Din nou despre: rasfaturi in baie

Daca ma cititi de mai multa vreme, cred ca imi cunoasteti deja pasiunea pentru produsele de baie. Imi place la nebunie sa fac baie, sa stau in apa fierbinte (aproape clocotita) si musai colorata sau/ si parfumata. De lumanari si alte briz-briz-uri ma pot lipsi, dar nu si de spumante sau saruri de baie, indiferent sub ce forma vin. Pana acum, singura firma care a reusit sa ma fidelizeze in privinta produselor lor este... "surpriza"... Kneipp :) Insa in ultima vreme si Tetesept mi-a starnit interesul, ca doar sunt pe aproape ;) 

Pana acum m-am convins ca daca un produs pentru baie imi face cu ochiul de pe raft, stiu sigur ca n-am nicio sansa sa-i rezist, indiferent de stocul de produse de acasa. Bine ca doar cand este vorba de ele... Ca dovada, iata ce aveam strans la un moment dat:


Cateva impresii despre fiecare:

  • uleiul pentru baie Kuschelbad cu ghimbir, cardamom, macadamia si extract de miere miroase tare fain, destul de patrunzator si persistent pana la finalul baii. Este varianta uleioasa a spumantului despre care am scris AICI. L-am primit de la iubitul meu, care imi stie deja obsesia :))
  • setul de mini-uleiuri pentru baie n-am apucat inca sa-l folosesc, dar am avut alte seturi similare pe care le puteti vedea AICI. Acesta contine uleiuri cu: melisa (Stressfrei), mac & canepa (Glueckliche Auszeit), mandarine & portocale (Entspannung Pur). Toate miros bine, fac spumita, iar o sticluta imi ajunge pentru 2 bai. Si acest set l-am primit de la iubitul meu :) 
  • spumantul Zeit fuer Traume este the best ever, cred - regele spumantelor de baie, ce sa mai!?! :) Imi place la ne-bu-ni-e!!! ♥
  • sarea dubla Fuehl Dich... Frolich cu portocala rosie si grepfruit  am primit-o de la ei. Nu m-a impresionat mai deloc, poate pentru ca mirosul a fost prea discret si s-a evaporat prea repede.
  • sarea de baie Paradiesgarten cu nalba si coacaze n-am folosit-o, dar pachetul ofera posibilitatea sa testezi mirosul: este dulceag, de fructe. Ma astept sa coloreze apa in mov-rosu.
  • perlele Liebeszauber cu mure, zmeura si vanilie mi-au placut cum au mirosit, desi parfumul nu a persistat decat cateva minute... Au colorat apa frumos, lila, si nu mi-au uscat pielea. Ambele le-am primit (cum altfel?) de la iubitul meu :))
  • sarea de baie Zeit fuer Dich cu hibiscus si ceai alb m-a cam dezamagit. Mi-a placut mult cum miroase, dar nu m-am putut bucura prea mult, ca a disparut cam repede. Apa s-a colorat roz si cam asta a fost tot. Am primit-o de la ei si nu m-a convins ca merita cumparata.
  • sarea de baie cu vanilie si lemn de santal de la Dresdner Essenz Wellness am primit-o de la Rossmann si desi nu ma asteptam la cine stie ce, mi-a placut foarte mult. A colorat apa intr-un galben deschis, mirosul nu mi s-a parut deloc inecacios cum ma temeam (din cauza vaniliei) si s-a mentinut si pe piele cateva ore bune. Mi-a stranit interesul si pentru alte arome ;)
  • sarea de la Marea Moarta de la Das Gesunde Plus am luat-o din DM, la recomandarea unei prietene, in special dupa ce, intr-un week-end, am mers la Bad Toelz unde m-am rasfatat in apele termale fierbinti, la -6 grade (da, da, am facut baie afara!) si m-am intors cu o piele fina si cu un aspect vizibil imbunatatit. Cutia are 3 pliculete a 500 g, iar la o baie se recomanda folosirea unui astfel de pliculet (bine, la gramajul asta e chiar punga!). Pretul unei cutii este derizoriu (1 eur si ceva), dar recunosc ca in cada proprie nu ma simt precum la terme :) Cu toate astea, o consider benefica pentru piele, o recomand si o voi recumpara mereu, datorita continutului bogat in minerale:


In afara de cele de mai sus, week-end-ul trecut am intregit colectia cu alte "bunaciuni" de la Kneipp Sare de baie dubla Fuehl Dich... Ruhig cu floarea pasiunii & nalba si perle de baie Koenigin der Nacht  cu floare de regina noptii si babassu. Abia astept sa ma rasfat cu ele!!!



Asadar ati inteles: am o problema, dar nu o tratez :) 

Primul articol similar il gasiti AICI

Comentarii

  1. si eu ador baile lungi si superparfumate :) , cam usuca pielea , dar de asta am 5 borcane cu uleiuri , nu ? :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca daca produsul este bun, nu ar trebui sa usuce pielea... Dar asa e, daca ai uleiuri, la ce sa le tii? :)) Eu nu ma pot lipsi de baile mele saptamanale :)

      Ștergere
  2. Pacat ca toate produsele prezentate de tine nu se gasesc si prin Romania :( Sarea colorata de baie nu pateaza pielea si cada ? Eu am patit-o cu una albastra , aveam dupa aia niste talpi albastre :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare rau ca produsele nu-s disponibile si in Ro :( Speram ca se gaseste macar sarea de baie de la Marea Moarta (de la Das Gesunde Plus, marca a DMului).

    N-am avut probleme cu niciuna dintre sarurile colorate :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma enervezi deja! :)) La noi nu cred ca se gasesc atatea de la Kneipp.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare