[Review] Balsam de buze - Apidava

Va spuneam intr-o postare anterioara ca, alaturi de balsamul pentru calcaie si crema de maini, balsamul de buze cu ceara si miere de albine a fost printre primele produse testate din pachetul primit de la echipa Apidava. Il folosesc constant de cand l-am primit si nu pare sa se termine prea curand :)


Plusuri:
  • hidrateaza buzele eficient. De cand il folosesc, nu am avut niciun fel de probleme cu buzele, nu s-au crapat, lucru testat inclusiv la temperaturi mai scazute;
  • confera buzelor un aspect glossy, deci poate inlocui cu succes gloss-ul transparent. Datorita acestei calitati, uneori il folosesc peste unele rujuri rezistente, dar mate, care au tendinta sa-mi usuce buzele. Si oricum, eu prefer aspectul lucios in locul celui mat, chiar daca arat de parca tocmai am dat iama in borcanul cu miere ;)
  • in ciuda aspectului glossy, usor umed, nu este lipicios;
  • nu are eticheta cu ingredientele, insa formula sa nu contine parabeni;
  • mirosul este similar cu cel al cremei de maini: oriental, a mosc.
  • este foarte spornic! Il folosesc de aproape doua luni si arata ca in prima zi:

Minusuri:
  • as fi preferat un alt tip de recipient, tip stick. Cred ca producatorii ar trebui sa fi sesizat deja ca recipientele de genul acesta nu mai sunt pe placul consumatorilor, din diferite motive, cel mai important fiind cel legat de igiena. Nu e ok sa-ti tot bagi degetele in nicio crema/ balsam.
  • nu-mi place gustul. Mi-ar fi placut sa aiba ori gust de miere, ori sa nu aiba deloc. Acum are gust de petroleum jelly, destul de asemanator cu crema de galbenele.
Per total imi place, insa daca ar fi sa-l cumpar, nu as face-o decat daca ar remedia cele doua minusuri descrise mai sus. Gasiti acest balsam pe site-ul lor, dar si la targurile de produse naturiste, la pretul de 12 lei.



Comentarii

  1. Ma tenteaza si pe mine foarte tare, mai ales ca singurul balsam de buze care a avut cu adevarat un efect de durata asupra buzelor mele (cu tendinta de uscare, rani, etc.) a fost un balsam de baza de ceara, miere si uleiuri de plante (migdale si germeni de grau) pe care l-am cumparat din UK (dar care din pacate a dobandit gust de ranced - ce-i drept il am de 3 ani -, in ciuda faptului ca l-am tinut exclusiv in frigider).

    RăspundețiȘtergere
  2. Poti sa-l incerci, eu zic ca merita sa-i dai o sansa ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare