[Haul] Comanda iHerb 5

In mod clar, daca apuci sa plasezi o comanda pe iHerb, urmeaza si o a doua, si o a treia si tot asa. Mi-a luat ceva vreme pana m-am urnit sa comand, iar acum am deja 6 comenzi la activ. Intr-adevar, oferta este deosebit de variata, iar produsele sunt de calitate si la preturi competitive. Ca sa nu mai spun ca transportul este un fleac, in comparatie cu shipping fee-ul multor magazine online din SUA. 
Comanda cu numarul cinci am plasat-o la mijlocul lunii ianuarie, pe 20, si a ajuns (in Germania) intr-o saptamana, un timp record chiar! Ca de obicei, am primit instiintare de la vama ca trebuie sa le trimit factura si dovada platii, asa ca m-am executat imediat, pentru ca abia asteptam sa primesc produsele. Ma bucur ca pot rezolva totul pe mail si nu trebuie sa ma duc pana acolo, pentru ca au un program cam aiurea. A durat inca o saptamana pana am intrat in posesia coletului, care a ajuns in mainile mele alaturi de alte 3 pachete! (Le-ati putut admira pe pagina de Facebook a blogului :D)


De data aceasta, mi-am comandat:

  • ulei de cocos dezodorizat de la Now Foods Solutions, $ 5.72. Nu stiam ca este dezodorizat, eu oricum nu ma dau in vant dupa cocos (nici macar in prajituri nu-mi place), dar recunosc ca este un pic ciudat sa n-aiba pic de miros. M-am obisnuit cu uleiurile "mirositoare", asa ca data viitoare o sa fiu mai atenta. L-am luat pentru a-mi face masti de par, saptamanal. Nu este prima data cand urmez astfel de tratamente, pentru ca am vazut  cu ochii mei efectele benefice.
  • ulei de avocado de la Now Foods Solutions, $5.34. L-am luat pentru a-l amesteca impreuna cu uleiul de cocos pentru mastile capilare. Cam mic recipientul, data viitoare o sa iau un flacon mai "sanatos". Nu are niciun miros. Le-am folosit pe ambele week-endul trecut: am pus parti egale (2 linguri din fiecare ulei), peste care am turnat cateva picaturi de ulei esential de grepfruit roz, despre care stiu de pe vremea bio ca este bun pentru tratamentele impotriva caderii parului. Am tinut masca aproape toata ziua si stiti, cred, ca cu cat o tineti mai mult, cu atat este mai bine pentru par si pentru scalp. N-a fost nevoie sa samponez decat o singura data, iar parul a ramas curat, lucios si cu volum (nu bag mana in foc ca are vreo legatura cu uleiurile). 
  • pasta de dinti PowerSmile de la Jason Natural, $ 4.69 este cunoscuta deja in blogosfera, toate fetele o lauda. Daca am incercat pasta de dinti de la Now Foods Solutions, trebuia sa o incerc si pe aceasta de la Jason Natural, ca sa pot face o comparatie. Aceasta din urma este pe terminate si mi-a placut foarte mult. N-am facut poze cu before si after, deci nu stiu cat de buna este cand vine vorba de albire. Insa mi-a placut senzatia de curatenie si prospetime dupa ce ma spalam pe dinti. Pe cea de la Jason Natural n-am apucat sa o folosesc, desi am zis ca musai trebuie sa o incerc, ca sa pot sa zic macar doua vorbe despre ea. Ei bine, n-am apucat, dar voi reveni cu impresii, cu siguranta! :)
  • roll-on-ul cu Aloe Vera si alte ierburi de la Alvera, $ 3.84 l-am luat pentru ca spray-ul de la Crystal Essence era pe terminate si oricum ma enerva de fiecare data cand il foloseam. Intamplator, am primit spre testare un roll-on de la Hidro Fugal pe care am inceput sa-l folosesc imediat ce am terminat Crystal-ul. Imi place farte mult, asa ca roll-on-ul de la Alvera asteapta pana termin Hidro Fugal-ul.
  • pila de unghii am primit-o cadou, dar nu am apucat sa o folosesc. Pica bine, pentru ca mai am o pila similara destul de veche, pe care mi-a fost prea lene sa o inlocuiesc...
  • Xylitol-ul de la Now Foods, $ 6.87 il asteptam cu mare nerabdare, ca sa-mi pot prepara niste  dulciuri Dukan comestibile. Mi-am luat o Stevia pudra din magazin, de aici, si are un gust oribil. Mi-a stricat toate prajiturile, abia le-am putut manca :( Am apucat sa-l folosesc putin si mi s-a parut minunat!!! O sa fac o negresa pentru week-end, imi pun mari sperante in el ;)
  • Nuggets-urile cu usturoi de la Garlic Gold, $ 5.30 le-am luat dupa ce am avut o mostra gratuita in a treia comanda. Mi-au placut la nebunie, au un gust tare bun, iar eu oricum sunt innebunita dupa usturoi :) Le-am pus in supa de varza, in piureul iubitului meu, in piureul meu de broccoli, in pizza mea Dukan, in salate. Data viitoare imi iau recipientul mai mare, sa-mi ajunga :)
  • de la sectiunea Freebies am ales un pliculet de ceai rooibos de la Now Foods, pe care l-am baut azi dimineata. Mi-a placut foarte mult, l-am pus deja pe wish list-ul comenzii urmatoare.
Si gata, asta a fost tot :) Eu sunt multumita de toate produsele pe care am apucat sa le incerc. Sunt curioasa cat de mult imi va placea noua pasta de dinti si daca deodorantul Alvera se va ridica la nivelul asteptarilor. 

Nu uitati, link-urile care va duc direct la produse contin codul meu EWU138, in baza caruia  beneficiati de o reducere de 5$ (pentru o comanda a carei valoare nu depaseste 40$) sau de 10$ (daca valoarea comenzii depaseste 40$). Aceste reduceri sunt valabile insa numai daca sunteti la prima comanda

Va tenteaza ceva de aici? Ce v-ati mai luat de pe iHerb in ultima vreme?


Comentarii

  1. Eu mi-am luat Stevia de pe iHerb si la inceput mi s-a parut oribila, acum m-am mai obisnuit cu ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe care ti-ai luat-o? Lichida sau pudra?
      Cea pe care o am eu e o pudra, am luat-o din Kaufland de aici si am incercat diferite combinatii si cantitati, tot oribila imi pare :( Mai bine ma lipsesc :)

      Ștergere
  2. Sa te bucuri de ele!
    Nu stiam ca tii Dukan, cum ti se pare pana acum? Cumnata mea a slabit cam 15 kg in cateva luni si m-a innebunit cu dulciurile absolut fenomenale pe care le-a tot pregatit in acest timp (am gustat multe dintre ele).
    Acum s-a apucat si soacra de regim :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, draguta mea :)
      Am mai tinut Dukan si asta-vara si a fost ok. de data asta, parca nu prea mai slabesc si incerc sa vad unde gresesc... Mi s epare foarte usor de tinut. Intr-adevar, poti pregati niste feluri de mancare si dulciuri foarte tari, nici nu simti ca esti la dieta :)

      Nu stiu de ce ma intrebi, tu n-ai nevoie de asta ceva! :)

      Ștergere
  3. Sunt tare curioasa cum e Xylitolul asta, eu am o ditamai cutia de Stevia...gretoasa!!
    Si ia zi madam, ce pui exact in mastile astea de par ce ti le tot faci?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai l-am gustat, ca sa fiu sigura ca-ti raspund corect: este foarte tare! Nu este foarte dulce, dar macar n-are gustul ala oribil al Steviei si nici al indulcitorilor de sinteza. Ti-l recomand, sunt sigura ca o sa-ti placa.

      In mastile de par pun in general diferite uleiuri vegetale: palmier, avocado, ricin, cocos si uleiul esentiale despre care stiu ca-s recomandate in tratmentele pentru par. Preferatul meu este cel de grepfruit roz.
      Vezi ca am sectiune Par, cauta ca am pus cateva retete care mi-au mers tare bine.

      Numai unt de shea sa nu folosesti, ca nu-l mai scoti din par :)

      Ștergere
  4. Ma tenteaza si pe mine uleiurile tot pentru par:D Si pasta de dinti. De fapt, cam jumatate din produsele de pe iherb:)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca te tenteaza, ia-ti :) Se pot face multe combinatii, gasesti pe net diferite retete. Si la mine pe blog, in sectiunea Par, am postat cateva masti homemade, pe baza de uleiuri vegetale. Stiu ca mastile din comert sunt mai la indemana, dar nu strica macar din cand in cand sa aplici ceva natural, macar stii exact ce-ai pus acolo ;)

      Ștergere
  5. Mi-am luat si eu pasta tot dupa ce citisem in blogosfera (uneori imi spun ca mai bine nu citecs la cate mi-am cumaparat dupa ce am citit x bloguri) si nu am vazut niciun efect whouu.
    Si eu folosesc uleiul de cocos ca masca de par de cativa ani si sunt super multumita.Chiar luna trecuta am fost cateva zile in spital si cum aveam niste dureri insuportabile de la atata miscat parul se incurcase zici ca era lana, imposibil de descurcat.Ce mi-a dat mie prin cap sa pun se suvitele incurcate niste ulei de seara pana dimineata.A doau zi m-am spalat si totul era super.
    Despre stevia eu mi-am luat-o pe cea lichida de la Now si-mi place f mult, dar prietenul meu mi-a spus sa nu-i mai pun asa ceva in proajituri ca are un gust ciudat.Eu m-am obisnuit si oricum pun doar in cafea putin pentru ca dulciuri nu fac f des din cauza de comoditate..ha ha
    Am incercat si eu pizza Dunkan dar asa mai mult de mentinere, blatul a iesit ca o mamaliga de radeam singura dar pana la urma a fost comestibil.
    hai ca am scris un mesaj kilometric.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi plac mesajele kilometrice :) ♥

      Eu nu am asteptari prea mari de la nicio pasta de dinti, decat sa-mi lase senzatia de curatenie, atat :)

      Cocos folosesc si eu pe par de cativa ani si chiar imi place cum imi lasa parul. Nu as putea sa-l las peste noapte, dar il tin cateva ore bune, de dimineata pana seara.

      Pentru prajituri cred ca mult mai ok este xylitolul, mai ales ca are si consistenta zaharului. Tot ce am gatit cu stevia a fost oribil :(

      Ce numesc eu pizza este departe de a fi o pizza, dar imi place ca se face repede si-mi potoleste pofta de fainoase ;)

      Ștergere
  6. Mi-am luat aceeasi teapa cu uleiul de cocos, acelasi brand, aceeasi lipsa de parfum. Macar imi place efectul mastii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ca nu e chiar teapa, eu oricum nu-s innebunita dupa miros. Doar ca mi se pare cam ciudat...

      Ștergere
    2. Nu stiu cat de mult mi-ar placea, tind sa cred ca da... Oricum, eu ma asteptam sa fie parfumat, de-asta am zis ca a fost teapa la mine. Bine, neatentie de fapt...

      Ștergere
  7. Suna tentant pasta de dinti :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare