IN & OUT - My Beauty Routine (12)

Daca nu am mai scris in ultima vreme, nu inseamna ca nu m-am mai cremuit :) Dimpotriva, termin produse, primesc sau incep unele noi, testez cu bucurie tot ce-mi pica in mana. Nu intotdeauna am experiente  pozitive, insa macar aflu ce-mi trebuie si ce nu, mai ales ca de cand citesc blogurile de beauty, am ajuns sa-mi doresc si sa folosesc mult prea multe cosmetice.

In ultima perioada chiar, mi-am propus sa nu mai cumpar decat ce am stricta nevoie si numai dupa ce termin un produs, pentru ca de multe ori se intampla sa fiu atat de curioasa, incat incep imediat noul produs, il folosesc o perioada, apoi imi cad ochii pe altul, il cumpar, ii dau cep si uite cum s-au adunat trei produse similare...

Sa las bla bla-ul la o parte si sa trec la treaba mai bine ;)

  • crema de maini cu cacao si und de shea de la Isana am primit-o mai demult de la Rossmann si am folosit-o doar acasa, seara, din cauza ca lasa mainile foarte grase. Din pacate, in ciuda acestei senzatii de grasime, produsul nu exceleaza deloc la capitolul hidratare, motiv pentru care nu as cumpara-o. Mi-a placut mirosul dulceag de ciocolata, deloc sintetic insa. 
  • am inlocuit-o cu lotiunea de corp de la Nivea, cu o textura foarte fluida, dar care hidrateaza ceva mai bine. Am folosit-o toata vara si m-am cam plictisit de ea (ce-i drept, are o cantitate generoasa - 400 ml), asa ca o folosesc acum si pe post de crema de maini, de calcaie, doar doar o termin mai repede ;) 
  • Rujul de la Maybelline din gama Watershine Diamonds in nuanta 110 Mauve Diamonds l-am primit de la cumnata mea, cu ceva timp in urma. L-am inclus si la Project 10 Pan, deci pot bifa si aici un produs consumat, uraaaa! Nu am reusit nici pana in ziua de azi sa-i fac un swatch decent, dar nu cred ca-i cine stie ce tragedie, pentru ca ma indoiesc ca mai exista la raft aceasta gama. Nu sunt sigura, pentru ca nu-s foarte familiara cu standul Maybelline.
  • i-a luat locul in colectie chubby stick-ul de la Astor in nuanta 011 Feeling Feline, inclus deja in favoritele lunii august. Imi place mult, chiar daca prima data m-am uitat putin dezamagita la el, nefiind obisnuita sa port portocaliu pe buze. Insa nu este un portocaliu din-ala care sa coloreze dintii, pamantiu cumva. In strat subtire este foarte natural, conferind buzelor un luciu frumos, iar in strat dublu sau triplu se obtine o nuanta foarte vesela si varatica. 
  • da, am dat gata inca o butelca de 500 ml de lotiune micelara Sensibio de la Bioderma, pe care o folosesc pentru demachierea ochilor si a tenului seara, si uneori dimineata, pentru curatare si improspatare (in loc de spalare). Nu stiu ce sa mai spun in plus fata de ce s-a scris pana acum. Este un produs excelent, printre putinele de care nu m-am plictisit si la care nu as renunta prea usor.
  • s-a terminat inainte de a pleca in concediu, asa ca mi-am luat rapid lotiunea micelara de la L'Oreal, destul de laudata pe blogurile de beauty. Eram, desigur, curioasa sa o incerc si pe aceasta, plus ca preferam sa cumpar din Romania lotiunea micelara de la Bioderma, unde costa aprox. 65 de ron (daca tin bine minte), fata de aici unde costa aprox 25 eur. Nu stiu daca de vina este antipatia mea fata de tot ce poarta marca L'Oreal, dar ma simt dezamagita de acest produs, nu-mi place. Nu simt ca-mi curata machiajul la fel de bine si de rapid precum cea de la Bioderma, mai ales cand vine vorba despre demachierea ochilor. Nu mi-a provocat niciun fel de alergii sau alte reactii ale pielii. Ce ma mai deranjeaza este orificiul prea mare, motiv pentru care mereu vars mai mult produs decat am nevoie. Tocmai de aceea am consumat mai mult de jumatate de produs de la mijlocul lunii septembrie!
  • cand apare o dublura la postarile de genul acesta, puteti fi siguri ca este vorba despre un produs bun, sau de care eu sunt foarte multumita. Este cazul roll on-ului cu aloe vera de la Alvera de pe iHerb. Imi place mult, ce sa mai zic? Ma protejeaza eficient, nu pateaza si nu ingalbeneste hainele, are ingrediente naturale si sigure, miroase frumos si are un pret foarte bun. Deocamdata nu are inlocuitor ;)
  • gelul de dus Thermal Spa Ocean Vitality de la Palmolive l-am primit intr-o campanie de testare  prin luna mai si mi-a placut foarte mult. Miroase fain, nu usca pielea, este spornic. L-am folosit cu placere o buna bucata de vreme.  
  • l-am inlocuit cu gelul de dus cu lotus si lapte de bambus de la Isana primit de la Rossmann. Cred ca este printre putinele geluri de dus care nu mi-au spus nimic. Nu stiu, nu-mi place acest gel de dus. Mirosul este mult prea slab ca sa spun ca imi place sau nu, pentru ca nici macar nu-l simt. Textura este foarte apoasa si nu face spuma deloc. Nu stiu daca usuca pielea, pentru ca dupa fiecare data cand l-am folosit am aplicat lotiune de corp, dar nu m-as mira sa o faca...

  • serul Pure Radiance Skin Brightening de la Paula's Choice l-am folosit neintrerupt timp de sase luni, dimineata si seara, din pacate fara rezultate pe masura asteptarilor :( Nu pot spune ca este un produs prost, insa nu pot sa nu recunosc ca ma simt dezamagita. Petele mele de melasma sunt tot acolo, la fel de colorate, nu am observat nici cea mai mica schimbare si credeti-ma ca imi studiez moaca destul de des... Dupa ce am terminat si al doilea tub, am decis sa ma las pagubasa cu produsele de tip brightening, pentru ca mi-am pierdut speranta de a face sa dispara acele nesuferite de pete. Folosesc de prea mult timp astfel de produse si toate fara niciun rezultat.
  • cu toate acestea, m-am bucurat tare mult cand am primit serul pentru albirea petelor Idealia Pro de la Vichy. Nu pentru mult timp insa, pentru ca am inteles de la Corina ca formula nu contine ingredientele recunoscute pentru proprietatea de a albi petele de melasma. Asa ca am continuat sa folosesc acest ser fara nicio speranta, cu gandul la antioxidantii continuti. Inca il folosesc, in fiecare seara, dar este pe terminate. Mi-a placut, dar nu a facut ce a promis, pentru ca petele sunt tot acolo :(
  • ramanand in zona Paula's Choice, am dat gata deja un flacon din Daily Smoothing Treatment cu 5% AHA. Imi place foarte mult produsul si chiar am observat o imbunatatire a texturii tenului, suficient de vizibila pentru a continua tratamentul. Momentan insa, mai astept cu al doilea flacon, pana termin lichidul cu 2% BHA, pentru ca l-am deschis de ceva timp si n-as vrea sa expire. Ma gandesc sa renunt la exfoliati pentru o perioada de vreme, chiar sunt curioasa ce efecte ar fi. De cand am inceput sa folosesc produsele Paula's Choice (mai 2011) nu am facut niciun fel de pauza la exfoliere si nu stiu cat de ok este asta... Am facut o obsesie din a scapa de petele de melasma din jurul ochilor, insa se pare ca niciun produs nu le vine de hac. De aceea ma gandesc serios sa renunt la exfolianti sau macar sa fac o pauza.
Cam atat deocamdata, dar daca vreti sa stiti mai multe despre vreunul dintre produsele de mai sus, lasati un comentariu. Aveti experiente similare cu ale mele?


Comentarii

  1. lotiunea de la nivea o vreau si eu dar as incerca-o pe cea la tub albastru inchis :)

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum e lotiunea in tub albastru si nu voi sti prea curand, pentru ca mai am vreo 3 sau 4 creme de corp :)) dar daca o folosesti, sa vii sa-mi spui cum e ;)

      Ștergere
  2. Imi fac cu ochiul toate produsele de mai sus :P mai ales cele de la PC (cu gandul la ingredientele continute) cu toate ca si eu am ramas dezamagita de majoritatea celor testate. Acum nu mai am decat un gel cu aloe de la Apivita pe care-l folosesc si pe post de crema si de primer si de crema reparatoare...pe unde se poate :) Il gasesc multifunctional. Are ingrediente in mare parte naturale... chiar ma bate gandul sa arunc niste banuti si pe o crema de fata de-a lor...
    N-am mai folosit exfolianti in ultima vreme... bine ca mi-ai amintit ca peste 3 saptamani imi expira cel lichid 2% BHA de la PC :(( si nici n-am apucat sa-l folosesc pe tot...
    De la PC mi-as mai lua crema aceea cu retinol, in tub albastru din gama Rezist. M-am impacat bine cu ea...
    Lotiunea Bioderma cu capacel roz.... mare iubire intre noi din prima clipa! :) Iti spuneam eu ca mi-am luat din nou varianta verde pt ten mixt... tare greu o mai termin caci tot nu-mi prea place! revin si eu la aceasta rozi :)

    Tzuc! O zi frumoasa!!!
    Aici este receee, dar macar nu mai ploua... Incepuse sa ploua de duminica... iar ieri a nins pe la Bv si in alte zone din tara...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce sa mai cred despre PC... Nu am observat nimic spectaculor cu ele, asa ca incet incet voi renunta sa le mai folosesc. Dupa ce voi trece pe alte game, voi vedea diferenta, daca exista.

      Nu am folosit nimic de la Apivita, pentru ca aici nu se gasesc. Le-am vazut pe multe bloguri romanesti, dar daca tot primesc produse, nu mai apuc sa cumpar prea multe...

      Dupa ce termin lotiunea de la L'Oreal o sa revin la Bioderma si eu. dau un ban, dar face. Nu am mai gasit-o cand am fost in Ro :( Am lasat achizitia ei pe ultima suta de metri si nu am mai avut timp sa ma duc la alte farmacii :(

      Te pup si eu si multam pentru comentariu :) Am auzit ca vremea e nasoala acolo, se pare ca mare noroc am avut cu vremea cand am fost acolo :)
      Aici e f frig (8 grade!), dar macar este soare!!!

      Ștergere
  3. Tocmai am pe drum serul PC Resist pure Radiance, nu am pete dar m am gandit ca ingredientele imi vor da luminozitate..acum incepe sa mi para rau de banutii dati l am luat si cu strangere de inima caci serurile PC incercate nu mi au prea facut nimic din ce promiteau..ooff Aha iti recomand derma e 5% nu miroase ca si acesta dar efectul eu cred ca este acelasi. Eu il am si sunt multumita. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu-ti para rau ca l-ai luat. Daca n-ai pete, nu vei fi dezamagita :)
      Sigur ca o sa incerc lotiunea cu 5% AHA de la derma e ;) Am citit numai de bine despre el :)

      Ștergere
  4. am trecut pe lista roll on de la alvera :D

    RăspundețiȘtergere
  5. la recipientele din care curge prea mult poti sa lipesti discheta demachianta de gura tubului si sa apesi efectiv pe tub, fara a inclina prea mult. ar trebuie sa nu mai pierzi produs :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare