[Haul] Comanda iHerb 7

Ultima comanda iHerb a sosit in martie, asa ca se cerea inca una de urgenta :) Asa cum bine stiti, site-ul acesta creeaza dependenta, deci aveti mare grija daca sunteti la prima comanda. Dupa ea vor urma inca multe altele, cu siguranta ;)

De regula, nu astept sa consum complet pana sa plasez o noua comanda, asa ca nu-s atat de nerabdatoare sa vina coletul. Insa odata aflat in mainile mele, topai in jurul lui si fac poze de parca as fi primit aur :) Iata, asadar, ce am gasit in cea de-a saptea comanda iHerb:


Sunt sigura ca toate, sau aproape toate produsele va sunt deja familiare, pentru ca blogosfera este plina de recomandari si ne place sa ne inspiram intre noi :) In cazul acestei comenzi, in afara de Garlic Nuggets, toate produsele sunt luate in urma celor citite pe blogurile pe care le urmaresc constant. 

Chiar daca va sunt cunoscute, va spun si eu cateva cuvinte despre fiecare in parte, atat cat am apucat sa folosesc ;)

  • Sapunul facial Gentle Hydrating Cleanser de la Eucerin l-am luat pentru ca cel de la Paula's Choice - Normalising Cleanser este pe terminate. Dupa ce am citit atatea laude, nu se putea sa nu-l iau si eu. L-am incercat o singura data, pentru ca eram curioasa cum este si voiam sa am de scris macar doua-trei cuvinte in acest articol. Mi-a placut consistenta, faptul ca pare sa se consume destul de greu fiind necesara o cantitate mica de produs, insa dupa uscare tot am simtit nevoia unei creme, pentru ca simteam ca ma strange pielea. Nu sar direct la concluzii, pentru ca stiu ca nevoile tenului difera de la o perioada la alta. Asa ca deocamdata astept cuminte sa termin ce folosesc acum ;)
  • roll-on-ul cu Aloe Vera de la Alvera este re-buy, pentru ca mi-a placut si-mi place inca foarte mult.  Nu m-a dezamagit deloc pana acum, este natural, nu contine iritanti sau alte ingrediente cu risc, asa ca am avut toate motivele sa nu doresc sa incerc altceva.
  • balsamul de buze cu vanilie de la Sierra Bees l-am ales de la sectiunea de Freebies, pentru ca aveam nevoie de unul sa-l tin in poseta. Mai am 2 balsamuri de buze (unul inceput, altul nu), dar niciunul nu este sub forma de stick si cand sunt in oras prefer sa nu bag degetul in cutiuta. Deocamdata nu l-am folosit, dar ma astept sa-mi placa :) 
  • Slender Sticks Pomegranate Berry de la Now Foods le-am luat la recomandarea Georgianei, dar si datorita descrierii care suna interesant: gust bun, bogat in vitamine si antioxidanti, fara multe calorii. M-am gandit ca ar fi o alternativa la vitaminele efervescente pe care le iau din cand in cand, dar si la ceai. La serviciu beau cate 2 carafe de 1 litru de ceai si ma gandesc ca poate ar fi bine sa beau si apa, nu doar ceai. Nu am consumat decat un pliculet pentru ca... nu prea mi-a placut :( Aroma este foarte placuta, dar gustul strica tot. Este indulcit cu stevia si din pacate gustul specific al acesteia este destul de puternic. Cu toate astea, ma gandesc sa-mi iau si sticks-urile cu Acai, pentru ca am auzit ca ar fi foarte bun in curele de slabire... 
  • ceaiurile de la Yogy - Stomach Ease si Egyptian Licorice - le-am luat la recomandarea Dianei, mare experta la ceaiuri, din punctul meu de vedere :) In primul rand, ma declar indragostita de ceaiurile Yogi si asta cred ca se vede din cumparaturile de pe iHerb: aproape la fiecare comanda iau una-doua cutii :) Sunt minunate, sunt eficiente, iar mesajele lor sunt o adevarata incantare. Ambele ceaiuri sunt delicioase, bine condimentate si usor picante. Stomach Ease s-a dovedit a fi eficient in  reglarea transitului intestinal inca de la prima cana ;) Daca sunteti pasionati de ceaiuri, pe acestea trebuie sa le incercati neaparat ♥

  • setul de 6 cutii de Garlic Gold Nuggets in diferite combinatii mi l-am facut mie cadou :)) Inainte am incercat Garlic Gold Nuggets Southwest Blend si mi-a placut la nebunie. Sunt niste fulgi de usturoi, in diferite combinatii de ierburi, sare de mare sau parmezan, absolut deliciosi. Ii pun in ciorba de varza, in piureul de broccoli, in salate, impanez cu ei friptura de pui... deci au o multime de intrebuintari. De cand am primit cutia, nu am mai folosit alte condimente :) Daca va place usturoiul, acesti fulgi sunt un must try!
Deocamdata atat :) Mai am in cos cateva produse si ma gandesc sa mai plasez o comanda chiar astazi, desi nu-mi lipseste nimic. Dar sunt atatea tentatii pe site! :)
Pe voi va tenteaza ceva de aici? Ati incercat vreunul dintre produsele mentionate in articol? Ce alte recomandari aveti?



Nu uitati, link-urile care va duc direct la produse contin codul meu EWU138, in baza caruia  beneficiati de o reducere de 5$ (pentru o comanda a carei valoare nu depaseste 40$) sau de 10$ (daca valoarea comenzii depaseste 40$). Aceste reduceri sunt valabile insa numai daca sunteti la prima comanda

Comentarii

  1. Uite, vezi, dupa asemenea postari, cum sa ma mai hotarasc eu sa dau comanda aceea pe iHerb la care ma gandesc de anu' trecut! :))) Am o lista de produse pe wishlist cat salariul pe o luna. :))) si n-as renunta la niciunul si de n-ar fi facturi de platit, l-as cam evapora pe o comanda pe iHerb.:)
    No, parca tot n-ar fi suficient, ca vad ca se tot aduna produse pe wishlist daca-mi place şiii...usturoiul :))
    Daca tot sporeste imunitatea... fratie cu usturoiul for life! :P

    Sapunul acela facial trebuie sa fie chiar bun, prea multa lume zice de bine despre el. :) Astept parerea ta care conteaza cel mai mult. :P

    Tzuc!
    O zi spornica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai ia-ti si tu pe rand, pe prioritati :) Nu trebuie toate odata.

      Multumesc pentru aprecieri, te pup cu drag :)

      Ștergere
  2. Mie imi place gustul de stevia, desi am citit ca multa lume nu se obisnuieste cu el. :)
    Mi-ai facut asa o pofta cu condimentele cu usturoi! :x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana acum nu am gustat nicio stevia care sa-mi placa. E clar, pur si simplu nu ma impac cu gustul.

      Condimentele cu usturoi sunt bestiale!

      Ștergere
  3. sa le folosesti pe toate cu placere..
    eu inca nu am dat nici o comanda pe iHerb.. desi dau tarcoale pe acolo de ceva timp.. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic sa nu astepti prea mult, ca dup-aia se face lista prea mare si nu mai stii ce sa-ti iei :)) Cam ca surata de comentarii de mai sus (Dana S) ;)

      Ștergere
  4. Uf, imi pare rau ca nu iti plac sticks-urile. Eu m-am invatat cu stevia (am consumat deja vreo 3 sticlute) si aproape la fiecare comanda mai iau cate un pachet de sticks din astea, imi plac mult.
    Sa te bucuri de celelalte produse! Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei, sa nu-ti para rau!! :) Culmea e ca vreau sa-mi iau si cele cu Acai, sa vad cum sunt ;)

      Multumesc, te pup si eu!

      Ștergere
  5. Am si eu gelul de curatare de la Eucerin...mda, nu pot spune ca sunt incantata de el, prefer Bioderma, nu imi usuca fata atat de tare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici prima mea impresia n-a fost tocmai favorabila, dar sa vedem cum se comporta pe o perioada mai lunga de timp...
      Ce sapun de la Bioderma folosesti?

      Ștergere
    2. Nu e sapun, este gelul spumant Sebium Global, eu l-am gasit aici in farmacii

      Ștergere
    3. Eu asa le zic tutror produselor de curatare a fetei de tip sapun/ gel :)) E mai scurt, nu e decat un singur cuvant :)))

      Ștergere
  6. Ma bucur ca iti plac ceaiurile! :) Am incercat si eu Kombucha dupa sfatul tau si chiar mi-a placut foarte mult. Acum am unul care se numeste Sweet Tangerine si este foarte fain! Imi place asa de mult sa descopar arome noi, pacat ca trebuie sa le comand de departe - sau poate e mai bine asa ca altfel as strica tot bugetul pe ele. :))
    Am sa incerc si condimentele daca tot le lauzi atat. :)
    Te pup, o saptamana usoara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma bucur ca ti-a placut Kombucha, este minunat ♥ Bine, iau si Sweet Tangerine daca spusi ca-i bun.

      Astept impresii despre usturoi :)

      Ștergere
  7. Buna! Ce transport alegi ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, scuza-mi, te rog, raspunsul intarziat :( De fiecare data aleg transportul ieftin, de 5 dolari pentru care trebuie sa ma incadrez la o greutate de max. 1.800 grame.

      Ștergere
  8. Buna dimineata. Daca fac comanda ptr o ruda cu acelasi nume de familie, dar adresa diferita, folosind codul meu, iherb livreaza comanda sau nu? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare