Favoritele anului 2013

Iata ca am trecut si in 2014 si inainte de toate vreau sa va urez tot ce e mai bun pentru acest nou an si va doresc sa va impliniti toate rezolutiile facute la final de 2013. Anul trecut am avut o lista destul de lunga din care nu am bifat mare lucru, din cauza unei schimbari majore pe plan personal. Anul acesta insa, mi-am propus 3 obiective si voi avea grija sa le implinesc pe toate, indiferent de eforturile pe care va trebui sa le fac!

Revenind la subiectul produselor favorite din 2013, privind in urma, imi dau seama ca nu am avut parte de cine stie ce revelatii. Desi am primit la testare mai multe produse ca oricand, anul trecut am incercat sa fiu echilibrata si sa nu fac abuzuri doar pentru ca un produs arata super sau pentru ca internetul vuieste de recenzii pozitive. 

Fata de anul trecut, am adaugat o sectiune, pentru ca anul acesta am mentionat si alt tip de produse la categoria Favoritele lunii. Sub fiecare poza am inclus link-ul care va duce la postarile dedicate, unde puteti afla mai multe detalii.

And the winners are...

 SKIN CARE - FACE






SKIN CARE - BODY





HAIR CARE



 NAILS




MAKE-UP & FRAGANCE








ALTE RASFATURI








Si gata! :) Nu mi-a fost greu sa ma decid asupra preferatelor, pentru ca inca ma bucur de ele (untul de corp, fardurile, ojele etc.) sau mi-au ramas bine intiparite in minte gusturile si senzatiile oferite (ceaiuri, parfumuri etc.). Recunosc ca-mi place sa ma rasfat si savurez la maxim majoritatea produselor incepute, chiar daca uneori continui sa folosesc si produsele care nu-mi plac in mod deosebit - in speranta ca ma vor convinge sau in cautarea altor beneficii (daca nu-mi place un gel de dus il voi folosi ca solutie pentru curatarea pensulelor sau daca o crema de zi nu are SPF o folosesc seara sau ca si crema de maini, de ex.).


Curand intentionez sa fac putina curatenie in zona de make-up, pentru ca anul trecut am primit extrem de multe produse de machiaj (cred ca mai multe decat cosmetice!) si n-as vrea sa mai folosesc produsele desfacute cu prea mult timp in urma, oricat de mult mi-ar placea.

Voi ce preferinte ati avut anul trecut? Avem produse comune?

PS: Aruncati un ochi si la Favoritele anului 2012 ;)  

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare