[Review] In-Dusch Body Milk - Nivea

In ultima vreme nu prea am mai facut review-uri, preferand sa ofer cateva informatii esentiale despre toate produsele folosite atunci cand le prezentam la golite si incepute. Sunt totusi cateva produse despre care merita sa scriu mai mult decat cateva cuvinte, iar cel de azi este unul dintre ele.


In-Dusch Body Milk de la Nivea a fost abia de curand lansat pe piata din Germania, deci nu stiu daca a ajuns si prin alte parti deocamdata. Pana atunci insa, ma gandesc ca nu strica sa aflati de existenta unui produs de acest gen, pentru ca, din punctul meu de vedere, ideea lor este de-a dreptul inovatoare si promitatoare. 
Nu ma pot lauda cu o fidelitate fata de acest brand si nici macar cu cine stie ce mare simpatie. N-am gasit un produs care sa ma impresioneze, ba chiar am avut experiente oarecum neplacute cu produsele pentru ten. Cu toate acestea, m-am inscris in campania lor de testare manata de interesul stranit de descrierea acestui produs. Pana sa-l am in mana, nu stiam exact ce este: un gel de dus hidratant sau o lotiune de corp cu o denumire ambigua?


Sa nu ma mai lungesc, zic, si sa trec la descrierea propriu-zisa a acestui lapte de corp de folosit IN dus:
  • principiul este foarte simplu: te speli cu gelul de dus preferat -> te clatesti -> aplici pe tot corpul In-Dusch Body Milk -> clatesti -> te usuci cu prosopul -> te imbraci si gata! Nu mai trebuie sa aplici crema/ lotiune/ ulei de corp, pentru ca acest lapte actioneaza la fel ca si balsamul/ conditioner-ul aplicat dupa samponarea parului, completandu-i astfel ingrijirea necesara;
  • mirosul este tipic produselor Nivea, mai ales gama clasica, in recipient albastru cu scris alb. In copilaria mea, mama era innebunita dupa crema clasica de la Nivea, asa ca mirosul imi aduce aminte si de mama, si de mine copil ♥ Nu am observat insa sa fie persistent, asa ca daca nu sunteti fanii acestui parfum dulceag si oarecum greu, nu este cazul sa va ingrijorati ;)
  • hidratarea se simte imediat dupa uscare, cand pielea ramane moale si fina, iar efectele se mentin mai bine de o zi;
  • in afara de uleiul de migdale dulci, ingredientele suna cam "chimicos"/ sintetic, desi nu am stat sa le analizez pe fiecare in parte. Recunosc insa ca nu am observat niciun fel de reactii neplacute pe piele:
  • produsul se gaseste in doua variante: pentru pielea normala (in recipient alb) si pentru pielea uscata (in recipient albastru);
  • recipientul are o cantitate generoasa de 400 ml, singurul dezavantaj fiind ca din cauza greutatii se intampla sa mai alunece din mana, mai ales ca la aplicare, produsul este lipicios/ uleios;
  • din punctul meu de vedere, efectul este absolut acelasi ca in cazul aplicarii unui produs traditional. Din acest motiv, il voi prefera oricand, dar in special in datile in care nu am timp sa astept sa ma usuc, sa aplic crema de corp, sa astept sa intre in piele si abia apoi sa ma imbrac;
  • pret: 3.95 eur.
In concluzie, recomand acest produs oricui se plange ca are o piele uscata, ca nu are timp de cremuit si asa mai departe, pentru ca economia de timp si efectele sunt vizibile imediat :)

Ce parere aveti voi? Va tenteaza In-Dusch Body Milk de la Nivea? Daca nu, din ce motiv?


Comentarii

  1. Promite indeajuns pentru mine :)) abia ast sa apara si la noi sa il incerc. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Super, vreau si eu :D
    Andra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andra, cand vii aici, o sa-l ai ;)

      Ștergere
    2. mie nu mi/a placut mirosul.Mi s/a parut mult mai puternic decat imi amintesc eu de ca mirosea crema Nivea. Mi/a displacut deasemenea senzatia lipicioasa incat cred ca m/am clatit mai mult decat trebuia doar ca sa scap de senzatie. Dupa uscare lasa pielea placuta iar mirosul nu se mai simte decat f f putin. As zice ca nu persista. Dpdv practic.. dicutabil... daca uit sa/l dau in timpul dusului nu/l mai dau deloc. prefer crema pe care pot sa o aplic si cand sunt deja jumatate imbracata :)

      Ștergere
    3. Gabi, merci pentru feedback! Inteleg ca pe tine nu te tenteaza acest produs, dar daca-l primesti nu-ti displace ideea ;)

      Ștergere
  3. Si eu sunt curioasa sa incerc, mai ales ca eu ador mirosul de Nivea.

    Pupici,
    Maria:*

    RăspundețiȘtergere
  4. L-as incerca si eu, mai ales la gandul ca din 2 miscari am terminat si cu hidratarea, nu mai pierd timp dupa dus cu cremuirea. :)

    La cremele Nivea nu-mi place deloc mirosul si nici nu ma impac cu ele, insa cand vine vorba de crema de maini... ♥. Chiar si acum am una pe terminate, aceasta http://1.bp.blogspot.com/-6_VDk_e6ZzE/URzouI0AphI/AAAAAAAACxs/qtePT2lDzh4/s1600/NIVEA+Creme_beach_l.jpg ... cuuu inimioare :) luata special pentru mama, folosita cel mai mult deee mine, ca de obicei! :) Aceasta imi place si cum miroase si hidrateaza f. bine. :)

    Tzuc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca te tenteaza si sper sa apara cat mai curand si-n Romania :)
      Cred ca acea crema de maini e din aceeasi gama clasica din care face parte si acest body milk, deci ar mirosi cam la fel...

      Pup si eu :)

      Ștergere
  5. ar fi varianta perfecta pentru mine, mai ales ca nu prea am vreme ( si loc ) sa ma dau cu creme pe corp, stii tu de ce :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Ana, stiu de ce :) Chiar ma gandeam la tine ca ti s-ar potrivi acest pordus :))

      Ștergere
  6. Eu de-abia am asteptat sa iasa odata produsul asta pe piata, eram convinsa ca e ceva de mine. Acum, ca l-am folosit, nu mai sunt asa de incantata. Daca nu mai vreau sa ma cremuiesc dupa dus, folosesc din start un gel de dus cu ulei, e si mai repede (si cel putin la fel de eficient). Cada nu ramane asa de slinoasa ca dupa gelul de dus cu ulei, asta ar fi singurul avantaj. Mirosul nu-mi place in mod deosebit, dar nici nu pot spune ca nu-l suport. Concluzia mea: nu voi cumpara acest produs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ka, imi pare rau ca te-a dezamagit acest produs :( Eu sunt incantata de el, il folosesc de fiecare data cand mi-e prea lene sa ma cremuiesc dupa dus sau cand pur si simplu n-am suficient timp la dispozitie. Il prefer uleiului, pentru ca nu mai trebuie sa astept nu stiu cat pana intra in piele, ca si-asa mi-am patat cateva pijamale...

      Ștergere
  7. Si mie imi plac produsele Nivea, in special mirosul lor. Ar fi bine sa apara si in Romania. Ar face fericiti multi clienti.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare