[NOTD] Lac de unghii Flormar - Supershine 45

N-am mai purtat lac de unghii rosu de foarte multa vreme. Am admirat diferite nuante de rosu in poze, la prietene etc., dar atat. Pana intr-o seara din saptamana trecuta cand am trecut pe langa standul Flormar. Am vazut ca primisera marfa si am intrebat ce lacuri noi au adus. Printre ele era si acesta:


Aveam manichiura proaspat facuta, nici mostre nu aveau inca, asa ca vanzatoarea a fost draguta si s-a dat ea. A fost dragoste la prima vedere! Un rosu superb si o culoare atat de stralucitoare... am zis ca trebuie sa fie a mea! :) Abia ieri i-a venit randul, pentru ca cea de la Golden Rose din postarea anterioara a rezistat cu stoicism de luni pana sambata!

Niste swatchuri facute la lumina zilei, fara blitz:




Impresii:
  • uscare rapida;
  • un luciu intens;
  • aplicare uniforma. Nu a fost necesar decat un strat!
  • am observat insa ca s-a cam inchis culoarea. Am pus unghiile langa poza si parca e mai sangerie acum... sau o fi de la neon...
  • o nuanta foarte frumoasa, un rosu pur;
  • pensulica mi-ar fi placut sa fie rontunjita, ca sa nu depasesc conturul.
Gata, pana in august cand plec la Munchen unde voi da iama in standul Essence, promit sa nu-mi mai iau nicio oja, niciun fard, nimic, nimic! Fingers crossed :)

Ce oje v-ati luat in ultimul timp? Ce recomandari aveti de la Essence? Pls do share si va multumesc tuturor!



Comentarii

  1. Ce rosu supeeeerbbbbb!!! Ador unghiile rosii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult, Clarra. Da fuga sa ti-o iei atunci :)) Toata ziua m-am uitat la mainile mele :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate n-am Flormar prin oras :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut ca se vand si pe net, ia vezi. e-cosmetic.ro sau asa ceva, sper sa nu spun tampenii. Si preturile nu-s umflate: 6.5 ron bucata, pe cand la stand sunt 6 ron.
    Ei, cum suna? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu sunt innebunita dupa unghiile rosii, in ultimul timp nu mi-am mai luat nici o oja pentru ca am foarte multe si e pacat de ele sa nu le folosesc, ultima achizitie in domeniu a fost o stampila cu matrita, dar nu am folosit-o pana acum si tare imi e ca nu ma descurc, sper sa gasesc vreun tutorial pe youtube :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Bravo, bine ca reusesti sa te abtii :) Eu inca n-am trecut la faza cu modele, inca prefer varianta simpla. Am 2 lacuri nail art, cu pensulica din-aia subtire, insa nu le-am folosit niciodata. M-am pacalit cu ele, eu credeam ca-s lacuri de unghii :(

    RăspundețiȘtergere
  7. superba nuanta!!! Si unghiile tale..sunt adorabile,imi place forma lor..:X
    Ojele din gama Supershine,costa 6 lei?La fel ca cele din gama normala? :D
    Pup :*

    RăspundețiȘtergere
  8. E superba! :) Eu ador toate nuantele de rosu, mi-as lua mini oje in toate varietatile posibile, de la corai la grena, ca sa apuc sa le termin dar sa nu repet culorile prea des :D
    De la Essence am o singura oja, mi se pare foarte buna calitativ : acopera dintr-un strat, rezista pe unghiile mele, se aplica frumos si se usuca repede. Asa ca da iama in standul lor si sa iei tot :)

    RăspundețiȘtergere
  9. @Shopaholica, multumesc pt. aprecieri :) Cand ma gandesc ca ani de-a randul le-am ros imi vine sa-mi dau pumni in cap :D Da, toate ojele Flormar costa 6 lei, in afara de crackles/ grafitti, care costa 14 lei.

    @YellowJade, multumesc pentru recomandare, desi lacuri am destule, dar o sa-mi iau si de la ei. Dar alte produse? Cred ca o sa ma orientez la fata locului :)

    RăspundețiȘtergere
  10. am luat - o si eu...de la fiica-mea...ce bine , a uitat sa mi-o ceara..:) imi plac ojele flormar si sper sa nu se prosteasca...

    RăspundețiȘtergere
  11. Guess what: mare dezamagire!! Deja a sarit si s-a dus de la varfuri :(( E prima oja Flormar care imi face aceasta surpriza neplacuta :(

    RăspundețiȘtergere
  12. si eu mi-am luat oja neagra de la Flomar..cam disappointed:-s

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu ador unghiile rosii! Recomandari de la Essence? Hum in afara de ceea ce ti-am scris candva pe grupul de pe Fb,nimic nou.Au aparut niste mono-uri holografice superbe,me like it!Tot astept editia limitata Balerina... tot sper ca o sa gasesc ceva nou,care nu am mai vazut ca sa ma puna sa cheltui banii :)) Saptamana viitoare dau si eu iama in standul lor,daca au mai adus ceva?! :)) Te pup dulce si abia astept sa vad ce iti achizitionezi de la Essence.Uite mi-ai dat o idee de postare,astazi o sa insir ce am eu de la Essence si o sa dau un mini feedback to have or not to have :) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  14. Andreea, multam mult. Nu mie, ci MihaeRei i-ai scris pe FB :P Dar atunci nu am fost atenta :) O sa caut, poate mai gasesc informatia. Dar ideea unei postari pe blogul tau e super, merci frumos!

    RăspundețiȘtergere
  15. Scuze,deci v-am confundat :D Am sa fac astazi musai o postare despre,ca sa fiu sigura. Fara a fi considerat spam,sper,iti las aici niste link uri de pe blogul meu.In primul rand rujurile lor nu sunt foarte pigmentate,sunt nuante frumoase,dar nu pigmentate.Luciurile lor de buze iar sunt ok.Fardurile de la editiile limitate sa stii ca sunt mai proaste calitativ,incearca sa iti iei mono-uri,ca sunt cele mai bune!
    Un eyeliner musai sa iti iei,pencil eyeliner e super,fardul de sprancene si un rimel cu roz si negru,adica acesta:multi action mascara http://www.essence.eu/products/eyes/mascara.html

    -black mania carbon black eyeliner pen
    http://www.essence.eu/products/eyes/eyeliner.html

    Gasesti diverse review uri pe blogul meu la cateva produse essence:
    Shimmer brick varianta blonde il recomand atat eu cat si Iulia
    http://www.iuliabadita.ro/2010/09/review-swatch-sun-club-by-essence/
    http://www.the-beauty-addict.com/2011/01/review-essence-make-up.html

    http://bazardeimpresii.blogspot.com/2011/02/review-lip-balm-essence-01-love-this.html

    Alte pareri ale altor fete despre produse Essence,la oje cel putin sigur te va tenta
    http://bazardeimpresii.blogspot.com/2011/03/guest-review-produse-essence.html

    Farduri mono Essence

    http://bazardeimpresii.blogspot.com/2011/03/review-essence-mono-eyeshadow.html

    Ruj Essence
    http://bazardeimpresii.blogspot.com/2011/03/review-essence-lipstick-kiss-you-43.html

    Sper ca a fost util comentariul :D In orice caz,nu uita: shimmer brick,oje,pencil eyeliner,farduri mono si kit sprancene :D Astea sunt cele mai ravnite in general.

    RăspundețiȘtergere
  16. Draga mea, multumesc mult pentru postare. Oricum, azi am stat pe blogul tau si am citit tot ce era la categoria Essence :D E bine ca am aici link-urile, multumesc ca le-ai pus pe toate la un loc.

    RăspundețiȘtergere
  17. Oricum o sa te decizi tu la fata locului ce anume iti place cel mai mult.Pupici! Am vrut sa iti las un comentariu,pentru ca nu stiu daca mai am timp astazi sa adun pozele din pc si sa le aduc in laptop... Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  18. Andreea, esti o draguta :) Nu-ti face griji, ca nu-i graba. Plec abia in august ;)

    RăspundețiȘtergere
  19. E superb lacul, cred ca il am si eu! :-?? :)):*

    RăspundețiȘtergere
  20. Multumesc, Denisa. Ia vezi daca-l ai si tu ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare