IN & OUT - My Beauty Routine (24)

Simt ca va datorez cateva explicatii pentru absenta mea indelungata, mai ales ca multe cititoare m-au abordat in privat pe acest subiect. Daca vara trecuta a fost cea mai frumoasa si mai calda de cand m-am mutat in Germania si am vrut sa profit la maxim de ea iesind cat de mult am putut, de la sfarsitul lunii august, partea profesionala m-a acaparat aproape in totalitate, lasandu-ma fara vlaga pentru orice altceva. 
In ultimul timp insa, am inceput sa ma resimt fizic si psihic si pentru ca nu vreau sa am un burn-out, am decis ca trebuie renunt la nenumaratele ore suplimentare si sa gasesc din nou un echilibru stabil intre job si viata personala. Asa ca, pas cu pas, incerc sa revin la hobby-urile si activitatile sociale abandonate de prea mult timp si sper sa va am aproape in acest demers.

Dupa mai bine de 3 luni de la ultimul articol, nici nu stiu despre ce anume sa scriu mai intai, pentru ca am o multime de noutati cosmetice. Am ales insa sa va povestesc despre produsele consumate si incepute in aceasta perioada, ca sa cuprind cat mai multe informatii si sa mai scap de cateva recipiente goale ;)

  • crema de zi Cellular Anti-Age SPF 30 de la Nivea (link) a fost o surpriza placuta si am mentionat-o de mai multe ori pe blog. M-a protejat eficient de soare si a fost o excelenta baza pentru orice tip de fond de ten sau pudra am aplicat peste. Cum am spus deja, ar fi ideal un alt recipient, in rest, o recomand.
  • am inlocuit-o cu Revitalift SPF 30 cu Pro-Retinol A + Elasti-Flex de la L'Oreal, dupa mai multe verificari ale optiunilor pe care le aveam disponibile rapid la raft/ in magazin fizic. Uitandu-ma pe lista ingredientelor, nu pot spune ca ma impresioneaza in mod deosebit, iar pe Beautypedia are doar 2 stelute (desi nu sunt sigura ca formula este aceeasi). Totusi, sunt multumita de protectia solara oferita si de cum se comporta pe ten: nu lasa film gras si nu-mi cauzeaza iritatii sau alte neplaceri (cosuri, puncte negre etc.). Nu cred ca este un produs slab, dar nu stiu daca l-as cumpara din nou. 
  • despre uleiul demachiant Eclat Sublime de la L'Oreal (link) am scris in ultimul articol, incadrat la Favoritele lunii (link). Mi-a placut foarte mult si cu siguranta il voi cumpara din nou la un moment dat. Dizolva machiajul rapid, fara sa lase reziduuri, chiar daca dupa ce-l clatesc, folosesc un sapun facial pentru o curatare completa. Contine mineral oil (despre care nu stiu ce sa mai cred, pentru ca surse diferite spun lucruri diferite) si parfum in coada listei. Nu mi-a cauzat insa niciun fel de iritatii.
  • l-am inlocuit cu demachiantul crema In-Dusch de la Nivea, primit in campania de lansare, impreuna cu crema hidratanta In-Dusch. Ambele produse vin sa completeze gama In-Dusch, cu produse care se folosesc (si se clatesc) sub dus, pentru persoanele care vor sa salveze cat mai mult timp. Daca lotiunea de corp In-Dusch mi-a placut pentru ca ma scutea de aplicarea unei lotiuni de corp dupa baie, demachiantul crema In-Dusch nu prea m-a multumit. In primul rand, nu curata machiajul complet, ba il intinde pe ten si de aceea trebuie sa revin cu o lotiune micelara pentru a indeparta urmele de machiaj. L-am testat si pe umed si pe uscat, si mai bine se comporta in al doilea caz, asa cum de altfel recomanda si producatorul. Din pacate, nu mi se pare un produs reusit si cu siguranta nu-l voi cumpara.
  • ambele geluri de dus Fa Magic Oil le-am primit in campania lor de lansare de asta-vara. Dupa ce am terminat varianta cu lotus (recipient albastru), am trecut la cea cu ghimbir si portocale (recipient portocaliu), care imi place cel mai mult dintre cele trei. Din pacate, mirosul este singurul lucru care mi-a placut la aceste geluri de dus. De curatat, curata la fel ca orice alt gel de dus, insa mirosul este slab, usuca pielea si nu prea fac spuma. La cate alte variante mai bune exista pe piata, cu siguranta ca nu le voi cumpara.
  • chiar daca lufa este mereu prezenta in arsenalul produselor pentru baie, din cand in cand imi cumpar cate un scrub pentru corp, cucerita mai degraba de miros decat de promisiunea de pe eticheta frumos colorata. Peeling-ul cu sare de la Marea Moarta de la Balea are un miros tare placut, fresh, de lemongrass. Lasa pielea fina si hidratata, datorita compozitiei cu uleiuri de floarea soarelui, de masline si de jojoba. Imi plac ingredientele sale majoritar naturale si daca ar fi disponibil si-n alte variante de miros, cu siguranta le-as incerca.
  • l-am inlocuit cu Hot Chocolate Sugar Scrub de la Giovanni (link) de pe iHerb, dupa ce am citit prea multe laude ca sa nu ma tenteze. In momentul in care scriu aceste randuri, stau cu nasul in borcan, pentru ca mirosul este absolut senzational! Chiar si numai pentru el merita incercat, desi nu doar asta m-a cucerit la acest acest produs. Imi place foarte mult cum curata pielea si, mai ales, cum o lasa: fina, moale, hidratata si cu un miros senzual de ciocolata. Asa cum scrie pe eticheta, chiar ofera "an intoxicating experience"!
  • despre produsele Le Petit Marseillais am tot scris pe blog, in general cu impresii pozitive.  Nici laptele hidratant cu unt de shea, ulei esential de musetel si lapte de smochine pentru piele foarte uscata nu face exceptie. Desi are o textura foarte fluida, hidrateaza pielea eficient si nu lasa film gras, iar mirosul este absolut minunat: dulceag, dar deloc greoi si suficient de persistent. Bonus extra: recipientul cu pompita este foarte practic, oferind posibilitatea unei dozari perfecte. Il recomand!
  • l-am inlocuit cu o lotiune pentru bebelusi de la Babylove, din gama Ultra Sensitive, fara parfum, uleiuri esentiale, gluten si mineral oil. Desi ma priveaza de rasfatul olfactiv, imi place foarte mult pentru ca face ce trebuie: intra rapid in piele si hidrateaza eficient. Ingredientele par safe pentru bebelusi, desi nu le-am verificat pe fiecare in parte.
  • masca profesionala pentru par din gama Essensity de la Schwarzkopf a fost ok, dar cu nimic deosebita de alte masti sau balsamuri incercate de-a lungul timpului. Nu mi-a cauzat iritatii la nivelul scalpului, dar n-am observat niciun efect wow asupra parului. 
  • am inlocuit-o cu Hair Repair Mask pentru par vopsit, cu ulei de masline si avocado de la HerbOlive, cumparata din Creta, in concediul de asta-vara. Imi plac mult ingredientele si mirosul, dar din pacate nu ma incanta efectele in niciun fel si o banuiesc vinovata de matreata care-mi apare doar dupa ce o includ in rutina de ingrijire capilara. Am si alte produse de la HerbOlive (pentru ten si corp), iar masca este singura care m-a dezamagit.
  • deodorantul stick cu ceai verde si castravete de la Kiss My Face (link) l-am luat tot de pe iHerb si tot dupa ce am citit mai multe pareri pozitive pe bloguri. L-am folosit toata vara si ma declar multumita: protejeaza eficient, are ingrediente safe pentru piele si un miros placut, delicat si discret. Cu siguranta este un produs reusit.
  • l-am inlocuit cu deodorantul stick pentru piele sensibila de la Hidro Fugal, pentru ca in trecut am avut alte doua produse de la ei (roll on si spray) care mi-au placut pentru ca s-au dovedit a fi eficiente. Din pacate, acesta m-a cam dezamagit, pentru ca in unele zile simt ca nu face fata, desi rutina mea de ingrijire corporala este aceeasi: dus zilnic si axila rasa la 2-3 zile. 
  • parca niciodata nu avem incepute prea multe geluri de dus, balsamuri de buze si creme de maini, nu-i asa? Desi incerc sa evit sa am mai multe produse similare desfacute in acelasi timp, cu cremele de maini situatia sta altfel, pentru ca tind sa am cate una prin diferite locuri (in poseta, pe noptiera, pe masuta din living). Crema de maini cu musetel si glicerina de la Herbacin o am de la mama, care nu s-a impacat cu ea pentru ca i se parea prea grasa. Mie mi-a prins bine, mai ales in sezonul rece si a fost tare spornica. 
  • am inlocuit-o cu Cellular Hand Cream de la La Prairie, primita de la o prietena. Este, cu siguranta, o crema de maini perfecta: intra rapid in piele, fara film gras, hidrateaza durabil (chiar si dupa mai multe spalari), lasa pielea moale si fina si are un miros placut, foarte elegant si feminin. Imi place sa o folosesc mai degraba in timpul zilei.
  • crema cu rodie si unt de shea pentru piele foarte uscata de la Alterra am primit-o de la Rossmann si o folosesc inainte de culcare, pentru ca are o consistenta mai groasa si lasa un film usor gras. Mirosul este dulceag si placut, tare potrivit cu sezonul rece.
  • despre dizolvantul de la Isana am povestit in repetate randuri pe blog, pentru ca este preferatul meu. Dizolva oja rapid, nu usuca unghiile si cuticulele, nu are un miros neplacut si este cel mai ieftin dizolvant de pe piata. 
  • l-am inlocuit cu un dizolvant tot de la Isana, gama profesionala, primit de la Rossmann, dar nu pot spune ca-mi place la fel de mult ca varianta simpla. In primul rand ma enerveaza sistemul de dozare si imi usuca unghiile si cuticulele. Si parca nici nu curata oja la fel de usor. Cu siguranta nu-l voi cumpara.
  • de la ultimul articol IN & OUT in care am povestit despre mascara, am consumat alte doua si am inceput inca una. Prima consumata a fost False Lash Effect Fusion de la Max Factor (link) care mi-a placut, dar nu m-a convins sa o cumpar si o sa va spun mai incolo de ce. Iata cum arata pe genele mele:
  • a urmat The Colossal Go Extreme de la Maybelline (link) primit anul trecut cu ocazia lansarii, dar pe care abia in vara asta am inceput sa-l folosesc. Dupa mai multe incercari, a inceput sa-mi placa foarte mult. Iata cum arata pe genele mele:

  • tocmai cand eram sigura ca am gasit o varianta mai ieftina a mascarei mele preferate - Le Volume de la Chanel (link), am primit pentru testare Lash Princess de la Essence, un brand preferat cand vine vorba doar de lacuri de unghii, pentru ca nu am avut experiente grozave cu mascara de la ei (link aici). Ei bine, Lash Princess a fost, as putea spune, surpriza acestui an si o consider chiar mai buna decat Le Volume de Chanel! Poza de mai jos, vorbeste, cred, de la sine:

Sunt absolut impresionata de volumul dat genelor, de cum mi le curbeaza, dar mai ales de cat de durabile sunt ambele efecte, pentru ca la finalul zilei, genele mele arata exact ca dimineata, dupa aplicare. Cu siguranta ca ma voi intoarce iar si iar la aceasta mascara, mai ales ca este atat de accesibila.

  • parfumurile sunt de nelipsit in orice beauty case si, cu cat mai multe, cu atat mai bine. In ultima vreme, am incercat sa le termin pe cele incepute de mai mult timp, dar si cateva dintre zecile de mostre primite cu diferite ocazii. Woman de la Hugo Boss (link) l-am descoperit la mama mea si de fiecare data cand m-am dat cu el am simtit-o parca mai aproape. Este un parfum de zi, feminin si ideal pentru tinutele casual. Flora Gracious Tuberose de la Gucci m-a cucerit la prima adulmecare in magazin si l-am folosit doar pe timpul verii, pentru ca este usor fresh, floral si light. Mi s-a parut la fel de reusit la originalul Flora. Unforgettable de la Christina Aguilera l-am primit in Look Box-ul de la Muller (link). Este dulce, cu note florale-orientale si potrivit mai degraba in sezonul rece, pe timp de zi, dar nu tine mai mult de 4-5 ore. Oh, Lola! de la Marc Jacobs este fresh, floral, de zi, casual. The One de la Dolce & Gabbana este floral-oriental, dar fresh, potrivit mai degraba seara sau ziua doar in sezonul rece. Dintre cele mentionate, doar Woman (HB) si Gracious Tuberose (G) sunt favoritele mele; restul nu mi-au spus nimic. 
Si ma opresc aici, chiar daca n-am golit complet stocul de recipiente goale. Se vede ca mi-am pierdut exercitiul scrierii: am avut nevoie de prea multe ore ca sa compun acest articol. Fac tot posibilul sa-mi revin si pana atunci va invit sa va spuneti parerile despre produsele prezentate mai sus, mai ales daca le-ati folosit si voi.


Comentarii

  1. nu stiam de demachiantul crema In-Doush, vreau si eu sa-l incerc neaparat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum am spus si in articol, nu-i grozav, dar daca te tenteaza si il gasesti, incearca-l, ca poate vei avea o alta experienta ;) Daca reusesti sa-l testezi, sa revii cu un feedback ;)

      Ștergere
    2. macar de curiozitate, parca :)

      Ștergere
    3. Hahaha, nu te poti pune cu aceasta curiozitate feminina ;)

      Ștergere
  2. am trecut rimelul pe listuta pentru cumparaturi..pupici si o seara placuta!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sper sa-ti placa si tie la fel de mult 😉

      Ștergere
    2. Ooo, da!!! Imi place tare mult rimelul!! Aveam un rimel de la Yves Rocher, dar imi place mult mai mult Lash Princess! si da, machiajul meu arata foarte bine si seara, dupa o zi de plimbare pe la cumparaturi prin ploaie si vant.

      Ștergere
    3. Ma bucur mult ca ti se potriveste si tie! :)

      Ștergere
  3. Bine ai revenit!
    Am incercat si eu demachiantul crema In-Dusch si am avut aceasi experienta. Cel pentru corp a fost asa-si-asa, iar cel pentru fata am simtit canu curata tenul in profunzime. Nivea promite cadupa folosire nu mai e nevoie sa aplici crema defata, dar eu am simtit nevoia sa ma demachiez clasic si sa aplic crema.
    Multumesc pentru Tipp-ul cu mascaradela Essence, l-am notat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hei Ioana, multam de comentariu :)
      Mie cel de corp chiar mi-a placut, dar demachiantul mi se pare slab tare.
      Daaaa, mascara de la essence e senzationala, pe bune!

      Ștergere
  4. Fiindca am incercat mai multe produse recomandate de Ruxandra pe blog si mereu am fost incantata, si de data asta am testat rimelul Lash Princess pentru volum de la Essence.
    Cu o saptamana inainte tocmai am cumparat Chanel Le Volume Ultra Noir si am vrut sa il compar cu cel de la Essence. Asa incat am folosit la un ochi Chanel, la celalalt ochi Essence, de proba… :) Si ca sa nu fiu subiectiva, l-am intrebat si pe sotul meu (care nu e specialist in machiaj) daca observa vreo diferenta. Surprinzator, dar a observat... :) Faptul ca Chanel e mai negru (nu degeaba ii zice "ultra noir") si arata mai “catifelat” pe gene. La fel mi s-a parut si mie.

    Revenind la Essence, curbeaza genele, ofera volum, alungire, e un rimel bun. Insa mie mi s-a parut ca incarca putin genele si arata cumva ca niste "picioruse de paianjen". Nu e un efect foarte vizibil, insa daca analizez genele indeaproape, asa mi se pare.

    Am incercat mai demult si The Colossal Go Extreme de la Maybelline. Desi in trecut imi placeau rimelurile lor, de ceva timp parca nu ma mai impresioneaza.

    Un alt rimel bun mi se pare Sumptuous Infinite de la Estee Lauder. Alungeste si curbeaza frumos genele, da si volum, dar nu ca si Le Volume Chanel.

    Din rimelurile pe care le-am incercat eu pana acum, preferatul meu ramane Chanel Le Volume Ultra Noir. Fata de Le Volume simplu, Ultra Noir creeaza si un efect de tus pe pleope. ;)

    Pana la urma depinde de tipul de gene pe care il avem fiecare…in functie de asta trebuie sa alegem rimelul care ni se potriveste cel mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Simona, multumesc mult pentru comparatia ta detaliata :) Cu siguranta ca voi incerca si eu varianta Ultra Noir de la Chanel - dar mai inati am de terminat vreo 5 sau 6 mascara, toate primite la testare. De-as avea ochi pentru atatea! :)))

      Ștergere
  5. Welcome back !
    Dintre produsele pe care ni le-ai aratat eu am folosit gelul de dus Fa Oil varianta roz Pink Jasmine ..mda miroase bine si cam atat:) si rimelul Maybelline Volum Colossal cel clasic primul aparut care imi place foarte mult sia cum l-am cumparat de 4 ori cred :D
    Am avut de asemnea si parfumul Gucci Flora , primul mi-a placut dar era cam puternic si dulce , interesant dar nu l-as mai recumpara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Roxana, multumesc pentru vizita si pentru impresiile impartasite cu noi :)
      Mie mi-a placut mult Flora si daca nu ar exista atatea optiuni, probabil ca l-as mai cumpara o data. Dar, de exemplu, nu m-ar deranja sa-l primesc cadou :)
      Mie imi place parfumurile dulciu - Dolce Vita, de ex., este primul parfum de care m-am indragostit.

      Ștergere
  6. Buna , imi poti zice de unde cumperi Studio Line de la L'Oreal ?
    Ms frumos :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, il cumpar din DM, de la raftul cu produse pentru hair styling.

      Ștergere
    2. Super , multumesc frumos, il aveam din Germania si pana acum nu am gasit nici unde :D ...

      Ștergere
    3. Eu tot din Germania il iau - am scris chiar la inceputul articolului, pentru ca aici locuiesc ;)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare