IN & OUT - My Beauty Routine (5)

Incep sa-mi placa postarile de acest gen, pentru ca am ceva de zis despre multe produse pe care le folosesc, dar nu suficient cat pentru un review dedicat. Ma gandesc ca in felul acesta va pot impartasi cat mai multe dintre experientele mele. 
In plus, aceste articole ma ajuta uneori sa evaluez perioada de folosire a unui produs, astfel ca nu mai sunt nevoita sa fac stocuri din timp, ci sa iau produse noi cu putin timp inainte de a le consuma pe cele vechi. Desigur, nu pot renunta la placerea de a cumpara spontan, dar uneori chiar ma ajuta sa ma tin in frau. 

Sa lasam totusi filosofia la o parte si sa ne clatim putin ochii, zic, cu niste goliciuni :)))

  • ambele pudre pulbere le-am inclus in primul meu proiect 10 Pan, de care tin sa va spun ca ma declar de-a dreptul multumita. Dupa cum se vede, prima care s-a terminat a fost pudra translucida de la Catrice despre care cred ca v-am spus ca nu mi-a placut absolut deloc :( N-am reusit sa scap in niciun fel de aspectul fainos pe care-l lasa pe ten...Indiferent de cantitatea aplicata si de pensulele folosite, fata mea arata parca pudrata cu faina. Am obtinut un efect mult mai ok cu... amidon pentru gatit (am citit despre pontul asta pe un blog cred si sa stiti ca nu e rau!).
  • dupa ce am terminat-o, am consumat exclusiv pudra pulbere de la Clinique, pe care o aveam de ceva vreme. Si pudra aceasta este fix apa de ploaie, dar macar nu lasa acel aspect prafuit. Am folosit-o mai mult simpla, direct pe ten, decat aplicata peeste fondul de ten, pentru ca mi se parea ca este totusi prea mult. Acesta a fost al doilea borcanel si cu siguranta ultimul.

  • si fondul de ten Healthy Mix de la Burjois l-am inclus in 10 Pan Project si, dupa cum se vede, am reusit sa-l termin. Din pacate, nu mi-a placut absolut deloc si a fost o adevarata dezamagire, mai ales dupa ce am citit atatea impresii pozitive. Probabil ca mi-a scapat aspectul ca nu ar fi potrivit pentru un ten mixt...
  • l-am inlocuit cu fondul de ten Natural Lift Make-up de la Rival de Loop primit de la Rossmann, dar mi se pare mai degraba potrivit pentru vara, pentru ca are un efect pudrat si de aceea am senzatia ca mi-ar usca tenul. Am preferat ceva mai hidratant acum, asa ca am renuntat la el si am trecut pe Endless Stay Make up de la Manhattan - primit si el pentru testare, pentru ca eu nu ma pricep deloc la ales nuante si branduri cand vine vorba de fond de ten :)) 
  • nu aveam de gand sa-mi cumpar un sampon uscat, desi din cand in cand ma tenta ideea. Primul sampon uscat de la Balea l-am castigat la un concurs organizat de Silvia si desi nu l-am folosit foarte des, atunci cand l-am terminat, am considerat ca merita recumparat. Sa fie acolo, nu strica niciodata cand sunt in criza de timp, dar am nevoie de un look ingrijit. Pentru mine, orice uscat de par dupa spalare este un chin din cauza ca imi ia mult timp: am un par inca des (desi cade destul) si usor ondulat. Mi-e absolut imposibil sa-l las sa se usuce de la sine, pentru ca arata efectiv ca o matura :( Nu este uscat, asa este parul meu...
  • o lunga perioada de timp nu am vrut sa stiu de alte solutii pentru uscarea rapida a ojelor, pentru ca eram mult prea fascinata de top sealer-ul Better Than Gel Nails de la Essence. Cu toate astea, curiozitatea de a incerca ceva nou si-a spus intr-un final cuvantul si am emigrat catre spray-uri. Mai intai am luat sprayul pentru uscare rapida de la Rival de Loop. Ieftin, cu parfum de trandafiri un pic cam inecacios, bunicel, dar incomparabil cu gelul de la Essence.
  • inainte sa-l termin chiar, l-am tradat cu spray-ul Express Dry de la Essence. Initial, mi s-a parut mai prost decat cel de la Rival de Loop, dar au fost dati cand m-a impresionat, mai ales datorita faptului ca a parut sa confere rezistenta unor lacuri care imi sareau dupa o zi. Cu toate astea, niciunul dintre spray-uri nu mi-a oferit finish-ul perfect lucios lasat de Better Than Gel Nails. Mereu aveam urme de cearceaf, fire de par etc., motiv pentru care am abandonat ideea de spray. Deja am cumparat   alt gen de produs ;)
  • dupa aproape un an am reusit sa termin balsamul de buze de la Apidava. Mi s-a parut bunicel, desi recipientul nu a fost pe gustul meu. Prefer totusi tubul - este mai practic si mai igienic. Cu toate astea, am pastrat borcanasul si acum tin cate un fard mineral in el.
  • l-am inlocuit cu mini-crema Bee Magic de la Medicine Mama de pe iHberb. Acelasi ambalaj, insa imi place mai mult, desi nu este un balsam special pentru buze, ci un produs multi-functional. O sa se consume ceva mai repede, dar n-am de gand sa-l inlocuiesc cu ceva din comert, pentru ca am toate ingredientele fabricarii unui balsam de buze homemade 100% natural si organic :)
  • spray-ul cu musetel si ceai verde de la Crystal Essence a fost una dintre marile dezamagiri de anul trecut. Am citit numai review-uri pozitive, prima impresie a fost si ea favorabila, insa in timp s-a dovedit a fi total ineficient :( Ba, pe la mijloc, pompita s-a blocat si ajunsesem sa-mi torn lichidul in palma, pentru ca nu mai putea fi pulverizat.
  • asadar, mai mare bucuria cand am primit roll-on-ul de la Hidro Fugal, mai ales ca pana acum mi se pare excelent. Il folosesc din ianuarie deja si nu cred ca imi voi mai schimba parerea despre el. 

  • samponul pentru volum de la Garnier a fost printre primele produse primite spre testare in Germania. Nu mi-a displacut, dar nici nu mi-a spus nimic deosebit. Nu am observat sa confere volum, dar curata bine parul si-l lasa lucios. Cu toate astea, cred ca mi-a agravat matreata sau, in orice caz, nu m-a scapat de ea. Stiu, este un sampon pentru volum, nu pentru tratarea matretei, insa am avut sampoane obisnuite care o reduceau sau chiar eliminau complet, odata ce incepeam sa le folosesc cand aveam matreata. L-am abandonat pentru samponul anti-matreata Totes Meer, caruia i-au urmat Head & Shoulders si samponul anti-cadere a parului de la LÓreal, pentru barbati
Observ ca produsele se consuma mai repede decat apuc sa scriu eu, pentru ca punga in care le tin este tot plina, chiar si dupa acest articol :) Va plictisesc astfel de postari? Va sunt utile cu ceva?


Comentarii

  1. Sa stii ca si mie imi place sa le citesc:).

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici pentru mine n-a functionat deodorantul de la Crystal Essence. Exact acelasi model il am si eu si-l folosesc doar in zilele cand stau pe acasa pentru ca n-am incredere sa ies cu el. :)) Pacat...eram incantata de idee, imi pusesem in wishlist mai multe sortimente. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca nici la tine nu a functionat. Am incercat diferite modalitati, dar degeaba. Si macar daca aveam haine din materiale care favorizeaza transipratia... dar nu e cazul!

      Intre timp mi l-am luat pe cel de la Alvera - laudat si el. Sa vedem cum se comporta...

      Ștergere
  3. Aceste postari sunt preferatele mele, mereu aflu despre produse noi si interesante! Sper sa nu renunti la In&Out :D!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum este fondul de ten de la Manhattan? Ca sunt in cautare de ceva cu acoperire mica spre medie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este chiar cu acoperire mica spre medie, iar eu oricum il folosesc amestecat cu crema de zi cu SPF ;) Incearca-l in magazin sa vezi cum ti se pare. Mie imi place ca nu usuca pielea si nici nu o ingrasa dupa cateva ore. Eu nu prea ma pricep la fond de ten, iti spun sincer, dar din mica mea experienta de pana acum nu pot spune ceva rau despre el :)

      Ștergere
  5. ai dreptate cu acest tip de postari,imi plac foarte mult si deja am aflat doua lucuri care ma interesau....mai astept asa ceva :)) te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ai aflat, spune-mi si mie :)

      Vor mai fi astfel de postari, vad ca au succes si ma bucur :)

      Ștergere
  6. m-ai facut curioasa de produsul essence.. dar nu cred ca se gaseste in ro.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici aici nu se gaseste peste tot. Nu l-am vazut decat in Muller, nu inteleg de ce... Nu este slab, dar cred ca gasesti la Flormar aceeasi calitate ;)

      Ștergere
  7. Imi plac foarte mult genul acesta de postari :)Mai aflu cate ceva despre anumite produse :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am incercat niciodata samponul uscat..dar sunt curioasa :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am avut deo spray-ul de la Cristal, l-am luat dupa ce am citit pe bloguri dar l-am aruncat pentru ca dupa 15 minute deja nu mai avea niciun efect.Samponul uscat dela Balea mi se pare cam slabut, eu l-am inlocuit cu cel de la Batiste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, deci vad ca nu-s singura dezamagita de deodorantul Crystal Essence...
      Eu Batiste nu gasesc aici, dar nu ma stresez prea tare, pt ca oricum il folosesc foarte rar, in situatii de urgenta ;)

      Ștergere
  10. Mie imi plac astfel de postari,deoarece nici mie nu-mi place sa arunc produse neterminate chiar daca nu imi plac ; un deodorant fara aluminiu care mi-a placut si a fost eficient este Verre de Nature cu salvie produs de Manicos :http://www.plafar24.ro/deostick-verre-de-nature-femme-jolie-50gr-manicos-produs-11700.html
    Eu l-am folosit si cand eram insarcinata si transpiram destul de mult si nu am mirosit niciodata :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Roxana, multumesc, ma bucur atunci. Suna interesant acel deodorant, bine ca ai gasit unul care sa-ti priasca.

      Ștergere
  11. Ma alatur si eu celor dezamagite de Crystal Essence! :( Culmea, a fost ok in perioade mai calde, dar de 2-3 luni incoace nu mai face fata deloc, ma dau cu el dimineata pe la 10-11 si la ora 15 deja simt ca miros neplacut. Evident, mi s-a stricat si mie pompita. O sa-l folosesc probabil ca spray de camera, mai am 1/2 de flacon.

    Azi am primit un deo Jason de pe iHerb si pare mai fain, sper sa nu-mi schimb parerea pe parcurs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, imi pare rau ca nici in cazul tau nu a functionat :( Asta e, uneori solutiile naturale nu-s eficiente... Sper ca o sa scrii despre cel de la Jason, de bine, desigur :)

      Si sper sa scriu si eu de bine despre cel de la Alvera ;)

      Ștergere
  12. Ruxandra, de ce nu ti-a placut fdt de la Bourjois - Healthy Mix?
    iti crea acnee? lucea tenul? disparea de pe ten? se lua pe haine?

    Ma bate gandul sa-l iau,caci am ramas fara fdt. si nu prea am alternative... Am un tex mixt - vara predispus la acnee:(.As vrea un produs de tip drugstore sau din farmacie. Colorstay, de ex., am avut (singurul aspect care-mi displace: lipsa pompitei),
    ma mai gandesc la acesta:
    http://4.bp.blogspot.com/-Wruf86-99Gc/UHxKejYu0ZI/AAAAAAAAJdQ/n8jxe47e4JQ/s1600/F1.jpg
    ...hmm...
    de fapt oscilez intre acesta de la MaxFactor si cel de la Bourjois (vad ca i-au creat un ambalaj nou...):
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=500714503324882&set=a.193860404010295.50609.149335928462743&type=1&theater
    Ce spui? sa-l iau pe cel de la MF?

    pup!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mi-a placut ca dupa putine ore tenul imi lucea, era foarte gras si trebuia mereu sa tamponez fata cu servetele pe care se lua aproape tot fondul de ten. Nici rezistent la transfer nu era, mereu aveam telefonul murdar...

      Sincer iti spun, nu-l recomand unui ten mixt, mi se pare mult prea gras.

      Cel de la MF nu-l cunosc, dar in poza ta arata foarte bine, m-ai facut curioasa :) Daca ar fi sa aleg intrege cele doua, l-as alege pe cel de la MF, clar ;)

      Am auzit ca cel de la Paula's Choice e bunut :D

      Ștergere
  13. Multumesc pentru raspuns. :* Nu am mai avut un fdt MF si de aici nehotararea... L-am vazut aici intr-un DM la un pret f. bun (oferta),este cca 42ron... ar fi o ocazie sa-l incerc.
    Problema mea este ca rafturile in care sunt prezentate cosmeticele in mag. sunt puternic luminate de niste "becuri" care emana caldura si ma intreb cat de safe mai este continutul unor cosmetice tinute intr-un mediu cald... Altfel, cred ca este cel putin 65 ron... si daca nici nu mi se potriveste...pff... Cel de la Bourjois este la promotie:
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=500723143324018&set=a.149344908461845.32741.149335928462743&type=1&theater
    dar daca spui ca e f. gras... hmm... ar cam trebui sa-mi iau gandul de la el.
    As fi vrut un fdt usor de aplicat (din 2 miscari sa termin :P ) si cat de cat rezistent, fara a luci dupa 2h zona T... dar cred ca nu o sa gasesc asa ceva.
    Probabil cele cu o consistenta mai vascoasa si ingrediente absorbante, ar putea preveni problemele acestea...

    De la PC, am avut o mostra de fdt. aceasta:
    http://www.haironthebrain.com/wp-content/uploads/2010/09/Paulas-choice-Best-Face-Forward-Foundation-SPF-15.jpg
    Tu la care faci referire?

    Cel pe care l-am testat eu are o acoperire f. mica si dupa putin timp de la aplicare arata rau pe ten. Trebuie sa ai un ten fara imperfectiuni si nu prea gras, ca sa arate ok. Eu nu l-as recomanda...
    In schimb, acesta mai nou mi se pare...wow! http://vanityrouge.com/paulas-choice-resist-foundation-swatches-photos-review/
    Nu-i fain?:)

    Totusi, pe un ten gras... hmm... s-ar putea sa nu mearga, avand finish-ul acela dewy... Sper totusi sa reusesc sa fac rost de o mostra...
    Pupici!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu prea am experienta cu fondurile de ten, am si spus pe blog :) Cel de la Burjois este singurul cumparat, restul sunt primite. Dar despre fondurile de ten MF am auzit de bine.

      Te inteleg si-s de acord ca rafturile acelea nu-s tocmai fericit concepute, dar asa-s peste tot...

      Da, ma referam la fondul de ten de la PC din care ai avut tu mostra. Eu chiar asa ceva caut, usor, fara acoperire mare, ci doar pt uniformizarea culorii tenului.

      Wow, cel de la Resist chiar arata fain, numai ca nu-i disponibil in Europa :(

      Sincer, nu ma pricep sa-ti recomand ceva, chiar nu le am cu fondurile de ten. Nu te tenteaza niciun BB cream?

      Ștergere
  14. Un BB cream... hmm... mi-a atras atentia acesta: http://www.allure.com/images/beauty-products/makeup/2012/dr-brandt-bb-cream.jpg :)
    Se gaseste si in Sephora. Mi se pare un produs bun (din cate am citit online, de testat, n-am reusit :(... caci aici nici nu am magazine de tip Sephora.
    Azi am citit un review pozitiv despre un BB cream Garnier,dar nu stiu dc se merita luat chiar daca e foarte accesibil ca pret. Cu prod. Garnier nu prea m-am impacat in timp...

    Am mai citit review-uri ok sau neutre despre bb-urile Nivea/Maybelline/Boots-no7...
    Mi-a atras atentia si acesta...
    http://s993.beta.photobucket.com/user/beautygloss/media/beautygloss%202/1-24.jpg.html

    Daca ai tenul curat (adica, daca nu ai imperfectiuni) si vrei o acoperire mica... s-ar putea sa te impaci bine cu fdt PC. Oricum, vara tine si blotting paper-ul pe aproape... nu face minuni in privinta matifierii...dar care produs rezista la 30+ grade,nu?:)

    Eu acum termin... [cu mari eforturi] un fdt cu putere mare de acoperire de la Estee Lauder-Double Wear-ul, pe care nu prea l-as mai cumpara. E cam greu de lucrat cu el, trebuie sa ai rabdare :) ... de rezistat insa, reeeezista intreaga zi! n-am ce-i reprosa! acnee nu creaza...hmm... doar ca-i cam "greoi" pe ten... in fine... sper sa ma decid, daca nu...raman la pudra minerala pana apare altceva placut vederii. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BB Cream-ul de la dr Brandt arata interesant, dar nu am citit nimic despre el. Pe cel de la Garnier l-am incercat (am avut 2 mostre) si nu mi-a placut deloc, se simtea ca o masca. Am avut prima varianta scoasa pe piata, nu cea pentru ten mixt. Oricum, nu am avut cine stie ce experiente miraculoase cu produsele pentru ten de la Garnier...

      Despre cel de la Skin 79 am citit multe laude pozitive, dar nu ma complic sa iau de pe net, mi-e teama ca nu nimeresc nuanta potrivita. Cele de la Nivea si Maybelline mi s-au parut prea inchise, pe cel de la Boots nu-l stiu, pentru ca aici nu exista marca asta.

      Din fericire aici nu mai am parte de temperaturi ridicate ca in Ro :) Deci un FPS 15, max 30 este suficient vara aici. iar temperaturi mari am parte in vacanta, cand nici nu ma complic sa pun fond de ten pe fata ;)

      Cred ca o sa incerc un BB cream de la Catrice sau alte marci din drogheriile de aici. Ca sa vad si eu ce stiu sa faca :))

      Ștergere
  15. Am cautat azi fdt. de la Bourjois, tot intrebasem mai sus :). Am avut drum prin Carrefour... Si mie mi s-a parut usor... lipicios, asta a fost prima senzatie. Era la reducere acesta... la doar 40ron (pesemne vroiau sa scape de stoc caci i-au schimbat ambalajul).
    Am mai testat pe mana un fdt Rimmel, mai exact acesta:
    http://cdni.condenast.co.uk/592x888/o_r/Rimmel-Match-Perfection-Foundation_gl_15aug11_PR.jpg
    Mi-a cam.. placut :)). E interesant si recipientul,cu pompita.;) Sa caut cateva review-uri... sa vedem ce parere are lumea despre el.:)

    Mi-a mai placut din ce mai aveau acolo un fdt Maybelline-Affinitone... ca textura...

    La Astor aveau o promotie interesanta, saculete cu cate 2 produse, unul free... de ex. un fdt+o pudra. Fdt. insa era intr-o nuanta inchisa (pudra era ok)... cred ca vor sa scape de ele, caci nu se vand... :D
    Revin cu impresii de indata ce achizitionez un nou fdt... acum oscilez intre cel de la MF si cel de la Rimmel.:)
    Pupici! Multumesc pentru info.;)

    PS: Ai gustat cumva siropul de agave? am citit ca are IG mic, f. bun cand esti la... dieta (pt indulcit). :P Am cautat azi pana m-am plictisit:)).. fara succes!Nici urma de agava!:))
    Era intr-un timp in Kaufland dar pana m-am hotarat sa-l incerc, desigur ca a disparut de pe raft... :) Mi se intampla adesea..:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu arata rau cel de la Rimmel. Eu am citit pareri pozitive despre Wake Me Up de la Rimmel, l-ai incercat pe acesta?

      Azi am citit despre BB Cream-uri si nu stiam ce sa aleg intre cel de la Catrice si cel de la Rival de Loop. Cand am ajuns acasa si am deschis mailul, am vazut ca am fost selectata intr-o campanie pentru testarea BB Creamului de la Comodynes :)Nu am auzit de marca asta, dar am cautat review-uri si mi-a placut ce am vazut. Nu pot decat sa sper ca nuanta nu va fi prea inchisa...

      Sigur ca am gustat siropul de agave, mai ales in perioada Montignac. Il luam pe cel de la Alnatura, disponibil in DM. Este bunut si nu foarte dulce si are consistenta mierii.
      De cand cu Dukan insa am descoperit xylitolul si-mi place mult, pentru ca se comporta exact ca si zaharul. Nu are after taste-ul oribil al steviei si nici nu este foarte dulce. Me loves it :)

      Ștergere
  16. L-am incercat doar pe mana si credeam ca o sa fie shimmery, dar in magazin cel putin, nu am vazut shimmer. E chiar ok! si eu am citit opinii pozitive despre el. Hmm... :)

    Felicitari pentru includerea in campania Comodynes!! ;) Nici eu nu am auzit de marca asta... Abia astept sa incepi testarea! :P si sa scrii despre BB!!!

    In scurt timp plec intr-un DM dupa xylitol :p si sirop de agave, sper sa le gasesc. Incerc un fel de "regim" Montignac in urmatoarea luna. Sunt tare curioasa daca voi slabi vreun gram. :) Daca nu, parca vad ca o sa ma inrolez si eu in dieta Dukan... daca spui ca lucrurile se misca si rezultatele nu intarzie sa apara! Iti tin pumnii sa iti mearga bine in continuare cu noul stil de viata!!.
    Eu nu prea consum carne (maxim de 2x/sapt, uneori o data... si asta nu pentru ca nu imi place , ci pentru ca am un metabolism cam lenes si incerc sa ma axez mai mult pe fibre vegetale, in speranta de a-l stimula... )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, si eu sunt incantata ca voi primi BB Creamul, mai ales ca mi se pusese pata pe unul si nu stiam ce sa aleg intre Catrice si Rival de Loop :)

      Xylitol nu stiu sa se gaseasca in DM, eu iau de pe iHerb, cred ca ai vazut ;)
      Montignac da rezultate, mai ales daca nu ai la activ zeci de regimuri de slabit si daca te poti abtine de la neconformitati. La mine n-a dat rezultate din cauza ca aveam prea multa libertate :)) Si dulciurile e bine sa fie excluse cel putin 1-2 luni pentru inceput.

      Si eu am un metabolism al naibii de lenes, dar sunt carnivora, asa ca merge bine cu Dukan ;)

      Spor la slabit iti doresc! :)

      Ștergere
  17. Gasit si siropul de agave! Yay! :) Din acesta am luat:
    http://www.karlsruhe-vegan.org/wp-content/uploads/2009/12/Alnatura_Agaven_Dicksaft.jpg
    Este cel pe care-l foloseai?
    Ma surprinde cat de dulce poate fi!!! Mi se pare chiar mai dulce decat zaharul. :) In plus, are o aroma placuta, fructata. Presimt ca o sa ne intelegem bine. :)
    Multumesc ca mi-ai spus de el. ;)

    Mai era si varianta aceasta, dar ceva mai scumpica:
    http://www.biobunatati.ro/img/p/3379-3267-large.jpg

    Xylitol nu am vazut :(... presimt ca iherb-ul ajuta in acest sens.. :) dar o sa-l am in vedere pe viitor, poate totusi gasesc in plafare.

    Pupiiici si...
    un w-end fain!;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, acela este si ma bucur ca l-ai gasit si ca-ti place! E fain, dar la Dukan nu e voie. La Monti ai voie si fructoza, care e mai sanatoasa decat alti indulcitori permisi la Dukan.

      Xylitol am inteles ca s-ar gasi in plafare, dar daca nu, ia-l de pe iherb. Eu urmeaza sa mai iau, de data asta la cantitate dubla :) Aveam emotii cu el, dar imi place gustul si in prajituri se comporta precum zaharul!

      Pups back si w/e placut si tie :)

      Ștergere
  18. Dar niste bb sau cc creme??? Asiatice,japoneze,coreene...Mi-e bine fara fond de ten

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris in alte postari despre 2 BB cream-uri pe care le-am incercat. Comodynes si Vichy.
      CC Cream nu am incercat. Si eu le prefer, in detrimentul fondului de ten.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare