[Preview] Noutati in teste (4)

Ma uitam in folderul cu poze pentru articolele pe care le am in plan si mi-am dat seama ca in ultima vreme am primit o multime de produse pentru testare si eu n-am apucat sa vi le arat. Asa ca azi am de gand sa scriu despre cateva dintre ele. 


  • Lac de unghii Summer Red de la Catherine (de la care am primit in decembrie gelul pentru picioare obosite Wellvet). Dupa cum se vede si dupa cum spune si numele, nuanta este potrivita mai degraba pentru vara. Cu toate astea, am folosit-o de doua ori pentru a putea completa chestionarul cu care a venit insotita. Nuanta imi place, este un rosu corai destul de puternic, care-ti ia ochii. Mi-au placut rezistenta si opacitatea obtinuta intr-un singur strat, dar o sa fac si un NOTD cand va fi vremea potrivita pentru ea.
  • Bi-Oil este un ulei cu multiple intrebuintari, dintre care amintesc: ingrijirea cicatricelor, prevenirea si estomparea vergeturilor, tratarea petelor tenului, ingrijire anti-rid si pentru pielea uscata. Se recomanda aplicarea de doua ori pe zi, timp de cel putin trei luni. Despre Bi-Oil am citit de bine in mai multe reviste si mi-am cumparat un flacon chiar inainte de a-l primi spre testare. Marturisesc ca nu am fost constanta in aplicarea lui, deci nu pot confirma niciunul dintre efecte. L-am folosit si pe ten, dar am renuntat, pentru ca am prea multe si am inceput sa-l folosesc pe corp. Ma gandesc sa scriu un review dupa ce termin si al doilea flacon, asa ca nu intru acum in detalii.
  • Balsamul de buze Cosy Lips nu l-am folosit decat de putine ori pentru ca am incepute alte doua produse similare. Am vrut insa sa pot scrie macar cateva cuvinte despre el. Ingredientele nu-s cine stie ce, dar miroase placut si confera buzelor o nuanta rozalie foarte draguta. Ce nu mi-a placut este gustul extrem de sintetic, ceea ce pentru un produs pentru buze este un no go. Iar de recipient ce sa mai spun? Simpatic, dar neinspirat/ neigienic, eu preferand oricand varianta la stick sau tub.

  • Desi intr-o vreme eram curioasa sa stiu cum miroase apa de toaleta L'Eau for her de la Narciso Rodriguez, marturisesc ca inca nu am testat-o pe piele, ci doar am sniffuit-o putin. Momentan am mai multe parfumuri decat de obicei (prea multe as zice!) si uneori chiar nu stiu ce sa aleg sa port. Imi pare un parfum potrivit mai degraba sezonului cald, asa ca pastrez recipientul pentru cand plec in vacanta, cand oricum prefer mostrele de orice fel decat sa ma car cu produsele full size.
  • Ramanand in sfera parfumurilor, am mai primit unul, de data aceasta full size, de la Jafra Cosmetics - London Girl. Nici pe acesta nu l-am desfacut inca, desi descrierea suna interesanta si pe gustul meu: un parfum fructat/ floral cu note de mar, coacaze, caprifoi, violeta, magnolie, ambra, mosc si ce se mai vede in scrisoare (n-am rabdare acum sa le caut cu Google translate :D). Nu stiu cand il voi desface, dar cred ca dupa ce consum macar un parfum dintre cele 10 deja incepute.

  • De la beauty trecem la foody :) Cei de la Leibniz mi-au trimis un colet cu 8 pungi de biscuiti Knusper Korn cu ciocolata si muesli, impreuna cu un recipient pentru apa, din acela folosit de sportivi. Fiind la dieta, nu m-am atins de ei, dar i-am impartit colegilor de birou si prietenului meu care au zis ca-s foarte buni. Eu ii cred pe cuvant, dar ma multumesc cu biscuitii mei cu tarate de ovaz si anume Dukan :))))
Cam atat pentru azi. Mai am cateva produse, dar le pastrez pentru o alta postare un pic mai detaliata si cu mai multe fotografii. Pana atunci, spuneti-mi: ati incercat vreunul dintre produsele prezentate? Ati vrea sa scriu mai repede despre vreunul anume? Ma intreb daca Bi-Oil a ajuns si in Romania, pentru ca eu l-am luat din DM. 

Comentarii

  1. Ce imi place la nemti este ca desi nu scrii in germana iti trimit o multime de bunatati. Dintre toate cred ca m-as fi bucurat cel mai mult de biscuiti si de parfumel. :)) Dar in primul rand de biscuiti. :">

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai se gandesc ca in Germania traiesc si romani, deci si ei fac parte din publicul lor tinta ;)Sau se gandesc ca romanii mai si calatoresc si pot veni oricand cu lista dupa ei :))
      Destepti tare nemtii astia, iti spun! :))

      Lasand gluma la o parte, de cele mai multe ori, eu primesc aceste produse in urma tragerii la sorti. Sunt tot felul de concursuri la care se inscrie lumea si ei aleg random un anumit numar, sa zicem 30 sau 50 sau, ca in cazul biscuitilor, 330. Nu conteaza ca ai blog sau nu, important este ca ei vor sa-si faca cunoscute produsele si stiu ca uneori testarea este cea mai buna modalitate de a starni interesul pentru un anumit brand sau produs ;)

      Ștergere
  2. Biscuitii Leibniz sunt intr-adevar foarte buni si sotul meu ii consuma in mod regulat, cu dulceata de zmeura! :)

    In privinta ultimei lansari L'Eau de la Narciso Rodrigues, colega mea Miruna, care locuieste si ea tot in Germania, ca si tine, a primit un tester si nu a fost deloc incantata ceea ce se si vede in review-ul ei deloc favorabil. Fata de Narciso For Her, varianta asta este mult mai subtirica si mai pala si parca ii lipseste chichirezul obligatoriu unui parfum de succes. Nu e un parfum rau, dar nu e nici ceva sa te dea pe spate. M-ai facut insa terbilil de curioasa cu parfumul englezesc, nu cunosc marca, nu am auzit de ei dar tare mi-as baga nasul sa vad ce si cum este!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mmm, ce pofta mi-ai facut de biscuitii astia :) Si mai am cateva pungi... Dar stau cuminte deocamdata :D

      Acum tu m-ai facut curioasa cu parfumul de la Narciso Rodrigues :)) Dar deocamdata am suficiente, il las pe mai departe.

      Jafra Cosmetics cred ca este un fel de Avon... au site, poti sa arunci un ochi sa te dumiresti.

      Si tu tot in Germania esti?

      Ștergere
  3. Ce bine arata toate, sa le folosesti cu placere :)
    Biscuitii Leibniz chiar sunt foarte buni :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :) Si nu mai mai starniti cu biscuitii aceia, va rog! :))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare