[Favorite] Februarie 2013

Luna februarie a zburat parca si oricum este cea mai scurta luna din an. Cu toate asta, am descoperit cateva produse care mi-au placut mult, foarte mult chiar si pe care o sa vi le prezint chiar acum :)


Cum ideea review-urilor nu prea ma mai incanta (pentru ca uneori am senzatia ca bat apa in piua), prefer genul acesta de postari, pentru ca pot scrie cateva impresii despre majoritatea produselor folosite. 

  • deodorantul roll-on de la Hidro Fugal l-am primit pentru testare la o saptamana dupa ce am comandat de pe iHerb roll-on-ul de la Alvera. Dupa dezamagirea pe nume Crystal Essence, marturisesc ca aveam emotii cu acest roll-on si-mi doream cu ardoare sa fie eficient. Ei bine, trebuie sa ma declar incantata de acest produs, iar dupa ce i-am verificat ingredientele sunt si mai linistita. O vreme, nici macar n-am vrut sa stiu daca este sau nu sanatos formulat, atat eram de multumita ca am scapat de stresul "mirosurilor" cauzat de Crystal. Nu cred ca sunt sanse sa-mi schimb pararea prea curand, desi mi s-a mai intamplat sa fiu foarte incantata de un produs, pentru ca dupa o perioada de timp sa-mi para complet ineficient (AICI). Nu stiu cum mi se va parea roll-on-ul de la Alvera, dar daca nu-mi va placea, stiu ca am gasit cea mai buna solutie in acest roll-on de la Hidro Fugal, mai ales ca nu este doar bun, dar are si un miros foarte placut si delicat. 
  • crema pentru calcaie cu efect de incalzire de la Efasit am primit-o spre testare de la o farmacie on-line care cred ca m-a castigat de client cu acest produs, mai ales pe timp de iarna. In afara de asta, am si un cupon de 10 eur pentru urmatoarea comanda :)) Crema asta a picat la fix, pentru ca tocmai terminasem crema pentru calcaie cu menta de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj. Asa cum promite producatorul, crema chiar are efect de incalzire, la fel ca in cazul cremelor anticelulitice. Dupa ce o aplic, simt ca talpile si mainile imi iau foc, este foarte tare senzatia! Nici nu mai am nevoie de sosete (oricum am incalzire prin pardoseala :D)! In afara de efectul de incalzire, imi place ca este hidratanta si are un miros placut datorita ghimbirului din compozitie. In concluzie, mi se pare un produs super pentru iarna, mai ales in cazul persoanelor care se confrunta cu problema extremitatilor vesnic reci (cum e cazul majoritatii femeilor, din cate aud si observ), dar si atunci cand petrecem mai mult timp afara, in frig. 
  • gloss-ul Color Star de la P2 in nuanta Romy Schneider l-am luat anul trecut, cred ca tot prin februarie. Atunci, cred ca l-am purtat de vreo doua-trei ori, dupa care l-am facut uitat in beauty case. Pana luna aceasta cand am simtit nevoia sa iau o pauza de la rosul Catrice si sa trec pe o nuanta mai potolita. In afara de culoare, nu-i gasesc alte puncte forte, pentru ca nu are niciun pic de rezistenta,  iar textura atrage firele de par precum mierea atrage mustele :) Cu toate astea, l-am preferat pentru ca nuanta se potriveste de minune cu multe tinute, cu multe machiaje unde nu este cazul sa-mi accentuez si buzele, dar si cu noile mele rame de ochelari. Am vazut ca cei de la P2 au lansat niste glossuri comparabile cu cele de la Dior si L'Óreal, asa ca pe acesta, odata terminat, nu-l voi recumpara. Ma bucur cat il am, dar dup-aia ii spun bye bye :)
  • pudra compacta matifianta Stay Matte de la Rimmel nu mi-ar fi atras atentia daca nu citeam despre ea atatea impresii pozitive. De data asta nu voi fi Gica Contra, ci in asentimentul opiniei generale ca este o pudra matifianta foarte buna. Imi place mult mult, pentru ca-mi matifiaza tenul pe toata durata zilei fara sa fie nevoie de retusuri si fara sa-mi lase tenul cu aspect prafuit. Inainte sa o incep, ma tenta o alta pudra de pe iHerb despre care am citit, iar, numai de bine (de la Physicians Formula), dar am spus ca ok, daca am luat-o pe-asta, sa o folosesc si cand o termin, o iau si pe cea la PF :) Nebunie mare cu blogurile astea, zau! :)) Nu-mi pare rau ca am inceput-o, mi se pare super, mai ales in comparatie cu pudrele de anul trecut (Clinique si Catrice).
  • Woman de la Hugo Boss este unul dintre cele doua parfumuri all time fave ale mamei mele (celalalt este Crystal Noir de la Versace). Dintre cele doua, acesta este si preferatul meu, mai ales ca imi aduce aminte de ea atat de bine ♥ Asta-vara l-am gasit la o reducere considerabila, asa ca nu puteam sa nu i-l cumpar si am luat unul si pentru mine :) De cate ori port acest parfum, simt ca mama este atat de aproape! Sa nu credeti ca este un parfum de "babete", dimpotriva! Este foarte feminin, putin dulceag, dar nu inecacios si persista intreaga zi. Luna asta a fost cel mai purtat parfum, chiar daca iarna le prefer pe cele mai tari. Imi pare chiar foarte versatil, merge excelent si in sezonul rece, dar si pe timp de primavara-vara.
  • Colectionarul lui John Fowles este un roman pe care mi-l doream de foarte multa vreme, iar dorinta mi-a fost implinita la sfarsitul anului trecut, cand am primit cateva carti (in romana) de la fratele meu. Dintre ele, aceasta a fost prima de care m-am apucat, pentru ca eram foarte nerabdatoare, dupa ce citisem multe recenzii. John Fowles este unul dintre scriitorii mei preferati, iar Magicianul este my all time fave book - evident ca am luat-o cu mine aici si intentionez sa o recitesc curand. Colectionarul este captivanta de la un capat la altul, iar finalul este absolut cutremurator! Se pare ca s-a facut si un film dupa carte, asa ca vreau musai sa-l gasesc.
Si cu asta am incheiat lista preferatelor pe februarie. In martie o sa incep cateva produse noi, abia astept sa vad daca voi avea vreo revelatie :)


Comentarii

  1. Si eu am citit "Colectionarul" si mi-a placut la nebunie! As vrea sa citesc si "Magicianu" .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a placut si sper sa-ti placa si Magicianul :) E o carte magica ♥

      Ștergere
  2. Si mie imi place Fowles, mi-a placut Colectionarul, nu stiam ca este si film.
    Deodorantul nu cred ca se gaseste in Romania, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Heei, ce de fane are Fowles! :) Ma bucur sa aflu asta! Ce ai mai citit de el si ti-a placut?

      Deodorantul vad ca apartine grupului Beiersdorf, cel de care tine si Nivea. Nu stiu ce se gaseste in Ro si ce nu, dar poate sunt sanse sa intre si el pe piata, cine stie?

      Ștergere
  3. Cu crema pt calcaie m-ai facut curioasa rau, iar cartea e printre dorintele mele de mai multa vreme.
    Pudra Stay Matte o folosesc de multa vreme si-mi place.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. crema asta chiar este super, dar nu-ti imagina ca efectul fierbintelii dureaza cu orele :) Insa pentru cateva minute este suficient :)

      Da, chiar este buna pudra asta! :)

      Ștergere
  4. Si eu am folosit Stay Matte, dar dupa un timp nu a mai avut niciun efect de matifiere pentru tenul meu. Am inlocuit-o cu Maybelline Affinitone, pe care aproape am terminat-o si nici ea nu mai matifiaza. Vreau o pudra care sa matifieze tenul intreaga zi si care sa nu il incarce :(. Daca ai vreo sugestie, as fi recunoscatoare! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pfff, mi-ar parea rau sa nu mai fie eficienta dupa un timp :(

      Nu prea ma pricep la pudre, dar o prietena foloseste de cativa ani de zile pudra compacta pt matifiere de la Clinique (nu stiu exact cum se numeste, dar nu cred ca-s mai multe :D)
      In afara de Clinique, am citit, desigur, despre pudra de la Physicians Formula. Bloggeritele o lauda de ceva vreme...

      Ștergere
    2. O sa mai caut, sper sa gasesc ceva bun :). Merci de sugestii!

      Ștergere
    3. N-ai pentru ce :) Sper sa gasesti ceva sa-ti placa, ai d eunde alege :)

      Ștergere
  5. Am vazut si eu noile produse P2, abia astept sa le acord mai multa atentie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ieri am fost in DM si le-am vazut: unele m-au tentat, altele nu. Cu toate astea, m-am trezit dis-de-dimineata visand la ele :))

      Ștergere
  6. Pudra de la Rimmel este pe lista mea de dorinte de mult timp. O s-o cumpar cand plec in vacanta, chit ca risc sa-mi placa mai mult decat cea MSF de la MAC :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu inteleg de ce risti :) Ce e asa mare branza pudra de la MAC?

      Ștergere
    2. Msf de la MAC - e o pudra magica, e singura pudra care imi schinba textura tenului, acopera si imi da un ten perfect! O ador si o voi cumpara intotdeauna!

      Ștergere
    3. O sa arunc un ochi la ea, multam pentru pont ;)

      Ștergere
  7. Si mama poarta Woman de la Hugo Boss! <3 De fiecare data cand il miros intr-un magazin, imi amintesc de ea!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare