Ce am purtat pe unghii in noiembrie

Dragele mele, iertati-mi absenta indelungata de pe ambele bloguri. Am momente in care ma gandesc sa renunt la ele, desi sunt o parte din viata mea, iar scrisul a fost intotdeauna o placere pentru mine. In ultima vreme insa, parca nu mai am nici timp, nici motivatie, desi subiecte si poze am strans destule. 
Adevarul este ca in cursul ultimelor luni am muncit mai mult decat sunt obisnuita :) Asa ca odata ajunsa acasa (tarziu de tot!), nu mai aveam putere sa fac nimic decat sa zac in fata unui serial banal sau cu o carte pana ma fura somnul. Sper sa fie doar o perioada si sa nu se lungeasca mai mult decat este cazul... Nu ma simt bine sa fiu o workaholica, fara timp pentru propriile hobby-uri si pasiuni.

Asa ca oricat as fi de obosita (da, si azi am muncit, dar pentru casa!), mi-am propus sa scriu macar un mic articol ;) Nu pot ramane restanta la capitolul manichiuri, cand culorile ma reprezinta si-mi fac viata mai frumoasa, asa ca azi despre asta scriu :)

Asadar, culorile lunii noiembrie pe unghiile mele:
  • She Stylezone 469 (Verde) & 376 (Mov):

  • Flormar Supershine 45:
  • Flormar 418:
  • Rival de Loop 121:

Dupa cum se vede, nici de manichiuri bi-saptamanale nu am mai avut timp :( Uneori le-am avut pur si simplu simple si ma simteam de-a dreptul dezbracata :)) 
Dar promit ca pe decembrie imi revin ;) Inclusiv cu noutati!!!

Pe final va las cu cateva intrebari. Care este preferata voastra dintre cele de mai sus? Despre ce ati vrea sa cititi in urmatorul articol: noutati primite la testat, cumparaturi la Paris, rasfaturi lichide de iarna (ceaiuri) sau in & out (produse consumate/ incepute)?


Comentarii

  1. In poza cu Flormar arata absolut senzational!! e doar oja sau vreun top coat minune??

    RăspundețiȘtergere
  2. draga mea, foarte frumoase toate. Iti doresc Craciun cu bucurii si numai bine in noul an!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru urari si ti le intorc cu drag! Sa ai parte de un an pe masura asteptarilor si eforturilor tale :)

      Ștergere
  3. Vai cat de frumoasa e cea de la flormar rosie. Gata, e pe lista. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place! La mine a fost dragoste la prima vedere!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare