IN & OUT - My Beauty Routine (2)

Azi mi-am propus sa continui seria "goliciunilor" cosmetice, mai ales ca punga in care le pastrez pana apuc sa scriu despre ele se umple de la o zi la alta! Vorba aia, se termina anul, se termina si produsele :) Noroc ca sunt altele sa le inlocuiasca ;)

Cum ziceam si in prima parte a articolului, sunt mai multe decat apar in poza de mai sus, dar deocamdata voi scrie despre ce vedeti acolo ;) Am reusit sa termin si cateva produse incluse in primul meu Project 10 Pan, asa ca eu zic ca-s pe drumul cel bun. Imi place sa am o groaza de produse, insa cand nu mai am unde sa le depozitez, parca ma apuca stresul si vreau sa le termin mai repede. 


  • despre antiperspirantul crema C.D.6+ am scris in mai multe randuri, ba chiar l-am si inclus la favorite in august. Din pacate, acesta este unul dintre putinele produse pe care le-am aruncat la cos inainte sa le termin. De obicei, nu fac alegeri tocmai proaste. La inceput, mi s-a parut super, insa odata cu venirea sezonului rece nu a mai facut fata - si nu inteleg de ce! Atat de tare m-a enervat, incat l-am inlocuit imediat ce am primit noul produs.
  • noul produs este sprayul cu Musetel si Ceai verde de la Crystal Essence, comandat de pe iHerb, evident. Prima impresie a fost pozitiva, insa nu m-am entuziasmat prea tare, pentru ca nu vreau sa fiu din nou dezamagita. Miroase tare placut, dar trebuie sa admit ca sunt zile in care nu face fata. Eu nu-s o persoana care transpira abundent, ma spal zilnic, mentin zona axilei epilata inferent de sezon si ma feresc de tesaturi sintetice. Deci ar trebui sa nu am probleme cu... mirosurile. Ei bine, se pare ca este destul de dificil de gasit un produs natural sau cu putine ingrediente considerate nesanatoase care sa fie bun. Sincera sa fiu, nu il voi recumpara, pentru ca vreau sa incerc altceva, nefiind 100% multumita. Deocamdata insa il folosesc si incerc sa gasesc modalitatea de aplicare optima pentru a ma multumi pe deplin.
  • tonerul din gama Resist de la Paula's Choice l-am luat de curiozitate, dupa ce am citit mai multe pareri pozitive, cu intentia de a-l aplica pe timpul verii inainte de protectia solara, pentru un plus de hidratare. Cum socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ, am ajuns sa-l folosesc dupa curatarea cu un produs solubil in apa si inainte de aplicarea lichidului BHA 2%. Aceasta modalitate a impiedicat aparatia descuamarilor chiar si in cazul in care aplicam zilnic lichidul BHA. In rest, nu pot spune ca am observat alte beneficii, ba chiar dupa ce se usca numai hidratata nu-mi simteam pielea. Dupa cum se vede, este singurel in poza, pentru ca inca ma gandesc daca sa-l recumpar (pana termin lichidul BHA pe care nu-l voi cumpara si a treia oara) sau sa incerc altul, tot de la Paula's Choice, dar din alta gama. Deocamdata tenul nu pare sa sufere, dar nici nu mai aplic exfoliantul zilnic, ci o zi da, alta ba sau o data la 2 zile.
  • lotiunea pentru tratarea unghiilor cu vitamina B5 de la Farmec m-a tinut multa vreme, ca ma si plictisisem de ea, desi am folosit-o la fiecare manichiura, iar eu o fac de doua ori pe saptamana! La inceput mi s-a parut ok, insa mi-am dat seama ca unghiile continua sa se exfolieze enervant de des. Ce-mi displacea complet era faptul ca ma usturau degetele de muream de cate ori o aplicam, mai ales dupa ce-mi curatam cuticulele. Aveam grija sa aplic crema sau ulei de jojoba, insa tot ma usturau de-mi venea sa-mi bag degetele sub jet de apa rece... ce ce uneori si faceam!
  • am inlocuit-o cu o solutie foarte asemanatoare ca textura, miros si reactie a pielii: Ultra Strong Nail hardener de la P2. Cred ca astia de la P2 au produse destul de bune pentru ingrijirea mainilor si a unghiilor, iar acest produs este inca unul care-mi intareste convingerea. La scurt timp dupa ce am inceput sa-l aplic am observat ca unghiile nu mi se mai exfoliaza deloc si eram super incantata de el. Dar mi-am adus aminte ca de cateva luni iau Biotina care, am inteles, are efecte benefice si asupra unghiilor. Asa ca nu stiu pe seama cui sa pun faptul ca nu mi se mai exfoliaza unghiile. Biotina eu am luat-o pentru a stopa caderea parului, ceea ce nu s-a intamplat, chiar daca n-am ramas cheala :) Pentru ca, din punctul meu de vedere, nu si-a indeplinit misiunea, nu o voi cumpara si atunci voi observa daca unghiile vor ramane la fel de puternice si sanatoase si voi sti cui sa atribui aceste beneficii. Pana atunci insa, ma declar multumita de aceasta solutie de la P2, singurul minus fiind acela ca ma ustura rau ochii de la ea daca stau prea aproape de unghii cand o aplic.

  • rujul de la Calvin Klein l-am inclus de la bun inceput pe lista "neagra" a Project 10 Pan-ului, asa ca l-am forjat serios pana am reusit sa-l consum. Despre rujul Testimo de la Kanebo n-am mentionat nimic pe blog. L-am luat de pe Strawberry si am ramas dezamagita de nuanta maronie, total diferita de ce vazusem pe site. Am incercat sa-l plasez la prietene, colege, dar nu l-a vrut nimeni, asa ca la un moment dat a trebuit sa-i dau o sansa. Surprinzator, mi-a placut mult cum imi statea cu el! Este posibil ca asta sa se datoreze schimbarii culorii parului... Mi s-a parut un ruj bun, hidratant, rezistent si cu o nuanta chiar deosebita, pentru ca nu am vazut-o la multa lume. 
  • pe ambele le-am inlocuit (fara niciun fel de regret, ba chiar cu o bucurie enorma!) cu primul ruj care "mi-a furat mintile": Catrice - And the Oscar Goes To. Sunt absolut indragostita de aceasta culoare, asa incat am ajuns sa-mi concep tinutele in functie de ea! Este primul ruj intr-o nuanta mai puternica pe care nu ma sfiesc sa-l port - eu, in general, purtand mai degraba nude-uri cuminti :) In afara de culoare, sunt complet cucerita de puterea de hidratare si rezistenta, ambele de nota 10! Mai am cateva rujuri incluse in Project 10 Pan, dar zau ca abia ma abtin sa nu-mi mai iau unul de la Catrice... sau mai multe! :)
  • parfumul Sweet Kiss de la Salvador Dali (cel in forma de pix) l-am primit mai demult de ziua mea de la un cuplu de prieteni dragi, emigrati acum in Australia. Mi-a placut la nebunie si l-am cautat prin magazine, dar ori nu se mai gaseste, ori mi-a scapat :( Are un miros fresh, insa merge de purtat si in sezonul rece. Nu prea ma pricep sa descriu un parfum, dar mie parfumul asta mi s-a parut foarte feminin si cumva copilaros. Il miros chiar in acest moment si nu ma mai satur ♥ Daca il vad pe undeva, sigur mi-l iau!
  • parfumurile cel mai des folosite in aceasta perioada sunt Gucci - Flora, Laura Biagiotti - Laura (o mai veche dragoste, din facultate, concretizata abia anul acesta in iulie, cand iubitul meu mi l-a facut cadou) si Hugo Boss - Femme Nuit, primit spre testare de la Douglas Deutschland. Despre Gucci Flora am scris ca-l ador, Laura imi place si el foarte mult, insa Femme Nuit este o dezamagire: un parfum fara miros, care nici macar nu persista! Da, ati citit bine: fara miros. Pur si simplu mi se pare ca nu miroase a nimic, ca nu are un miros propriu. Am mai avut si am de la Hugo Boss si alte parfumuri (Deep Red -  absolut bestial si Woman - foarte feminin si placut), dar aceasta este primul care nu mi-a placut... pacat.
Deocamdata atat pentru azi :) Aveti intrebari, impresii? Ati folosit vreunul dintre aceste produse?

PS1: Prima parte AICI
PS2: Din pacate, nu acestea sunt pozele initiale dedicate acestei postari, pentru ca le-am pierdut din greseala, cand am sters un album intreg, in loc de o singura poza :( Cum produsele despre care am scris le-am terminat si deci aruncat, mi-a fost imposibil sa reproduc pozele initiale :(((


Comentarii

  1. Miemi-a placut Femme Nuit, dar vorba ta, nu prea persista :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, deci nu am eu o problema, chiar e slab...

      Ștergere
    2. Ideea este ca daca pui in exces se simte, dar asa nu prea...

      Ștergere
    3. Il alpic chiar in mod excesiv si tot degeaba :( Am vazut chiar ieri la Paddy/ Innen & Aussen aceeasi parere... Ce sa mai spun, e o mare dezamagire :(

      Ștergere
  2. in afara de H&S n-am folosit nimic... se pune? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu tonerul Resist am aceeasi problema, mi se pare ca nu face prea multe. Simt pielea fina imediat dupa aplicare, se descuameaza mai greu, chiar daca exagerez cu exfoliantul, insa nu reusesc sa justific fata de mine banii cheltuiti si asteptarile avute, din moment ce alte efecte nu observ :( Acum l-am luat si pe cel Skin Balancing, care mi-a micsorat porii instantaneu si le folosesc in paralel, pe acesta ziua si pe cel Resist seara. Nu stiu, sincer, daca as mai cumpara vreun toner, cred ca lotiunile hidratante si serurile sunt mult mai utile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum una dintre postarile tale despre produsele PC m-a convins sa iau tonerul Resist, si acest comentariu al tau m-a ajutat sa ma decid: nu o sa mai cumpar niciun toner PC, din nicio gama :)

      Pana acum nu am gasit niciun produs PC care sa ma lase wow, insa nu ma las. O sa incerc cat mai multe produse, poate poate oi nimeri o rutina care sa ma multumeasca.

      Deocamdata folosesc mai multe produse decat de obicei si tot nu pot spune ca tenul meu arata super. Ba am ajuns sa port zilnic fond de ten, eu care foloseam doar pudra pulbere!

      Ștergere
    2. Ma gandeam ca se poate intampla asta si-mi pare rau :( Sper sa nu se supere nimeni pe nimeni ca recomand cate un produs care chiar imi place, si eu am uneori surprize neplacute dupa un timp. De exemplu, acum 2 sapt. pielea mea arata impecabil, dupa care a venit gerul si m-am umplut de cosulete. Am inceput sa aplic BHA mai rar si sa renunt temporar la AHA, pe care il ador de altfel. Pielea isi schimba nevoile in functie de atatia factori, inclusiv vremea, ca nu exista vreo reteta universala de ingrijire... Insa da, la acest moment, as spune ca nu mai doresc vreun toner.

      Ștergere
    3. Nuu, sa nu-ti para rau! Este normal sa avem nevoi si reactii diferite. Si eu am avut uneori feedback-uri diferite de la cititioare privind anumite produse.

      Musai sa-mi iau si eu AHA, dar am zis ca dupa ce termin BHA-ul. Deja am exagerat de multe...

      Ștergere
  4. Tonerul acela de la PC din gama Resist nu mi-a priit,dar il am pe cel din gama Balancing care e senzational.Te pup si iti doresc un inceput de saptamana cat mai placut! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie gama Skin Balancing nu prea pare sa mi se potriveasca :( de fapt, am ajuns sa ma intreb daca imi prieste vreun produs PC!!! Eu le tot cumpar, dar zau daca observ vreo diferenta...

      Ștergere
  5. Daca iti plac parfumurile florale, incearca si Verry Irresistible Sensual de la Givenchy, acesta: http://laijamay.com/shop/images/Very%20Irrestible%20Sensual.jpg
    Un adevarat 'rose bouquet'! ;;)... cu ceva arome de bujori si de vanilie... Imi place enorm de mult!!

    O sa caut si eu "Flora" de la Gucci daca spui ca-i floral :p... imi place cum suna si numele...Flora... dreaming already!:)

    Alte parfumuri florale mai stii? :)

    Luna aceasta vazand la tine H&S-ul am luat si eu unul, varianta aceasta "Classic Clean" http://www.bridgat.com/files/Head__Shoulders_Classic_Clean_2in1_500ml.jpg
    Stii ca e bunicel!?!:) curata destul de bine, daaar imi incurca parul intr-un hal... uf! Am zis ca daca-i 2 in 1, n-o sa faca acest lucru, da' de unde! si culmea, cum aplic balsam... mi-l descurca, dar ii ia din volum... cum o dau, n-o scot la capat! :)

    Huggies!
    La multi ani pentru 2013!!! Petrecere frumoasa diseara! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dana, am retinut recomandarea ta, dar culmea e ca nu gasesc Sensual-ul asta... Mai caut, m-ai facut curioasa, desi acum am suficiente parfumuri :)

      Flora a fost parfumul anului 2012, dupa cum se vede si in ultimul articol ;) Ambele variante pe care le am sunt absolut superbe ♥

      Un alt parfum floral care-mi place foarte mult este Escada Especially Notes si este roz :)

      Samponul H&S nu este rau, doar ca mie imi ingrasa parul cam repede. Nu ma plang de incurcat, pentru ca am si balsamul lui care se ocupa de asta ;)

      Huggies back si multumesc mult pentru urari ♥ Ti le intorc cu drag! Am avut parte de o petrecere foarte faina!!!

      Ștergere
  6. N-am incercat nimic din produsele de mai sus. In privinta parfumurilor, eu sunt foarte incantata acum de Trussardi Donna, dar nu sunt multumita de persistenta lui - dupa cateva ore, nu se mai simte deloc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, nu toate parfumurile rezista :( Eu am acum atat de multe parfumuri c anush cand le mai termin... Si tocmai mi-am comandat altul, pentru ca am prins o oferta foarte buna :))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare