IN & OUT - My Beauty Routine (6)

Cum spuneam si la sfarsitul postarii anterioare despre produsele consumate, din nou am punga plina cu altele, asa ca este timpul sa le dedic o noua postare, mai ales ca aici plasticul se recicleaza si as vrea sa ma debarasez de recipiente. 

Fara alte comentarii, zic sa trecem la treaba :)

  • Vitamina C de la 21st Century mi-a ajuns cam trei luni si s-a dovedit eficienta in a tine departe de mine racelile si alte boli caracteristice sezonului rece. Anul acesta am fost inconjurata de o adevarata epidemie de gripa, cu manifestari foarte urate. Am avut multi colegi nevoiti sa stea in concediu medical si sa se trateze cu ce altceva decat... multa vitamina C :) Norocul meu ca am fost prevazatoare si am inceput cura din noiembrie. La urmatoarea comanda iHerb (foarte curand, de altfel :D) intentionez sa o recumpar, pentru ca vitamina C este buna indiferent de sezon.
  • dupa ce am terminat-o, am trecut pe vitamine pentru par, mai ales ca odata cu dieta Dukan, am vrut sa suplimentez eventualele carente. In plus, am citit ca multe persoane care tin aceasta dieta s-au plans de caderi masive de par. Si chiar daca uneori ma streseaza desimea si grosimea firului meu de par, fac tot posibilul sa nu raman cheala :) Vitaminele pentru par de la Das Gesunde Plus sunt disponibile in DM, cura este pentru 60 de zile si este suficienta admininistrarea unei singure capsule pe zi. Nu am observat efecte wow, deci ma gandesc sa ma orientez spre altceva. Deocamdata inca studiez ofertele ;)
  • serul cu antioxidanti din gama Skin Balancing de la Paula's Choice mi-a placut, dar nu atat de mult incat sa vreau sa-l recumpar. L-am folosit doar dimineata, dupa spalare si inainte de aplicarea cremei hidratante. Consistenta este deosebita, oarecum aerata si se absoarbe rapid in piele, fara sa lase tenul gras. Cu toate astea, nu am observat sa-mi tina sebumul in frau si nu stiu, as fi vrut ca tenul meu sa arate altfel, mai curat, mai sanatos...
  • l-am inlocuit cu Resist Pure Radiance Skin Brightening Treatment tot de la Paula's Choice, pe care am inceput sa-l folosesc chiar la inceputul acestei luni. Ei bine, cred ca este cazul sa spun, in sfarsit, ca m-am indragostit de un produs Paula's Choice! :) Imi place atat de mult, incat azi l-am comandat din nou, dupa ce am primit newsletterul lor in care ma anuntau ca doar azi il pot cumpara cu o reducere de 20%. Imi place foarte mult textura cu particule sclipicioase care intra rapid in piele, lasand-o intr-adevar matifiata, dar luminoasa si radianta, adica exact ceea ce-mi doream. Il folosesc doar dimineata, dupa spalare si inainte de crema hidratanta. Este mult prea devreme sa observ estomparea petelor de melasma, insa pentru inceput ma declar incantata. 
  • scrubul pentru ten de la Mint Julep m-a tinut aproape un an, ca ajunsesem sa ma cam plictisesc de el. Mi-a placut, dar cantitatea este mult prea generoasa pentru un testaholic (copyright Silvia :D) ca mine. Curata bine, fara sa deshidrateze, in ciuda particulelor destul de abrazive, lasand tenul cu un aspect vizibil imbunatatit, proaspat. 
  • l-am inlocuit cu scrubul Seaweed Pore-Cleansing de la The Body Shop, dupa ce am studiat recomandarile Paulei Begoun, care l-a incadrat la categoria Good, deci cu ingredientele sta bine. Imi plac si efectele lui: curata cu blandete, datorita faptului ca particulele exfoliante par sa se topeasca in scurt timp si lasa tenul curat, fara sa-l descuameze excesiv. Este un produs pe care-l recomand.
  • masca pentru par cu uleiuri de avocado si migdale de la Earth Science mi-a placut mult si in viitor o voi recumpara. Are un miros foarte placut, chiar daca nu persista, lasa parul curat, stralucitor, conferind (cel putin senzatia de) volum si cu un aspect sanatos. Eu o tineam cat puteam de mult, timp in care ma scrubuiam, spalam etc. 
  • pentru ca masca aceasta dadea semne de golire si pentru ca nu gasisem un inlocuitor similar, am apelat la vechile arme: mastile cu uleiuri. De data asta am ales uleiurile de cocos si avocado, ambele de la Now Foods. Uleiul de cocos este dezodorizat, atentie! Aplic un amestec din aceste uleiuri cu cateva picaturi de ulei esential de grepfruit roz si-l tin cate o zi intreaga (de obicei duminica, daca nu ies din casa). Peste noapte mi-e imposibil sa-l las, pentru ca ma foiesc si nu vreau sa naclaiesc lenjeria si moaca :) Imi plac multe efectele obtinute, genul acesta de masca facand concurenta cu brio mastilor din comert.
  • balsamul anti-matreata Apple Fresh de la Head & Shoulders l-am primit in cadrul campaniei lor de testare din toamna. Mi-a placut in special ca lasa parul usor de descurcat, indiferent ce sampon as fi folosit. Altceva nu am de spus despre el, imi pare un produs de care ma pot lipsi, pentru ca nu m-a convins sa-l cumpar.
  • am revenit cu mare drag la balsamul cu rodie de la Nature's Gate pentru par vopsit ♥. Iubesc acest produs si cu siguranta voi incerca si alte balsamuri de la Nature's Gate. Imi place atat de mult, pentru ca se comporta ca si o masca: are o consistenta densa, lasa parul stralucitor si usor de descurcat si coafat. Un produs pe care il recomand ;)
  • am terminat inca un flacon de sampon uscat de la Balea si pentru ca nu am chef sa studiez alte variante, tot pe acesta l-am cumparat (a doua oara). Nu-l folosesc prea des, dar recunosc ca este bun la casa omului pentru situatii de urgenta :)
  • tot din seria produselor carora le raman fidela, am mai consumat un flacon de demachiant bifazic pentru ochi de la Rival de Loop. Acum l-am inceput pe ultimul din stocul de 7 cumparate anul trecut la o promotie imbatabila. De atunci am mai vazut o singura data o oferta, pe FB, dar cand am ajuns in magazin, pretul era acelasi. Si la pret intreg este foarte ieftin (1.50 eur), insa intentionez sa-l inlocuiesc cu lotiunea micelara de la Bioderma. Nu strica sa mai reduc din produse, deja nu prea mai am loc de ele :))
Deocamdata ma opresc aici, desi credeti-ma, mai am cateva "goliciuni" in punga :) Mi se pare mie sau unele produse se consuma prea repede? :))) Nu-i nimic, facem loc noutatilor!


Comentarii

  1. Si eu folosesc Pure Radiance Brightening Treatment si mi se pare excelent! Am folosit si scrub-ul de la The Body Shop si mi-a placut. Am avut intreaga gama Seaweed, dar acesta a fost singurul produs pe care l-am recumparat de vreo 3 ori. O zi frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, pai la tine am citit de bine si tu m-ai convins sa-l iau :) Ai profitat de oferta de ieri?

      Da, scrubul TBS e bun si eficient, me loves it ♥

      O zi frumoasa si tie :)

      Ștergere
    2. Nu, l-am cumparat inainte. Sunt convinsa ca vor mai fi oferte si atunci sper sa aflu si eu de ele la timp :).

      Ștergere
    3. Astia de la PC Europe au atat de rar oferte bune, incat am profitat de ocazie ;)

      Ștergere
  2. Eu de abia astept sa faci review la Pure Radiance Skin Brightening Treatment pentru ca am niste probleme cu petele de la acnee si soare si nici nu stiu ce produs PC sa iau, ori tratamentul asta ori exfoliantul cu 10 % AHA.
    Din punctul meu de vedere samponul uscat de la balea cu capac verde este unul dintre cele mai bune produse de tipul asta, eu te sfatuiesc sa nu il schimbi...eu am facut greseala asta (l-am schimbat cu unul de la balea cu capac albastru)si direct la gunoi a ajuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine, daca vrei review, o sa fac niste poze pentru partea de before :) Multumesc pentru sugestie!
      Nu am vrut sa mentionez in articol, pentru ca pastram pentru o postare urmatoare, insa trebuie sa precizez ca folosesc serul in paralel cu setul AHA (crema cu 5% si lotiunea cu 10%) si poate de aceea efectele sunt vizibile.

      In privinta estomparii petelor solare cred ca voi avea nevoie de o perioada mai lunga de timp, sincera sa fiu nu ma astept sa le elimine prea repede, dar nu se stie niciodata :)

      Bine ca mi-ai zis de celalalt sampon uscat de la Balea, de existenta caruia oricum nu aveam habar, dar cine stie cum mi-ar fi sarit in ochi :)

      Ștergere
  3. Hallo,
    in ceea ce priveste vitaminele pt. par iti recomand din toata inima PRIORIN, se vind in farmacie si pretul lor e aprox. 45-50 euro cutia pt. 3 luni. Nu pot sa spun decit ca isi merita toti, toti banii. Din cauza stresului si a dietei, anul trecut pe vremea asta eram in punctul de a ramine cheala, imi cadeau suvite intregi de par numai la simpla atingere, era o chestie durereroasa asta pt mine pt ca toata viata am avut parul lung si des, o adevarata podoaba si dintr-o data m-am trezit in situatia de a ma tunde periuta! Atunci al meu iubit aparut acasa intr-o zi cu aceste capsule. Dupa ce am terminat prima cutie, am mai luat una la recomandarea farmacistei, deci 6 luni si nu pot decit sa spun ca majoritatea oamenilor imi admira din nou parul:))) ( modesta de mine a iesit iar la interval) . Ca sa vezi un rezultat la piele, par, ai nevoie de rabdare. Nu-ti imagina ca iei 1-2 luni vitamine si vei avea parul lung si des ca in reclame:)))
    Fara gluma, dieta Dukan te priveaza de tot ce inseamna beneficiile fructelor si asta nu are cum sa fie ok, mai ales ca sint zilele de PP cind nu maninci nici legume iar parul, tenul, pielea mai devreme sau mai tirziu iti vor arata asta.( si eu tin tot Dukan acum )
    Hai ca m-am lungit iar mai mult decit era cazul :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te-ai lungit deloc, stii doar ca ma bucura comentariile ♥ Multumesc mult pt recomandare, o sa le caut si eu! Daca experienta ta este atat de pozitiva, poate voi fi si eu incantata de rezultate. Cautam ceva pe iHerb, dar parca nu m-as complica cu vama si institutele lor de verificare a medicamentelor si suplimentelor ;)

      Ștergere
  4. Este nebunie cu produsele Paula's Choice, orice blog de beauty deschid, trebuie sa fie pe acolo! Inca rezist eroic :))
    Cat despre dieta Dukan, am mai auzit de ea, dar mi se pare f ciudat sa nu mananci absolut deloc fructe. Are you sure about that?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este nebunie, dar daca fetele sunt multumite ce sa zic? Asa cum am scris, serul acesta este printre putinele produse PC care mi-a placut chiar foarte mult. Eu oricum am un stres cu niste pete de melasma si apelez la orice solutie pt a scapa de ele ;)

      Referitor la Dukan, eu cu fructele nu-s prietena oricum. Iarna mai mancam mandarine si portocale, dar nu zilnic. Iar vara mancam din cand in cand cirese, piersici si capsune. In rest, pot trai fara fructe. Tocmai de aceea m-am si apucat de dieta iarna, pentru ca in momentul in care trec la consolidare, deci dupa ce am slabit, pot manca fructe - chiar daca rar.

      Ștergere
  5. si mie imi place samponul de la Balea, e prietenulmeu in situatii de urgenta, dar din pacate l-am inlocuit cu cel mov (tot de la Balea) si acesta nu face mare lucru abia astept sa il termin :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca nu este buna si cealalta varianta :( Eu habar n-aveam ca exista si alte variante :)

      Ștergere
  6. Si eu sunt foarte incantata de sampoanele si balsamurile de la Nature's Gate. Sunt chiar extraordinare si mai si tin o gramada! :)
    Masca pt par de la Earth Science o am chiar acum si este ok (desi nu extraordinare) dar este un tub foarte mic...la claia mea, in 10 folosiri cred ca o termin. Nu m-a convins.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa incerc si sampon de la Nature's Gate daca zici ca si ele-s bune. Da, chiar ca au o cantitate generoasa ;)

      Asa e, masca de la Earth Science este micuta in comparatie cu multe sampoane sau balsamuri care vin la bidoane de jumatate de litru :) Mie mi-a placut, dar tot uleiurile le prefer cand vine vorba de ingrijire intensa.

      Ștergere
  7. Mie chiar imi place serul SB de la Paula, mi se pare ca se estompeaza mai repede semnele de la eventualele cosuri. L-am luat prin noiembrie si-am avut tenul in general curat in perioada asta. Exceptie au fost ultimele doua saptamani, cand am avut portiuni mari descuamate si cateva cosuri - cred ca a fost vorba de o eczema care a dat uscaciunea. Oricum, chiar mai devreme ma uitam in oglinda si constatam cat si-a revenit tenul de luni seara pana azi.
    Ah, cred ca deja da semne de oboseala SB si astept doua produse PC comandate din Canada, ca in Europa nu se comercializeaza. :)
    Ca sa pot dormi cu uleiul in par, eu acopar perna cu un prosop si prind parul in varful capului cu un cleste. Nu am murdarit niciodata perna, oricum parul meu absoarbe foarte repede uleiul de cocos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Efectele pe care le mentionezi tu le-am opbservat eu la acest ser ;) Deci fiecare cu produsul care i se potriveste mai bine :)
      Ce ti-ai comandat din Cad si cum? Ti le aduce cineva? Eu voiam serul cu hidroquinona pt albire, dar trabnsportul este 40 USD!!! Da-i incolo, ma multumesc cu Skin Brightening ;)

      Multam pt pontul cu uleiul, o sa incerc asa, macar o data, ca sa ma conving :)

      Ștergere
    2. E posibil ca exact produsul respectiv sa-l fi luat si eu... nici nu mai tin minte, sincer, ca am dat comanda in noiembrie pe numele unei verisoare care sta acolo. Mama ei a fost in vizita si vine pe 25 martie.
      Stiu ca am luat ce nu se gasea la noi, Resist 9 si ceva cu hydroquinone. Abia astept sa ajunga, iti dai seama ce curiozitate am!
      Cat despre serumuri, e bine ca avem de unde alege, pacat ca optiunile sunt cam scump de testat.

      Ștergere
    3. Ah, imi amintesc ca ai scris pe Fb despre asta, credeam ca am este vorba de altele :) Daca ti l-ai luat pe cel cu hidroquinone abia astept sa-mi spui ce efecte are. Nu as da 40 dolari pe transport, dar nu se stie cine mi-l poate trimite cumva :)
      O prietena a zis ca l-a avut si s-a iritat, probabil de la hidroquinona, nu stiu ce sa zic...

      Pentru Ro preturile sunt mari, intr-adevar, dar pt occidentali nu. Comparativ cu Clinique, Origins sau Estee Lauder, de exemplu, produsele PC sunt de-a dreptul ieftine :))

      Ștergere
    4. Sigr ca-ti spun, eu am mici emotii cand e vorba de introdus produse noi. O sa o rog pe Corina sa ma ajute sa fac treaba asta cu cat mai putine efecte adverse.
      E adevarat ce spui tu, insa eu vorbesc strict din punctul meu de vedere. Sa dau 100 de lei pe un produs si sa nu aiba efecte sau, mai rau, nici sa nu-mi priasca, e cam tragic pentru bugetul meu! :))

      Ștergere
    5. Te cred, mai ales daca ai o piele sensibila. Tenul meu nu este foarte pretentios, nu reactioneaza foarte urat la multe produse, dar daca nu vad rezultate benefice, schimbari vizibile, renunt la folosire.

      Ștergere
  8. Mie mi se pare ca Balea are multe produse bune. Oare ma insel? Am luat de la ei un ser pentru bucle, pentru ca am parul ondulat si nu mai aveam nimic acasa, asa ca a riscat intr-un dm si nu mi-a parut rau. Mi-a dat rezultate extraordinare. Produsul similar de la Tigi, pe langa faptul ca are un pret de vreo 5 ori mai mare este o porcarie absoluta, cel putin pentru parul meu. Incarca, e lipicios si mai mult strica parul&coafura. Balea in schimb, mi se pare fantastic si are un pret super.

    De Paula's Choice aud acum prima oara, inteleg ca toata lumea e atrasa de brand. Se gasesc si la noi ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca te inseli in privinta produselor Balea. Or fi ele ieftine, dar unele produse chiar sunt reusite. Mie imi place in mod special gama Ultra Sensitive si am avut posibilitatea sa incerc multe produse din aceasta gama.

      N-ai auzit de Paula's Choice??? :)) Glumesc ;) Nu chiar toata lumea e atrasa, dar multe persoane au avut rezultate foarte bune cu ele. Eu sunt inca in cautarea produselor care sa ma dea pe spate. Fii pe faza pentru ca saptamana viitoare am programat un articol dedicat produselor PC ;)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare