IN & OUT - My Beauty Routine (7)

Iar s-a umplut punga cu recipiente goale, asa ca ma gandesc ca este cazul sa scriu din nou despre produsele care au intrat si cele care au iesit din rutina mea de ingriire. Cand vad cu ce viteza se consuma parca ma bucur, ca asa apuc sa scap de stocurile adunate pe motive de shopping compulsiv uneori, alteori datorita norocului de a castiga la concursurile sau campaniile de testare organizate de diferitele firme de aici.

Sa trecem la treaba asadar:

  • gelul de spalare Ivahidra + de la Ivatherm l-am primit in cadrul campaniei lor de testare de anul trecut, impreuna cu alte doua produse. Initial alesesem gelul de spalare pentru ten mixt, insa la cat de mult imi usca tenul, ma gandesc ca a fost mai bine ca l-am pastrat pe acesta, ca cine stie cum ar fi fost cealalt? Cand am inceput sa-l folosesc in iarna, as fi preferat ceva hidratant, ceea ce acest produs nu mi-a oferit. Poate ca pe timp de vara ar fi mers mai bine, nu stiu ce sa zic... Curata bine, m-a tinut cateva luni bune, insa nu mi s-a parut un produs pe care sa vreau sa-l cumpar din acest motiv. 
  • l-am inlocuit cu gelul de curatare Normalizing Cleanser din gama Clear de la Paula's Choice. Imi place, curata bine, pare sa fie spornic pentru ca are o textura destul de fluida si nu este necesara o cantitate prea mare. Parca nu usuca atat de tare, dar tot simt nevoia unei creme si oricum, aplic tratementele cu AHA sau BHA imediat dupa ce ma usuc. Nu am observat deocamdata niciun efect asupra porilor, punctelor negre si inca mai apar sporadic cosuri :(
  • pasta de dinti Xyli White de la Now Foods am luat-o vazand ce succes are pe bloguri, dar si la vanzarile de pe iHerb. Mi-a placut, dar nu m-a impresionat prea tare. Nu am observat niciun efect de albire, in ciuda gustului puternic de bicarbonat de sodiu. In afara de asta, nu aveam senzatia de prospetime cu care eram obisnuita de pastele de dinti din comert. Nu stiu daca din cauza periutei electrice, dar nu facea spuma deloc, deci nu aveam senzatia ca mi-ar fi curatat toata gura, ci doar dintii. Nu o voi recumpara.
  • am inlocuit-o cu pasta de dinti Powersmile de la Jason care imi place mult mai mult, pentru ca face tot ceea ce cea de la Now Foods nu facea: imi lasa senzatia de prospetime in gura, pe care o simt curatata tocmai datorita faptului ca face spuma din abundenta. Are o consistenta mult mai vascoasa, abia iese din tub, dar nu ma deranjeaza. Imi place si gustul, pentru ca nu este nici foarte puternic, dar nici inexistent. Nu cred ca are putere de albire, dar voi vedea cand o termin ;) Acum nu stiu daca as recumpara-o, pentru ca am vazut in DM niste paste de dinti care mi-au atras atentia...
  • laptele demachiant de la Balea Med din gama Ultra Sensitive a fost preferatul ultimelor luni si nu am avut niciun motiv sa-l inlocuiesc, in afara de curiozitatea de a-l incerca si pe celalalt, din gama Nature. I-am dedicat un review intreg aici, asa ca nu ma mai repet :)
  • laptele demachiant de la Balea din gama Nature nu este nici el rau, ba chiar imi place mult, datorita texturii mai fluide, dar si a... parfumului! Stiu ca parfumul este un iritant si n-are ce sa caute in produsele pentru ten, insa acesta miroase atat de frumos, ca e o adevarata placere sa ma curat cu el. Mai ales ca-l clatesc imediat. Nu am avut niciun fel de iritatii, nu-mi ustura ochii de la el si curata eficient. Am motive serioase sa-l recumpar, insa ma gandesc sa renunt complet la genul acesta de produs si sa raman cu solutia micelara de la Bioderma, dupa care sa ma spal ca de obicei cu un sapun bland. Nu pot renunta si la lotiunea micelara, pentru ca nu pot concepe demachierea cu sapun :))
  • pudra pulbere de la Clinique am terminat-o de mai multa vreme, dar am uitat sa dau raportul :) Am inclus-o la Project 10 Pan si dupa cum se vede, i-am venit de hac! A fost al doilea borcanel, luat nu din convingere, ci din lipsa chefului de a cauta altceva (la vremea aceea), mai ales ca stiam ca nuanta mi se potrivea. Multa vreme am folosit-o exclusiv singura, doar pentru uniformizarea culorii tenului. In afara de asta, alte beneficii nu-i gasesc, pentru ca nu matifiaza si nu are SPF. Cred ca este potrivita mai degraba fixarii fondului de ten, dar si pudra si fond de ten mi se pare cam mult, asa ca nu prea le-am folosit impreuna. 
  • am inlocuit-o cu pudra compacta matifianta Stay Matte de la Rimmel despre care cred ca ati citit destule laude prin blogosfera de beauty. Tocmai de aceea am luat-o si eu ;) Am inclus-o deja la Favoritele lunii februarie si am spus acolo ca-mi place mult. Matifiaza destul de bine, desi nu face fata la toate fondurile de ten din cate am observat... Cu toate astea, nuanta mi se potriveste perfect si nu lasa aspect prafuit, motive sa-mi placa pana la final. As recumpara-o, dar mai intai as vrea sa incerc si pudra de la Physician's Formula, ca prea este laudata si aceasta! 
  • cand Cuticle Remover-ul de la Essence a inceput sa dea semne ca se termina, am cautat alte variante in drogherii si pe net (recenzii). Cu toate astea, am revenit tot la el, pentru ca mi-a placut si nu aveam chef de alte experiente dezamagitoare. Ma tenta unul de la Sally Hansen, dar nu l-am gasit in Muller. Nu folosesc acest gen de produs foarte des, mai ales ca am citit ca n-ar fi tocmai benefice pentru cuticule si unghii, pentru ca le agreseaza. Deci pentru nevoile mele este suficient, mai ales ca este bun si are un pret la fel de bun.
  • mascara Multi Action de la Essence am luat-o in 2011 cand am mers cu prietenele la Munchen. Aveam o lista destul de lunga cu produse Essence (pe vremea aceea nu se gaseau in Romania) si printre ele se afla si aceasta mascara. Genele mele sunt niste proaste: scurte si drepte, asa ca mi-e foarte, dar foarte greu sa gasesc o mascara care sa le faca sa arate cat de cat bine, ca precum in reviste nici vorba :( Din pacate, aceasta mascara a fost un total fail, pentru ca era si uscata in tub, asa ca n-am folosit-o prea mult. In afara de innegrit genele nu le-a facut nimic. Deci pentru mine intra la categoria No, thanks!
  • mascara Big & Beautiful False Lash Look de la Astor a fost favorita mea de cand am primit-o. Da, am folosit-o mai mult de 6 luni, pentru ca nici dupa 6 luni nu se uscase in tub si-mi placea prea mult ca sa renunt la ea. A reusit sa-mi faca genele sa arate decent, desi dupa cateva ore reveneau la pleosteala lor tipica :( Am vazut la standul Astor si altele care mi-au atras atentia, dar deocamdata mai am unul in stoc, primit cadou.
  • pe ambele le-am inlocuit cu Hollywood Lashes de la Rival de Loop, primit de la Rossmann. Nu vreau sa-l desfiintez avand in vedere faptul ca am gene pretentioase, dar mare lucru nu prea face si mai era si uscat de la bun inceput. La fel ca si cel de la Essence nu face altceva decat sa le coloreze si poate le da si un pic de volum. Nu as cumpara-o in niciun caz.
Deocamdata atat pentru azi. Ati folosit vreunul dintre produsele de mai sus? Ati avut experiente diferite de ale mele sau sunt eu prea carcotasa? :)


Comentarii

  1. Lotiunea micelara de la Bioderma este intr-adevar foarte buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. EU am pudra de la clinique...e foarte Buna... ;O)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place. Eu m-am saturat de ea dupa 2 borcanele :)

      Ștergere
    2. Da...adevarul e ca tine cam mult =D

      Ștergere
    3. 35 de grame nu-s de colo :)) Nu cred ca mai exista alta pudra cu un gramaj atat de generos ;)

      Ștergere
  3. si la mine se aduna cateva produse, dar mai astept pana la sfarsitul lunii ca sa le prezint :) atat ma bucur si eu cand vad ambalajele goale, dar nu ma gandesc in sencul canu am dat banii degeaba ci problema mea este ce voi cumpara in loc :)) spatama frumoasa iti doresc si astept urmatoarea postare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai chiar ar fi pacat sa te gandesti ca ai dat banii degeaba. Vorba aia, doar de-aia cheltuim, ca sa fim si sa ne simtim frumoase si bine in pielea noastra ;)

      Multumesc, si eu iti doresc o saptamana frumoasa :)

      Ștergere
  4. Ce nuanta folosesti la pudra de la Rimmel? are tenta bej sau rozie?

    Ma bate gandul sa iau noul fdt Healthy Mix de la Bourjois si inteleg ca trebuie aplicata si pudra daca tenul e mixt [de fapt, de aceea te intrebam de cea de la MAC]. Sper sa nu regret alegerea,caci cu alte fdt Bourjois nu m-am inteles. Imi surade doar ideea ca e usor de aplicat si ca recipientul e din sticla, cu pompita. Nu-mi surad deloc cele in tub de plastic... incerc sa le evit.

    N-am incercat decat un fdt. de la Ivatherm [Joliale parca-i spune, doar o mostra, caci nu mi-a placut :(], in schimb m-ar tenta cremele lor..:)

    Si mie imi place solutia micelara Bioderma. Ramai la ea, isi merita fiecare banut! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Folosesc nuanta 001 Transparent, deci cea mai deschisa. Are o tenta bej, dar arata foarte bine pe tenul meu care are tenta roz.

      Stii experienta mea cu fondul de ten Burjois Healthy Mix... Eu cred ca i-au schimbat doar ambalajul, dar ca sa te convingi, verifica ingredientele. Ar fi pacat sa cazi prada marketingului :)

      Cremele de la Ivatherm nu ma tenteaza din cauza recipientelor si a faptului ca n-au SPF. Pate vorbesc prostii si intre timp le-au schimbat?

      Daaa, lotiunea micelara ramane la loc de cinste in rutina de ingrijire :) O sa-mi fac stoc din Ro, ca e foarte scumpa :(

      Ștergere
  5. Da, stiu ca e posibil sa am surprize. Initial m-a atras cel de la Max Factor [iti ziceam eu],dar am tot citit in ultima vreme ca se intinde greu, ca tre' sa ai timp de el la aplicare si tot asa.

    Acesta de la B. e mai mult o curiozitate, iar acum nu mai am niciunul, decat pudra minerala care si aceea expira in vara :))

    Prin eliminare, din ce pot gasi aici au ramas Colorstay-ul de la Revlon si acesta de la B. [la L'Oreal si Astor nu-mi gasesc o nuanta potrivita, la Rimmel m-ar fi atras Match Perfection din cauza nuantei, dar am citit multe opinii contra [cum ca ar arata aiurea la cateva ore de la aplicare] si asa am ajuns iar la Bourjois,la care mi-as gasi nuanta, are pompa si recipientul e din sticla. :)

    Pe de alta parte,l-as lua pe cel de la Revlon, caci vreo 3 ani la rand l-am folosit, dar nu-mi place deloc ca n-are pompa :(((... apoi m-am plictisit de el si am trecut pe Vichy - Aerateint care mi-a placut oarecum, dar nu asa mult incat sa il recumpar... Am mai testat fdt Toleriane, tot dermato., vechea formula (big no pt mine!) si pe cel de la Ivatherm, care nici acela nu mi-a placut.

    Si uite asa cu fdt. .. :)
    Merci pt rasp. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt de parere ca pana nu incerci pe cont propriu, nu poti sa alegi. Review-urile sunt de multe ori subiective, nu trebuie sa fie litera de lege, pentru ca tenul si asteptarile difera de la om la om ;)

      Eu sper sa-ti placa fondul de ten asupra caruia te-ai oprit si te rog sa dai raportul aici, ca sa stim si noi :)

      Ștergere
  6. Pasta de dinti de la Now am avut-o si eu in trecut, sunt insa, la fel ca tine, mai multumita de cea Jason si la ea cred ca raman :D Multi Action de la Essence mi s-a parut bunicica, insa genele mele sunt curbate de la natura si nu au nevoie de mult ajutor.
    In rest, m-ai facut curioasa in legatura cu demachiantul Balea (cel parfumat), aproape ca ma tenteaza sa-l cumpar! :D Ma abtin, totusi, am unul Balea Med aproape nou.
    Pupici, o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e mult mai faina pasta de dinti de la Jason, chiar daca nu e in topul vanzarilor pe iHerb :)

      Te invidiez pentru genele tale de diva :) Bine, natura a compensat de sprancene, ca-s dese, tufoase si cu forma frumoasa, deci n-am nevoie de creioane sa le umplu, ci doar de o cosmeticiana priceputa ;)

      Daca mai ai un demachiant pe stoc, chiar n-are rost sa ti-l iei pe cel de la Balea Nature. E fain, dar il gasesti si peste cateva luni la raft, nu pleaca nicaieri ;)

      Pup si eu si iti doresc o saptamana frumoasa ca tine ;)

      Ștergere
  7. Eu sunt mai mult decat dezamagita de pudra de la Rimmel :( Stii cum un anumit produs este mega-laudat in toate partile si fix tie nu ti se potriveste?! Mai mult decat frustrant!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca e frustrant, asa am patit eu cu produsele Paula's Choice :) Ma simteam ca Gica Contra, dar ce sa faci cand un produs nu ti se potriveste?

      Nu-i baiul asa mare ca nu ti-a placut pudra Rimmel, sunt atatea alte optiuni ;)

      Ștergere
  8. Eu am fost dezamagita de pudra Stay Matte de la Rimmel.Am luat nuanta potrivita insa imi lasa fata atat de incarcata si porii se vedeau atat de urat incat am renuntat la ea dupa cateva utilizari.Am eu gelul de cuticule de la Sally Hansen pentru ca am vazut ca era foarte laudat si mi-am cumparat doua sa nu scap oferta. Nu difera cu nimic fata de cel de la Essence sa stii, asa ca nu ai pierdut nimic.Imi plac mult postarile acestea la tine :) Pupici !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum ii spuneam si Andreei, nu-i cine stie ce pierdere ca nu ti-a mers pudra Rimmel (in afara de banuti, dar nu e asa scumpa si oricum poti s-o dai cuiva careia i se potriveste daca n-are nimic impotriva).

      Ma bucur daca spui ca gelul de la Sally Hansen nu-i diferit de cel de la Essence. Pana la urma sunt unele produse carora le raman fidela indiferent de cat de multe mi-as dori sa incerc in viata asta :)

      Multumesc mult pentru aprecieri, te mai astept cu alte comentarii :) Pupic back!

      Ștergere
  9. Din cele enumerate de tine nu am incercat niciunul
    Ceva de la Ivatherm m-ar interesa.Un lapte demachiant

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut un demachiant de la Ivatherm si n-a fost chiar rau. Si lotiunea micelara a fost ok. Vezi si tu... parerile sunt oricum impartite :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare