IN & OUT - My Beauty Routine (4)

Joi seara am avut pe pagina de Facebook a blogului un mic sondaj referitor la urmatoarea postare, asta dupa ce am postat cateva fotografii cu cele mai recente noutati cosmetice intrate in dulapior (patru colete intr-o zi!). Cele mai multe dintre voi ati dorit sa cititi despre ultima comanda Paula's Choice si despre asta aveam in plan sa scriu. Aflata insa in fata laptopului, cu produsele langa mine, mi-am dat seama ca mare lucru nu am de scris, pentru ca deocamdata nici nu m-am atins de ele. Promit sa revin cat de curand cu o postare dedicata lor, asa ca pana atunci va las in compania consumatelor si a produselor care le-au inlocuit. 

  • crema contur de ochi de la Apidava am pomenit-o si la favoritele lunii octombrie 2012, unde am explicat ca o folosesc pe post de crema de seara. Mi-a placut tare mult: hidrateaza bine, nu lasa film gras, are ingrediente putine si naturale (miere, laptisor de matca, uleiuri de jojoba, samburi de struguri si de masline) si pentru un borcanel de 30 ml m-a tinut cateva luni bune. Daca va plac produsele cu ingrediente nu foarte complicate, va recomand sa o incercati, mai ales ca are un pret mai mult decat decent.
  • am inlocuit-o cu alta crema care-mi place atat de mult incat am inclus-o la favoritele lunii ianuarie 2013 deja. Este vorba despre crema de noapte Balea Med Ultra Sensitive, o gama in care am descoperit multe produse bine formulate si eficiente. Imi place in mod deosebit faptul ca intra foarte repede in piele, spre deosebire de majoritatea cremelor de noapte care-s mai grase de obicei. Sunt multumita si de puterea de hidratare, iar ingredientele sunt destul de asemanatoare cu cele din crema de zi. 

  • laptele pentru corp cu ulei de mango de la Garnier este un alt produs care mi-a placut, l-am inclus in lista favoritelor din iulie 2012 (wow, ce departe imi pare acea perioada!) M-a tinut multe luni de zile, dupa cum se vede :) Mi-a placut: hidrateaza bine, se absoarbe destul de repede in piele, are un miros care mie chiar mi-a placut (desi nu a mango). L-am luat la oferta 1+1 gratis si unul l-am dat mamei mele care mi-a spus ca i-a placut mult, iar ea chiar are o piele foarte uscata.
  • l-am inlocuit cu laptele cu 5% uree Remederm de la Louis Widmer pe care l-am inclus la favorite de doua ori deja. Si acesta este un produs care-mi place foarte mult si-l gasesc numai bun pentru sezonul rece. Are mare putere de hidratare datorita ureei si intra un pic mai greu in piele. De obicei, dupa aplicare, astept cateva minute pana ma imbrac. Mi-era teama ca nu-mi va placea mirosul (am auzit ca produsele cu uree ar mirosi urat), dar nu este cazul, chiar imi place mult!
  • chiar aseara am stors ultimele picaturi din gelul de dus Apidermin de la Complex Apicol Veceslav Harnaj. Si pe el l-am pomenit in mai multe randuri la favorite, pentru ca intr-adevar mi-a placut mult. La fel ca si crema de ochi de la Apidava, are o formula simpla, cu ingrediente naturale gen laptisor de matca si ulei de macadamia.
  • l-am inlocuit cu un gel de dus care-mi place la fel de mult, de la Love Your Planet, cu soc. Miroase absolut minunat, dulce, a bomboane gumate cu fructe ♥ In mod sigur o sa mai incerc si alte variante.
  • spumantul de baie Zeit fuer Traume de la Kneipp a fost unul dintre cele mai faine produse de acest gen pe care le-am incercat vreodata - si va asigur ca nu-s putine. Cum bine stiti, am o pasiune pentru produsele Kneipp, asa ca incerc tot ce prind :) Cu siguranta il voi recumpara, chiar daca oferta lor este deosebit de variata.
  • dupa cum se vede, am multi inlocuitori, pentru ca baia e sfanta pentru mine si-mi place sa ma rasfat :) Planuiesc de mai multa vreme o postare cu ele ;)
  • demachiantul gel de la Diadermine a fost o dezamagire, din pacate, de la inceput pana la sfarsit. Mi-au placut mirosul de trandafiri, textura, tipul de recipient extrem de practic si igienic si formula fara iritanti, conceputa special pentru tenul sensibil. Din pacate, are o putere slaba de curatare, indiferent de tipul de machiaj folosit. 
  • l-am inlocuit fara nicio remuscare cu laptele demachiant de la Balea Med Ultra Sensitive, despre care stiti deja cat de mult imi place. 
  • despre serul Resist Super Antioxidant Concentrate Serum de la Paula's Choice nu am scris decat o singura data: cand l-am cumparat. Asta pentru ca nu a fost un produs care sa ma dea pe spate, la fel ca multe dintre produsele Paula's Choice pe care le tot incerc de vreo doi ani incoace. La inceput m-au fascinat textura lui si felul in care imi simteam pielea dupa ce il aplicam -  foarte fina si moale. Am jonglat cu diferite modalitati de aplicare: seara sau dimineata, fie inainte, fie dupa crema hidratanta. Seara, inainte de crema hidratanta a fost mai ok, pentru ca atunci cand era ultimul produs aplicat, tenul ramanea uleios si ma trezeam cu el parca si mai uleios si cu parul naclait de unsoare. Dimineata, l-am aplicat doar de cateva ori inainte de crema hidratanta, dar numai daca nu ieseam din casa. S-a consumat destul de greu, pentru ca nu este necesara o cantitate mare de produs si o buna bucata de vreme l-am folosit sporadic, desi am inceput cu aplicari zilnice. Cand vor aduce varianta ultra-light recent lansata in SUA, o sa mi-o iau, poate-mi va placea mai mult.
  • impropriu spus, l-am inlocuit cu Skin Balancing Super Antioxidant Concentrat Serum tot de la Paula's Choice, pe care l-am cumparat anul trecut, pe la sfarsitul verii. Incercasem inainte cateva mostre si-mi placuse, plus ca citisem si cateva review-uri deosebit de entuziaste. Am zis ca trebuie sa-l incerc, mai ales ca acesta contine si retinol si nu strica putin anti-age :) L-am aplicat doar dimineata, dupa curatare si inainte de protectia solara. Imi place, dar nu m-a entuziasmat foarte tare... mda, probabil ca va ganditi ca sunt carcotasa si greu de multumit :) Ma asteptam sa matifieze tenul, macar putin, dar nu este cazul. S-ar putea ca de vina sa fie si protectia solara, nu stiu ce sa zic... Lipsa matifierii ar fi cam singurul minus, in rest vin cu plusurile: lasa tenul foarte fin si numai bun de machiat (cu siguranta datorita siliconilor), contine retinol si multe alte ingrediente benefice pentru piele asa cum ne-am obisnuit deja cu produsele Paula's Choice (desi, va spun sincer, uneori ma gandesc ca toata treaba asta cu PC poate fi inca o spalare pe creier in masa, asa cum este considerat si trendul bio, cu uleiurile esentiale, teama de parabeni, mineral oil etc.). Revenind la serul Skin Balancing, ar putea fi un re-buy in viitorul indepartat, in functie de ce mai lanseaza. 
Desi mai am cateva produse goale, ma opresc aici, nu vreau sa va fac capul calendar :) Pana una alta, spuneti-mi daca ati avut vreunul dintre produsele de mai sus si care a fost experienta voastra cu ele. Va tenteaza ceva din lista?


Comentarii

  1. Mereu imi plac postarile tale cu in&out! Gasesc o multime de produse interesante, pe care nu le-am folosit niciodata si care arata toate foarte bine. Am incercat doar laptele de corp de la Garnier si mi-a placut, mi s-a parut hidratant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, draga mea! Ma bucur asa mult cand postarile mele sunt utile, ca doar de-aia scriu :)
      Pana acum ti-ai luat ceva ce ai vazut la mine?

      Ștergere
  2. Tocmai am vazut postarea ta pe Fb. :P .. chiar beau cafeaua acum...cafeaua de dimi. :)) (fiind trecut de 14.00 deja aici. :P )

    M-ai facut tare,tare curioasa in privinta cremei Apidava. Eu chiar nu am gasit o crema pentru conturul ochilor care sa fie suficient de hidratanta,fara a fi uleioasa... iar aceasta suna promitator. Apoi, cand am vazut ca ai scris despre PC, imi zic... sa vedem daca Ruxandrei i-au priit serumurile(caci mie imi displac total,sincer!):
    pe de o parte din cauza prezentei siliconului [care imi provoaca ceva cosuri :(], pe de alta datorita faptului ca nu sunt suf. de hidratante,iar liniile fine din zona ochilor au fost accentuate rau in cele cateva zile in care am aplicat produsele (am cumparat mai multe mostre). In ceea ce ma priveste: big NO!
    Pe celelalte produse nu le cunosc (exceptand laptele pentru corp Garnier,dar nu l-am avut).
    Sa-ti mearga bine cu toate si sa mai scrii, te rog, postari similare.:)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O cafea buna este buna indiferent de ora :) Iubitul meu e cafegiu inrait, si bea cafea si la ora 4, de exemplu! Eu beau foarte rar, cu mult lapte si foarte dulce :)

      Crema Apidava se gaseste de comandat si pe site-ul lor, sigur l-am inclus in postarile dedicate lor (mi-au trimis foarte multe). Am folosit-o si eu in jurul ochilor si mi s-a parut ca intra repede in piele.

      Am mai scris 3 articole asemanatoare :) Si sigur ca voi scrie, mai am destule recipiente goale in sacosa in care le tin :))

      Ștergere
  3. Pentru mine produsele PC sunt un big NO si chiar cred ca este o mare spalare de creier.Deja dupa ce am citit cateva forumuri in State nu prea am mai avut incredere in ele.Mie personal nu mi-au mers absolut deloc.BHA-ul mi-a provocat o iritatie destul de urata in zona T de care cu greu am reusit sa scap (cu o crema naturala pana la urma care din cateva aplicari mi-a tratat iritatia).Serumul cu retinol alta deceptie, iar Resist-ul la fel mi se parea uleios, nu intra in piele.Si acum imi pare rau de cati bani am dat pe aceste produse(am vreo 5-6 in baie care cred ca vor ajunge la gunoi).Mi-am luat acum AHA de la Derma E superb, sa vedem pe termen lung.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca n-am citit nimic pe forumurile din SUA, pentru ca am vrut sa ma conving singura. Ma incapatanez sa le cumpar, in speranta ca voi gasi un produs care sa-mi produca o revelatie. Mi-a sosit saptamana asta un colet cu 2 produse pe baza de AHA in care mi-am pus sperante. Acum m-ai facut curioasa cu AHAul de la Derma E :))

      PS: imi place blogul tau, acum l-am descoperit ;)

      Ștergere
  4. Mie chiar imi place serumul SB de la Paula's, mie mi se pare ca imi si matifiaza tenul. Peste el aplic crema de maini Resist cu SPF 30, apoi fond de ten si pudra si chiar e ok. Plus ca atunci cand am avut ceva cosuri mi s-au vindecat mai repede datorita serumului (era singura chestie noua in rutina si cand am avut mostre, inainte sa-l iau, l-am aplicat exclusiv pe zonele cu probleme si m-am convins).
    M-am gandit si eu la mica teorie a conspiratiei, chestia e ca mie chiar imi merg majoritatea produselor PC incercate! Chiar si cele pe care nu le-am recumparat tot au avut efecte pozitive la mine, asa ca merg in continuare pe produse fara iritanti, fie ca-s Paula's, fie ca nu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum spuneam, deocamdata serumul SB este singurul produs care mi-a placut cat de cat. In afara de lichidul 2% BHA nu am recumparat nimic, pentru ca niciun produs nu m-a convins.

      Dau o sansa fiecarui produs, doar doar l-oi gasi pe ACELA :)

      Ștergere
  5. buna. de unde ai luat produsele Rival de Loop?am avut si eu demachiat si tonerul inca il am,dar le-am primit cadou din Germania.As vrea sa stiu unde se gasesc ca mai vreau un demachiant. Ms

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Mimi :) Produsele Rival de Loop tot din Germania le iau, pentru ca aici locuiesc :) Se gasesc doar in drogheriile Rossmann. In Romania am inteles ca s-ar gasi si in parfumeriile Marionaud, dar nu garantez.

      Poti sa-i intrebi daca n-ai un Marionaud pe aproape.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare