[Favorite] Iulie 2013

Wow, a trecut o luna de zile in care n-am scris deloc! Cu toate acestea, m-am bucurat sa va primesc comentariile, mailurile si mesajele si va multumesc ca m-ati vizitat chiar si in aceasta perioada. Motivul lipsei mele este simplu: nu am avut timp de nimic!!! Am ajuns sa muncesc 9-10 ore, ies aproape in fiecare seara si in week-end, si cu chiu cu vai mai prind 4-5 ore de somn, uneori chiar si mai putin! Ritmul este infernal, dar cumva addictive, desi nu stiu cat voi mai rezista... 

Luna iulie a fost superba, de la un capat la altul si din toate punctele de vedere: a fost vara in toata regula, am iesit foarte mult si m-am simtit minunat, am cunoscut oameni noi, am vizitat locuri noi, am facut activitati noi. O sa scriu dincolo ce si cum ;)

Pana una alta, incep seria articolelor restante cu preferatele lunii trecute. Chiar daca am intrat in posesia multor noutati (pe care promit sa vi le arat in urmatorul articol), am incercat sa consum produsele incepute. Totusi, cateva noutati tot au fost, asa ca haideti sa le trecem in revista, asa cum v-am obisnuit deja ;)


Dupa cum se vede, putine, dar bune :)) Le-am ales pe spranceana si zau ca m-au bucurat aproape zi de zi ;) Unele produse sunt cunoscute, altele mai putin, dar despre fiecare o sa scriu cateva vorbe.

  • gelul de dus Floramin de la Complex Apicol Veceslav Harnaj l-am primit spre testare anul trecut, dar abia in iulie i-a venit randul. Ca si gelul de dus Apidermin, imi place mult pentru ca face spuma abundenta chiar si fara burete, nu usuca pielea si mai si miroase placut. Daca n-as avea atatea geluri de dus in asteptare, zau ca mi-as face provizii cu proxima vizita in Romania (in septembrie, deci curand :) ) Am vazut ca si alte fete le-au laudat, asa ca acum sunt curioasa cum sunt celalte doua din gama. 
  • gelul pentru curatarea tenului de la Eucerin este deja vedeta pe majoritatea blogurilor de beauty. Nu puteam sa nu-l incerc si eu, asa ca la ultima comanda pe iHerb l-am pus in cos. Prima impresie nu a fost de wow, insa dupa cateva folosiri a ajuns favoritul meu, dupa cum se vede :) Imi place mult, are o textura foarte placuta si formula este intr-adevar deosebit de blanda cu tenul. Face spuma, chiar si atunci cand folosesc o cantitate mica - de regula o pompita mi-e de ajuns. Dupa clatire nu simt ca ma strange pielea, insa oricum aplic tratamentele cu AHA sau BHA si/ sau o crema hidratanta. Daca mai stati in dubii daca sa-l comandati sau nu, eu va recomand sa renuntati la ele ;)
  • balsamul pentru intinderea parului de la Pantene Pro V l-am primit de la Rossmann si m-a cucerit de la prima aplicare. In curand se termina si ma gandesc sa mi-l cumpar, desi ma tenteaza altele - doar ma stiti avida sa incerc cat mai multe produse ;) Nu am sa-i reprosez nimic acestui balsam, dimpotriva! Datorita eficientei lui, nu am mai folosit serul pentru indreptarea parului de la L'Oreal, iar parul meu a aratat lucios si drept pana la urmatoarea spalare.
  • Rich Color Gloss Misslyn in nuanta 68 Red Clover l-ati mai vazut deja in cateva randuri pe aici, inclusiv la favoritele lui August 2012. E cam pe terminate si-mi pare tare rau, pentru ca este unul dintre cele mai frumoase glossuri pe care le-am avut vreodata. Nuanta aceasta este absolut superba si merge cu orice machiaj sau tinuta. Ca sa nu mai spun ca-mi face niste buze foarte sexy ;) 
  • rasfatul olfactiv a venit cel mai des de la Escada si al sau Especially Delicate Notes. Nu am cuvinte sa spun cat de innebunita sunt dupa acest parfum!!! ♥♥♥ Cand il port, ma simt feminina, frumoasa si fericita :)) Asa cum spune si denumirea, este un parfum delicat, deci perfect pentru vara, iar rezistenta este remarcabila: il simt inclusiv dupa ce fac dus - daca nu mi-am spalat parul. Cand mi l-am comandat, am zis ca 30 de ml ajung, mai ales ca am strans peste 10 parfumuri in mai putin de un an, insa dupa ce-l voi consuma pe acesta, cu siguranta o sa-mi comand o butelca mai mare :)) 
  • chiar daca in ultimul timp ritmul vietii mele a fost extrem de agitat, am gasit timp si pentru citit - intotdeauna gasesc! Pe parcursul catorva luni, am savurat in tihna o carte deosebita pe care o recomand oricui, indiferent de sex, indiferent daca se afla sau nu intr-o relatie si indiferent daca acea relatie este ultima sau nu. Love Yourself... and It Doesn't Matter Who You Marry! este o pledoarie pentru institutia casatoriei, demonstrand ca de cele mai multe ori, separarea sau divortul pot fi evitate. Cum? Aflati citind aceasta carte care, din punctul meu de vedere, ofera sfaturi practice si de altfel de bun-simt, dar si puncte de vedere obiective si uneori surprinzatoare. Marturisesc ca inca de la primele pagini a avut cateva revelatii si uneori socuri si am inteles unde am gresit in relatiile trecute. Daca traversati o perioada de nelinisti privind relatia cu partenerul sau nu reusiti sa intelegeti de ce relatiile voastre nu sunt durabile, repet: puneti mana pe aceasta carte ;) S-ar putea sa fie de folos :)
Atat pentru astazi! Promit sa revin curand cu manichiurile lunii trecute (am fost cam lenesa, mai ales din lipsa de timp), cu noutatile cosmetice si nu numai (luna trecuta a cam plouat cu pachete, yay!), dar si cu alte articole interesante. Nu uitati sa-mi scrieti daca doriti sa cititi despre ceva anume ;)


Comentarii

  1. Cartea suna tare interesant, abia astept sa ma pun pe lectura!

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate sunt foarte tentante! Cartea o voi cauta si eu, la fel si balsamul de par (nu am vazut gama la noi, parca) si gelul de dus :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Balsamul e dintr-o editie limitata, nu stiu daca se mai gaseste aici. Dar mi-a placut mult mult ♥
      Gelul de dus ti-e usor de accesat, ca esti in Ro :)

      Ștergere
  3. De unde ai cumparat cartea? M-ar interesa si pe mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a imprumutat-o o prietena. Cred ca se poate comanda si de pe internet. Este in limba engleza si a aparut la editura Hay.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare