IN & OUT - My Beauty Routine (17)

Marturisesc ca am o adevarata placere sa desfac un produs nou si, la drept vorbind, uneori fac asta chiar inainte de a termina complet produsul pe care urmeaza sa-l inlocuiesc. Si uite asa am umplut din nou sacosa de sticle si cutii goale, de nu mai am loc de ele.
Asa ca chiar daca n-a trecut prea mult timp de la ultimul articol de acest gen, o sa scriu totusi despre ce intra si ce iese din rutina de ingrijire pana nu-mi uit impresiile :)


  • lotiunea micelara Sensibio de la Bioderma nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales ca am scris pe blog despre ea ori de cate ori am avut ocazia. Acum ma gandesc ca este foarte posibil sa fi dezvoltat o dependenta fata de ea :) Deocamdata, nu simt nevoia sa incerc ceva nou, atat sunt de multumita de eficienta acestei lotiuni micelare. 
  • Gentle Hydrating Cleanser de la Eucerin este unul dintre produsele mega laudate in blogosfera, asa ca nu se putea sa nu-l incerc si eu. Mi-a placut foarte mult si cu siguranta ca la un moment dat il voi recumpara. Ingrediente fara iritanti, curatare blanda si eficienta fara sa deshidrateze tenul, cantitate generoasa, dozator extrem de practic - iata doar cateva dintre motivele pentru care isi merita din plin laudele. 
  • l-am inlocuit cu spuma de curatare Purete Thermale de la Vichy, primita vara trecuta in cadrul campaniei de testare a gamei Idealia. Imi place aceasta spuma, insa nu la fel de mult ca lotiunea de curatare de la Eucerin. La prima folosire m-a izbit parfumul, deoarece cleanser-ul de la Eucerin nu are parfum si ma obisnuisem asa. Recunosc ca din acest motiv am fost cam reticenta o bucata de vreme. Chiar si asa, am observat ca nu mi-a provocat reactii neplacute la nivelul pielii, ca ofera o curatare eficienta si ca se consuma destul de greu, o pompita fiind suficienta pentru intreaga fata. Dupa clatire si uscare simt rapid nevoia unui creme hidratante, altfel as avea senzatia ca ma tine pielea.  
  • Resist Weekly Resurfacing Treatment cu 10% AHA de la Paula's Choice este unul dintre produsele mele preferate de la Paula's Choice, dar si in general. M-a tinut fix un an de zile, cu o utilizare de doua ori pe saptamana. Este un produs pe care, cu siguranta, il voi recumpara la un moment dat.
  • l-am inlocuit cu Resist Weekly Retexturizing Foaming Treatment cu 4% BHA de la Paula's Choice despre care am scris deja aici. In trecut am spus ca voi renunta la solutia cu 2% BHA pe care oricum ajunsesem sa o folosesc destul de rar, insa cand am vazut acest produs pe site-ul din SUA, am vrut neaparat sa-l incerc. Acum imi pare rau ca nu mi-am luat doua flacoane, dar sper sa am ocazia sa-l cumpar din nou. Imi place cum arata tenul dupa fiecare aplicare, il observ curat si neted si parca punctele negre s-au mai redus. Este drept ca la un moment dat am aplicat niste plasturi speciali pentru scos punctele negre, am incercat sa mai scot si eu din ele dupa cate o baie fierbinte si astfel s-a mai curatat tenul. Ce ma face sa continui cu aceste tratamente este, in primul rand, faptul ca foarte multa lume imi admira tenul lipsit de riduri, cu aspect sanatos si aproape nimeni nu crede ca am varsta pe care o am :) Or fi genele, o fi Paula's Choice, cert este ca unele produse m-au convins ca merita.
  • pasta de dinti Pro Expert de la Blend a Med am primit-o in cadrul campaniei de lansare de anul trecut. Cum spuneam si-n alte dati, prima impresie nu a fost tocmai favorabila, din cauza ca aveam senzatia ca parca ma spal cu nisip datorita particulelor de curatare care in timpul periajului se dizolva. Insa in timp am ajuns sa ma obisnuiesc cu ea si pot spune ca mi-a placut, mai ales ca desi nu era foarte mentolata imi lasa impresia de curat si prospetime destul de mult timp dupa periaj.
  • am inlocuit-o cu Max White One de la Colgate pe care am castigat-o la Rossmann, dar nu pot spune ca mi-a lasat vreo impresie - ceea ce nu este un lucru pozitiv :) Nu observ albirea dintilor si nefiind aproape deloc mentolata imi lipseste senzatia de proaspat spalat, ceea ce mi se pare un pic ciudat la o pasta de dinti. Cu siguranta ca nu o voi cumpara, iar ca dovada am pe drum o pasta de dinti comandata de pe iHerb ;)
  • samponul uscat de la Balea este deja o prezenta constata pe blog, pentru ca deocamdata nu ma incumet sa incerc alte produse de acest gen. Intr-o perioada am observat ca noua reteta este mai slaba decat precedenta si ma gandeam sa caut altceva, dar cum nu am gasit o alta varianta, i-am mai dat o sansa. S-a dovedit ca schimbarea retetei, insotita apoi de schimbarea ambalajului a fost benefica pentru ca ma declar la fel de multumita ca prima data cand am incercat acest sampon uscat. Nu il folosesc decat in situatii extreme/ urgente, adica prea rar pentru a ma agita sa incerc ceva nou.
  • sprayul pentru picioare de la Balea l-am luat intr-o perioada in care am descoperit ca o pereche de cizme imblanite ecologic a prins un miros de care nu stiam cum sa scap. O vreme l-am aplicat numai cand purtam cizmele-problema, insa la un moment dat, preventiv, am inceput sa-l folosesc indiferent de incaltamintea purtata. Acum, sprayul pentru picioare face parte din rutina matinala zilnica.
  • l-am inlocuit cu un spray-ul antiperspirant de la Hansaplast, care-mi place mai mult decat cel de la Balea. Desi nu are un miros atat de puternic precum cel de la Balea, simt ca spray-ul de la Hansaplast face o treaba mai buna si, uneori, il folosesc o data la doua zile chiar. Asadar, este un produse pe care, cu siguranta, il voi recumpara.
  • crema pentru calcaie cu efect de incalzire de la Efasit mi-a placut foarte mult, tocmai datorita acestui efect. Am folosit-o numai in timpul iernii si tare bine mi-a prins pentru ca, la fel ca majoritatea femeilor, ma confurnt si eu cu problema extremitatilor reci. Am luat tot felul de suplimente, dar fara niciun rezultat... Desigur ca mi-a placut si faptul ca hidrata tare bine zona calcaielor, fiind astfel mereu moi si fine. 
  • am inlocuit-o cu crema de zi pentru ten mixt Apidermaliv, mult prea grasa pentru tenul meu, insa excelenta pentru calcaie ;) Imi place mult si mirosul, asa ca seara dupa dus, imi ofer un masaj de cateva minute, apoi imi pun sosetele flausate, pentru ca a doua zi sa am talpi ca de bebelus :)
  • dizolvantul pentru oja de la Isana este si va ramane dizolvantul meu preferat. Nu am nimic sa-i reprosez: curata rapid si bine, nu usuca unghia si nici cuticulele, este foarte ieftin, nu are un miros inecacios.
  • numai din curiozitate, l-am inlocuit cu dizolvantul Isana, gama Professional. Este ok, insa recipientul este atat de prost, incat l-am transferat in cel de la Isana, gama normala. Si acesta este fara acetona, curata rapid, dar este o idee mai scump decat cel clasic. Sincera sa fiu, nu cred ca-l voi cumpara din nou.
  • despre spray-ul pentru uscarea rapida a ojei de la Farmec am scris deja ca este o mare dezamagire. Din acest motiv, l-am aruncat fara sa apuc sa-l termin, pentru ca deja eram satula de manichiura plina de imperfectiuni de a doua zi (eu imi fac unghiile seara). 
  • m-am intors spasita la Better than Gel Nails Top Sealer de la Essence, cel mai bun produs pentru uscarea rapida a ojei pe care l-am folosit vreodata. Sigur ca as incerca si alte produse, dar sincera sa fiu nu cred ca exista alt produs similar la fel de bun si la fel de ieftin. Nu am suficiente cuvinte de lauda pentru acest lac! 
  • mascara Beauty Rush de la Victoria's Secret nu m-a impresionat cu nimic, insa trebuie sa recunosc ca la genele mele este destul de greu sa gasesc un produs care sa ma dea gata. Nu mi s-a parut slab, doar ca dupa cateva ore, genele reveneau la pozitia lor normala - indreptate in jos, asa ca numai culoarea mai ramanea de ele. Ce mi-a placut a fost faptul ca desi nu este water proof, cand mergeam la inot dupa serviciu nu se intindea/ curgea.
  • in ultimul an am primit la testare cred ca vreo 5 sau 6 mascara, asa ca din toata colectia mi-a fost destul de greu sa ma decid cu ce sa o inlocuiesc. Pana la urma am ales Big & Beautiful Lovely Doll de la Astor, pentru ca in trecut imi placuse foarte mult Big & Beautiful False Lash Look. Din pacate, nu se compara intre ele. Lovely Doll are o perie interesanta, cu perii mai rari, pe cand False Lash Look are peria tipica pentru volum, adica exact ce imi trebuie mie. Nu mi se pare nicio branza Lovely Doll, mai ales ca efectul de curbare dureaza cateva minute doar. Prin urmare, abia astept sa se termine ;)
Atat de data aceasta. Sunt curioasa daca ati folosit produsele mentionate si daca aveti alte experiente  ;)

Comentarii

  1. Dupa ce termini gelul de curatare de la Eucerin, iti recomand sa-l incerci pe cel de la Avene in tub verzuliu - Cleanance, acesta http://media.tumblr.com/tumblr_lo22wvYDAw1qdvajt.jpg

    De curand am cumparat cateva produse Avene - prima data cand facem cunostinta :) - pentru ca nu ma mai intelegeam cu tenul... ceva acnee incapatanata. :( Le folosesc incepand cu 16mai si deja tenul e curat in proportie de 85%. (Au ramas petele specifice in anumite portiuni si 2-3 puncte in curs de refacere). Sunt chiar impresionata. Daca ai nevoie,iti zic ce folosesc si cum in detaliu... dar stiu ca tu nu ai probleme de acest tip, ceea ce e super!
    O alternativa de AHA de folosit zilnic este una din cremele Avene - Cleanance K... E eficienta, pe pielea mea testata! :)
    AHA-ul cu 10% PC a fost intre putinele produse PC cu care m-am inteles. Am avut niste mostre. Recunosc ca la un moment dat as baga banutii intr-un flacon full size, caci e eficient si nici nu se consuma repede. Sper ca celalalt produs cu 4% AHA pe care-l ai sa fie ok, cel cu 5% din gama mie nu mi-a priit (=> acnee) si nici cel cu 8% - gel parca este (ambele tot din mostre le-am testat in trecut). Eu am o problem a si cu siliconul din unele produse, insa nu-mi dau seama cu care exact... vad ca-s mai multe feluri..

    N-am folosit nici spray-ul uscat, nici cel pt picioare. Ar trebui sa le dau si eu atentie. Sunt bune de avut in casa mai ales in situatii de "urgenta". :)

    Sa le folosesti cu drag pe toate si mai ales sa-ti mearga bine cu ele!!! ;)
    Pup! O saptamana spornica si frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dana, multam pentru sugestii :)

      Dupa ce termin spuma de la Vichy, ma asteapta alta, tot primita, asa ca cel de la Avene mai asteapta. Imi este cunoscut, dar nu l-am folosit niciodata. daca zici ca e bun poate-l incerc, desi iHerb ii face concurenta serioasa cand vine vorba de preturi si cantitate ;)

      Nu am cu 4% AHA, ci cu BHA si deocamdata pare s-ami fie bun, pentru ca a dat vara, am renuntat la AHA si acum am numai tratamente cu BHA.

      Multam pentur mesaj, pupici si o saptamana cu spor iti doresc si eu!

      Ștergere
  2. Trebuie sa fac si eu rost de lotiunea micelara ,ca nu se mai potate, peste tot imi iese in cale;)
    http://zambetdeinger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta cu dizolvantul pentru oja de la Rossmann de la tine am invatat-o, multumesc frumos! Tare-i bun si ieftin ca braga.
    Treaba enervanta cu Better than Gel Nails Top Sealer de la Essence e ca nu vezi cand se termina sau cam pe la ce nivel incepe si el sa se ingroase de nu mai poate fi folosit. Recomand de avut intotdeauna in casa inca unul. Si eu am fost foarte entuziasmata de el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, ma bucur mult ca ti-am dat si eu un pont bun, ca la cate am invatat de la tine era si cazul sa-ti intorc favoarea :)

      Ai dreptate cu Better Than Gel ca nu vezi cand se consuma si ca se ingroasa in timp. Si eu am grija sa ma aprovizionez din timp. Ma intreb daca solutia pentru subtierea ojei de la P2 nu o fi buna si-n cauzl acestui gel...

      Ștergere
  4. N-am incercat sa-l diluez, dar in blogofera se zice ca merge. Eu am incercat sa-l diluez pe ala de la Essie si nu a mers. S-apoi la cat costa BTGN-ul, mai bine-mi iau altul si nu mai am nicio treaba cu diluatul, uitatul daca a ajuns la consitenta potrivita, bataie de cap de care pot sa scap.
    Momentan il folosesc pe cel de la Sally Hansen in sticla rosie, nu-i mai bun decat BTGN-ul (dar bun, imi place, face ce trebuie), dar se ingroasa mult mai tarziu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact pe cel de la Essie pusesem si eu ochii :)) Sigur ca o sa-l incerc si eu ca sa-mi satisfac curiozitatea ;)

      Ștergere
  5. Eu zic ca nu merita de dat banii pe el, mi se pare ca se ingroasa cel mai repede. Eu il prefer de departe pe cel de la SH.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am gresit, voiam sa spun ca pusesem ochii pe cel de la SH :)

      Ștergere
  6. Poate mai dau si eu o sansa noii formule a samponului uscat Trend it up cu noul ambalaj. Ca imediat dupa ce au schimbat formula mi-am luat unul (cu ambalaj aproape identic cu cel vechi) si am fost atat de dezamagita incat nu l-am mai folosit deloc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaa, observasem si eu ca i-au stricat formula. Insa odata cu noul ambalaj se pare ca si-au revenit :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare