Ce am purtat pe unghii in Iunie

Tare draga a ajuns sa-mi fie genul asta de postare si vad ca si voua va place :) Datorita faptului ca am inceput sa tin oarecum evidenta manichiurilor, am ajuns sa fac combinatii noi de culori, chiar daca de cele mai multe ori aleg varianta simpla, cu o singura culoare. Dar cine stie, in timp, poate voi ajunge sa fac si modele, ca ustensile am :)

In luna iunie, cum ziceam, a plouat destul de des, asa ca n-am purtat mereu culori varatice. Insa cand a fost soare, am scos la inaintare culorile turbate pe care nu le pot purta iarna ;) Asadar, sa trecem la manichiurile lunii iunie.
  • Golden Rose nr. 24:

lumina zilei

Si asta fuse tot, dragii mosului (sau ai babei :) ) Acolo unde am facut combinatii, la cealalta mana am schimbat culorile, astfel incat daca la mana stanga aveam doua unghii, la mana dreapta aveam trei ;) Si acum tot o combinatie din-asta am, dar o veti vedea abia luna viitoare :)

Pana atunci, spuneti-mi care este este preferata voastra? ;)


Comentarii

  1. ce imi place combinatia lila cu verde! pupp

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac combinatiile de oje si din ce ai purtat tu prefer roz cu portocaliu si lila cu verde.
    Mihaela Adriana D

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai ce frumoasa e prima manichiura!♥ ador culoarea:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac toate-toate combinatiile de culori pe care le-ai purtat ! Adevarul e ca te invidiez in taina pentru unghiile frumoase pe care le ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :) Sa stii ca nu le-am avut asa mereu. Iti vine sa crezi ca pana la o varsta deja inaintata le-am ros??? Nu stiu cum am reusit sa nu le mai bag deloc in gura... Probabil am depasit stadiul oral de care vorbea Freud :)))

      Ștergere
  5. Toate combinatiile sunt frumu. :), dar imi mod special imi fac cu ochiul varianta cu Manhattan 51 L :P O admiram eu intr-o postare anterioara. :), de asemenea prima optiune si combinatia lila-verzuliul. Foarte, foarte placute! si da, ai niste unghiute tare faine!! :P Au lungimea si formatul ideale! chiar citeam zilele astea despre un stylus, intre altele, se preciza "pentru doamnele cu unghii false" [...]cand accesarea meniurilor tabletei devine o problema :))
    http://www.pcgarage.ro/accesorii-tablete/avantree/stylus-capacitiv-stls-04-blk/

    Pups!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dana, multumesc mult, esti o draguta, ca de obicei :) La drept vorbind, si mie imi place forma unghiilor mele :))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare