[Haul] Comenzi Paula's Choice (3,4 & 5)

Probabil stiti deja ca de cand a inceput nebunia cu produsele Paula's Choice (cel putin in Romania), am aderat si eu la acest trend, din dorinta de a obtine acel ten perfect pe care toate ni-l dorim. Cel mai mult m-a motivat obsesia de a scapa de petele de melasma cauzate de faptul ca in trecut n-am folosit protectia solara zilnic, asa cum suntem informate tot mai des in ultimul timp sa o facem. Am un ten alb si poate de aceea sunt mult mai expusa riscului de a dezvolta aceste pete de melasma, mai ales ca la un moment dat am folosit un produs exfoliant pe baza de acid glicolic de la Dr. Denese (review AICI), fara insa sa tin cont de recomandarea de a aplica protectie solara zilnic pe toata durata utilizarii lui. Acum trag ponoasele :(

Revenind la produsele Paula's Choice, am la activ deja cinci comenzi. Nu am scris decat despre doua dintre ele (AICI si AICI), asa ca azi m-am gandit sa va prezint restul celor trei comenzi, cu cateva informatii despre fiecare produs in parte.  

Dupa comanda din iulie despre care am scris AICI, am plasat o comanda micuta prin toamna:

  • despre serul cu antioxidanti din gama Skin Balancing am scris cateva cuvinte AICI si intre timp l-am si terminat. Nu ma pot plange de el, dar nici nu-l pot lauda, pentru ca nu am observat niciun efect remarcabil. Nu-mi pare rau ca l-am luat, gandindu-ma la portia de antioxidanti pe care sper ca i-am oferit-o pielii :)
  • sapunul facial Normalizing Cleanser din gama Clear l-am luat initial pentru prietenul meu, care are un ten foarte sensibil si uneori are perioade in care ii apar cosuri ca ciupercile dupa ploaie :) Cu toate astea, se pare ca prefera in continuare gelul facial de la L'Óreal pentru ten masculin sensibil, asa ca am inceput sa-l folosesc eu, ca tot am terminat gelul Ivahidra + de la Ivatherm. Nu am multe dati la activ, dar primele impresii sunt ok, desi simt ca ma strange pielea dupa ce-mi usuc tenul cu prosopul. Ce-i drept, am avut putine produse de acest gen care sa nu-mi stranga fata dupa utilizare... Din ce-mi aduc aminte, numai spuma de la The Body Shop si cleanserul de la Liz Earle au reusit aceasta performanta. Inca il testez, nu ma pot pronunta deocamdata.
Urmatoarea comanda am plasat-o in ianuarie, cand am vrut sa profit de reducerea de 15% la toate produsele. Nu am comandat doar produse pentru mine, ci si pentru o prietena, pe care am convins-o sa le incerce:


Gabi si-a comandat:

  • lotiune Skin Perfecting cu 2% BHA pentru estomparea petelor si eliminarea punctelor negre si a unor eventuale cosuri. Am sfatuit-o sa fie atenta cu introducerea acestui produs in rutina ei de ingrijire si sa nu exagereze cu aplicarile. La inceput mai rarut, o data la 2-3 zile si apoi, treptat, sa ajunga sa-l aplice zilnic. La scurt timp dupa ce a inceput sa-l foloseasca, mi s-a parut ca tenul arata mai bine (nu ca nu ar arata si acum bine :D), mai luminos, mai curat. In ultima vreme insa, a inceput sa se planga de descuamari mai ales in zona T si de faptul ca i se pare ca tenul are un aspect incarcat si oarecum tern. Am sfatuit-o sa nu se alarmeze, ca initial acest produs pare sa scoata toate relele la suprafata si sa rareasca eventual frecventa aplicarilor. A ajuns sa-l foloseasca aproximativ o data pe saptamana, dar tot nu pare convinsa. La drept vorbind, dupa doua flacoane de lichid Skin Perfecting cu 2% BHA, nici eu nu-s convinsa de eficienta lui, asa ca nu-l voi cumpara si a treia oara si am ajuns sa-l folosesc doar o data pe saptamana.
  • lotiunea cu antioxidanti si FPS 30 a luat-o pentru a oferi tenului tratat cu BHA protectia solara obligatorie. Nu am niciun feedback de la ea, dar daca citeste articolul (asa cum sper :D), o invit sa lase un comentariu ;) Eu am aceeasi lotiune, dar cu FPS 45, iar experienta mea a fost un pic ciudata. Cata vreme am folosit-o aici, vara trecuta, totul a fost ok. Am luat-o cu mine in vacanta in Kos si m-am intors extrem de dezamagita: m-am umplut de cosuri, mai ales in barbie (aducandu-mi aminte de oribila experienta de acum cativa ani cu un produs similar de la Vichy din gama Capital Soleil), iar petele de melasma au devenit si mai evidente, in ciuda faptului ca am reaplicat-o dupa fiecare baie sau la cateva ore de expus la soare. Problemele acestea nu le-am avut nici cu crema colorata de la Bioderma, nici cu produsele solare Iwostin. In concluzie, cred ca voi limita aplicarea acestui produs doar pe corp. 
Eu mi-am comandat:


  • tratamentul Resist Pure Radiance Skin Brightening am inceput sa-l folosesc la inceputul acestei luni si deja dupa primele aplicari imi place. Nu vreau sa ma entuziasmez prea tare, ca sa nu fiu dezamagita mai incolo, dar imi place mult aspectul pielii dupa aplicare. 
  • tot incepand din aceasta luna am inceput sa folosesc regulat si sistemul Resist Skin Resurfacing & Smoothing, cu 5 si respectiv 10 % AHA. La fel ca si in cazul tratamentului Pure Radiance, sunt incantata si cred ca AHA mi se potriveste mai mult decat BHA. Cand le-am introdus in rutina de ingrijire, aveam cateva cosuri care s-au vindecat imediat si observ ca per ansamblu tenul arata mult mai bine. Atat de bine, incat nu mai sunt tentata sa folosesc fond de ten, nici macar cu acoperire mica (oricum numai din-astea am). Am facut si poze "before" si voi urmari evolutia tenului meu pe parcursul folosirii acestor produse. Recunosc ca daca si acestea ma dezamageau, renuntam complet la a mai testa produsele Paula's Choice. 
Cea mai recenta comanda a fost chiar saptamana trecuta, cand cei de la Paula's Choice mi-au trimis o oferta pe mail in care ma anuntau de o reducere de 20% la serul Pure Radiance. Daca tot imi place asa mult si pentru ca stiu ca astfel de tratamente necesita o utilizare indelungata pentru a observa efectele promise, nu am mai stat pe ganduri. Cu aceasta ocazie mi-am comandat si 2 mostre din fondul de ten recent lansat, in nuantele Porcelain (level 0) si Fair/Light (level 1)



  • nu am incercat decat fondul de ten in nuanta Porcelain, pentru ca este cea mai deschisa, iar tenul meu este mai degraba alb-roz. Dupa cum se vede, cantitatea este suficienta pentru cateva aplicari in urma carora iti poti face o parere clara. L-am incercat de doua ori si de ambele dati am fost... dezamagita :( Nuanta mi se potriveste (ca sa incep cu partea buna), insa la aplicare face acele cojite nesuferite. Prima data am pus-o pe seama faptului ca tenul parea cam deshidratat (ma gandesc ca am exagerat cu exfoliantii), iar a doua oara ma gandesc ca poate l-am aplicat prea repede dupa crema de zi... Nu ma grabesc cu o concluzie clara, ii mai dau cateva sanse. Imi doresc sa-mi placa, mai ales datorita potrivirii nunantei, pentru ca chiar arata natural. Cu toate astea, nu insist sa-l si cumpar, pentru ca in ultima vreme tenul meu arata excelent (da, scuzati modestia :D) si ma pot multumi fie si doar cu o pudra.
  • a doua nuanta (cutia deschisa) nu pare nici ea foarte inchisa, dar nu ma pot pronunta, pentru ca nu am incercat-o deloc. Incerc sa revin cu cateva poze, ca sa va faceti o idee mai clara, dupa ce consum ambele cutiute.
Aseara ma gandeam ca fraiera am fost ca n-am luat 2 flacoane de Pure Radiance :( Dar las regretele la o parte. Daca-si face treaba (cum pare sa o faca pana acum), merita si pretul intreg.

Acestea sunt produsele mele Paula's Choice. Folositi si voi vreunul dintre ele? Si daca da, cu ce rezultate?



Comentarii

  1. Nu am incercat aceste produse si sincer e prima oara cand aud de ele :D Dar uite asa am invatat ceva nou :*
    Te astept si la mine pe blog daca ai placere :* http://vovolyna.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ai auzit de Paula's Choice? Inseamna ca nu citesti beauty blogs :))

      Ștergere
  2. Si eu sunt mare fana PC, din pacate si eu mi-am comandat doau moste de fond de ten si au venit goale, trebuie sa sterg cu degetul capacul ca altfel n-am gasit produs deloc in ele. In schimb de majoritatea produselor sunt multumita. AM folosit si eu serul cu antioxidanti si la fel ca tine nu pot spune ca mi-am dat seama ce efecte are asupra tenului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca ai luat teapa cu mostrele :( Poate era bine sa le fi facut poza si sa le fi trimis celor de la Customer Service. Sunt sigura ca ti-ar fi trimis unele mai pline.

      Ștergere
  3. Eu am BHA lichid 2% si imi place, desi m-am confruntat ocazional cu descuamari (le rezolv evitand zona timp de cateva zile) si serumul SB, care imi place mult de tot.
    Am mai avut si alte produse si trebuie sa primesc inca doua. Au ajuns deja in Romania, trebuie doar sa pun eu mana pe ele, iar asta se va intampla sambata viitoare - I can't wait! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cate fetze atatea experiente, se pare :)

      Abia astept sa revii cu impresii despre noile produse.

      Ștergere
  4. eu ador produsele PC. acum rutina mea e un pic mai simpla, am renuntat de tot la exfolianti pentru ca mi se descuama tenul si m-am si iritat de la BHA 2%, folosit cam iresponsabil, eu fiind alergica la aspirina. cu toate astea, astept sa imi iau mai incolo resist 5% AHA, am avut multe mostre si mi se pare genial. Am si pe blog mai multe review-uri la produse PC, zilele acestea ador crema hidratanta Hydralight si serul Skin Radiance. te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaaa, stiu ca esti mare fan PC :) Sa stii ca si eu incep sa prefer o rutina simplificata ;)

      Ștergere
  5. Pure Radiance mi-l doresc si eu foarte mult, ma bucur sa aflu ca tie iti place pentru inceput. Am avut ocazia sa iau fondul de ten Resist la un blog sale (cu doar 50 lei) si nu am stat pe ganduri, imi doream mult sa-l incerc. Imi place mult insa cred ca pensula mea nu e cea mai potrivita unealta pentru aplicarea lui, uneori lasa dungi. Ca aspect si consistenta, ma declar incantata de el.

    Ma bucur mult sa aflu ca exfoliantii AHA iti sunt buni! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa ce ti-am admirat ultimele poze pe blog, nu cred ca ai nevoie de Pure Radiance, pt ca tenul tau este superb ♥ Dar daca insisti... :)

      Bine, ii mai dau cateva sanse fondului de ten ;) Mie aplicarea mi s-a parut oribila :(

      Ștergere
  6. Eu sunt din categoria celor care nu sunt multumite deloc de PC.In afara de gelul Skin Balancing restul pentru mine sunt o catastrofa.Chiar aseara incercam sa termin Resist Clear Skin Hydrator si cand o aplic se ia pur si simplu de pe fata (ca pielea arsa de soare si nu inteleg de ce, la inceput nu era asa)
    Eu nu am vazut niciun efect de la Pure Radiance. Am citit acum ceva timp un interviu al unor medici dermatologici francezi care nu recomandau folosirea exfoliantilor zilnici pentru cei care au tenul normal sau uscat.Se pare ca pe termen lung exfolierea nu este asa de benefica cum o propovaduieste PC.Eu una am redus-o drastic si vad ca este mult mai bine acum.Binenteles am scos toate produsele PC din schema, mai pastrez doar gelul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, stiu ca esti contra produselor PC :) Eu m-am chinuit sa le dau o sansa, am insistat sa-mi placa :) Ce produse folosesti acum si te incanta 100%?
      Despre exfoliere nu am citit, insa vad cum se comporta tenul meu. Intr-adevar, am renuntat la exfolierea zilnica, pentru ca cel putin in perioada asta (poate din cauza vremii), tenul meu se descuameaza excesiv :(

      Cat timp ai folosit Pure Radiance? Eu pun efectele vizibile pe seama faptului ca folosesc in acelasi timp si AHA, cu care se pare ca ma impac mult mai bine.

      Ștergere
    2. Pure Radiance l-am folosit din noiembrie pana acum si nu am vazut nimic.Acum folosesc gelul Skin balancing(singurul produs care imi place), crema Zia si Bioderma pentru ten mixt/gras cu SPF30.In zilele in care sunt acasa folosesc serumul cu antioxidanti de la PC pentru ca trebuie sa-l termin si o data pe saptamana BHA 2%.

      Ștergere
    3. Ah, chiar foarte simpla rutina ta de ingrijire :)

      Ștergere
  7. Si eu am observat ca cu BHA nu ma inteleg chiar atat de bine ca cu un AHA. Acum am de la Olaz, singurul AHA de pe piata la oar asta, si chiar imi place. Dupa sigur incerc PC totusi, e mai ieftin ca OLAZ!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce AHA de la Olaz ai? De unde? ai vreo poza pe blog?

      Ștergere
    2. bha -ul nu il ai de vanzare daca nu il folosesti?

      Ștergere
    3. Buna Nico,
      Uita-te mai jos, la ultimul comentariu: o cititoare are produse de vanzare.

      Ștergere
  8. Da o sa folosesc exfoliantul numai o data pe saptamana.Am revenit la folosire zilnica a produselor sensai si se pare ca pielea mea revine la normal. Nu am un ten grozav, dar produsrele astea chiar imi sunt benefice. Daca imi apar cosuri stiu ca ziua urmatoare st aproape vindecate sau greu vizibile. ... asa ca ce am folosit eu pana acum de la PC m-a dezamagit. Mi se pare ca PC iti formeaza niste asteptari la care, din pacate, nu se ridica. Crema cu spf da un aspect f lucios. Am folosit-o dupa exfoliant asa ca nu stiu exact caruia i se datoreaza uscarea tenului meu. O sa o incerc din nou la vara. Probabil m mult in regiunea decolteului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabi, imi pare tare rau ca nu-ti priesc :( Daca vrei, iti cumpar eu lotiunea cu BHA, ca tot eram curioasa sa vad cum e in comparatie cu lichidul.
      Crema cu spf pastreaz-o pentru la vara, pentru ca merge folosita si pe corp.

      Ștergere
  9. Si eu fac parte din categoria celor care nu s-au inteles cu produsele PC.
    Am testat diverse produse din mai multe game (daca vrei detaliez, daca nu cumva am facut-o deja, nu mai stiu :P )
    Doar masca de mai jos m-a incantat in sensul ca nu mi-a creat acnee si era buna ca baza pt fdt (o poti folosi si ca o crema, nu e neaparat masca). Dar... la cati parabeni are... pff!
    http://www.paulaschoice.com/_resources/_global/media/resized/00001/ihwx.44f6828c-5102-48f4-aadf-aa9eca71262f.1200.800.png

    Nici cu acel fdt SPF 15
    http://www.haironthebrain.com/wp-content/uploads/2010/09/Paulas-choice-Best-Face-Forward-Foundation-SPF-15.jpg
    nu m-am inteles (cred ca de acesta ti-am spus). Lasa o pelicula alba, are putere mica de acoperire... nu se ocupa de sebum... big no!

    Probabil nu ma impac cu siliconul din produse sau cine stie... sunt fain formulate si totusi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre masca Skin Recovery am citit si eu foarte multe pareri pozitive. Recent chiar, o alta prietena si-a luat-o si este de-a dreptul entuziasmata. Am avut o mostra si am folosit-o si eu pe post de crema de noapte. Dintr-o mosta n-am apucat totusi sa-mi fac o parere clara daca o vreau sau nu, insa nici nu mi-a displacut. Poate ca o voi lua full size la urmatoarea comanda, sa stiu o treaba :)

      Da, cu siguranta nu s-au inventat acele produse cosmetice care sa fie bune pentru toata lumea. Dupa cate am incercat de la Paula's Choice, ma bucur ca am gasit macar cateva mi-au priit.

      Ștergere
    2. Azi am folosit din nou exfoliantul lichidcu BHA2% de la PC. Desi il am de aprox 8 luni, pana luna trecuta nu-i vedeam nicio utilitate...
      De ceva vreme lucrurile s-au schimbat, incepe sa-mi placa tot mai mult BHA-ul si culmea, eu care nu-s prea incantata de prod. PC testate, ma tot gandesc acum sa-mi fac provizii de BHA pt momentul cand voi ramane fara produs.:))

      Iti spuneam ca mi se pare "mai" eficient dupa o baie de abur (curat tenul > baie de abur 5-10minut[infuzie de musetel] > astept cateva minute,apoi aplic produsul, stau alte cateva minute si aplic o crema hidratanta).
      Tenul se lumineaza si textura pielii pare mai fina, iar eventualele imperfectiuni se retrag mult mai repede.

      Nu aplic exfoliantul zilnic, doar cand simt nevoia (aprox. de 1-2 ori pe sapt. sau 1 data,in strat generos, la cca 10 zile). Azi din nou l-am folosit,dar fara baia de abur. La cca o ora dupa aplicare am ramas uimita de finetea pielii si de aceeasi luminozitate specifica... L-am subestimat, e cert!
      Asadar o sa mai iau un BHA (am vazut ca in gama Clear au unul...extra strength..si nu mai stiu cum :P. Imi face cu ochiul... btw-vad ca-s si in variante travel size,la 30ml.;)

      Ce folosesti in prezent de la PC si cum iti merge cu produsele?

      Ștergere
    3. Ma bucur ca ti-ai schimbat parerea despre produsele PC si mai ales ca au inceput sa-ti priasca. Eu m-am convins ca trebuie testate mai multe produse si pe o perioada mai indelungata de timp, ca sa concluzionezi care produs ti se potriveste mai bine si ca sa vezi efectele. Nu toti stam bine la capitolul finante si rabdare, dar cam asta este solutia daca vrem un ten frumos :)

      O sa incerc si eu o baie de abur, ca ma chinui de luni de zile sa-mi fac chef pentru una! Mi-am luat pana si ceai de musetel din Ro special pt mastile astea, asa ca trebuie sa le fac o data si-odata! :)

      Ia-ti mai intai niste mostre, sa vezi cu care te intelegi mai bine...

      Eu acum folosesc:
      1. Gelul de curatare din gama Clear. Este ok, dar imi usuca tenul uneori, asa ca nu o sa-l recumpar;
      2. Resist Weekly Treatment 10% AHA - excelent si il voi cumpara pana ma plictisesc; il aplic de 2 ori pe saptamana, dupa baie;
      3. Resist Daily Treatment 5% AHA - si asta imi place mult; il aplic de 3-4 ori pe saptamana; daca exagerez, ma descuamez;
      4. Resist Pure Radiance Skin Brightening Treatment - il aplic in fiecare dimineata si este serul meu preferat dintre serurile incercate de la PC;
      5. Lichid BHA 2% - il aplic o data sau de doua ori pe saptamana; as incerca si lotiunea, pe asta nu-l mai cumpar, ca sunt deja la al doilea flacon si m-am plictisit, vreau ceva nou :)
      6. Crema cu SPF 45 si antioxidanti - este ok, dar nu-mi place ca daca intra in ochi ma ustura de mor. Iar cand inot si-mi intra apa in ochi e la fel de nasol :(

      Ștergere
  10. Eu o sa imi iau din nou lichidul cu BHA daca tot ne-am imprietenit :) si neaprat niste mostre din serul de care spui la pct. 4. :)

    Celelalte seruri PC [cu exceptia celui in tub argintiu cu pompa din gama Rezist] nu m-au impresionat.
    AHA-ul cu 10% mi-a placut mult de tot :), l-am testat din mostre..e pe wishlist.

    Si daca tot vorbim de exfoliant: Nu cred ca ai probleme cu acneea,insa daca cumva o sa fie perioade cu acnee in viitor, sa folosesti un exfoliant si apoi o crema puternic matifianta cateva zile. Eu sunt uimita de cat de repede incepe tenul sa se curate dupa cate un episod cu mici puncte acneice [apar de obicei in per. delicata a lunii sau uneori de la cosmeticele pe care le mai folosesc].

    Acum vreau sa-mi fac un stoc de pensule pt ten si ochi, desi la ochi nu ma prea machiez,dar sa fie acolo de m-apuca experimentatul :)) Am ametit cautand online zilele astea... Am inceput cu niste dupes dupa Real Techniques pe care multa lume le lauda pe you tube (ma refer la dupes). Nu-mi prea mai place, de ex., nici F80 flat top-ul, daca-l stii, de la Sigma, inteapa usor tenul.. :( Mai am vreo 7-8 asemenea pensulici. Sper sa le nimeresc moi si blande pe cele pe care o sa mi le achizitionez. Am cateva de la Ecotools. Pe acestea ti le recomand...nu dai gres cu ele.. :) Pupici.

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea am creme matifiante, dar o sa fac cum zici tu. Oricum, in ultima vreme tenul s-a curatat foarte bine, nu mai apar cosuri nici macar razlet. Ptiu sa nu-l deochi, dar de o buna bucata de vreme sunt foarte multumita de aspectul pielii ♥

      Nu am avut nicio pensula Sigma, nu m-a prins nebunia afilierii de acum cativa ani :)) Eu cu pensulele nu am nicio obsesie, ci cu cremele, smacurile pentru ten si corp :))) Am vreo 7-8 pensule si deocamdata nu simt nevoia altora.

      Pup!

      Ștergere
  11. Buna!
    Experienta mea cu PC a fost una urata, m-am ales cu multe cosuri in urma folosirii bha 2% lichid si tonerului Skin Balancing. Din pacate am apucat sa comand setul Skin Balancing complet din US pana sa imi dau seama ca nu mi se potriveste (aveam produse comandate de la Corina Allan dinainte), iar acum nu am ce face cu el. Am platit 116$ pe el, acum am vazut ca l-au facut 127$. Daca cineva il vrea, este nedesfacut, l-am primit in august, il dau cu 100$, ca nu am ce face cu el. Va las adresa de mail : viobarbu@yahoo.com, 0756333781

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Vio,
      imi pare tare rau ca nu te-ai inteles cu produsele PC. Sa stii ca si eu m-am confruntat cu aceeasi problema la inceput: m-am umplut de cosuri, parca tot raul a iesit la suprafata :) In timp insa tenul s-a curatat si acum m-am obisnuit cu lichidul BHA.
      Poate le mai dai o sansa, ce zici?

      Ștergere
  12. Buna!
    Am si eu cateva produse PC din America pe care doresc sa le dau, le-am primit cadou, dar eu nu folosesc, sunt fan Dessert Essence: Skin Balancing Pore-Reducing Toner, Skin Perfecting 2% BHA liquid, Skin Balancing Ultra-Sheer Daily Defense spf30, Barely There spf 30. Le dau cu 200 Ron pe toate. 0747434422 boiciuc.maria@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Răspunsuri
    1. claudiapitulac@gmail.com28 august 2014 la 12:37

      Buna! Stii cumva cum se poate comanda de pe site-ul din America? Au produse diferite, iar unele nu se livreaza pe teritoriul Europei :(

      Ștergere
    2. Buna Claudia,
      se comanda la fel ca pe orice site. Transportul insa costa destul de mult, in jur de 40 USD.

      Ștergere
  14. Ma intereseaza sa imi comand produce PC din America, sunt mai ieftine. Daca vrea cineva sa se cupleze cu mine, iesim mai ieftin la transport.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. claudiapitulac@gmail.com17 august 2014 la 21:47

      As vrea eu, dar nu trimit orice produs in europa din cauza reglementarilor........Cat ajunge transportul?

      Ștergere
    2. Buna, si eu sunt fan paulas choice si daca doriti sa facem comenzi impreuna acolo, ma bag ☺. Eu imi diresc foarte mult bha 9 la suta dar nu stiu daca il vor livra la noi.intr-adevsr oridusele sunt mai ieftine acolo si iti dau si cadouri suplimentar.mail craciun.aurora@yahoo.com

      Ștergere
    3. Buna Aurora,
      am publicat comentariul tau pt cititoare. Eu nu locuiesc in Ro, iar mie mi le trimite un prieten din US.

      Ștergere
  15. Buna, am incercat cateva mostre de la PC, de care sunt multumita ( Earth Sourced Antioxidant-Enriched Natural Moisturizer si un hidratant cu SPF ) iar acum vreau sa dau comanda de produse. Singura nemultumire este ca nu gasesc un cod de discount ( pe site-ul PC international mai mereu sunt reduceri de 10-15% plus free shipping). Au avut intr-adevar 15% off , dar in prima zi de Pasti....Poate imi poti sugera cum as putea face rost de un cupon de discount :) Merci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, ma bucur ca esti multumita de produsele PC. Pentru site-ul din Romania nu-ti pot da, din pacate, niciun cod de discount - eu comand de pe cel din Germania, pt ca aici locuiesc ;)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare