[Haul] Essence + Catrice

Ieri a fost o vreme superba, asa ca dupa-amiaza am mers la plimbare (nu la shopping, da? :D) in Erding. Fix in centru este un Muller mare si de cate ori ajungem in zona nu se poate sa nu intru, pentru ca au cel mai aprovizionat stand Essence si tot aici gasesc si standul Catrice, spre deosebire de DM unde gasesc Essence dar cu un stand mai mic si standul P2 care nu ma atrage decat cu lacurile de unghii deocamdata. Desi mi-am promis ca nu-mi mai cumpar oje cel putin pana cand nu termin macar una, evident ca nu am reusit sa ma abtin. Dupa o ora jumate de testat si stresat, m-am ales cu astea:


Nu aveam nevoie urgenta de niciun produs cosmetic sau de make-up, dar imi doream un ruj, pentru ca cele pe care le am sunt pe terminate. Asa ca m-am oprit la standul Catrice si am inceput sa testez de zor. Am mai povestit eu cat de greu imi e mie sa aleg un ruj... Ei bine, nici de data asta n-a fost usor. Ma oprisem la trei nuante si nu reuseam sa ma decid. Doua le-am testat pe fiecare buza si nu vedeam nicio diferenta, mi se parea ca-s ok. Insa l-am pastrat pe cel mai inchis dintre ele, pe care nu l-am incercat, dar mai avusesem o nuanta similara de la Rimmel - Asia, daca va suna cunoscut. Catrice Ultimate Shine 050 Simply Rosewood (3.95 eur):



L-am testat aseara si... nu-mi place nuanta :( Este cremos, hidratant, se intinde usor, dar desi pe mana arata inchis, pe buze este mai deschis decat buzele mele si, cumva, aduce cu un ruj de pitzi! O sa-l combin cu un ruj prea inchis sa-l port singur de la KIKO sau o sa incerc sa-l port la un machiaj mai intens al ochilor si/ sau al obrajilor. LE: Am incercat de dimineata rujul, parca arata mai bine la lumina naturala... Sa zicem ca m-am mai linistit putin :)

Tot foindu-ma la rujuri, am tras cu ochiul si la ojele Catrice, pentru ca erau foarte multe, foarte frumoase majoritatea si aparusera si cateva culori noi. Obsedata cum sunt de tot ce inseamna mov/ lila, n-am putut sa nu-mi iau aceasta nuanta minunata, cu un nume la fel de minunat: Put Lavender On Agenda (2.45 eur):


Evident ca odata ajunsa acasa am vrut sa o probez, mai ales ca vechea manichiura se cam tocise la varfuri. Imi place la nebunie culoarea, nu ma satur sa ma uit la unghiute :)
Cu blitz in lumina becului.


Fara blitz la lumina naturala:


Daca tot am refacut manichiura, desi aveam cuticulele curatate de ultima data, am zis sa incerc si Essence Gel pentru intrepartarea rapida a cuticulelor (1,75 eur). Este un produs nou aparut si desi am zis ca nu-mi mai iau nimic fara sa ma documentez putin inainte, am zis sa risc, sperand ca un produs nou inseamna unul imbunatatit.


Ei bine, uneori risti si castigi, iar prima impresie a fost foarte buna (a se vedea in pozele cu lacul de unghii)! Incercand sa nu ma entuziasmez prea tare, am aplicat gelul si pe unghia degetului mare a prietenului meu care nu-si taie cuticulele. Cu alte cuvinte, am pus gelul la treaba pe bune :) Am lasat sa actioneze mai mult de 15 secunde cat scrie pe sticluta si apoi am impins cuticula cu betisorul special. Da, verdictul este acelasi: it really works! Inmoaie si dizolva cuticulele, exact ce cautam de multa vreme.

La standul Essence speram sa gasesc un lac de unghii verde turcoaz foarte fain din colectia Twins - 06 Bella, care mi-a atras atentia la ultima vizita in Muller, insa nu stiu de ce nu l-am luat si mi-a ramas gandul la el. Acum nu mai era nici urma de el, pentru ca standul era complet actualizat cu ultimele produse lansate (foarte multe!). Cand m-am dus sa platesc, mi-a atras atentia un cosulet cu produse reduse (toate la 0.95 eur) si am inceput sa scotocesc pana am dat de el... yay! Desi am facut o groaza de poze, nu am reusit sa surprind in niciuna adevarata nuanta. 


Daca tot am pomenit de produse noi, trebuie sa va spun ca aici au aparut deja noile colectii Essence - Marble Mania si P2 - Spring Please, dar nu mi-a atras atentia niciun produs.



La fel, nici editiile limitate de la Catrice Nymphelia si feMALE nu mi-au spus nimic:



Voi ce spuneti? Va tenteaza ceva anume din colectiile de mai sus?




Comentarii

  1. foarte dragute nuante ti-ai ales :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multam, Miuri. Am incercat de dimineata si rujul, parca arata mai bine la lumina naturala... Sa zicem ca m-am mai linistit putin :)

      Ștergere
  2. frumoase nuante de oja , sa le porti cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  3. Nymphelia nu e limited edition e trend edition, ca toate produsele intra in sortimentul standard dupa.
    Da stiu, e o maaaaare, mare nebunie :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai, ce frumos e rujul. Exact pe gustul meu!Sa le folosesti iubita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multam, Andreea! O sa fac niste swatchuri, sa-l vezi mai bine ;)

      Ștergere
  5. Nimphetamin, stai in Germania?
    Si eu mi-am luat acel gel pentru indepartarea cuticulelor, este foarte bun!! Singurul lucru care ma sperie, la el si la lacul de intarire a unghiilor este ca se recomanda a nu se folosi mai mult de o data pe saptamana, nu ca as avea de gand sa il folosesc mai des dar parca suna a ceva foarte toxic? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, m-am mutat aici la sfarsitul lui 2011. Imi place de mor gelul asta pentru indepartarea cuticulelor, este exact ce cautam! Nu am observat recomandarea lor, insa oricum nu-l folosesc foarte des, tocmai pentru ca-si face treaba ;)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare