[Favorite] Aprilie 2013

Oricat de tarziu ar fi, nu pot sa renunt la favoritele lunii, asa ca azi mi-am ales produsele pe care le-am folosit cel mai des si cu cel mai mult drag luna trecuta, le-am fotografiat si m-am asezat la scris. Nu stiu daca ati observat, dar de obicei incerc sa gasesc noi favorite, desi asta nu inseamna ca cele din luna anterioara nu-mi mai plac sau nu le mai folosesc. 

Asadar, iata noutatile favorite ale lunii aprilie:


Prea multe n-am strans, dar acestea sunt, in mod cert, produsele pe care le-am folosit aproape zilnic si de fiecare data cu zambetul pe buze sau cu bucurie in suflet :) Pana la urma, cel mai bun produs este cel care iti ofera cea mai buna stare de spirit, nu-i asa? :)

  • despre Crema de zi cu SPF 15 si Coenzima Q10 (fix ultima din lista de ingrediente, deci parca nici nu prea merita mentionata) de la Balea Med Ultra Sensitive am spus cateva cuvinte in postarea anterioara. Ati retinut ideea: imi place si este clar un produs pe care il voi recumpara ori de cate ori sunt in pana de idei in privinta unei creme de zi cu protectie solara si rapid de procurat. 
  • BB Cream-ul de la Comodynes este primul produs de acest gen pe care il folosesc, chiar daca piata a fost invadata de ele. Ma gandesc sa-i dedic un review mai detaliat, dar pana atunci pot spune ca imi place, doar ca nuanta este mult prea inchisa pentru tenul meu foarte alb, asa ca-l amestec cu crema de zi si sunt multumita de rezultat, pe care il puteti vedea un pic mai jos.
  • fardurile de ochi si blushul de la Artdeco din editia limitata Tribal Sunset le-am castigat de la ei si am scris despre ele aici. De cand am intrat in posesia fardurilor de ochi, le-am folosit aproape zilnic. Fie combinate intre ele, fie combinate cu alte farduri pe care le aveam, cert este ca m-au cucerit cu textura, culoarea si rezistenta lor, lucru care nu cred ca se va schimba prea curand :) Cat despre blush, m-am indragostit de el iremediabil si am renuntat definitiv la cel pe care-l aveam inainte (Guerlain - Rose Plein Vent), cu ale carui culori nu am reusit sa ma impac, indiferent de cat de putin aplicam si indiferent de cum le combinam intre ele. 
  • rujul nr. 53 de la Misslyn din colectia Bohemian Spirit apare in absolut toate pozele pe care mi le-am facut in ultima vreme! In magazin nu eram foarte sigura ca mi se potriveste, dar imi placuse mult cum arata pe un blog german, asa ca mi-am luat inima-n dinti si l-am pus in cos. Acum imi pare rau ca nu mi-am luat doua, ca sa fiu sigura ca o sa am nuanta aceasta cat mai mult timp, pentru ca face parte dintr-o colectie limitata. Il folosesc ori de cate ori este soare, pentru ca mi se pare ca atunci arata absolut superb. Merge cu majoritatea nuantelor fardurilor mele de ochi, asa ca nu simt nevoia unui alt ruj, chiar daca am destule. Este mat, iar rezistenta este medie. In concluzie, intelegeti ideea: dupa rujul de la Catrice (perfect pentru iarna), am facut o noua obsesie din acest ruj de la Misslyn, pe care-l gasesc perfect pentru primavara! Da, aici este abia primavara, si inca una capricioasa din pacate :(( 
Si ca sa va faceti o idee despre moaca mea cu toate sulemenelile mentionate mai sus, iata si o poza facuta inainte de a pleca la serviciu:


- mix Crema de zi Balea + BB Cream Comodynes;
- farduri Artdeco Tribal Sunset albastru si maro;
- pudra Rimmel Stay Matte 001;
- blush Artdeco Tribal Sunset
- ruj Misslyn Bohemian Spirit nr. 53

  • parfumul lunii aprilie a fost Laura de la Laura Biagiotti. Prima data am auzit de acest parfum la o colega din facultate, pe care o adulmecam de cate ori aveam ocazia, pana intr-o zi cand am intrebat-o ce parfum poarta si mi-a zis de el. Tin minte ca m-am dus la parfumerie sa mi-l cumpar, dar mi-au cazut ochii pe o mai veche iubire din liceu (Dolce Vita de la Christian Dior) si n-am putut sa-i rezist. In timp, l-am pierdut din vedere, dar asta-vara l-am vazut la oferta in Mueller si am zis ca este momentul sa-mi satisfac acest capriciu din "tinerete" :))) Este un parfum usor dulceag (mie acestea-mi plac, recunosc!), de zi, casual si destul de rezistent chiar si din doua-trei pufuri.
  • ca in fiecare luna, am si o carte preferata, iar in luna aprilie m-am delectat cu Casa de la Riverton de Kate Morton. Recenziile citite m-au convins ca o vreau, asa ca la prima vizita a fratelui meu l-am rugat sa mi-o aduca. Mi-a placut, mai ales la inceput, cand nu-mi venea sa citesc prea mult ca sa nu o termin prea repede! :)) Atmosfera si personajele mi-au adus aminte de Downton Abbey, un serial englezesc care-mi place foarte mult. Am gasit interesanta ideea de poveste in poveste, modul simplu, dar de efect in care este scrisa, dar mi s-a parut ca s-a lalait pana aproape de final, iar in ultimul capitol s-a dezvaluit tot misterul. Finalul a fost cam abrupt, desi este surprinzantor si iti da de gandit. Cu toate astea, a fost o lectura placuta si relaxanta, numai buna intr-o duminica mohorata.
Si atat a fost pentru luna aprilie. Deja ma gandesc la favoritele lunii mai, pentru ca au aparut cateva noutati care m-au cucerit :) Pana atunci, spuneti-mi daca va face cu ochiul ceva de aici sau daca vreti sa scriu mai detalit despre un anumit produs.

Comentarii

  1. ador parfumul :)
    produsele de la artdeco arata ispititor! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place parfumul :) Daca te tenteaza produsele Artdeco, vezi daca le gasesti in reteaua Douglas.

      Ștergere
  2. Hallo,

    M-ai dus si pe mine in ispita cu produsele Artdeco!Si cum farduri de pleoape am pt vreo 10 ani de acum inainte si blush nu prea folosesc...mi-am cumparat inca un ruj! Imi place textura, e foarte hidratant, placut, rezista bine 2-3 ore pe buze, insa cu toate ca am stat o jumatate de ora sa-mi aleg nuanta potrivita, nu prea am nimerit-o (parca e prea rozaliu pt mine)
    In ceea ce priveste cremele am descoperit recent marca elvetiana Declare si am inceput sa folosesc de vreo saptamina Stress Balace si Pure Balance si deocamdata sint multumita de ele.
    Dupa cum vezi shoppingul continua sa fie un tratament bun pt ...:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Daniela :) Ce ruj ti-ai luat? Sa-l porti cu placere!
      Am auzit de Declare, dar n-am incercat nimic de la ei. Sa-mi spui daca-s bune, ca preturile nu-s cele mai mici ;)

      Shoppingul e cel mai bun tratament pentru orice :)))

      Ștergere
  3. chiar arata bine rujuletul , nu stiam de ele !

    RăspundețiȘtergere
  4. daca ar avea crema SPF 20-25 ar fi perfecta, imi plac mult cremele din gama Balea, sper sa gasesc una cu SPF pentru vara :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru soarele de aici (foarte scump la vedere), 15 este ok. Dar da, daca avea 20 sau 30 era si mai bun :))
      Pentru vara incearca Bioderma, mi-a placut foarte mult!

      Ștergere
  5. Fardurile nu doar ca au culori frumoase, dar si arata bine, parca te imbie sa le folosesti. Voi merge si eu sa miros parfumul, caci m-ai facut curioasa rau rau rau! :))

    Pupici,
    Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Maria! Ma bucur ca-ti plac fardurile. Si mie!! :) Sunt de-a dreptul entuziasmata de ele, de-aia le si folosesc zilnic.

      Sper sa-ti placa si parfumul, este chiar deosebit. Dar acum depinde si de gusturi, de PHul pielii ;)

      Ștergere
  6. Tre' sa-mi iau cartea asta! Dowton Abbey este unul dintre serialele mele preferate! Dar ma enerveaza ca e distanta atat de mare intre sezoane :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa-ti placa si cartea :) Daaa, si pe mine ma seaca rau distanta dintre sezoane, dar pana apare unul nou, ma delectez cu altele :)) Am strans 32!!!!

      Ștergere
  7. Foarte frumos arata poza si machiajul. Si eu am cam aceleasi culori si mi-ai dat o idee despre cum sa combin diferite nuante.

    Si mie imi place Laura, este un parfum minunat, cred ca am pe undeva o fiola, o sa-l retestez zilele astea si poate ii voi dedica si o recenzie mai speciala. Intr-adevar si la mine a fost un parfum al studentiei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, multumesc pentru aprecieri :) Ma bucur ca te-am inspirat, chiar daca nu-s cine stie ce specialista in amestecat culorile cand vine vorba de make-up :)

      Aici Laura vad ca este foarte in voga!! Inca imi place foarte mult ♥

      Ștergere
  8. Eu am asta de la Artdeco: http://www.aoro.ro/artdeco/eye-shadow-base-baza-pentru-fardul-de-ochi/. E un produs de care sunt foarte multumita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am avut si eu de 2 ori chiar! Mi-a placut mult, probabil il voi cumpara si a treia oara...

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare