[Review] Demachiant de ochi bifazic - Rival de Loop

Pentru ca in aprilie l-am inclus la favorite si pentru ca va ramane un all time favourite cand vine vorba de demachiant bifazic pentru ochi, zic sa va spun macar doua-trei vorbe despre acest produs, ca poate va sare-n ochi si-n cosul de cumparaturi intr-o vizita prin Germania ;)


V-am mai spus in alte randuri ca Rival de Loop este o marca a drogheriei Rossmann care include o multime de produse cosmetice si de make-up. Cand m-am mutat aici am inceput sa urmaresc si cateva bloggerite nemtoaice, in cautarea unor idei de shopping. Am citit la Monique ca l-a vazut si-n Ro, dar parca era varianta simpla, nu bifazica. Oricum, dupa atatea poze si impresii, cand cei de la Rossmann au avut o promotie interesanta, mi-am luat ambele variante, iar primul testat a fost demachiantul bifazic.


Impresii:
  • indeparteaza machiajul ochilor usor si eficient. Cand spun usor, ma refer la faptul ca nu trebuie sa frec pana-mi inrosesc ochii, asa cum am patit cu alte demachiante de ochi. Imbib discheta, o tin cateva secunde pe ochi si incep sa curat usor cu miscari de sus in jos si de la exterior spre interior;
  • spre deosebire de cel de la Balea, dupa agitare cele doua faze nu se separa imediat, continutul ramanand omogenizat:
  • recipientul are un dozator care nu permite varsarea accidentala si nici risipa:
  • nu imi irita ochii si nici pielea din jurul lor. Primul demachiant bifazic a fost cel de la Yves Rocher si la fiecare utilizare imi incetosa vederea din cauza uleiului din compozitie, motiv pentru care multa vreme am stat departe de demachiantele bifazice.
  • are un pH neutru, nu contine silicon, parfum si nici parabeni:
  • este destul de spornic: il am de 3 luni si abia acum sunt aproape de final, in conditiile in care ma machiez 5 zile pe saptamana;
  • sticluta are 100 ml, costa 1.49 eur (eu l-am luat la promotie cu 0.79 eur) si este disponibil exclusiv in drogheriile Rossmann.
In concluzie, cred ca este un produs bun, mai ieftin si mai bun decat cel de la Balea. Daca aveti posibilitatea, merita incercat ;)


Comentarii

  1. Eu l-am incercat pe cel normal,nu pe acesta bifazic si nu mi-a placut deloc.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saptamana trecuta l-am inceput pe cel normal si la inceput am fost incantata si de el, insa azi dimineata m-am trezit ca am urme de rimel la ochi (dupa ce ma spalsem!) si am ramas dezamagita. Vad cum se comporta in continuare si daca nu-s multumita, revin la cel bifazic.

      Ștergere
  2. Pacat ca nu se gaseste si in magazine online cum e aoro.ro. Mi l-as fi cumparat si eu pentru a-l incerca.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare