[Favorite] Noiembrie 2013

Stiu, sunt defazata rau de tot daca spre sfarsit de luna eu postez despre favoritele lunii anterioare :) Insa si-asa am sarit peste favoritele lunii octombrie, asa ca n-am vrut sa ratez si luna noiembrie. Nu ca as fi avut cine stie ce de mentionat, dar ca sa respectam regulile casei, mi-am propus sa scriu astazi despre ele ;)


Dupa cum se vede, mari descoperiri nu am. Am primit foarte multe produse in ultima vreme, insa ma incapatanez sa termin tot ce am desfacut inainte de a ajunge sa am dubluri sau chiar tripluri la unele produse.

  • Peelingul Visibly Clear de la Neutrogena a intrat in rutina mea zilnica de curatare a tenului, seara, sub dus. Particulele sunt foarte delicate, asa ca nu simt ca mi-ar agresa tenul. Imi place ca lasa pielea fina si curata eficient. Uneori uitam sa ma demachiez inainte sa intru la dus, iar dupa ce il foloseam stergeam tenul cu o discheta cu solutie micelara si ramanea curata. Este drept ca nu folosesc machiaj puternic (aplic doar BB cream, pudra si blush). In timpul aplicarii, peelingul ofera o senzatie de racoare, asa ca ar fi numai bun pentru vara :) Nu am analizat fiecare ingredient in parte, asa ca nu ma pot pronunta in privinta iritantilor. Momentan imi place si s-ar putea sa-l cumpar cand se termina.

  • Bronzing Glow Blusher de la Artdeco l-ati vazut in actiune asta-vara AICI. Trebuie sa recunosc ca in afara de acesta si cel de la KIKO nu am alt blush, de iarna, asa ca le alternez pe acestea doua. Sincera sa fiu, nu ma pricep sa cumpar blushuri, de aceea colectia mea este atat de restransa. Eu cred insa ca acest blush e ok de folosit si in sezonul rece, iar in ultima vreme l-am purtat zilnic. 
  • rujul Rival de Loop 107 l-am primit de la Rossmann asta-vara si l-am luat cu gandul ca nu prea am rujuri de iarna, in nuante mate si mai puternice. Este cam uscat, asa ca il aplic deasupra unui balsam de buze datorita caruia se intinde parca mai frumos. Nu este foarte rezistent, insa nuanta imi place foarte mult, chiar daca in mod obisnuit nu port culori foarte puternice pe buze, preferand sa accentuez ochii pentru ca sunt mici si ascunsi in spatele lentilelor ;)
  • Nuit pour Femme de la Hugo Boss a mai aparut la favorite AICI. De data aceasta nu neaparat ca favorit, ci ca des folosit pentru ca vreau sa-l termin. Mi-a placut si-mi place mirosul, insa faptul ca dispare dupa cateva minute/ ore, m-a dezamagit foarte tare. Este primul parfum Hugo Boss care m-a dezamagit si sper sa fie si ultimul...
  • cartea ultimelor saptamani a fost La rasarit de Eden de John Steinbeck, pe care am carat-o tocmai din Romania. La ultima vizita in tara nu am gasit cartile din wish-list-ul cu care ma duc de obicei, asa ca am apelat la biblioteca parintilor de la Tulcea, mai ales ca nu am citit-o la vremea ei. Nu pot spune ca este un roman excelent, pe care-l recomand cu caldura. Este acceptabil pentru o lectura simpla, de iarna, sub plapuma, cu un ceai fierbinte pe noptiera. Mi s-a parut interesant sa aflu unele obiceiuri americane si putina istorie de la 1900. 
  • daca tot am pomenit de ceai si mai ales ca este sezonul ceaiurilor fierbinti si aromate, nu pot sa nu mentionez favoritul lunii trecute. Este vorba despre ceaiul cu aroma de alune caramelizate de la Mayfair, disponibil in supermarketurile Penny. Niciodata nu m-am dat in vant dupa amestecul de dulce cu sarat - de exemplu nu inteleg ideea de alune cu miere. Cu toate astea, la Oktoberfest, am incercat alune caramelizate si mi-au placut la nebunie. Reci nu sunt cine stie ce, dar fierbinti/ calde sunt absolut delicioase! Asa ca nu am ezitat nicio clipa sa iau acest ceai de cum a aparut pe rafturile Penny-ului de langa serviciul meu. Are chiar o aroma reusita, care imita perfect aroma alunelor caramelizate si la 750 ml de apa 2 pliculete sunt suficiente. Daca il gasiti, vi-l recomand!
Atat pentru noiembrie. Pentru decembrie, promit cateva noutati remarcabile, desi vreau sa fac si un top al favoritelor pe 2013. Pana la urmatorul articol, va urez spor la pregatirile de Craciun!!!

Comentarii

  1. Si mie imi place peelingul de la Neutrogena. Am avut un tub si l-am terminat, bine ca mi-ai amintit de el :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare