[Favorite] Ianuarie 2012

Iata ca a trecut si prima luna din acest an! Pentru mine ianuarie a fost plin de noutati, o luna in care am pus accentul mai mult pe ingrijire decat pe beauty/ make-up. Desi am venit incarcata cu bunatatile cosmetice de acasa, am facut si mici cumparaturi asa, ca de bun venit in alta tara ;) Despre preferatele lunii ianuarie am apucat sa scriu pana acum, asa ca multe noutati nu o sa vedeti:


In primul rand sunt produsele Apidava:
  • gomajul cu miere si argila (review aici);
  • masca nutritiva de fata (review aici);
  • crema hidratanta de zi (review in curand);
  • balsamul de buze (review aici).

Apoi sunt doua produse pe care le folosesc de o luna, dar despre care n-am apucat sa scriu:
  • crema pentru calcaie cu propolis Apidermaliv: nu o sa-i fac review separat, pentru ca am vazut ca internetul duduie deja de review-uri (toate pozitive) si nu-mi place sa fiu redundanta. M-am numarat printre norocoasele care au testat noile produse din gama Apidermaliv, iar aceasta crema pentru calcaie cu propolis este preferata mea. Imi place chiar mai mult decat balsamul pentru calcaie de la Apidava, pentru ca are o consistenta mai cremoasa si intra mai rapid in piele (cel de la Apidava este mai unsuros). Mirosul puternic de masline imi aduce aminte cat de mult imi plac tartinele cu paine prajita, unt si masline sau crema de masline (adica masline zdrobite in blender). L-am folosit si pe coate si pe maini, chiar este un produs reusit!
  • demachiantul Liz Earle (review in curand)

Si mai sunt produsele cu care m-am rasfatat la baie:
  • laptele de baie cu smochine de la Kneipp (review aici);
  • gel de dus Ombia Med de la Aldi (povestit aici). Foarte mult imi place si cand mi s-o termina imi iau si varianta Sensitive

Am folosit si alte produse, insa acestea mi-au placut in mod special pentru ca mi-au dat impresia de eficienta, hidratare si ingrijire, adica exact ce-mi trebuie in aceasta perioada.



Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare