosit consistent exfoliantii (si SPF 50 de la PC absolut zilnic).
    Sper sa aiba efecte majore la amandoua :) Si sa scapam de petele astea o data pt totdeauna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum iti merge cu Spot Light? Mie tare bine :) Chiar vad efecte!! Nu-mi vine sa cred. L-am folosit o zi da, una nu, vreo 10 zile, apoi zilnic, seara. Stiu ca trebuie folosit de 2 ori pe zi, dar mi-e teama ca agresez pielea prea tare. Si dimineata nici n-am timp prea mult de asteptat intre produse :)
      Dar rezultatele, chiar si asa, sunt super!! Am iesit din casa fara fdt, doar cu pudra Stay Matte de la rimmel in Translucent(SPF luceste ca naiba si am nevoie neaparat de pudra) si mi-au spus prietenele ca nu se mai vad petele, se vede ceeeeva foooarte light, ca niste pistrui estompati, doar daca se uita de aproape-aproape si foarte atent.SI asta la lumina zilei, caer e cea mai "cruda" :))
      Sper ca si tu ai rezultate bune!

      Ștergere
    2. Hei, ma bucur mult ca ai revenit, chiar ma gandeam la tine si la faptul ca vreau sa revin cu un feedback. Chiar ieri ma uitam si am observat imbunatatiri!!!! yay!!!! Deja imi cam pierdusem speranta :(
      Il aplic zilnic, dimineata si seara, dar nu concep sa ies din casa fara SPF!!! Ai m are grija, altfel apar altele. Ca sa nu mai spun de riscul de cancer etc. Nu e de joaca!

      Ștergere
    3. Si la tine functioneaza? Ce ma bucur!!! E clar ca hidrochinona functioneaza, ca AHA am folosit la greu si inainte. Ma tot gandesc daca sa folosesc de 2 ori pe zi... Sau tot o singura data, dar poate o sa incep sa folosesc dimineata ca seara sa pot aplica altceva -de vreo 2 ori/sapt AHA 10% de la PC(cred ca are ph mai mic si e mai exfoliant decat aha-ul din Spot), de vreo 2 ori serumul argintiu cu retinol de la PC... In ideea ca as vrea sa "rezolv" petele pana prin martie, cel tarziu aprilie, ca dupa aia mi-e cam teama sa mai folosesc hidrochinona.
      Absolut, spf 50 zilnic, chiar si iarna si cand nu ies din casa si e si innorat afara. O sa razi, dar in zilele in care ma trezesc tarziu, dupa ora 10, eu pana nu aplic crema cu spf nici nu trag draperiile :))) Sunt cam obsedata, dar mi-e teama de efectele soarelui pt pete.

      Ștergere
    4. Da, cred ca si la mine functioneaza, chiar vad o mica diferenta. Nici la mine AHA nu a avut efect asupra petelor, ci doar asupra texturii pielii - a aratat ok.
      Si eu folosesc 10% AHA de la PC si-l aplic de doua ori pe saptamana, iar in serile respective renunt la Spot Light.
      Ah, nu-s chiar asa nebuna cu SPF-ul :) Iarna folosesc 15 si la fel si vara cand nu prea ies afara (cand am progmram gen birou-pat :) ). Nu mi-au aparut alte pete, dar nici n-as vrea!!! :)

      Ștergere
  5. Astept si eu un colet de pe 17 noiembrie si deja sunt panicata ca nu-l voi mai primi. Pana acum am facut vreo 14 comenzi la ei si niciodata n-am mai patit sa intarzie atat de mult :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ca 17 noiembrie nu e asa departe :)) Eu insa sper ca ti-a venit coletul intre timp. Abia astept sa vad ce ti-ai luat ;)

      Ștergere
  6. Buna fetelor, sunt si eu la prima comanda Iherb, am comandat pe 27 dec , cam cat mai am de asteptat? voi platiti TVA 24 % la comenzile peste 10 $? azi am ridicat un colet din China de la posta si mi s-a spus ca se plateste tva peste suma asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, nu iti pot da un raspuns exact, pentru ca depinde de mai multi factori. In general, intre 2 si 4 saptamani. Eu nu stau cu ochii pe calendar, incerc sa ma aprovizionez din timp :) Pana acum au ajuns toate, unele mai repede, altele mai greu.
      Eu nu platesc TVA, pt ca nu comand de peste 80 eur. Nu stiu pt Romania care este valoarea maxima.

      Ștergere
  7. Buna, sint noua pe blogul tau dar as vrea sa intreb despre aces produs laudat serul Alpha Hydrox Spot Light daca mi s-ar potrivi mie: ten mixt, pori mariti si puncte negre in zona t si ceve pistrui pe nas , obraji? daca ma poti ajuta cu aceasta , pasagera mia recomandat sa folosesc BHA de 2 %, acesta contine bha? ca nu prea ma indur sa cumpar la moment produsele PC, as vrea o alternativa mai ieftina la exfolianti chimici.Mers

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Pasagera te-a sfatuit bine ;) Acesta este un produs destinat indepartarii petelor de melasma de pe ten si nu contine BHA, ci 10% acid glycolic/ AHA. Nu are legatura cu ce vrei tu sa tratezi.
      Poti sa-ti iei de la Derma E un lichid cu 5% AHA, dar tu ai nevoie de BHA, asta e clar.

      Ștergere
  8. mersi mult, dar stii vreun produs cu BHA 2% in afara de cel de la PC? poate iherb sau alt site, eu sint in Italia si chiar nu am incercat sa comanda vreodata produse PC. Ma tenteaza sa-l comand si acel de la DermaE am citit despre pe blogosfera.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere :)
      Din pacate nu stiu alte produse cu BHA :( Incearca la Bravura London, dar nu sunt sigura...
      Si eu imi voi lua Derma E, prea e laudat ;)

      Ștergere
  9. ce spirulina ai comandat ? eu chiar acum mi'am pus in 'cosul' de pe iherb spirulina.. oare sa nu-l mai comand ? :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai stiu ce spirulina am comandat... niste capsule de inghitit. Nu uita ca eu locuiesc in Germania, tu s-ar putea sa nu ai niciun fel de probleme. Eu nu am voie sa comand suplimente nutritie, ca mi le trimit inapoi.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare