[Preview] Noutati in teste (3)

Cine a spus ca doar decembrie este luna cadourilor? Eu cred ca fiecare luna poate fi considerata asa, si in acest sens sta marturie postarea de azi :) Toata luna am primit colete, pliculete, mici atentii, dar astazi s-au strans mai multe si am avut parte de o supriza atat de frumoasa, incat am zis ca musai trebuie sa scriu despre noutatile cosmetice din aceasta luna venite de la altii, ca eu incerc sa ma abtin :)

Asa cum spuneam in alte randuri, in Germania, toate firmele, din orice domeniu, incearca sa castige noi clienti sau sa cucereasca fidelitatea clientilor deja existenti prin diferite campanii de promovare sau de testare. Din cate am observat, cele mai multe campanii de testare sunt de mare amploare (de genul 1000 - 5000 de testeri) si se intind pe perioade destul de lungi, timp in care poti testa produsul pana ajungi sa-ti faci o idee corecta despre cat de bun este sau nu un produs pentru tine. Majoritatea companiilor ofera si premii testerilor care revin cu un feedback, pentru a otine un numar cat mai mare de review-uri. Alegerea testerilor se face, de obicei, prin tragere la sorti si nu se adreseaza numai bloggerilor, desi conteaza si asta intr-o anumita masura. Cu toate astea, fiecare blogger are o sansa, indiferent de numarul de followeri sau de like-uri pe pagina de Facebook. 

Datorita acestei metode de promovare am descoperit multe produse care mi-au placut si pe care le-am cumparat ulterior, in mai multe randuri chiar. Am primit si produse pentru barbati pe care le-am oferit iubitului meu, care asa a avut posibilitatea sa descopere branduri si produse carora inainte nu le dadea nicio atentie.

Lasand vorbaria la o parte, zic sa trecem la subiectul zilei :) Am facut aceasta introducere, pentru ca mai intai vreau sa va arat ce am mai primit luna asta pentru testare:

  • Wellness Warme Fuesse Creme de la Efasit este o crema pentru calcaie, cu efect de incalzire. Deci numai buna pentru sezonul rece, mai ales pentru persoanele care se confrunta cu problema mainilor si picioarelor reci. Intr-o vreme am luat ginkgo biloba pentru ca citisem ca ar avea efecte benefice in acest sens, dar nu am observat nicio ameliorare. Inca nu am apucat sa o folosesc, dar a picat la fix, pentru ca tocmai mi se termina crema pentru calcaie de la Apidermaliv. In plus, aici, iarna este foarte geroasa si am observat ca hainele si incaltarile din Romania nu prea fac fata :( Bine ca circul mai mult cu masina si nu prea stau pe afara...
  • Anti-perspirant de la Hidro Fugal a sosit astazi, la o saptamana dupa ce am plasat o comanda pe iHerb in care am inclus si un produs similar, chiar roll-on :) Curand mi se termina deodorantul Crystal Essence cu ceai verde si musetel luat tot de pe iHerb, asa ca o sa incep sa-l folosesc mai intai pe acesta. Tare mult sper sa fie eficient, pentru ca Crystal Essence nu prea mi-a placut :(
  • da, vedeti bine: nu-s cosmetice, ci... conserve cu ton de la John West :) V-am spus doar ca aici totul se testeaza, chiar si mancare pentru pisici, telefoane mobile, aparate pentru bucatarie etc. :)) Cea din stanga este o conserva cu ton in suc propriu, numai buna pentru dieta mea (Dukan), iar cea din dreapta este o salata cu ton, porumb, fasole rosie si ardei, care o sa ajunga in burta iubitului meu, desigur ;)
  • crema de maini de la Isana, cu unt shea si cacao miroase exact ca o ciocolata (de care mi-e asa o pofta, apropo!!!) si are o consistenta tare faina. Insa nu simt sa aiba un efect durabil si in plus nu intra rapid in piele, astfel ca dupa aplicare imi simt mainile cam grase. De aceea prefer sa o folosesc seara. 
In afara de aceste produse full-size, am mai primit cateva zeci de mostre pe care nu le-am mai pozat: creme de fata (Vichy, Eucerin, L'Óreal, Olaz), sampoane (Eucerin, Nivea), produse pentru igiena intima (Sagella), tot felul de unguente cu diferite intrebuintari. Pe unele le-am solicitat, dar pe altele nu am idee cum am ajuns sa le primesc...

Pentru ca ma stie mare amatoare de produse pentru baie, iubitul meu mi-a facut zilele trecute un mic cadou fara un motiv anume:

  • ulei de baie Kneipp cu ghimbir, cardamom, ulei de macadamia si extract de miere. Nu am apucat sa-l folosesc, dar mi-am bagat nasul in el, evident. Ghimbirul este cel mai puternic, se pare. Imi place, abia astept sa-l folosesc!
  • sare si perle de baie de la Tetesept cu mirosuri florale absolut superbe! ♥ 
Surpriza zilei a fost un colet de dimensiuni mult mai mari decat ma asteptam. Vazusem pe un site de parfumuri si cosmetice (Point Rouge), la sectiunea Sale, un parfum care mi-a placut foarte mult asta-vara, cand am avut o fiola de 7 ml pe care am savurat-o cu nesat cateva zile bune: Escada - Especially Delicate NotesEra redus binisor, primeam cadou o lotiune de corp Escada Especially si transport gratuit, asa ca m-am decis ca asta sa fie cadoul meu de Valentine's Day ♥ I-am dat indiciile necesare iubitului meu, a plasat comanda si am asteptat sa vina pachetul, cu gand sa-l desfac fix de Ziua Indragostitilor. Numai ca atunci cand a venit cu ditai coletul, n-am mai avut rabdare si mi-am bagat nasul:


Iata ce inseamna sa pui un Purchaser de profesie sa faca o achizitie. A vrut sa profite de toate ofertele magazinului (transport gratuit, lotiunea Escada pentru parfum, lapte de plaja la o comanda de 50 eur, 5 eur discount pentru produsele care nu erau in Sale), asa ca si-a luat si lui ceva :)) Si uite cum ne-am ales fiecare cu un cadou parfumat de Valentine's Day :D

Nu am desfacut inca nimic, toate arata asa cum le vedeti in poza, dar nu pot sa va las sa va intrebati ce se afla in cutiile frumos impachetate:
Acestea au fost noutatile cosmetice la inceput de an, semne bune zic :) Acum sunt inconjurata de toate produsele enumerate, le miros, le citesc ingredientele, descrierea si abia astept sa ma rasfat cu ele! Apropo de rasfat, urmeaza un articol dedicat, asa ca stay tuned :))


Comentarii

  1. Wow , da te-ai rasfata in ianuarie nu gluma!

    RăspundețiȘtergere
  2. super faine produsele din comanda!! sa le folositi cu placere :D. foarte tare faza cu testarile de produse de orice fel, si pe aici am vazut ca sunt, dar nu prea m-am prins exact cum sta treaba, cred ca trebuie sa ma inregistrez pe unele siteuri gen :P. anyway, mi-am adus aminte ca si eu am primit o mostra Fame de la Lady Gaga cand am luat ceva din Sephora si mi-a placut la nebunie parfumul - sticla totusi mi se pare morbida de tot, nush de ce. hai ca am scris un kilometru. te pup si spor la rasfat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Milena, nu te-ai lungit deloc, imi plac comentariile kilometrice :))
      Referitor la campaniile de testare, majoritatea sunt postate in pagina de FB, au tot felul de aplicatii/ platforme. Sunt si site-uri cum e Trender in Romania, dar de departe FB bate tot :))

      Ștergere
  3. Cat de frumos poate sa fie impachetata comanda de parfumuri! Eu zic ca a facut o afacere pe cinste!
    Eu am o curiozitate, unde isi scriu review-urile cei care testeaza produsele si nu au blog? Comenteaza pe site-ul producatorilor? sau sunt site-uri specializate pe review-uri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa zic si eu, chiar au fost oferte tare bune :)

      Referitor la review-urile testerilor fara blog, sunt mai multe modalitati prin care se trimite feedback:
      - sunt si persoane care posteaza direct pe pagina de FB poze cu produsul respectiv si scriu cateva impresii.
      - sunt companii care au o platforma dedicata in site, cum este Garnier, de exemplu. Acolo gasesti campaniile trecute si prezente, diferite oferte pentru produsele din campanie, review-uri.
      - multe companii trimit pe mail un link care duce la un formular cu intrebari.
      - sunt site-uri specializate in campanii de testare (gen Trender din Romania) care au sectiune dedicata review-urilor.

      Deci, dupa cum vezi, sunt multe posibilitati care nu discrimineaza persoanele care nu au blog.

      Ștergere
    2. Am uitat sa adaug ca sunt multe bloguri specializate pe review-uri pentru produsele primite spre testare, nu neaparat create pentru a primi produse, ci tocmai pentru ca aici este o adevarata industrie a testarii, iar sansele sa primesti diferite produse sunt foarte mari datorita faptului ca zilnic se lanseaza campanii de testare.

      Ștergere
    3. Am inteles, foarte interesant conceptul asta. Uite ca la ei testarea nu e privita ca un privilegiu suprem pe care il acorda de multe ori in functie de preferinte/cunostinte/afinitati, de faptul ca ai blog sau nu si asa mai departe.
      Bine, sunt convinsa ca nici acolo nu trimit tuturor cetatenilor, dar zic asa.
      La Trender m-am gandit si eu, doar ca la noi chiar si la campaniile trender se pune accent foarte mult pe review-ul pe bloguri, nu pe site-ul lor.
      In orice caz, cred ca depinde foarte mult si de educatia poporului. Aici nu stiu daca ar functiona asa de bine campaniile de genul celor de care spui. S-ar inscrie toata lumea, efectiv doar pentru a primi produsele, iar feedback-ul nici nu stiu daca ar fi unul demn de luat in seama "super crema de maini, recomand!" :))

      Ștergere
    4. Nu, nu este un privilegiu acordat doar unei anumite categorii - in cazul de fata bloggerii. Toata lumea participa, iar norocosii trasi la sorti castiga :)

      Ba da, trimit tutror cetatenilor, daca au fost extrasi din noianul de inscrieri :) Sansele sunt egale penrtru toti. Si Se trimit notificari pe mail fie ca ai castigat, fie ca nu :)

      Tocmai de aceea se ofera premii si dupa incheierea campaniilor, pentru a stimula oamenii sa revina cu un feedback. Nu doar reviewurile sunt luate-n seama, ci si distribuirea materialelor sau a mostrelor de promovare. De exemplu, cand am primit o crema de la Neutrogena, aceasta a venit insotita de inca 2 creme full size, pentru a le oferi prietenelor/ rudelor. De multe ori am primit mostre sau produse full size in acest scop, si sa stii ca functioneaza si asta!

      Nu vreau sa generalizez, dar am observat ca se comenteaza mult pe toate paginile de FB, lumea interactioneaza si isi spune parerea, posteaza poze, link-uri spre bloguri etc. A scris si Monica la un moment dat ca aici cumparatorul este ca un rege. Totul pentru el, pentru a-l castiga...

      Ștergere
    5. Dap, acolo sunt convinsa ca functioneaza, dar in RO slabe sanse. :P

      Ștergere
    6. Eh, sa nu ne pierdem speranta :)

      Ștergere
  4. As fi simtit ca a venit din nou Craciunul daca as fi primit acel colet :)! Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte interesant,am vazut ca si in Franta se mai practica ,i love escada si ce frumos erau ambalate si davidoff miroase super are prietnul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  6. draga mea,sa te bucuri de ele. intodeauna e placut sa primesti ceva.puppp

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare