[TAG] Cele 7 pacate ale frumusetii

Am destule postari care asteapta sa fie finalizate dar, nu stiu de ce, zilele astea ma confrunt cu o lentoare de care nu pot scapa nici cu o doza mare de cafea, eu care nu beau cafea decat atunci cand chiar nu-mi pot tine ochii deschisi. Asa ca tot citind in blogosfera postarile referitoare la acest tag, am zis sa-l preiau si eu, desi inca nu m-a nominalizat nimeni :) Initial am zis ca n-am ce sa scriu, ca nu-l fac, apoi m-am gandit mai bine si mi-au venit raspunsurile unul dupa altul... Deci hai sa vedem ce iese:

1. LACOMIE - Care este cel mai ieftin produs cosmetic pe care-l ai? Si care este cel mai scump? 
In mod cert, cel mai ieftin este lacul de unghii (Golden Rose, Aroma, Flormar) in care am spus deja ca nu investesc multi bani, avand in vedere ca-mi plac prea multe nuante. Cel mai scump produs este un blush Guerlain, pe care mi l-am dorit foarte mult daca am fost in stare sa dau o caruta de bani pe el. Din pacate insa ori nu stiu sa il aplic, ori pur si simplu nu ma avantajeaza, cert e ca il folosesc prea rar ca investitia sa fi meritat :(


2. MANIE - Care este produsul cu care te afli intr-o relatie de iubire/ura? Ce produs a fost foarte greu de gasit? 
La prima intrebare, primul raspuns care-mi vine in minte este un quad Alverde 43 Mauve Sensation, primit de la fratele meu cand a fost intr-o delegatie in Germania anul trecut. Culorile imi plac foarte mult, insa sunt zile in care nu ma avantajeaza deloc, zici ca m-a batut cineva :) Plus ca uneori ma ustura ochii de la ele, alteori nu am nimic.



La a doua intrebare nu am un raspuns sigur, pentru ca rar mi se pune pata pe ceva care sa nu-mi fie accesibil. Daca nu il gasesc usor imi iau foarte repede gandul, nu ma chinui. Dar ca sa dau totusi un raspuns, parfumul Champs Elysee de la Guerlain mi l-am dorit mult si l-am vanat pe Strawberry pana am prins o oferta de nerefuzat :D



3. POFTA - Care este cel mai delicios produs cosmetic/ingrijire corporala?
Probabil gelurile de dus/ sapunurile si lotiunile/ unturile de corp. Sunt singurele produse pe care inca le cumpar pentru ca miros frumos.

4. LENE - Ce produs neglijezi din cauza lenei?
Am vazut ca multe fete au dat ca raspuns lotiunea de corp. Nu stiu sigur, insa nu cred ca pielea corpului trebuie cremuita chiar zilnic, uneori ma intreb daca nu e vorba doar despre marketing. Pentru ca sunt produse de curatare care nu usuca pielea, vezi de exemplu uleiurile de dus. Asa ca eu o sa aleg alt produs, si anume lotiunea anticelulitica. Ma seaca teribil masajul profund pe care trebuie sa-l fac de cate ori o aplic. De fiecare data imi spun ca nu-mi mai cumpar, ca n-au efect, insa uneori ma mai apuca stresul si-mi cumpar Supliform la kil :))

5. MANDRIE - Ce produs iti da mai multa incredere in sine?
Pfff, sincer sincer nu cred ca am nevoie de un produs de make-up/ cosmetic care sa ma faca mai increzatoare in mine. Nu depind de niciun produs de make-up, dovada sunt inclusiv poze pe FB unde nu am aplicat nici macar un ruj/ gloss sau mascara si cu care nu mi-e rusine ;) M-am gandit la parfum, insa mi-am adus aminte ca au fost dati in care am uitat sa ma dau si nu m-am stresat prea tare. Recunosc insa ca am mai multa incredere in mine cand sunt mai slaba!

6. RAVNA - Ce atribute gasesti foarte atragatoare la sexul opus?
Toleranta, rabdarea si lejeritatea. Ultimul atribut mi-a venit in minte gandindu-ma la cati barbati obsedati de aparente, de look, de aspect am vazut. Nu-i suport pe cei care parca au un bat infipt stiti voi unde, care nu se lasa dusi de val de teama de a nu fi ridicoli.

7. INVIDIE - Ce produse ti-ar placea sa primesti cadou?
Parfumuri, produse de ingrijire corporala, ceasuri, carti. Azi-dimineata iubitul meu mi-a facut o surpriza tare draguta, cu care m-a nimerit la fix: un ulei de baie Kneipp Liebes Marchen, in spiritul acestei zile :)


That's all, folks! Cine doreste sa-l preia, este invitat sa-mi dea de veste intr-un comentariu ;)



Comentarii

  1. Sa nu incerci uleiurile de dus Sabon - sunt exceptia care confirma regula - din contra, usuca pielea grav :) Or maybe it's just me
    Mi-a placut tag-ul tau :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru sfat si aprecieri! Sabon nu am vazut aici si, oricum, am citit cam multe review-uri negative, asa ca l-am etichetat ca fiind scump fara sa-si merite banii.

      Ștergere
  2. Da, poti sa treci pe lista si cremele de maini.

    Dar pe lista de must try, daca toootusi dai de vreun magazin, e laptele de dus, cu vanilie sau trandafiri. E... demential, produsul meu favorit de la ei. Ar mai fi si scrubul cu lavanda si mere cu ulei pe care uit eu sa-l folosesc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu folosesc creme de maini (doar daca le primesc), pentru ca si despre ele cred ca sunt doar marketing ;) Imi pun intr-o cutiuta crema/ lotiune de corp si am rezolvat problema :)

      Am retinut produsele recomandate, multam!

      Ștergere
  3. E foarte dragut blush-ul. De ce spui ca nu s-a meritat investitia? Te referi mai mult la calitatea lui sau la faptul ca nu te-ar avantaja?

    p.s: poti sa modifici te rog in lista de blogroll, noul meu link? n-am reusit sa redirectionez feedul de pe blogspot :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Calitatea e ok: rezista, are o textura frumoasa, se aplica uniform etc. Insa ori nu stiu eu sa aplic blushul, ori culorile nu ma avantajeaza. Asta e culmea, pentru ca l-am luat dupa ce m-a machiat un make-up artist Guerlain si mi-a placut foarte mult!
      Am modificat blogroll-ul acum ;)

      Ștergere
  4. Poate atunci aveai un alt fond de ten, sau tenul mai alb/bronzat.
    Eu am observat ca fondul de ten imi schimba vizibil blush-ul, incepand de la rezistenta, pana la ton (nu-l face din roz, maro dar ai inteles la ce m-am referit).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, atunci make-up artistul imi aplicase si un fond de ten, poate de aceea diferenta...

      Ștergere
  5. Eu la 4 as adauga produsele anticeluliticie care nu mai intra odata in piele.Am avut cateva pe care trebuia sa le astepti vreo 5 minute ca sa dispara culoarea lor de pe piele si inca vreo 10 ca sa nu mai simti pelicula grasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Elancyl-ul sa stii ca nu e atat de gras si intra repede in piele.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare