[Haul] Comanda iHerb 10

N-a trecut mult timp de la ultima comanda iHerb, dar pentru ca aveam nevoie urgenta de doua produse, am plasat rapid una mai mica - pentru care am avut de asteptat aproape o luna. Intarzierea s-a datorat probabil sarbatorilor, insa a ajuns la timp, asta e cel mai important ;)

Iata ce am ales de aceasta data:

  • Xylitol de la Now Foods, pe care l-am mai comandat (aici). Mi-au placut in special gustul si textura foarte asemanatoare zaharului, motiv pentru care il prefer atunci cand vreau sa fac prajituri (Dukan). 
  • apropo de Dukan, mi-am luat si un pachet de biscuti cu fulgi de ciocolata marca Dukan. Din pacate, nu m-am uitat pe descriere si nu am vazut ca pot fi consumati abia din etapa a treia - eu fiind intr-o continua etapa a doua din cauza de pofte, aniversari, concedii etc. Nu am fost atenta la aceasta informatie, pentru ca am crezut ca sunt identici cu cei luati de aici, din Germania (din magazinul lor online), care puteau fi consumati inca din croaziera (etapa 2), cate un pachet cu 3 biscuiti pe zi. Asa ca i-am dosit pe undeva, ca sa nu ma ispiteasca ;)
  • unul dintre produsele de care aveam neaparata nevoie a fost deodorantul solid Mint Julep de la Queen Helene. Ma cam plictisisem de roll-on-ul cu aloe de la Alvera si, drept sa spun, parca nu prea mai avea efecte :( Am citit mai multe review-uri si pana la urma l-am ales pe acesta. Momentan sunt multumita de el, imi place consistenta de care chiar mi-era dor, dar si mirosul fresh, usor de menta si foarte discret. 
  • nuggets-urile cu usturoi de la Garlic Gold, in varianta Southwest Blend le-ati mai vazut aici si aici, deci ati inteles cat de mult imi plac :) Le pun in special in sosul de iaurt peste somon fiert - o combinatie simpla, dar deosebit de savuroasa, in piureul de broccoli sau in supa de varza. Dintre toate variantele, aceasta este preferata mea. As fi vrut sa-l iau la gramaj mai mare, dar nu era disponibil :(
  • serul cu hidrochinona Alpha Hydrox a fost al doilea produs pentru care am plasat o noua comanda relativ repede. Sunt foarte multumita de efectele pe care le observ la numai o luna de la inceperea tratamentului si nu am vrut sa-l intrerup sub nicio forma. Inca mai am putin din vechiul tub, dar este pe duca, pentru ca il folosesc de doua ori pe zi si uneori il aplic pe toata fata. Am promis ca o sa revin cu un review, dar o sa aman pana la rezultatele finale. Ma gandesc sa continui pana prin aprilie-mai, in functie de evolutie. Pana atunci, eu il recomand in cazul petelor de melasma. Am incercat multe produse de acest gen - niciunul insa pe baza de hodrochinona - si nu am observat niciun efect.
  • de la sectiunea de freebies am ales sapunul ayurvedic cu neem si lavanda de la Auromere. Inca nu am apucat sa-l folosesc, dar acum am observat ca este discontinued. Nu stiu de ce, poate o sa-mi dau seama cand il voi incerca ;)
Doar atat de data aceasta, dar planuiesc o noua comanda cat de curand :) Voi ce ati mai incercat si v-a placut in mod deosebit? Ceva recomandari?


Comentarii

  1. Tot sapunul ala l-am luat si eu la freebies din ultima comanda. Miroase binisor, dar tot asa, nu l-am inceput inca :)
    Par interesante produsele astea de la Neoteric, o sa arunc si eu o privire!
    Desi in ultima luna m-am axat (surprinzator!) pe haine si accesorii si mai putin pe cosmetice/skin care and stuff... ce-i drept am si destule. Trebuie sa mai termin din ele :)
    Sa te bucuri de toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu habar nu as fi avut de Neoteric daca nu Adiana, ca nu am rabdare sa scotocesc pe iHerb :)

      Multam, asa o sa fac. Si tu sa te bucuri de achizitiile recente, indiferent de ce fel sunt ;)

      Ștergere
  2. Sapunul l-am ales si eu gratuit. Are un efect calmant si in acelasi timp revigorant. Traversez o perioada foarte stresanta, asa ca il folosesc in fiecare seara, substituind astfel gelul de dus. Minus: usuca pielea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multam pentru feedback. La cate geluri de dus as, nu cred ca il voi folosi pe corp, ci doar pe maini. Si pentru maini am mereu o crema hidratanta la indemana.

      Ștergere
  3. Am si eu serul, chiar o sa il incerc cat de curand.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa te bucuri de toate! ;)
    Sper sa-mi fac curaj anul acesta sa dau totusi macar o comanda pe iherb. :)))
    Am avut o tentativa sapt. trecuta. Era sa ma "infig" in niste pensule RT si in esenta aceea de vanilie de care te intrebam... Am cautat ceva vreme si codul tau pe aici si l-am gasit pana la urma, yaay! :P deci... totu-i set! contul sa-l mai alimentez. :))
    Intre timp am gasit o oferta buna la un tocator de legume [bate, taie , toaca... di tăti face! si e si mic! :)) si aşa am amanat din nou comanda pe iherb.
    Daca n-ai unul, te-as sfatui sa-ti iei. Ai salata de legume, maioneza, shake-ul sau supa-crema... in 2 minute gata! [mai greu cu pregatitul legumelor anterior :))]

    Te tzuc!
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, draga mea :)
      Toate linkurile contin codul de afiliat, vad ca iar am uitat sa specific.

      Am robot de bucatarie ultra, am si scris despre el aici: http://surasul-demetrei.blogspot.co.uk/search/label/Braun L-am carat cu mine din Romania, nu am putut sa renunt la el ;)

      Ștergere
  5. E super practic Braun-ul tau, mai ales ca are si accesoriile pentru batut si framantat. La al meu este un disc usor ondulat care bate, dar nu are nimic pentru framantat... O data sper sa pot sa iau tata lor - Kitchen Aid-ul. Costa cam cat tel. tau :P dar merita fiecare banuţ! [ca si tel-ul tau, de altfel... stiu ei de ce anume cer sumele alea]

    Nu cautam dupa "iherb" ci dupa produse initial, apoi vazand ca bajbai... am luat la frunzarit postarile despre produsele iherb si asa l-am gasit. :)

    Tzuc!
    Aici e tare frrrig! avem zapada... nu-i stratul gros, dar numai bun de alunecat pe el si imbratisat solul. :D Ai grija daca si la voi s-a instalat iarna...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti haioasa tare, o placere sa te citesc - ca de obicei :)
      Robotul ala este fix ce-mi trebuie, altceva zau c anu-mi lipseste. Nu-mi trebuie KA, pt ca fug de aluaturi mancand pamantul ;)

      Pai de-aia am aranjat frumos postarile, ca sa fie usor de gasit produsele ;)

      La noi e soare si frumos, nici urma de iarna! Am iesit la plimbare dupa pranz doar in bluza, fara haina!!!! Iubesc vremea asta, sper sa ramana asa, desi sansele-s mici :(
      Ai grija sa nu imbratisezi solul ;) Doar daca aduce pace :))))

      Ștergere
  6. Am avut 2 tentative azi, da' ...m-am razgandit :)))
    Pup! si da, pentru pace...orice! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare