[Haul] Comanda iHerb 12

Cu putin timp in urma v-am aratat pe pagina de Facebook a blogului cea mai recenta comanda iHerb, iar azi, dupa cateva testari, am zis sa scriu doua cuvinte despre fiecare produs in parte. Nu au fost multe produse, dar asa putine cate sunt, m-au bucurat aproape zilnic de cand le-am primit. Cand am desfacut coletul, am fost un pic neplacut surprinsa cand am vazut ca dopul balsamului era spart (l-am inlocuit cu dopul de la cel vechi, desi si acela e cam rablagit), iar pudra era ciobita (se vede in partea de jos), dar acum nici nu mai conteaza.


Stiu ca iHerb este o sursa inepuizabila de bunatati de orice fel, insa din cauza Zollamt-ului (vama germana), optiunile mele sunt limitate. Inainte de toate, sa va povestesc o faza cam penibila cu ei: dupa ce le-am trimis mailul de confirmare a comenzii unde vad ce produse am comandat, m-au informat ca trebuie sa ma prezint la ghiseul lor, pentru ca ei cred ca unele produse sunt medicamente si trebuie aprobate de nu stiu ce institutie germana. Am intrebat-o pe cea care m-a contactat daca vorbeste engleza si a zis ca nu. Asa ca m-am apucat sa-i scriu pe mail traducerea cu poze a produselor, ca sa vada ca nu exista niciun medicament, ci doar cosmetice. Cum naiba sa lucrezi la vama si sa nu vorbesti engleza, macar cat sa intelegi ce produse vamuiesti???

Dar sa trecem la lucruri muuult mai placute :)

  • balsamul cu biotina de la Nature's Gate este al treilea balsam de par pe care il incerc de la aceasta firma. Primele doua (cu rodie pentru par vopsit si cu musetel) mi-au placut foarte mult, iar cel cu biotina pare sa se ridice la acelasi nivel al asteptarilor. Textura densa lasa parul moale, descurcat si stralucitor, iar senzatia racoritoare (miroase a menta desi nu o vad printre ingrediente) este excelenta pe timpul verii. Sunt curioasa cat de putin par imi va mai cadea dupa ce-l termin. Deocamdata insa are o bila alba ;)
  • uleiul de cocos de la Nutiva a fost motivul primei mele comenzi de pe iHerb :)  Atunci l-am luat pentru a-mi face masti capilare, iar acum l-am luat pentru uz alimentar, desi asta nu ma va impiedica sa-l pun si pe par atunci cand stau toata ziua in casa. L-am aplicat si pe corp, insa in afara de senzatiile olfactive, nu am observat alte beneficii. Uneori imi vine sa-l intind pe paine, insa am noroc ca nu cumpar paine :)))
  • pasta de dinti Xyli-White cu scortisoara de la Now Foods am luat-o pentru ca-mi place la nebunie aroma de scortisoara. Cea cu menta nu mi-a placut cine stie ce si nu aveam de gand sa mai cumpar vreo pasta de dinti de la Now Goods, insa m-a atras aroma de scortisoara. Din pacate, mare diferenta intre cele doua nu este, iar aroma de scortisoara se simte doar in timpul spalarii. Dupa clatire nu raman nici cu senzatia de prospetime, nici cu gust de scortisoara. Sunt un pic cam dezamagita, dar recunosc ca nu aveam asteptari prea mari de la ea, tocmai datorita experientei cu cealalta.



  • pudra compacta Mineral Wear Talc-Free in nuanta Creamy Natural SPF 16 de la Physicians Formula a fost motivul plasarii acestei comenzi, pentru ca la vremea aceea produsele Physicians Formula erau reduse cu 20%, iar pudra mea este pe sfarsite. In plus, review-urile pozitive ale fetelor m-au facut tare curioasa in privinta ei, desi aveam alta pe wishlist (Les Voilettes de la Guerlain). De obicei, incerc sa nu desfac mai multe produse de make-up similare, insa de cum am primit produsele Physicians Formula, am vrut neaparat sa le incerc. Ei bine, ma alatur si eu corului de laude si ma declar indragostita de aceasta pudra! Este atat de fina, incat nici nu se simte sau observa pe ten, matifiaza excelent, iar nuanta mi se potriveste de minune. Desi nu am terminat complet vechea pudra, nici nu-mi vine sa ma mai uit la ea, cand stiu ca cea de la Physicians Formula imi place atat de mult! ♥ Cu siguranta isi merita laudele!
  • de Glow & Mood Boosting Blush in nuanta Natural de la Physicians Formula nu aveam neaparata nevoie, pentru ca mai am doua blush-uri oarecum similare (Kiko si Artdeco) si de obicei nu detin mai mult de unul. Am citit insa review-uri, am vazut cateva swatch-uri si, daca tot era la reducere, l-am pus in cos rapid. Si nu regret nicio secunda! Imi place la nebunie ♥ Nu neaparat datorita designului atat de cute sau mirosului de violete, ci a aspectului atat de natural pe care il ofera. Aici femeile nu se fardeaza aproape deloc, asa ca uneori port un machiaj minimal, din care blushul nu are voie sa lipseasca. Iar un blush subtil precum acesta este absolut perfect! Desigur, de cand l-am primit, am uitat de celalalte doua, care sunt clar mai puternice decat acesta, chiar daca sunt din colectii varatice. Daca mai stati cumva pe ganduri, va recomand sa nu ezitati!
Momentan, pe iHerb, produsele Derma E beneficiaza de reducere de 20%, iar pana pe 30 iunie, transportul international este gratuit pentru coletele cu o greutate maxima de 1.8kg. Eu nu mai comand prea curand, pentru ca deocamdata nu-mi lipseste nimic. 

Voi ce ati mai comandat bun in ultima vreme?

Comentarii

  1. Bineînțeles că produsele de la PF mă tentează cel mai mult. Mai ales pudra aceea!! Să le folosești pe toate cu plăcere. Eu nu am comandat niciodată nimic de pe IHerb, dar e tentant. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pudra este fabuloasa, la fel si blushul. desigur, daca vrei un blush mai puternic, acesta te va dezamagi.

      Cum sa nu fi plasta nicio comanda pe iHerb??? Nu exista asa ceva!!!! :)))

      Ștergere
  2. La noi e chestie de noroc cu vama asta, zau asa. Mie imi vin pachetele de la iHerb cateodata dupa 5 - 7 zile de la comanda. Alte dati dureaza mai mult. Culmea a fost anul asta, un pachet a ajuns la mine dupa 2 luni jumate!! Prima data Zollamtul cu nota de plata, apoi pachetul a fost dat la alt departament al vamii. Si uitat. Pentru ca atunci cand i-am sunat sa-i intreb de pachet, mai mult de-o balbaiala n-am auzit. Dar peste 2 zile am primit alta scrisoare de la ei ca am medicamente in pachet si acestea trebuie cercetate cu atentie. Hihihi, imi comandasem droguri: vitamina D3 si Chlorella. In fine, candva mi-a ajuns pachetul, intre timp mai facusem 2 - 3 comenzi care-mi ajunsesera repede.
    Si eu iubesc uleiul de cocos: pentru tigaie, pentru par, pentru piele (corp) iarna. Mi-am luat in iarna un bidon de 3 kg de la arabi si nu mai e mult in el, mi l-am comandat deja pe urmatorul. La iHerb, desigur ☺

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu esti norocoasa, mie imi ajung pachetele dupa fix o luna! De fiecare procedura e acceasi: trimit scisoare, iar eu le dau pe mail confirmarea de la ei si extras de cont sa vada ca am platit.
      Ai avut noroc cu Chlorella, mie mi-au trimis inapoi un pachet numai pt ca aveam spirulina in el!!! In loc sa fi arunca naibii spirulina, pe care ei o considera medicament, mi-au trimis tot coletul inapoi :(

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare