[Haul + Preview] Comanda iHerb 4 + primele cadouri de sarbatori ♥

De multa vreme nu am mai fost intr-o situatie similara celei in care ma aflu acum: am multe idei, am poze, inspiratie, chef de scris, dar nu am timp! Am avut un week-end plin si nu am mai apucat sa pregatesc articolele pe care le aveam in minte, iar maine plec intr-o mini-vacanta in Austria - cadoul iubitului meu de ziua mea pe care o sarbatoresc fix de... Mos Nicolae :) Asa ca mi-am propus sa las macar un articol mai bogat, sa va tina de cald pana ma intorc: cea mai recenta comanda de pe iHerb (nr. 4) si primele cadouri de Mos Nicolae.


Cea de-a patra comanda de pe iHerb nu s-a mai lasat cu stres, mailuri peste mailuri la vama din Munchen, pentru ca, dupa cum veti vedea, de data asta nu am mai comandat niciun fel de supliment alimentar. Deocamdata nu am nevoie de nimic, v-am mai spus ca oricum nu iau decat daca observ anumite carente sau preventiv, cum a fost vitamina C din a treia comanda

Aceasta comanda am plasat-o in primul rand pentru siropul de ciocolata (dupa ce Georgiana mi-a starnit interesul cand a pomenit despre cel de caramel) si pentru pasta de dinti, pentru ca cea pe care o aveam era pe final si am citit numai de bine si despre cea pe care mi-am luat-o eu de la Now Foods, dar si despre cea de la Jason Natural. 

Ce am comandat de data asta:

  • siropul de ciocolata de la Walden Farms nu am apucat sa-l incerc inca, pentru ca il pastrez pentru la anul, cand ma voi apuca (pentru a mia oara) de dieta. Ma stiu dependenta de dulce, asa ca sper sa fie la fel de bun cum este laudat pe site. 
  • pasta de dinti Xyli White de la Now Foods este deja vedeta pe site-ul iHerb, dar si pe bloguri. Sigur ca o sa mi-o iau si pe cea de la Jason Natural, ca sa am o comparatie, insa trebuie sa spun ca de cand am primit-o o folosesc si-mi place mult. Nu mi se pare prea mentolata, asa cum ma temeam. Are un gust destul de pronuntat de bicarbonat de sodiu, ceea ce ma bucura, pentru ca ii cunosc proprietatile de albire a dintilor (din ce am auzit de la altii, ca eu n-am reusit sa fiu constanta in aplicare). 
  • masca de par de la Earth Science am vazut-o tot la Georgiana si cum am incredere in recomandarile ei, am luat-o cu prima ocazie. Am folosit-o aseara si-mi place mult cum mi-a lasat parul: moale, lucios, usor de coafat, cu un usor volum. Si imi place foarte mult si mirosul fresh, curat. 
  • ceaiul verde cu Kombucha de la Yogi l-am ochit la Megut si abia asteptam sa-l incerc, asa mult mi-a placut cum l-a descris. Plus ca nu auzisem pana atunci de Kombucha si cand am cautat sa aflu mai multe informatii, mi-a stranit interesul. Am vazut ca exista si suplimente nutritive cu Kombucha. Mi-am facut un ceai zilele trecute si mi-a placut la nebunie, mai ales datorita aromelor de prune si lemongrass.  Este delicios si rece si fierbinte, eu zic ca merita sa-l incercati, mai ales daca sunteti bautoare de ceai convinse, asa cum sunt eu :) Ca sa nu mai spun ca imi place atat de mult faptul ca in fiecare pliculet de ceai gasesti un ravas cu un mesaj intelept. Cel de zilele trecute suna astfel: "To know others is smart. To know yourself is wise".
  • ceaiul detoxifiant tot de la Yogi nu am apucat sa-l incerc inca, urmeaza zilele viitoare. Sunt sigura insa ca-mi va placea pentru ca ingredientele suna ademenitor, doar de-aia l-am luat. 
  • de la Freebies mi-am ales mini-crema de la Medicine Mama's Apothecary, pe baza de ingrediente 100% naturale: propolis, miere, laptisor de matca, polen, ulei de masline si ceara de albine. Din pacate, vad ca este Discontinued si-mi pare tare rau, pentru ca as fi comandat-o mereu de la Freebies, ca sa nu ma mai complic cu suplimentele alimentare. Chiar acum m-am dat pe buze cu ea si-mi place tare mult. Nu are cel mai bun gust, nici nu miroase cine stie ce, dar cand ii citesc eticheta nici nu mai conteaza toate astea. Ce dragut scriu ei la instructiuni de utilizare: "Apply liberally wherever your skin needs love" ♥ Deocamdata mai am o groaza de unturi si uleiuri vegetale, asa ca varianta full size nu o voi cumpara. Sau nu prea curand ;)
Cam asta a fost cu a patra comanda de la iHerb. Sa trecem acum la ce bunatati am mai primit in ultima vreme, ca tot se apropie sarbatorile de iarna cu viteza luminii. Ma uitam azi pe calendar si nu-mi venea sa cred cat de putine zile voi lucra luna asta! :))

Nu stiu cum sunteti voi, insa mie imi plac cadourile surpriza, nu cele "comandate", sugerate, pentru care bati apropouri in stanga si-n dreapta. Si-mi place sa le primesc fix cand trebuie, nu inainte, nu dupa. Acum ce sa spun, nu toti oamenii sunt la fel, unii nu au rabdare, altii n-au imaginatie, asa ca ma adaptez din mers, iar zilele acestea m-am bucurat de toate cadourile primite in avans de ziua mea, de Mos Nicolae, cu ocazia sarbatorilor de iarna etc.

In primul rand, vreau sa va spun ca aici (in Germania pentru cine nu a aflat inca :)), sarbatorile de iarna incep pe 1 decembrie, cu Adventul, o sarbatoare catolica de care eu n-am avut pana acum habar si care mi se pare foarte frumoasa. Unul dintre obiceiurile de Advent este sa le oferi celor dragi un calendar cu 24 de usite pe care le deschizi in fiecare zi cate una, iar in spatele fiecarei usite se afla o surpriza. Produsele variaza de la figurine de ciocolata, la doze/ sticle de bere sau vin, produse cosmetice etc. In magazine se gasesc o multime, dar si mai deosebite sunt cele compuse manual. 

Eu sunt ortodoxa, insa am imprumutat acest obicei, de dragul surprizelor :) Iata primele calendare de Advent, al meu (roz, evident) si al lui (albastru, desigur) din care am deschis deja primele 4 usite:


Tot specifice sarbatorilor de iarna sunt vinul fiert (aici numit Gluhwein), biscuitii Spekulatius si nelipsitul Mos Craciun de ciocolata, pe care iubitul meu mi le-a oferit zilele trecute, ca sa incepem cum se cuvinte luna decembrie:



Si pentru ca pachetul a ajuns tot vinerea trecuta, iar curiozitatea ma omora, Mos Nicolae a fost fortat sa vina mai devreme :) Chiar si asa, surpriza a fost neasteptata si m-a facut sa sar in sus de bucurie: mosul mi-a adus un aparat care receptioneaza radiourile online din toata lumea. Am vazut asa ceva la o prietena de aici, cand am mers in vizita si era fixat pe ProFM Ro, ocazie cu care am ascultat o groaza de hituri romanesti din "tineretile" mele, de pe la inceputurile muzicii romanesti (va mai amintiti de Atomic - TV K Lumea? Daca nu, inseamna ca chiar sunt o baba :)


De cand l-am primit, ascult doar ProFm Ro, pana m-oi plictisi de 3 Sud Est, La Familia, Parazitii, Vank, Vama Veche, Animal X, Class, Andreea Banica etc. Deocamdata ma ung la suflet, trebuie sa fiu sincera. Mi-aduc aminte de multe intamplari din viata mea si inca stiu versurile multor melodii. Cel mai haios este neamtul meu care repeta ca un copil tot ce aude si ma mai pune sa-i traduc (vezi O-Zone cu Dragostea din tei de care stia, desigur, ca a fost mare hit aici la vremea respectiva). Chiar in acest moment ascult Bug Mafia - Poezie de strada, yo! :))

Norocul meu este ca aici nu doar iubitul meu ma rasfata, ci si companiile care-mi trimit diferite produse cadou sau pentru testare.

  • sare de baie de la Kneipp, firma mea preferata cand vine vorba de produse pentru baie. Imi cunoasteti deja pasiunea, nu-i asa? 
  • un gel de dus bio de la Rossmann, cu soc. Nu l-am incercat deocamdata, pentru ca am o groaza de alte geluri si sapunuri incepute, dar miroase asa fain!
  • ciocolata calda si figurinele pentru capuccino le-am primit de la compania de telefonie mobila al carei abonat sunt, insa n-am idee cu ce ocazie :)
  • demachiantul gel de la Diadermine l-am primit in cadrul unei campanii de testare, pentru ca tocmai s-a lansat gama High Tolerance. Ingredientele par ok, nu am apucat sa le verific temeinic, insa l-am folosit azi si ma declar dezamagita la capitolul curatare. Am sters machiajul cu o discheta maxi, asa cum fac de obicei si, ca sa-i verific eficienta, am aplicat lotiunea micelara Sensibio de la Bioderma. La final am umplut discheta de fond de ten :( O sa vad cum functioneaza clatit cu apa, poate e mai bun asa...
  • gelul pentru picioare obosite Wellvet l-am primit de la o companie care are un mod de comunicare cu testerii foarte ciudat. Toate companiile cu care am colaborat sau colaborez au chestionare sau platforme online unde poti incarca poze, filme, linkuri, texte etc. Numai astia care mi-au trimis acest gel ma pun sa le trimit formularele completate de mana prin posta. Sigur, cu timbrul platit de ei, dar ca idee mi se pare cam demodat. 
  • setul de produse pentru depigmentare de la Livor l-am primit cu cateva zile in urma si nu am apucat sa-l testez, pentru ca sunt pe final cu niste produse si vreau sa le termin mai repede. Am verificat cateva dintre ele si ingredientele m-au cam dat gata. Ce mi-a placut in mod deosebit, a fost ca in scrisoare mentionau ca produsele au fost trimise pentru blogul meu, personalizand astfel mesajul.
  • laptele cu 5% uree de la Louis Widmer este al doilea produs pe care il incerc de la aceasta firma. Primul a fost o crema de zi despre care am scris aici. Aici, produsele Louis Widmer se gasesc doar in farmacii si am vazut ca au o gama destul de variata. Pentru ca sunt pe final cu lotiunea de corp de la Garnier si incerc sa o dau gata luna asta, m-am dat cu acest lapte doar de cateva ori, pe maini. Mi-au placut la nebunie mirosul si efectul de piele satinata, moale si hidratata chiar si dupa mai multe spalari. 
Hai ca m-am lungit cam mult si sper sa aveti rabdare sa cititi pana la final :) V-am promis insa ca nu va las sa-mi duceti dorul, asa ca v-am dat de citit suficient. 
Ia spuneti-mi voi mie: ce va aduce sau vreti sa va aduca Mosul? I-ati pregatit lista?

PS1: Pentru comenzile de pe iHerb nu uitati: link-urile care va duc direct la produse contin codul meu EWU138, in baza caruia  beneficiati de o reducere de 5$ (pentru o comanda a carei valoare nu depaseste 40$) sau de 10$ (daca valoarea comenzii depaseste 40$). Aceste reduceri sunt valabile insa numai daca sunteti la prima comanda.

PS2: Din pacate, nu acestea sunt pozele initiale dedicate acestei postari, pentru ca le-am pierdut din greseala, cand am sters un album intreg, in loc de o singura poza :(

Comentarii

  1. Ce de bunatati, sa te bucuri de toate! :)
    Ceaiul cu Kombucha il adaug chiar acum in wishlist, ca tot n-am incercat nici un ceai de pe iHerb, cu exceptia pliculetelor primite cadou.
    Sa stii ca si eu imi amintesc de Genius, postul Atomic si TV K Lumea :))

    Iti doresc o vacanta minunata si o luna plina de cadouri frumoase! La multi ani! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E super ceaiul, sunt sigura ca o sa-ti placa ;) Ma bucur ca te-am inspirat si eu cu ceva :))
      E bine ca-ti aduci aminte de Genius & Co., nu ma mai simt asa baba :)))

      Multumesc pentru urari, draga mea! ♥ Si eu iti doresc la fel ;)

      Ștergere
  2. Mie mosul imi va aduce sigur-sigur o nuielusa :( Adventul nu este o sarbatoare, ci postul Craciunului, care cuprinde 4 duminici (de aici si cele 4 lumanari pe coronita de Advent)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sper totusi sa ai parte de mai mult de o nuielusa:))

      Multam pentru precizarea cu Adventul, chiar nu eram sigura si marturisesc ca n-am stat sa googlesc, voiam sa apuc sa fac bagajul in seara asta;)

      Ștergere
  3. CE de bunatati! O sa imi iau si eu siropul, ca prea ma tentati cu el :))

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani!
    Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de toate cadourile primite.
    Mihaela Adriana

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi aaaani! >:D<
    Ne-ai aratat o gramada de bunatati si iti doresc ca intreaga luna sa fii rasfatata cu cadouri!
    Dar iti marturisesc ca cel mai mult mi-a placut ideea calendarului Advent cu mici surprize ascunse :) Pare un mod foarte placut sa faci ca fiecare zi din decembrie sa fie speciala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult pentru urarile si cuvintele frumoase, dar mai ales pentru vizita si comentariu ;)

      Si mie imi place foarte mult acest obicei cu calendarele. Tocmai de aceea l-am imprumutat imediat ;)

      Ștergere
  6. Aoleuuuu, ce de multe!!! Sa le folosesti iubita! Masca aia de par mi-am pus-o si eu pe wishlist :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, draga mea, asa va fi cu siguranta;)

      Sper sa-ti placa masca, lasa un par minunat, iti spun!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare