[Haul] Shopping de sambata

Pentru ca in timpul saptamanii alarma ma trezeste la 7 trecute fix, in week-end imi place sa dorm pana la pranz. Desigur, obisnuinta isi spune cuvantul mai des decat as vrea, asa ca uneori fac ochi chiar si la 7 - 8. In week-end, da! Astazi a fost una dintre acele zile in care m-am trezit cu noaptea-n cap (la 7.11!!!), dar plina de energie, asa ca n-am reusit sa adorm la loc si mi-am facut de lucru prin casa, am citit, am scris pe blog etc. 

Pregatisem o alta postare, dar dupa sesiunea de shopping de astazi am amanat-o pe saptamana viitoare. Asa ca astazi vreau sa impartasesc cu voi bucuria noilor achizitii :) Am mers intr-o zona comerciala de la marginea orasului, iar prima oprire a fost in DM:


N-aveam pregatita o lista lunga, dar nu am gasit tot ce-mi doream, asa ca am luat si ce nu imi propusesem :) Am vazut la o bloggerita de aici un primer pentru gene de la P2 si chiar voiam sa-l iau, dar nu l-am vazut la raft. O sa ma uit dupa el in alte DM-uri. Am vazut noile oje Catrice, dar cum am citit numai review-uri negative, m-am abtinut. Mi-a facut cu ochiul un ruj de la Catrice - Ginger & Fred, pe care l-a mentionat Monica, dar am renuntat si la el, pentru ca deocamdata am suficiente rujuri si glossuri.

Asa ca m-am ales cu:

  • saruri de baie Kneipp, of course! Nu erau pe lista - ba am destule produse similare "pe stoc", dar cand le-am vazut asa de move (mov si verde sunt culorile mele preferate), n-am putut sa rezist tentatiei :) Cred ca miros tare bine, abia astept sa le folosesc! Pret: 1.15 eur fiecare.
  • taratele de ovaz de la Alnatura sunt preferatele mele si cum tin dieta Dukan, le folosesc foarte des in bucatarie. De data asta mi-am luat 3 pungi, sa-mi ajunga :)) Pret: 2.15 eur.
  • nu-s mare fan al gumelor de mestecat cu menta, intotdeauna prefer aromele de fructe. De data asta mi-a cazut in mana guma de mestecat cu afine. Am mai avut una din aceeasi gama cu papaya si aloe. Nimic deosebit, dar tine loc de dulce uneori ;) Pret: 2.45 eur.
  • in ultima vreme am facut o pasiune pentru produsele de uscare rapida a ojei (pe unghii, desigur). Nu am terminat inca ce folosesc in prezent (spray special de la Essence), dar am luat Expert Dry Drops de la Essence pentru ca le-am incercat la nepoata iubitului meu si mi-au placut. Pret: 1.95 eur
  • nu aveam in plan sa inlocuiesc demachiantul meu preferat de la Balea Med Ultra Sensitive, insa daca am citit de demachiantul de la Balea Nature la Georgiana, am zis ca trebuie sa-l incerc macar o data. Ma rodea curiozitatea, ce vreti!? :)) Pret: 1.45 eur.
  • dizolvantul Ebelin nici nu stiu de ce l-am luat, pentru ca dupa DM urma sa intru la Rossmann, de unde aveam pe lista sa iau dizolvantul meu preferat de la Isana. Pana la urma bine am facut, pentru ca la Rossmann n-am gasit ce voiam si n-aveam chef sa stau la coada pentru un singur produs. Pret: 0.95 eur.
Urmatoarea oprire a fost la Media Markt, de unde mi-am luat un mouse wireless, pentru ca vechiul meu mouse si-a dat duhul in urma cu cateva zile. Am stat cred ca mai mult de jumatate de ora pana sa ma decid, pentru ca erau atatea modele! Pana la urma l-am ales pe acesta pentru ca... se asorteaza cu laptopul :) Pret: 14.99 eur.


Dupa tehnologie a urmat bucataria, la TK Maxx. Magazinul asta are o multime de produse faine si de negasit in alte locatii, la preturi foarte bune. Am vazut multe seturi de oje OPI, Orly, Seche Vite, SPA Rituals, pensule Eco Tools (chiar si sosetele lor!) si multe, foarte multe chestii disponibile in SUA (haine, decoratiuni, incaltari, accesorii etc.). M-am rezumat insa strict la ceea ce aveam nevoie (dar nu neaparata :) ):


  • 4 forme din ceramica, pentru crema de zahar ars, budinci, sufleuri etc. Cautand o reteta de cheesecake am dat peste aceste forme si mi-a ramas gandul la ele, asa ca azi, cand le-am vazut, n-am stat pe ganduri si le-am luat. Pret: 3.99 eur/ set.
  • cronometru de bucatarie, pentru ca cel adus din Ro (de la Ikea) si-a dat duhul dupa ce i-am facut baie :( Imi placea mai mult acela, dar asta este mai haios, asa :) Pret: 3.99 eur.
  • separator de albusuri si galbenusuri cu dispozitiv de agatare. Il vazusem de mai multa vreme, dar am zis ca n-are sens sa-mi aglomerez bucataria, cand pot folosi modalitatea clasica. Poate-s neindemanatica, cert este ca de multe ori am spart galbenusul sau mi-a cazut inapoi in albus, asa ca de data asta am decis sa-l iau. L-am folosit deja si m-am convins ca aveam nevoie de el :) Pret: 2.49 eur.
  • cele 2 forme de silicon pentru oua ochiuri fierte le vazusem de mai multa vreme si, la fel cu separatorul, am zis ca sunt inutile, ca pot face ouale moldovenesti si fara ele. De fiecare data insa albusul se imprastie si alerg cu paleta dupa galbenus si nu ma mai bucur de nimic. O sa le incerc maine dimineata si sper sa fiu la fel de incantata ca de restul. Daca nu-s bune la asta, le pot gasi alta intrebuintare, pentru ca siliconul se preteaza la diverse feluri (muffins, de exemplu). Pret: 4.99 eur/ set.
Dupa TK Maxx aveam de gand sa merg acasa si sa ma apuc de gatit, dar iubitul meu intelegator si rabdator ca de obicei, m-a imbiat sa mergem si la magazinul de pantofi, ca cine stie, poate gasesc ceva interesant. Cum toate incaltarile achizitionate pe taram german le-am luat din acest magazin, am zis ca n-ar fi rau sa arunc totusi un ochi.

Trebuie sa va spun ca incaltarile sunt, pentru mine, cel mai dificil de cumparat. Aproape ca niciodata nu-mi iau cand vreau ceva anume, ci doar cand ies sa-mi clatesc ochii. Si de data asta a fost la fel... Toata iarna mi-am cautat niste botine negre cu toc nu foarte inalt, ca sa-mi port fustele si rochiile midi, pentru ca cizmele plate le prefer la rochii/ fuste mini. Nu am gasit nimic care sa ma multumeasca...pana azi!



Nu stiu cat sunt de moderne, daca se mai poarta sau nu. Stiu insa ca imi place mult cum imi vin, ca nu-mi taie piciorul, ca tocul este suficient de inalt, calapodul foarte comod, iar pretul era redus la jumatate: 49.95 eur. N-am stat prea mult pe ganduri, m-am fatait putin cu ele prin magazin, m-am uitat de doua ori in oglinda si m-am dus direct la casa :) Spun asta in comparatie cu alte dati cand petreceam cate o ora in magazin si plecam cu mana goala si buza umflata.

Ei, si cam asta a fost tot pe ziua de azi! De multe produse nu aveam neaparata nevoie, dar sunt practice si ma bucur ca le-am luat. 


Comentarii

  1. sunt curioasa cum e demachiantul de la balea, urmatorul este acesta sau cel sensitive :) sa le folosesti sanatoasa toate aceste lucuri iar daca e ceva care merita sa ne anunti :*

    poate treci si pe la mine :) te-am adaugat in lista de bloguri, sper ca e ok
    http://ideasinthebottle.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre Balea Med Ultra Sensitive am scris deja, dar repet: mi se pare minunat! Curata bine si bland, are o formula fara iritanti si un pret accesibil. Ce-ti poti dori mai mult? :)

      Ma bucur ca ma urmaresti, iti fac o vizita curand ;)

      Ștergere
  2. Ce de lucruri faine! Sa le porti/folosesti cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, deja le folosesc cu incantare! Tocmai ii spuneam iubitului meu ca m-am indragostit de separator :)))

      Ștergere
  3. Sa te bucuri de toate produsele! Imi plac si mie botinele.
    Mi-am luat si eu demachiantul de la Balea Nature, dar nu prea imi place. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, ma bucur ca-ti plac botinele :) Arata frumos pe picior, chiar daca la prima vedere par cam simple.

      Imi pare rau ca nu-ti place demachiantul, sa vad cum o sa mi se para mie...

      Ștergere
  4. Vai ce frumoase sunt cizmulitele! sa le porti cu drag, daca sunt si piele chiar sunt un chlipir. Eu cumpar incalataminte numai din Romania, fac provizii de fiecare data cand vin in tara!
    O sa imi cumpar si eu un demachiant potrivit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt din piele. Doar incaltaminte si posete din piele - este una dintre regulile de baza invatate de la maica-mea :))

      Pana acum mi-am luat 3 perechi de incaltari de aici de care sunt foarte multumita. Am gasit un brand cu ale carui calapoade ma inteleg de minune ♥

      Pana apuc sa folosesc demachiantul asta si sa spun ceva despre el, musai sa-l incerci pe cel Ultra Sensitive ;)

      Ștergere
  5. sa folosesti totul cu placere :)
    Guma Orbit cu aloe si papaya e preferata mea, mi-am facut stoc. Aduce a guma Turbo ♥

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le folosesti cu drag! Cele patru forme sunt adorabile, nici eu nu le-as fi lasat pe raft!

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte faine cumparaturile! Sa te bucuri de tot! ;) De fiecare data cand iti citesc postarile mi se face un dor nebun de Germania!!!
    Apropo, si mie imi plac produsele Alnatura! Ultima oara cand am fost pe la nemti am facut stoc de tarate; dieta lui Dukan ma cam ucide! :)))) Incet dar sigur :))))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca ti se face dor, poate te muti aici pana la urma :)

      Taratele acestea sunt the best: asa bine rasnite sunt, ca dau impresia de faina ;)

      De ce te ucide Dukan? :( Si pe mine ma ucide....de nervi!!! Nush ce fac gresit, dar nu vad rezultate :(( Si mor de ciuda, ca asta vara a mers bine de tot!

      Pups back! ♥

      Ștergere
  8. Ce haioase sunt accesoriile pt bucatarie!! :P Daca as gasi pe aici, mi-as lua si eu!:))

    Imi place mouse-ul tau :P...sper sa fie functional mult timp! La mine mai mult de 1 an vad ca nu merg mousse-urile.:)) Chiar luna trecuta mi s-a stricat altul,iar fara el... parca ma misc in reluare :))... ca urmare, mi-am luat 1 buc. din magazin dupa ce am dat comanda online altuia... sa fie, ca rezerva:))

    Imi plac cizmulitele ;), tocul mi se pare comod... potrivit sa rezisti intreaga zi cu ele! Sa le porti voioasa!!!

    Pupiiici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dana, multumesc, ma bucur ca-ti plac :)

      Mouse-ul asta este al doilea pe care-l am, primul m-a tinut 100 de ani cred :) Era si cazul sa moara. Era un Fujitsu Siemens, vezi poate urmatorul ti-l iei de la astia ;)

      Pupici si tie! ♥

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare