La multi ani 2011!


Inainte de toate, as vrea sa va urez sa aveti parte de un an nou minunat, asa cum va doriti! Sa va impliniti visele, sa va puneti in aplicare planurile, sa fiti sanatosi / sanatoase si sa bifati toate rezolutiile facute la finele lui 2010! Apoi as vrea sa va multumesc ca ma urmariti si sper sa postez mai des articole si informatii utile si interesante. Ma bucur nespus de mult de fiecare data cand vad inca un follower in lista, cand primesc un nou comentariu, cand vad statisticile si imi dau seama ca aceasta comunitate de beauty-bloguri este minunata, iar eu fac parte din ea.
Am intrat in aceasta lume cautand informatii despre ingredientele din cosmetice si, dintr-un blog in altul, de pe un site pe altul, am ajuns sa fac cunostinta cu ingredientele naturale, cu produsele cosmetice organice. Eram oricum o cosmetic freak si la fiecare iesire din tara ma intorceam cu bagajele pline de cosmetice, iar prietenii imi cunosteau deja pasiunea pentru creme, lotiuni, culori, mirosuri, texturi etc.

Gabi, Izar, Sideris, Mamica Bio au fost primele bloggarite pe care le-am citit si care m-au inspirat in alegeri si-n decizia de a-mi face si eu un blog in care sa impartasesc cu voi toate lucrurile faine pe care le descopar zi de zi. Treptat, am inceput sa citesc si alte bloguri si m-am bucurat mult cand am reusit sa cunosc personal unele dintre bloggaritele mele preferate :) Tot anul acesta am prins gustul targurilor si am descoperit placerea de a sta de vorba cu producatorii, de a cumpara chestii unice si atat de personale. Nu ma mai pot intoarce la accesoriile facute in serie care nu-mi spun nicio poveste...

Anul 2009 a fost urat, plin de evenimente dramatice, asa ca am fost absolut sigura ca 2010 imi va oferi o multime de motive de bucurie care sa le compenseze, si asa a si fost. Cred cu tarie in echilibrul din univers, asa ca am fost optimista tot timpul si nu am fost dezamagita. Am reusit sa-mi implinesc toate dorintele si planurile, iar la sfarsitul lui 2010 m-am intrebat ce ar trebui sa urmeze. La miezul noptii, intre cei doi ani - cel vechi si cel nou - am decis sa nu-mi mai fac nicio lista si niciun plan si sa las timpul sa ma surprinda. Am petrecut prea mult timp facand liste si uitand sa ma bucur de neprevazut, motiv pentru care am hotarat ca este timpul sa fac o schimbare!

Asadar, nu am niciun plan pentru 2011, insa imi doresc sa fac ceva cu aceasta preocupare legata de cosmetice. Poate nu este timpul sa demarez o afacere, insa mi-as dori sa impart cu cat mai multa lume cunostintele mele si bucuria pe care o am cand prepar o crema, o masca, un balsam etc. Asta inseamna ca ar trebui sa scriu mai des si astfel imi aduc aminte ca am o problema cu time-managementul de care ma plang de prea mult timp ca trebuie rezolvata :) Si uite-asa incepe lista! De aceea ma opresc aici, pentru ca nu vreau sa fac nicio lista... am zis! ;)

Inca o data va urez la multi ani si sa aveti un an minunat si bogat!

Comentarii

  1. Irinuk, multam de vizita si pt. urari! Am vazut ca esti din Falticeni... guess what? Mama mea e din Falticeni, iar eu iubesc acest orasel minunat! Pfuai, ce dor mi s-a facut de Dumbrava minunata, de strada Ion Creanga si mai ales de strada Pietrari, acolo unde am copilarit :(

    RăspundețiȘtergere
  2. e un orasel mic dar frumos:)
    Ma bucur ca il cunosti si iti place:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare