[Review] Lotiune tonica si lotiune demachianta – Balea Med Ultra Sensitive

Din cutia cu bunatati primita de la DM, unele dintre primele produse folosite au fost lotiunea tonica si lotiunea demachianta de la Balea Med din gama Ultra Sensitive. Le-am consumat deja, mi-am facut o parere definitiva despre amandoua, asa ca m-am gandit sa va impartasesc experienta mea cu ele, mai ales ca merita sa le dedic un review.


Inainte sa primesc produsele, citisem ca laptele demachiant are o formula excelenta, fara iritanti, asa ca am fost dezamagita cand am aruncat un ochi pe ingredientele lotiunii tonice, in mijlocul carora am gasit faimosul  iritant alcool denaturat. Nu pot sa inteleg cum s-au gandit ei sa includa alcoolul printre ingredientele unui produs din gama Ultra Sensitive, mai ales ca alte lotiuni tonice din game diferite nu il contin!


Impresii:
  • Curata delicat si indeparteaza eficient urmele de machiaj sau de tratament aplicat peste noapte. Eu am aplicat-o doar dimineata, in zilele in care nu am folosit sapunul facial. Rutina aceasta de curatare a tenului dimineata numai cu lotiunea tonica o am de ani de zile, dar incerc sa ma spal din ce in ce mai des cu sapun facial. Sincera sa fiu, nu-mi place sa ma spal pe fata din cauza senzatiei de uscaciune pe care mi-o creeaza in general sapunurile faciale. Au fost si exceptii, trebuie sa admit, insa ce sa spun, asa m-am obisnuit...
  • Nu usuca tenul;
  • Nu lasa film gras/ lipicios pe ten;
  • Nu mi-a cauzat niciun fel de reactii ale tenului: descuamare, inrosire etc.;
  • Nu mi-a provocat usturimi in zona ochilor;
  • In privinta ingredientelor, in afara de prezenta alcoolului, nu am de ce sa ma plang. Cu toate astea, nu o voi cumpara, pentru ca vreau sa incerc sa folosesc mai des geluri de curatare si din cand in cand lotiunea micelara (cel mai sigur Bioderma Sensibio, chiar daca am ten mixt).

Lotiunea demachianta mi-a placut mult. Atat de mult ca week-endul trecut mi-am cumparat-o, pentru ca primul flacon este pe terminate. Orice ar spune altii, de departe eu prefer demachierea cu un lapte/ lotiune in locul sapunului. Dupa demachiere clatesc laptele cu sapun, insa nu as putea sa renunt la acest prim pas.


Impresii:
  • Indeparteaza eficient machiajul, inclusiv pe cel al ochilor. Nu ma tencuiesc eu foarte mult, insa ma asigur de fiecare data ca discheta ramane complet curata. Nu este necesar sa frec prea mult, iar o discheta maxi este suficienta. 
  • Chiar daca folosesc demachiant special pentru ochi, de fiecare data am grija sa curat si cu laptele demachiant, ca sa ma asigur ca am indepartat complet orice urma de fard. In mod deosebit imi place faptul ca nu-mi irita ochii, cum am patit-o cu alte demachiante.
  • Nu mi-a cauzat niciun fel de problema cu tenul, niciun fel de iritatii sau mai stiu eu ce alte neplaceri.
  • Mi s-a parut ca s-a consumat destul de repede, dar poate ca folosesc prea mult o data din dorinta de a obtine o curatare perfecta. L-am inceput prin septembrie-octombrie, iar maine sau luni probabil ca va fi gata. Dar nu-i nimic, cum ziceam mai sus, ma asteapta un flacon nou-nout.
  • Are o formula bine conceputa si prietenoasa cu tenul.
Concluzii:
  • Lotiunea tonica mi-a placut, dar am scris mai sus ca nu o voi cumpara si am explicat si de ce. Daca n-aveti probleme cu tenul, daca nu sunteti obsedate de ingrediente sau de iritanti, puteti sa-i dati o sansa.
  • Lotiunea demachianta imi place foarte mult si deocamdata nu am alte curiozitati, o voi folosi pana ma voi plictisi de ea.
  • Nu contin parfum si chiar nu au niciun fel de miros, sunt complet inodore. 
  • Sunt disponibile in reteaua DM - Drogerie Markt;
  • Nu stiu cat costa lotiunea tonica, dar lotiunea demachianta este 3.25 eur aici.

Comentarii

  1. Mie nu imi place prea mult nici demachiantul, ma ustura ochii de la el:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dorina, nasol :( Si mie mi s-a intamplat sa citesc la alte fete impresii pozitive despre produse care mie nu mi-au facut bine :) Ca sa vezi cat de diferit reactionam in unele cazuri...

      Ștergere
  2. Daca ai ocazia, iti recomand pentru fata sapunul cu morcov si catina de la Jovis. Mie imi place sa ma spal pe fata cu sapun, de fapt...cu acest sapun pt ca e singurul care nu-mi lasa senzatia de uscaciune si piele care tine. nu stiu ce pune in el dar pana acum nici un demachiant nu mi s-a parut mai bun decat sapunul asta. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana, multam pentru recomandare. Am citit de bine despre produsele lui Jovis si am tanjit dupa ele cat am fost in Ro. Nu stiu daca voi avea ocazia, dar retin sugestia ta si-ti multumesc pentru ea :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare