[Preview] Noutati in teste (10)

De o buna bucata de timp incerc sa consum cat mai multe produse dintre cele deja desfacute, asa ca nu prea ma pot lauda cu noutati recent intrate in rutina de ingrijire sau make-up. Cu toate acestea, ele continua sa soseasca aproape saptamanal si nu ma pot abtine de fiecare data sa nu le incerc ;) 
Scuza mea este ca oricum trebuie sa completez chestionare despre ele si uite asa ajung sa umplu frigiderul de creme si cremute, in speranta ca la "racoare" ingredientele nu se vor deteriora atat de rapid. Voi sa nu faceti ca mine, ca nu stiu cat de safe este aceasta metoda. Nu mi-au iesit bube pe fata deocamdata, dar nu se stie niciodata cu ce surpriza neplacuta m-as putea trezi intr-o dimineata :))


  • Crema de zi Elixir 79 de la Yves Rocher pentru ten normal sau mixt i-am dat-o mamei mele, care nu are niciun stres sa foloseasca o crema de zi fara SPF si intr-un recipient tip borcan. Chiar daca SPF-ul nu este un must pentru ea, constienta fiind de pericolul expunerii neprotejate la soare, prefera sa puna cateva picaturi de ulei de catina (despre care se spune ca este un filtru solar natural) in orice crema foloseste pe ten sau pe corp. La varsta ei, o intereseaza in primul rand sa-si simta tenul hidratat si mi-a spus ca se poate declara multumita in aceasta privinta. Mama are tenul normal, iar aceasta crema are o textura lejera, care intra rapid in piele, iar tenul a ramas mat pe toata durata zilei. Trebuie sa recunosc ca mereu am fost invidioasa pe tenul maica-mii, pentru ca niciodata nu am vazut sa-i luceasca fata ca un bec, cum mi se intampla mie dupa cateva ore, indiferent de cata pudra matifianta folosesc si fiind nevoita sa am mereu cu mine servetelele-minune. Am vazut ca-n aceeasi gama mai sunt si cateva creme/ serumuri la tub, insa niciunul nu are SPF, asa ca eu nu le voi cumpara.
  • crema regeneranta de noapte pentru barbati de la Nivea este un alt produs pe care eu nu-l voi folosi :) Initial, ma gandeam sa o folosesc pe post de crema de calcaie (nu ca barbatii ar avea obrazul gros precum pielea calcaielor -:) ), dar pana la urma am pus-o in sertar cu gandul sa o ofer unui barbat suficient de spilcuit incat sa foloseasca o crema de noapte sau nepasator fata de protectia solara (nu am auzit niciunul sa fie preocupat de asta, de parca barbatii nu fac riduri, pete sau, mai rau, cancer!) si sa o aplice in timpul zilei. Asa ca momentan nu pot sa scriu nimic despre acest produs :)
  • crema de noapte de la Bebe More am folosit-o doar pe durata campaniei de testare, dupa care am pus-o in frigider, continuand cu o alta crema inceputa inaintea ei :) Chin mare, dom'le cu atatea creme, nu-i asa? :)) Mi-a placut ca lasa tenul foarte fin, deci intra rapid in piele, desi la inceput da senzatia ca este o crema grasa, asa cum si sunt de obicei majoritatea cremelor de noapte. De cateva ori mi s-a intamplat sa ma trezesc cu tenul gras, dar tind sa cred ca asta se datora faptului ca uneori foloseam prea multa. Imi placea sa o folosesc si pe coate (citesc pe coate si am grija sa nu arate prea urat) si pe maini, pe care le lasa fine si deloc grase. Mirosul nu prea mi-a placut si din pacate era si cam persistent. Nu i-am analizat fiecare ingredient in parte (am renuntat la asta de multa vreme), insa mi-au sarit in ochi cateva uleiuri  si unturi vegetale aflate in prima parte a listei: shea, argan, cactus (opuntia ficus indica). As zice ca merita incercata.
  • Glossy Lip Balm de la Manhattan in nuanta 30C Dazzle Pink sper ca nu se vrea a fi un fel de chubby stick (desi dimensiunile si formatul asa indica), ci mai degraba un balsam de buze (cum ii zice si numele) cu un strop pe culoare. Nu am incercat celelalte variante, dar al meu are o culoare foarte naturala si abia perceptibila - my lips, but better. Eu nu-l consider un produs de make-up, pentru ca nu are suficienta culoare. Si rujul si glossul fac mai mult decat acest creion. Il port in casa sau pe afara, in zilele in care nu pun nimic pe fata in afara BB Cream-ului.
  • serul Celular Elixir 365 Intense de la Lancaster l-am primit de la o parfumerie online - Flaconi. Intrucat produsul este o mostra de lux (10ml), cei de la Flaconi s-au gandit sa mai adauge cateva "bunatati" in pachetul foarte frumos ambalat: 2 mostre de parfum, un cupon de 10% reducere (pe care l-as oferi unei cititoare din Germania, pentru ca eu nu cred ca-l voi folosi) si o cutie cu bomboane de ciocolata Milka - cu mesajul Felicitari! :) Recunosc ca m-au cucerit prin eleganta si grija cu care au pregatit si ambalat acest pachet, asa incat imediat ce am primit coletul am intrat pe site-ul lor sa vad cum as putea sa ma bucur de acel cupon de reducere. Cautam minunata mascara de la Chanel, dar din pacate nu este disponibila :( Am folosit serul aproape in fiecare seara, mai putin in serile in care aplicam AHA 10%, dupa care preferam o crema de noapte hidratanta. Mi-a placut foarte mult textura de gel care se absoarbe rapid in piele (din doua-trei miscari!), finetea tenului dupa aplicare si mirosul discret. Din pacate insa, mi-a displacut faptul ca dupa 1-2 ore de la aplicare imi simteam fruntea unsuroasa :( Tot la minusuri includ si lista de ingrediente lunga cat o zi de post, in care troneaza alcoolul (al 5-lea!), in ciuda unor uleiuri si extracte vegetale. Termenul de valabilitate este 6 luni de la deschidere, ceea ce pentru mine este mereu un semn bun - nu stiu de ce. Sincera sa fiu, alcoolul acela ma face sa fiu reticenta in a recomanda acest produs.
  • nu stiu cum am ajuns sa primesc aceasta carte de bucate cu niste poze absolut senzationale, la care salivez si acum cand o rasfoiesc. Nu am incercat insa nicio reteta pana acum din cauza limbii pe care nu o stapanesc foarte bine si a Dukan-ului cu care ma lupt din ianuarie (cu pauze de concediu, de PMS, de aniversari, de iesiri prin diferite locatii etc etc). Cand o sa vreau sa pregatesc ceva mai deosebit, cu siguranta o sa apelez la ea!
Si cam atat deocamdata. Ati incercat sau va tenteaza vreun produs dintre cele enumerate mai sus? 

PS: daca vreuna dintre cititoarele din Germania doreste cuponul de reducere la Flaconi, o rog sa-mi lase un comentariu si-l ofer cu drag :)


Comentarii

  1. ce de bunatati ai testat, sa te bucuri de ele :*

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. De fiecare data citesc cu drag articolele acestea, in special ale tale, pentru ca imi aminteste de Spania si de produsele care se trimiteau si acolo prin posta.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.takko-fashion.com/index.php?id=1013 şi au şi un concurs cu Adventskalender. Şi... "La mulţi ani!" de 1 Decembrie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vad nimic la linkul lasat... O sa ma uit pe FB, desi nu le-am dat like la pagina :)
      Multumesc, sa traim bine! :))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare