IN & OUT - My Beauty Routine (10)

Iar s-a cam umplut sacosa de recipiente goale, iar ma avertizeaza calendarul ca vin astia sa ridice Sacul Galben (sacul in care se pun toate plasticele pentru reciclat), deci azi ma debarasez de ele, nu inainte de a scrie cateva impresii despre fiecare in parte.

  • balsamul cu rodie pentru par vopsit de la Nature's Gate l-am comandat pe iHerb anul trecut si abia luna trecuta am reusit sa-l dau gata, desi l-am folosit la fiecare spalare (de doua ori pe saptamana). Are o consistenta foarte densa, la fel ca si o masca si lasa parul stralucitor si cu volum. Mirosul este si el foarte fain, iar ingredientele sunt naturale: pantenol, proteine din soia, ulei de jojoba, limba mielului (borago), vitaminele C si E etc. Mi-a placut foarte foarte mult si cu siguranta ca-mi voi lua si altele de la Nature's Gate.
  • l-am inlocuit cu balsamul pentru par neted si matasos de la Pantene Pro-V, pe care l-am primit de la Rossmann. Ultima data cand am folosit produse pentru par de la Pantene eram, cred, in... liceu! Tin minte ca abia aparusera pe piata si la TV rula in disperare o reclama la noul sampon Pantene, care promitea ca parul va creste foarte repede. Pe atunci credeam reclamele, eram si tunsa scurt spre disperarea mea, asa ca am dat fuga sa-l cumpar. Desigur, parul a crescut in ritmul lui (prea lent mi se parea pe atunci), asa ca am fost atat de dezamagita de minciuna, incat nu am mai cumparat niciodata un produs de la Pantene, nici macar de curiozitate! Ei bine, de acest balsam m-am indragostit :) Imi place mult si acesta, chiar daca nu are ingredientele naturale ale celui de mai sus. Insa acesta face ce promite: lasa parul neted si matasos! De cand il folosesc, am renuntat complet la serul pentru intindere de la L'Oreal, de care eram absolut dependenta. In afara de asta, il descurca mult mai bine decat cel de la Nature's Gate. In curand se va termina si, sincera sa fiu, stau in dubii daca sa mi-l cumpar pe acesta, sau sa aleg unul de la Nature's Gate...
  • gelul de dus Magie Florala de la Dove este unul dintre zecile de geluri de dus cumparate pentru ai mei, care-s innebuniti dupa gelurile de dus Dove si care au observat ca cele din Germania sunt mai faine decat cele din Romania (au consistenta mai densa, un miros mai persistent si ofera o hidratare mai intensa). La ultima vizita in Ro, geamantanul meu atarna cam greu, asa ca am mai scos cate ceva din el, printre care si acest gel de dus pe care l-am pastrat, desigur, pentru miros. Si acum stau cu nasul in recipientul gol, dar trebuie sa spun ca la dus mirosul nu mai era atat de puternic si nici nu mi s-a parut sa persiste cine stie cat. Poate ma obisuiesc eu cu mirosul si nu-l mai percep, cine stie? Oricum, per total, mi-a placut.
  • l-am inlocuit cu gelul de dus Thermal SPA Ocean Vitality de la Palmolive, care a devenit rapid favoritul meu. Face spuma din abundenta, miroase foarte foarte fain, curata bine, dar uneori am senzatia ca-mi usuca pielea de pe gambe. Voi incerca si alte geluri de dus din acelasi sortiment.
  • lotiunea pentru maini cu zmeura de la Balea o am de anul trecut din aprilie si, cu greu, am reusit sa o consum :) In afara de miros si de faptul ca nu lasa mainile unsuroase, nu prea am cu ce sa o laud, pentru ca la capitolul hidratare nu sta prea bine. Consistenta aproape apoasa i-a prelungit durata de folosire, pentru ca nu trebuia sa folosesc o cantitate prea mare de produs odata. Mi-a tinut companie la birou, unde am un sapun lichid care cam usuca pielea, asa ca am folosit lotiunea aproape dupa fiecare spalare.  
  • am inlocuit-o cu o alta lotiune, de data aceasta pentru corp, pe care am castigat-o de la Nivea. Am transferat o parte din ea in recipientul de la Balea, pe care il gasesc foarte practic, mai ales pentru la serviciu. Si aceasta are o consistenta fluida, dar hidrateaza mai bine decat cea de la Balea. Ingredientele nu-mi plac, contine inclusiv alcool :(, dar mirosul este fresh si discret.
  • laptele demachiant din gama Nature de la Balea mi-a placut mult, mai ales datorita...mirosului :) Nici cu ingredientele nu sta rau. Curata eficient si cu blandete, nu mi-am simtit tenul agresat in niciun fel si nu m-au usturat ochii atunci cand l-am aplicat in zona lor. Un produs bun din punctul meu de vedere, dar despre care am citit si pareri nemultumite. 
  • l-am inlocuit cu lotiunea micelara Sensibio de la Bioderma, pe care o foloseam deja dimineata, pentru curatarea tenului si seara pentru demachierea ochilor. Mi-am propus sa mai reduc din smacuri, asa ca am renuntat la demachiantul de ochi si la laptele demachiant, inlocuindu-le cu aceasta solutie micelara pe care toata lumea o lauda, inclusiv eu. Este blanda cu tenul, nu contine iritanti, iar recipentul de 500 ml ajunge cateva luni bune de zile. 
  • prima "butelca" de solutie micelara Sensibio de la Bioderma am luat-o in ianuarie si a costat 25 de eur. A doua am luat-o in mai si a costat 57 RON :) Curata afaracere sa cumperi din Romania! Mi-as fi luat doua, insa deja incepuse nebunia cu lotiunea micelara de la L'Oreal, asa ca vreau sa o incerc si eu :))
  • lacul multifunctional pentru unghii 8 in 1 nail Wonder de la P2 m-a tinut vreme indelungata. Nu l-am folosit decat ca lac protector inainte de aplicarea ojelor, dar nu ma pot declara foarte incantata de el, pentru ca unghiile mele sunt un pic galbui... Este drept ca nu mi se mai rup si nu mi se mai exfoliaza deloc deloc, dar as tinde sa pun asta pe seama suplimentului pentru par Priorin. In concluzie, nu l-as recumpara.
  • l-am inlocuit cu un top coat de la Manhattan despre care n-am nimic de zis, nici de bine, nici de rau :) Un lac oarecare, fara niciun fel de promisiuni, pe care il folosesc strict pentru a proteja unghia de oja.
  • ramanand in zona unghiilor, mi-am facut curat si prin trusa speciala pentru mani/ pedi si am gasit stiloul pentru curatarea unghiilor de la KillyS. Cat am locuit in Ro, acesta a fost aliatul meu de nadejde cand ma manjeam cu oja. Este bun si tine destul de mult timp.
  • l-am inlocuit cu o pensula pentru eyliner de la Essence pe care o inmoi in acetona si astfel reusesc sa curat frumos si cu precizie orice urma de oja. Adevarul este ca in timp am devenit din ce in ce mai precisa si nu ma mai manjesc prea tare :))) Dar cand se intmpla, pensula este de baza ;)

Produsele acestea de make-up sunt total nefolosite sau incercate o singura data. Toate sunt primite, dar din cauza culorior nepotrivite si a faptului ca unele nu intra in arsenalul meu de make-up (eyeliner si creion de buze), am decis sa le arunc. Nu am cui sa le dau, asa ca vor sfarsi la gunoi sau la reciclare.

Atat pentru azi. este prima data cand punga ramane goala goluta si nici nu prea am produse care sa dea semne de terminare, asa ca nu stiu cand voi reveni cu un nou articol similar. Pana atunci, astept comentariile voastre referitoare la produsele de mai sus: ati incercat vreunul, va tenteaza?


Comentarii

  1. Balsamul cu rodie pentru par vopsit de la Nature's Gate ar fi potrivit si pentru un fir de par aspru, uscat? Hidrateaza bine fara a incarca parul,nu? de fapt, daca spui ca-i confera volum parului, inseamna ca nu-l incarca,yaaay! :) hmm.. mi s-a cam uscat podoaba capilara in ultima vreme :(( [parul meu are tendinta de ingrasare de obicei, dar acum ca tot merg prin soare si e foarte cald, il simt uscat... iar spre varfuri, nici urma de onduleuri, ca matura sta! :))]

    Imi plac mult,mult produsele Dove!!! Singuele cu care nu m-am impacat au fost produsele antiperspirante, in rest...numai vorbe de lauda!:) In prezent-s 'setata' pe un gel de dus crema de la Elmiplant, iti ziceam eu :P, dar cand ma plictisesc de el, sigur-sigur o sa aleg unul Dove.:)

    Luna asta revin si eu la lotiunea Bioderma. N-am testat-o pe cea de la L'Oreal, dar presimt ca nu se ridica la nivelul celei de la Bioderma. :D Daca o testezi, totusi, pls sa-mi spui ti se pare. Bine ar fi sa ma insel, m-as bucura,caci ar fi mai accesibila decat cea de la Bioderma.Ultima data si eu tot o "butelca":)) de 500ml am avut. M-a tinut fix 6 luni!:)

    tzuc!
    O duminica vesela!





    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cred ca este bun pentru orice tip de par, cu precadere pentru cel vopsit. Are o formula foarte blanda si cu multe ingredente naturale, care n-au cu ce sa dauneze parului, dimpotriva!

      Eu de la Dove folosesc doar gelurile de dus si-s ok.

      Sigur ca voi scrie si despre lotiunea micelara de la L'Oreal atunci cand o voi testa ;) Nush cate luni ma tine, ca o folosesc si pe post de demachiant de ochi, de fata si seara si dimineata.

      Te pup si eu si sa stii ca am avut o duminica foarte vesela ;)

      Ștergere
    2. Pana la urma am luat varianta verzulie de la Bioderma, nu mai avea pe roziu - bine, nu vroiam nici la 500ml sa mai iau, 6 luni...mi se par o vesnicie. :P Cum sa stea banu' atata timp in buzunar cand pot sa iau vreo 3 sticlute in acest timp?!nu?:)) Oricum, tot mai avantajos e la 500ml, desigur.:)
      Vroiam sa-ti spun ca-si face treaba si micelara pe verde [pentru ten mixt], e usor parfumata si curata bine tenul. Daca ai ocazia, incearc-o, cu siguranta o sa-ti placa.

      La cap. sampon, am luat unul de la Pantene - ca tot vorbeam, fara silicon... Stii ca-i interesant asa, fara silicon!?!
      http://www.pantene.com/en-US/hair-care-products/product/Aqua-Light-Shampoo.aspx?UPC=080878057160

      ..in sensul ca nu mi se pare ca incarca parul, la final efectiv aveam senzatia aceea de par curat, care "scartie"... nu stiu cum sa descriu mai bine, e prima data cand am senzatia asta dupa samponare si uscarea parului in prosop.
      Si pentru ca ma plangeam eu de par uscat... m-am gandit zilele astea [ iti zic ca idee, daca vei avea nevoie] ca am 2 variante:
      fie imi fac o masca cu ulei de jojoba, eventual ulei de migdale sau cu ulei de cocos ori cu ulei de masline SAU cumpar un balsam din comert si ma rog inainte :) sa nu ia si singura picatura de volum pe care o are parul meu, cu un fir subtire... vai de el, noroc ca-i usor ondulat.

      Cum cu uleiurile e cam incomod de lucrat pentru ca nu le pot folosi la fiecare spalare, iar daca scap mai mult ulei si nu samponez bine, ramane in par si zici ca nici nu m-am spalat... atunci am zis sa incerc un balsam... din comert [bine nici cele profi, nu-s cine stie ce... am aruncat cateva prod Wella si Schwarzkopf Professional :((... dar,e alta poveste.] si astfel am ajuns la varianta asta:
      http://i.aoro.ro/view/8/garnier/garudow_kcnd40__2.jpg

      Ca sa scurtez povestea, caci iar m-am intins :P, scuze! >
      Am aplicat mai intai balsamul, pe parul uscat, evitand jumatatea superioara, apoi am clatit putin si samponat cu samponul de la Pantene,apoi clatit... si lasat sa se usuce in voie.

      Rezultatul: senzatia aceea de uscaciune s-a diminuat mult, iar parul era f. placut la atingere, dupa cum spuneam, aveam senzatia aceea de curat, de fir care "scartie", fiind bine curatat.
      Acum sunt curioasa in cate zile mi se va ingrasa, dar macar 4..sper sa fie ok :)

      Pupici!
      ... ma bucur ca ai avut o zi frumoasa dumi! :) parca am zarit pe timeline niste poze cu voi zilele astea.;)

      Ștergere
    3. Draga mea, iarta-mi raspunsul intarziat. Am luat o pauza de la scris dupa cum vezi. O sa-ti dau eu raportul mai incolo ;)

      Varianta verzulie de la Bioderma e Sebium, nu? Am avut-o si eu si a fost ok, dar Sensibio este mai blanda, o prefer.

      Am vazut ca majoritatea sampoanelor sunt de acum fara silicon. Pe mine aspectul acesta nu ma preocupa :)

      Arata interesant balsamul acela, pe aici nu l-am vazut... Sunt curioasa cum iti merge cu el. Eu inca ma gandesc daca sa mi-l cumpar pe cel de la Pantene (pe care il folosesc acum si-mi place f m) sau o masca de la Aussie pentru par vopsit sau un balsam de pe iHerb sau un produs profesional la bidon de 1 litru de la TK Maxx :)) Uite asa se intampla cand ai prea multe variante la dispozitie :)) Daca sambata asta nu am program, dau o fuga la TK Maxx si poate-mi iau ceva ;)

      Toata luna am iesit in fiecare w/e si chiar si in timpul saptamanii. De-aia nu mai am timp sa scriu. Dar revin eu, ca vor reveni si ploile si nu voi mai iesi atat de des :(

      Te pup!

      Ștergere
  2. Ma bucur ca ti-a placut balsamul Nature's Gate pentru ca am si eu unul pe drum :) Am ales varianta cu musetel, sper sa fie ok, mai ales ca are "doar" 500ml. Si m-ai facut curioasa in privinta gelului de dus Dove insa acum am cateva nedesfacute, deci nu am voie...
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca ti-ai luat sampon de la ei, cum e? Nu estimez sa dau o comanda prea curand, mai ales nu sampon, dar nu strica sa am o parere ;)

      Nu ai voie, termina ce ai desfacute si nedesfacute :))

      Ștergere
  3. Pe mine m-ar tenta gelurile de dus! Atat cel de la Dove, cat si cel de la Palmolive! Intr-adevar, am observat si eu ca produsele din Germania sunt mult mai bune decat ale noastre. La fel si ai mei. Daca samponul Clear de aici nu imi curata calumea uleiul de cocos din par, cred ca cel din Germania ar putea curata si uleiul de pe tigai :)))) Ciudata comparatie, dar na :D Mai am si eu inca putin si vin pentru doua saptamani pe pamanturi nemtesti ;)) De abia astept! Dau iama in dm si Rossman :D

    PS: ai vazut produsele acestea din gama L'Oreal EverPure prin magazine?
    http://www.loreal-paris.de/haarpflege/frauen/everrich.aspx
    Am auzit ca ar fi tare faine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apai daca vii, chiar o sa dai iama in tot ce-ti doresti :) Asa ca sa nu-ti iei bagaj greu ;)

      Am vazut gama aceea de la L'Oreal, dar nu am incercat nimic inca. Ma tentezi cu ele, desi aveam in minte alte optiuni :))

      Cand vii si unde vei sta in Germania?

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare