IN & OUT - My Beauty Routine (13)

Cum spuneam si-n postarea anterioara, incerc sa consum cat mai multe dintre produsele incepute si judecand dupa punga de langa mine, se pare ca reusesc :) Nimic nu e mai fain decat sa termini un produs si sa incepi unul nou, nu-i asa?

Iata cu ce ma laud:

  • Skin Perfecting 2% BHA Liquid de la Paula's Choice a fost al doilea flacon si dupa el am decis sa ma opresc sau sa fac o pauza in cazul in care observ ca tenului meu i se face dor de el. De cand am incetat folosirea lui nu am vazut nicio schimbare si, sincera sa fiu, nu ma pot lauda cu schimbari majore nici in timpul folosirii lui incepand din 2011. De aceea nu mi-a fost greu sa renunt la el. In ultima vreme ajunsesem sa-l folosesc o data pe saptamana, nemaifiind convinsa de necesitatea si eficienta lui. 
  • stiu ca am scris aici ca nu ma incanta foarte mult lotiunea micelara de la L'Oreal, insa cum nu aveam la indemana o alta varianta (am cautat in tot orasul asta amarat o farmacie care sa aiba produse Bioderma!), am decis sa-l recumpar. In continuare am aceeasi parere: nu se compara cu Sensibio Bioderma sub nicio forma. In primul rand, nu curata rapid si eficient machiajul ochilor si nu suport sa frec prea mult pielea din jurul lor pana reusesc sa elimin complet fardul si mascara. In al doilea rand, uneori ma ustura ochii de la el, ceea ce pentru mine este un no go cand vine vorba de un produs pentru demachierea ochilor. In decembrie, de ziua mea, ma voi duce la Paris si o sa imi fac stoc de Bioderma ;)
  • cu butelca asta de Supliform de la Hofigal am incheiat capitolul creme anticelulitice din viata mea de consumator inrait de produse cosmetice. O perioada am folosit-o zilnic, doar seara dupa dus, dupa care am rarit la 2-3 aplicari saptamanale, ca n-aveam mereu chef si timp sa ma masez. Chiar daca as fi avut si timpul si cheful necesare, nu cred ca as fi vazut vreun efect. Am vrut sa cred, am vrut sa dau o sansa, dar nu, nu am observat nimic nimic nimic. Este drept ca sport nu fac constant, dar cred ca daca as face sport des, nu as mai avea nevoie de crema anticelulitica. In concluzie, pentru mine, cremele anticelulitice raman un simplu produs de marketing datator de sperante desarte ;)
  • lotiunea de corp de la Nivea am inceput-o asta vara, cand am preferat o crema de corp lejera, fluida si care se absoarbe rapid in piele. A fost ok, insa cu nimic speciala. Al doilea flacon primit l-am dat mamei mele careia ii place, desi ea are o piele foarte uscata (a mea e normala). Acum ca a venit sezonul rece si pentru oricum am terminat-o, m-am intors la untul cu aloe vera si ulei de masline, foarte gras si hidratant. In continuare, mirosul puternic imi place foarte mult ♥ Textura este insa cam vascoasa, motiv pentru care il aplic doar pe zonele pe care le simt deshidratate sau pe care tin mortis sa le hidratez corespunzator: gambe, brate, fese, piept si abdomen. 
  • sunt la al treilea flacon de sampon uscat de la Balea si deocamdata nu ma tenteaza sa incerc altceva, pentru ca apelez la el foarte rar. Pe noul flacon scrie ca este o noua reteta si chiar am observat unele diferente: nu este la fel de eficient, nu mai lasa albeata pe par si este mai inecacios decat anteriorul. Cu alte cuvinte, varianta noua nu-mi place si sunt dezamagita. 
  • de cate ori merg in Romania, imi programez si o vizita la draga mea stomatoloaga. Din fericire nu mai am niciun fel de probleme, asa ca merg doar pentru un detartraj si un check-up. La ultima vizita mi-a recomandat ca dupa periajul dintilor sa nu ma clatesc cu apa, ci cu apa de gura. Asa ca am dat fuga la DM si mi-am luat o apa de gura Dontodent cu aroma de lamaie si menta. Nu mi-a placut deloc aroma aceasta, asa ca am fost bucuroasa cand s-a terminat si am inlocuit-o cu alta. Nu scrie pe sticla ce fel de aroma, dar eu simt un pic de gust de capsuni... Nu stiu ce sa spun despre eficienta lor, asa ca astept urmatoarea vizita pentru un feedback profi ;) Pana atunci, o sa incerc tot ce se poate!
  • anul acesta nu prea am folosit solutia termoprotectoare pentru indreptarea parului de la L'Oreal, pentru ca nu am mai simtit nevoia. Insa de cand m-am tuns mai scurt decat de obicei, m-am vazut nevoita sa revin la ea. Noua frizura este un fel de bob asimetric si am vreo 6 culori in par ;) Nu va ganditi la nimic fistichiu si ciudat, ci mai chic si indraznet. Pentru ca forma si suvitele se vad mult mai clar si mai frumos pe un par intins, aproape in fiecare dimineata imi intind parul :(( La modul cel mai serios, este un chin, dar ce sa fac? - sufar la frumusete :))) Imediat ce am terminat un tub, am avut imediat altul de rezerva :) Cu toate acestea, parca as incerca si altceva...
Deocamdata atat pentru azi. Ati folosit vreunul dintre produse? Aveti alte experiente decat ale mele?


Comentarii

  1. Eu ma mir de ce pana acum am citit numai de bine despre supliform..ca ar fi crema care chiar functioneaza..year,right! Nu face nimic, si eu am folosit borcanul ala :)..
    Saptamana trecuta mi-am luat samponul uscat de la Balea, dar mi se pare ca lasa prea multe "urme albe"..inainte am avut varianta mai ieftina, tot Balea, tubul albastru si parca nu lasa chiar atat de multa pudra..
    Sa folosesti cu drag produsele "IN" :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca esti de acord cu mine, dar imi pare rau ca nici la tine nu a dat rezultate. Ce sa spun, si eu am citit de bine, pana la urma fiecare cu nevoile ei...
      Samponul in varianta noua m-a dezamagit, va trebui sa caut altceva...

      Ștergere
  2. As incera si eu samponul uscat.:) Am tot auzit/citit de bine despre el,dar n-am idee cum functioneaza p-zis...

    La cap. apa de gura, daca gasesti acolo, iti recomand sa incerci Listerine-Stay White.
    http://www.wilko.com/content/ebiz/wilkinsonplus/invt/0191138/0191138_l.jpg
    De cateva luni o tot folosesesc si tare mult imi place!!! N-am fost niciodata la detartraj, desi, pe alocuri, observ tartru, insa pana in prezent nu mi-am facut curaj sa ajung din nou intr-un cabinet stomato...:D

    In schimb, am auzit de la un dr. stomatolog de aceasta apa de gura si am inceput s-o folosesc. Spre surprinderea mea chiar reduce mult tartrul, nu total,dar considerabil.. in plus,am mai testat-o si intr-o alta privinta: acum cca 2luni incepusem sa rontăi zahăr brun când mi-era pofta de "ceva dulce". :) Imi propusesem sa renunt la dulciuri de genu' cioco,tort,bomboane... In cateva zile mi s-au ingalbenit dintii rau, pe alocuri capatand culoarea zaharului brun :(( Cand am vazut ca se "ingroasa gluma" am inceput sa ma gandesc serios sa fac o vizita stomatologului,dar... pana una-alta am luat o butelka de (1/2litru) de apa de gura Listerine si alta tot de 500ml din alta apa de gura,Parodontax (asta pentru ca am "agresat" gingia intr-un punct si se inflamase). Daca, cu Parodontax nu am vazut niciun efect in privinta petelor respective, in ultimele zile deja observ diferenta cu Listerine, asta dupa ce am terminat deja si sticla de 500ml de Listerine.

    Am refacut deja "stocul" de Listerine:), caci petele nu au disparut in totalitate. Totusi,pentru mine ramane "cea mai" eficienta (in privinta tartrului) din cele testate [am mai avut si Colgate mai demult].

    Stii ce n-am inteles, daca dupa ce folosesti apa de gura, cavitatea bucala se mai clateste sau nu? eu nu mai clatesc... dar nu stiu daca procedez bine sau nu. Ti-a recomandat altfel stomatologul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Samponul uscat este bun in cazuri de extrema urgenta, cand n-ai timp sa te speli pe cap. Indeparteaza mirosul din par si-l face sa arate ok, nu slinos... Sigur ca nu inlocuieste samponul normal :)
      Referitor la apa de gura, multumesc pentru recomandare. Cred ca am vazut-o, o sa o iau si eu daca spui ca ao observat diferente si imbunatatiri vizibile.
      Nu trebuie sa clatesti cu apa dupa ce ai folosit apa de gura. Mie dentista mi-a recomandat sa ma clatesc cu apa de gura in loc de apa simpla dupa periajul dentar. Adica stii, te speli pe dinti si te clatesti cu apa. Ei, in loc de apa de la robinet, folosesti apa de gura.

      Ștergere
    2. Eu procedez astfel: clatesc gura cu apa dupa ce am terminat cu periajul, apoi o clatesc cu 1/2 de capacel de apa de gura. Incerc sa tin apa cam 30-45 de secunde,desi imi morteste putin limba... :) Tehnica asta s-a dovedit eficienta in cazul meu. Daca procedezi cum te-a sfatuit medicul tau, ma intreb daca apa de gura mai are timp sa actioneze...

      Ștergere
    3. Eu spuneam ca in loc sa clatesc gura cu apa dupa ce am periat cu periajul, clatesc cu apa de gura. Tot asa, pret de 30-45 de secunde, deci are cand sa-si faca efectul.

      Ștergere
    4. Asa mi se pare ok. :)
      Chiar te rog sa imi spui daca vei obs. diferente.
      Tzuc!

      Ștergere
  3. La mine BHA-ul ramane necesar, altfel punctele negre tind sa o ia razna...
    Am observat diferente in sensul asta si cand am trecut de la 2% la 1%, asa ca o sa revin la concentratia mai mare, dar sub forma de lotiune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Momentan nu vad nimic in neregula. Puncte negre aveam si cand foloseam BHA... Totusi, cand o sa vina un amic din SUA, o sa-l rog sa-mi aduca BHA 9, sa nu zic ca nu l-a incercat ;)

      Ștergere
  4. Hallo,

    Supliform am folosit si eu, n-am vazut nimic deosebit, poate doar pielea un pic mai fina in ziua cind o foloseam. Dar acelasi lucru il fac si alte creme de corp care nu-s anticelulitice.
    Nivea e o crema ca multe altele, nimic deosebit la ea, poate doar mirosul specific marcii.
    Solutia termo protectoare nu stiu cit e de efectiva, pt ca imi indrept parul foarte rar in ultimul timp, insa cind am folosit-o mi-a placut.
    La capitolul apa de gura si eu sint fan Listerine, acum am varianta pt dinti si gingii ( verde) si varianta Total Care (mov). Si le folosesc cu Oxyjet si efectul e maxim .
    Sampon uscat n-am folosit niciodata si nici nu ma tenteaza ideea, chiar daca pt asta imi spal parul la fiecare 2-3 zile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hallo Daniela,
      Multumesc pentru raspunsurile punctuale si la obiect :) Ma bucur mult cand cititoarele imi impartasesc experientele lor cu produsele despre care scriu pe blog.
      Si tu si Dana m-ati facut curioase cu Listerine :)

      Ștergere
  5. Ai incercat produsele de la Ivatherm?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat, am si scris pe blog ;) Tu la care produse te referi, ca nu vad legatura cu articolul meu...

      Ștergere
  6. Laptele demachiant pentru fata si ochi mi se pare foarte bun. Cel putin pentru pielea mea mai ciudata. Mereu am incercat sa folosesc produse cat mai naturale si sa le evit pe cele care au incorporate diferite elemente chimice, so to speak. Nu am stiut ca ai scris despre ele - mi-a scapat. Scuze :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-ti cere scuze, nu ai de ce :) Poti sa arunci un ochi pe articolele din categoria Ivatherm. Am incercat laptele 2 in 1 si a fost ok, dar nu m-a dat pe spate cu nimic.
      Ma bucur ca-ti priesc produsele acestei marci. Pe mine una nu m-au impresionat.

      Ștergere
  7. Observasem si eu ca Samponul uscat de la Balea nu mai e la fel de eficient dar nu mai aveam ambalajul vechi sa le compar. Intr-adevar nu se compara eficienta ce vechea formula. Pacat ca au stricat ceva ce imi placea ff mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ca pacat :( Nu-s multumita deloc de noua formula si cum se termina, nu am habar ce altceva sa iau :((

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare