Ce am purtat pe unghii in august & septembrie

Am ramas in urma de tot cu postarile, dar incerc sa intru in normalitate cat de curand :) In ultima perioada nu prea am stat la casa mea, pentru ca ultimele doua saptamani din august le-am petrecut la o prietena plecata in concediu, avand grija de pisica ei, iar ultimele doua saptamani din septembrie am fost plecata in concediu, perioada in care numai de blog nu am avut timp :) 

Din cauza acestei lungi perioade de inactivitate am ratat cateva postari cu frecventa lunara si un tag pe care mi-as fi dorit sa-l fac - despre favoritele verii. Inca ma gandesc la o strategie de revenire :) Pana atunci insa, mi-am propus sa revin cu postarea despre ojele din august si septembrie, cu speranta ca-mi voi aminti exact nuantele folosite ;)

Asadar, in august:
  • Astor 302 Cheeky Chic
  • Manhattan 96S
  • Rival de Loop 321H
  • Manhattan 81R

In septembrie:
  • Golden Rose 24
  • P2 030 Seductive (cea mai recenta aditie la colectie)
  • P2 020 Lovesome 
  • P2 580 Funky & Manhattan 96S

Dupa cum vedeti, din lipsa de timp, mi-am refacut manichiura doar o data pe saptamana. Observ ca ma cam repet in culori, asa ca m-am gandit sa pun deoparte ojele folosite in ultima vreme, ca sa ma fortez sa pun mana si pe cele alese mai rar ;) Sa vedem ce reusesc... 
Pana la urmatoarea postare similara, care este favorita voastra?

Comentarii

  1. Tocmai m-am intors de la niste cumparaturi... am 'intalnire' cu un Tiramisu astazi :) dar pana atunci, iata-ma-s! :P

    Pe unghiuţele tale, toate arata foarte mumos! Forma si lungimea lor imi plac mult,mult... Daca as putea purta unghiutele lungi, asa mi-ar placea si mie. Eu insa le am o idee mai late si de aceea le port taiate permanent.

    P2 030 Seductive imi place in mode deosebit, apoi imi fac cu ochiul Manhattan 81R, P2 020 Lovesome P2 580 Funky & Manhattan 96S şiiii Manhattan 96S, tare frumuşel acel albastru! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ciudat mi se pare sa citesc despre cumparaturi duminica, stiind ca aici este totul inchis :)
      Multumesc pentru aprecierile la adresa unhiilor mele, de care ma declar si eu multumita :)

      Ștergere
    2. Nici aici cand e totul inchis nu imi place [de ex. la sarbatorile mari], am acelasi sentiment ciudat... :) ...sa nu poti sa-ti iei ce-ti trebuie ca-i inchis :D... da' bine ca-i doar o zi / sapt. la voi acolo.
      Aici ma mai enerv. vinerea - ziua cea "scurta" din cauza careia tre' sa astept tot w-endul sa mai rezolv o treaba, iar daca-i si urgenta...cele 2 zile de w-end mi se par cat un an...

      Ștergere
    3. Aici e mult mai nasol: magazinele se inchid la 6 in timpul saptamanii, la 2-3 sambata, iar duminica sunt inchise complet. Despre institutii nu stiu ce sa zic, dar si aici cam au program de gravide :((

      Ștergere
  2. Prima si a treia sunt preferatele mele :X forte frumoase. Eu am purtat multe culori, atat de multe ca acum zici ca am ruginit in nuante de toamna...dar imi plac prea mult sa nu le port.

    Pupici

    shoeper-women.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multam :) Eu nu prea ma dau in vant dupa nuantele de toamna, tot cu mov, verde, rosu sunt :))) Dar acum daca vine toamna, o sa aleg, inevitabil, nuante mai inchise.
      Pups back!

      Ștergere
  3. Cele P2 si Rival de Loop mi se par senzationale :D Chiar acum ma apuc sa-mi fac unghiile cu o nisipoasa.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eram absolut sigura ca Monica v-a adus nisipoasele si ca le ai, altfel iti jur ca am vrut sa ne vedem sa ti-o dau pe cea mov. Sper ca la urmatoarea vizita imi voi scoate parleala ;)

      Ștergere
  4. Prima imi place cel mai si cel mai mult!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare