[TAG] Cat valoreaza fata mea?

Am citit tagul asta la multe bloggerite si mi-a placut, m-am amuzat teribil de reactiile lor dupa calculul de la final, si acela estimativ :) Asa ca am zis sa-l fac si eu, desi nu ma astept la nicio revelatie, pentru ca din fericire nu-s o compulsive shopperita, slava Domnului! In afara de asta, nu am un ten dificil; a acceptat tot ce i-am oferit, mai bun sau mai slab... Drept este ca in ultima vreme nu ma mai pot lauda cu un ten perfect, poate din cauza varstei, poate din cauza schimbarii (mutarea in alta tara). Chiar acum observ cateva cosuri nesuferite :(

Urmand modelul Silviei, o sa prezint produsele pe care le folosesc in mod regulat, adica cele de baza, fara sa adaug uleiurile, serurile, mastile sau alte tratamente pe care le folosesc cand am timp, chef sau nevoie si nici intreaga colectie de glossuri/ rujuri, monouri etc. din beauty-case.

Asadar, sa trecem la treaba. Incep cu produsele pentru ingrjire/ curatare:


Dimineata:
  • Sapun facial Rival de Loop - 1 eur (disponibil in reteaua Rossmann; eu l-am primit  in cadrul campaniei lor de testare);
  • Daca ies din casa: Crema de zi Louis Widmer SPF 10 - 17 eur (disponibila in farmacii; eu am primit-o cadou);
  • Daca nu ies din casa: Crema de zi Neutrogena - 6 eur (pana acum nu am vazut-o pe nicaieri, eu am primit-o in cadrul campaniei lor de testare).
Seara:
  • Demachiant de ochi Rival de Loop - 1.49 eur ( disponibil in reteaua Rossmann; eu l-am luat la oferta cu 0.79 eur);
  • Demachiant Liz Earle - 17.26 eur (disponibil aici; eu l-am primit de la ei, pentru testare);
  • Crema regeneranta de noapte Apidava - 3.43 eur (eu am primit-o de la ei, pentru testare).
Subtotal: 46.18 eur.  

Dimineata, dupa curatare si ingrijire, trec la produsele de make-up. Nu prea am pus poze aici cu machiajele mele, pentru ca oricum blogul meu nu se axeaza pe asta si adevarul este ca nu am o tehnica atat de speciala incat sa merite aratata :) Am un stil minimalist si nici nu folosesc foarte multe produse, dupa cum veti vedea:


  • fond de ten Burjois Healthy Mix - 12.8 eur (disponibil in Douglas, Kendra etc.; eu l-am luat la oferta impreuna cu anticearcanul);
  • primer pentru fardurile de ochi Ardeco - 8.23 eur (disponibil in Douglas);
  • trusa de machiaj GaDe Jewels Set - 37.49 eur (disponibila in Cora, Auchan etc.; eu am primit-o cadou);
  • mascara Essence Multi Action - 2.5 eur (disponibila in DM, Rossmann, Muller);
  • blush Guerlain 4 Eclats - 40.3 eur (disponibil in Sephora, Douglas, online; eu l-am luat de pe Strawberrynet);
  • ruj Calvin Klein Delicious Luxury - 14.45 eur (disponibil online; eu l-am primit cadou de la Strawberrynet).
Nu va imaginati ca astea-s singurele produse de make-up pe care le folosesc, dar marturisesc ca acesta reprezinta si un fel de pan project. 

Subtotal: 115.77 eur.

Grand total: 161.95 eur.

Deci aproximativ atat costa fata mea :) Realitatea este totusi destul departe de aceasta suma, pentru ca m-am limitat strict la elementele de baza, la produsele incluse in rutina zilnica.  

Facand acest calcul, ma intreb: oare unghiile cat ma costa?  :))))



Comentarii

  1. Mi se pare tagul cel mai bine realizat,dintre toate cele pe care le-am citit.Ai considerat produsele pe care le folosesti intr-adevar zilnic,si nu toate cele pe care le detii.
    Cat despre oje,aceeasi intrebare ti-o pun si eu,avand in vedere ca sunt la curent cu postarile essence...;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multam, ma bucur ca ti-a placut Tagul :)

      Legat de intrebarea finala, sincera sa fiu nu am facut niciun calcul, insa nu cred ca reprezinta o suma foarte mare, mai ales ca le consum in ani de zile. Totusi, s-ar putea sa fiu surprinsa daca ma apuca cheful de calcule :)

      Ștergere
  2. Hai ca stai super bine! Cum e primerul de la Ardeco? Eu am niste farduri de ochi de la ei si chiar imi plac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa zic si eu :)

      Chiar ma gandeam sa-i fac un review primerului, desi nush ce-as putea scrie atata despre el :) Ideea e ca e bun, mie imi place si-s la al 2-lea tub.
      Am facut comparatie cu TFSI si n-am vazut nicio diferenta.

      Ștergere
  3. Hehehe ia sa faceti si un tag cu unghiile ca acolo eu ies cel mai ieftin...abia de vreo juma de an am inceput sa le adun dar in ritm lent :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Silvia, dar nu cred ca se pune problema care iese mai ieftn ;) Sunt convinsa ca multe fete au o motivatie serioasa pentru cheltuielile lor ;)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare