[Preview] Noutati in teste (5)

Ultimul articol din seria produselor primite spre testare l-am incheiat mentionand ca mai am cateva, pe care le-am lasat pentru astazi. Intr-adevar, in luna martie am primit mai multe produse decat de obicei, numai ca eu am fost cam lenesa la scris :) Cum nu-mi place sa raman datoare, iata-le si pe restul :) 


Produsele de make up din gama Absolute Douglas au venit intr-un ambalaj tare dragut, insosite, ca de obicei, de o scrisoare. Absolut toate produsele primite pana acum spre testare au venit insotite de o scrisoare, de regula adresata direct mie, fie ca erau produse full size, fie mostre. Imi place mult acest tip de abordare, mi se pare mai personal. 

Revenind la gama Absolute Douglas, am primit:

  • fard de pleoape Set Your Sign 19. M-au nimerit la fix cu nuanta asta, pentru ca nu mai aveam si chiar intentionam sa-mi iau un mov similar. Imi place mult cum se vede la ochi si de cand l-am primit l-am folosit foarte des, pentru ca merge de minune cu vestimentatia mea. Este durabil, nu cade la aplicare si are o culoare destul de intensa, dar ma ajut si de primer. 

  • despre lacul de unghii Carol's Coral 30 am scris deja aici. Nu l-am mai folosit de atunci, astept sa vina vara sau macar primavara, sunt sigura ca arata altfel in bataia soarelui, decat pe o vreme ploiasa/ intunecata. Iarna asta nu pare sa se mai dea dusa :((

  • glossul Nude Rosie 23 nu am apucat sa folosesc deloc, este inca sigilat. Momentan am enorm de multe glossuri desfacute (ma gandeam chiar sa le dedic o postare), iar culoarea oricum nu-mi pare potrivita pentru sezonul rece. Cred ca este un nude sclipicios, deci ar merge de minune pe un ten bronzat.


Alt pachet frumos ambalat si "prietenos" adresat a venit de la parfumeria Pieper:


Ei organizeaza aproape saptamanal campanii de testare pentru diferite produse cosmetice si tare m-am bucurat cand am fost aleasa sa testez BB Cream-ul de la Comodynes, pentru ca fix in perioada aceea ma gandeam sa-mi iau unul. Oscilam intre BB Cream-ul de la Catrice si cel de la Rival de Loop, dar pana sa ma decid pe care sa-l aleg, am fost instiintata ca am fost inclusa in campania lor de testare, yay! :) 



Incredibil sau nu, desi toate companiile au scos BB Cream-uri, acesta este primul pe care il detin! Ma tenta ideea, mai ales ca n-am prea gasit fonduri de ten care sa se potriveasca perfect culorii tenului meu, iar eu urasc ideea de masca. M-am gandit ca un BB Cream n-ar trebui sa aiba o putere de acoperire prea mare, de care oricum nu am nevoie - din fericire nu inca. Am inceput sa folosesc acest BB Cream de la Comodynes in nuanta Medium imediat ce l-am primit. Din pacate, nuanta este prea inchisa si galbuie, iar tenul meu e alb rozaliu. Asa ca il amestec cu o crema de zi cu FPS 15 de la Balea, recent intrata in rutina de ingrijire. O sa le dedic ambelor cate o postare separata, ca sa nu ma lungesc aici. 

Pentru partea masculina din viata mea, o firma de la care am primit mai multe produse pentru testat, mi-a trimis un set de la Gilette tare interesant chiar si pentru mine :)




Deocamdata setul este neatins, asa ca nu va pot spune prea multe despre el. Ma tenteaza primul aparat, dar habar n-am la ce e bun de folosit... Oricum, eu sunt adepta epilatului cu ceara, chiar daca uneori mai apelez si la lama, in cazuri urgente.

De la Miradent am primit un set de comprimate pentru curatarea placii bacteriene dentare. N-am apucat sa le folosesc inca, pentru ca instructiunile nu-mi sunt suficient de clare. O sa ma duc cu ele la dentist si poate-mi explica :)


La sfarsitul lunii martie, aici s-a sarbatorit Pastele Catolic, ocazie cu care am primit de la firma un set tare dragut despre care habar n-aveam la ce sa-l folosesc:


Ei, ghiciti la ce-s utile hainutele alea dragute? La tinut ouale fierte calde!!! :)) Am ras de m-am prapadit cand am inteles in ce scop au fost concepute. Deh, inventivitatea e la ea acasa cand vrei sa faci vanzari de Paste ;) Nu stiu daca le voi folosi vreodata, dar nu se stie... Linguritele sunt cute asa colorate ♥, le folosesc deja cand mananc ceva dulce :)

Ei, si cam atat pentru astazi, dragii mosului :) Zilele trecute am facut putina ordine prin dulapul cu bunatati si sincera sa fiu m-am cam panicat de cate s-au strans, majoritatea primite. Incerc sa nu mai cumpar decat strict ce am nevoie, trebuie musai sa consum ce am, mai ales ce am inceput. Nu stiu cum sunteti voi, dar nu-mi place sa arunc nimic, desi uneori trebuie sa o fac...

Va tenteaza ceva de-aici? Vreti sa aflati mai multe detalii despre ceva anume? 


Comentarii

  1. Foarte smecher fardul mov! Imi plac la nebunie fardurile mov :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu drag, minunate produse! Nici eu nu pot sa arunc nimic daca nu consum pana la capat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am crezut ca linguritele sunt termice adca isi schimba culoarea daca ceea ce consumi e prea fierbinte :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, nu le-am incercat cu ceva fierbinte :) Acum mi-ai dat idei, le fac diseara o baie in ceai :))

      Ștergere
  4. Vreo reconandare privind ceara de epilat? Vreau sa renunt la aparat pt ca imi creste parul sub piele. Am incercat cu ceara si se usca f repede. Ne era destul de elastica si se faramita. Merci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. gabi, am avut si eu aparat in facultate si tot asa am patit si eu: o groaza de fire crescute sub piele, ca mi-era si rusine sa ma dezbrac la plaja :( Mi-am luat inima-n dinti si m-am dus la cabinet si m-am facut cu ceara ori de unica folosinta, ori normala (cu asta doare mai putin). Deci acasa nu-ti recomand nimic.

      Daca insisti sa te faci acasa, pentru axila, dar si pentru picioare daca ai putin merg de minune benzile de la Balea, despre care am scris aici: http://surasul-demetrei.blogspot.co.uk/2012/03/review-benzi-depilatoare-balea.html

      In rest, cea mai buna e ceara... de salon :)

      Ștergere
  5. Foarte dragalas setul primit de Paste. :) Linguritele par micute, am si eu una...de bebe cu care masor zaharul sau mierea (la indulcit ceaiul sau cafeaua). :))

    Fardul movuliu si gloss-ul imi fac cu ochiul. :P

    Ce norocoasa esti ca primesti atatea produse spre testare!
    Cele care ti se potrivesc, sa le folosesti cu drag in continuare!

    Puuups!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti plac produsele :) Da, chiar sunt norocoasa, pentru ca de fiecare data se trage la sorti si sunt sigura ca-s sute sau chiar mii de inscrisi la fiecare concurs. Si in Ro mai primeam, dar nu atat de multe si nu atat de variate, ci doar cosmetice.

      Multumesc pentru urari, folosesc cu drag majoritatea produselor ;)

      Ștergere
  6. Cate lucruri dragute! Sa le folosesti cu drag! Setul de Paste este tare simpatic, nu m-as fi gandit niciodata la ce folosesc "hainutele"! Eu am doua oje din colectia Absolute Douglas si ambele mi se par bune, rezista 7 zile pe unghii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pt urari si aprecieri :)

      Da, oja Douglas si mie mi s-a parut foarte buna din acest punct de vedere. Rezista pana te plictisesti de ea, mai ales ca eu imi schimb oja de 2 ori pe saptamana :)

      Ștergere
  7. Sunt curioasa ce intelegi prin *enorm de multe gloss-uri*, chiar astept postarea respectiva ;). Sa le testezi/folosesti cu placere, toate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai cred ca-s mai mult de 10, ceea ce pentru mine este foarte mult :)

      Ok, o sa revin cu un articol dedicat ;)

      Multumesc pentru urari ;)

      Ștergere
  8. Este extraordinara abordarea asta a magazinelor din Germania (?) de a da spre testare atatea produse - cinste lor! Cat despre produsele neconsumate, si eu am aceeasi obsesie de a folosi tot si mi-e ciuda cand trebuie sa arunc ceva. Cel mai rau ma sacaie fardurile care expira, in special paletele Sleek, din care detin 3 cumparate in aceeasi perioada si care se apropie de termenul de expirare (doar un an!!!) si nu cred ca le voi putea arunca - nu am consumat nici 10% din ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu doar magazinele, aproape toate firmele (producatori, distribuitori, reprezentante, magazine online) organizeaza campanii de testare pentru tot felul de produse, inclusiv alimentare, de curatenie, pentru animale, IT&C etc.

      In privinta produselor de make-up, recunosc ca nu tin cont de termenul de valabilitate... Am farduri vechi si de 3-4 ani si nu ma indur sa le arunc, ca unele nu-s consumat nici pe jumatate... Inca le folosesc, nu vad sa am probleme, alergii, asa ca nu le arunc. Sper sa nu patesc nimic in continuare :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare